Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:19 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδή δεν έχεις ασχοληθεί με την απόκρυφη ιουδαική γραμματεία. Γι αυτό δεν το άκουσες ποτέ. Εγώ έτυχε να διαβάσω για τον μύθο του Αδάμ και της Λίλιθ, όπου συμπεριλαμβάνεται και η Μόρα, επειδή έχω ασχοληθεί με την απόκρυφη Ιουδαική γραμματεία.

52egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:20 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ το διάβασα !Οπότε λοιπόν κάθε επιστημονικό όρο το κολλάμε με το μύθο κ αντί να κρατήσουμε την επιστημονική σημασία κρατάμε το μύθο και σκιαζόμαστε μ αυτό! Είναι κάτι σαν τους Δροσουλίτες που άμα κ δε πιστεύεις σε αυτούς κάτι παθαίνεις! Απλά πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το μύθο από τη πραγματικότητα κ τουτέστιν το μύθο από την επιστήμη!

53egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:20 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lila77 έγραψε:Επειδή δεν έχεις ασχοληθεί με την απόκρυφη ιουδαική γραμματεία. Γι αυτό δεν το άκουσες ποτέ. Εγώ έτυχε να διαβάσω για τον μύθο του Αδάμ και της Λίλιθ, όπου συμπεριλαμβάνεται και η Μόρα, επειδή έχω ασχοληθεί με την απόκρυφη Ιουδαική γραμματεία.

Smile

54egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:22 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν μπορώ να θυμηθώ το βιβλίο, ούτε θυμόμουν ακριβώς την ιστορία. Εκεί νομίζω στηρίζεται και η αίρεση Καμπάλα. Στην ιστορία του Αδάμ και της Λίλιθ για τη δημιουργία του κόσμου..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lila77 στις Τετ Σεπ 05, 2012 1:29 pm, 1 φορά

55egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:26 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lila77 έγραψε: δεν μπορώ να θυμηθώ το βιβλίο, ούτε θυμόμουν ακριβώς την ιστορία. Εκεί νομίζω στηρίζεται και η αίρεση Καμπάλα. Στην ιστορία του Αδάμ και της Λίλιθ για τη δημιουργία του κόσμου..

Το διάβασα από το blog που πόσταρες! Μη κολλάς θα γκουγκλάρω να ψάξω τίποτα! Σαφώς και κρύβονται πολλά στα απόκρυφα κ της Παλαιάς κ της Καινής κ είναι κάτι που το κάνει ο καθένας μόνος του!

56egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:28 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
lila77 έγραψε: δεν μπορώ να θυμηθώ το βιβλίο, ούτε θυμόμουν ακριβώς την ιστορία. Εκεί νομίζω στηρίζεται και η αίρεση Καμπάλα. Στην ιστορία του Αδάμ και της Λίλιθ για τη δημιουργία του κόσμου..

Το διάβασα από το blog που πόσταρες! Μη κολλάς θα γκουγκλάρω να ψάξω τίποτα! Σαφώς και κρύβονται πολλά στα απόκρυφα κ της Παλαιάς κ της Καινής κ είναι κάτι που το κάνει ο καθένας μόνος του!

Άλλωστε Μαίρη μου κάτι που γνωρίζουμε εμείς και δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η θεολογία αποτελείται από πολλούς κλάδους και το εύρος της είναι τεράστιο. Κάτι που δεν ξέρω εγώ, γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ, θα το ξέρεις εσύ και κάτι που δεν ξέρεις εσύ, ίσως να το ξέρω εγώ. Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλοι οι θεολόγοι όλα.

57egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:29 pm

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Άλλωστε Μαίρη μου κάτι που γνωρίζουμε εμείς και δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η θεολογία αποτελείται από πολλούς κλάδους και το εύρος της είναι τεράστιο. Κάτι που δεν ξέρω εγώ, γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ, θα το ξέρεις εσύ και κάτι που δεν ξέρεις εσύ, ίσως να το ξέρω εγώ. Δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλοι οι θεολόγοι όλα.

Αυτό το ξέρουμε εμείς όπως ακριβώς το λες ! Η κοινή γνώμη να το πω έτσι Θεολόγος σου λέει ξέρει τα πάντα με εκκλησία και τα λοιπά και τα λοιπά! Smile Σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε καλώς σε ότι όχι η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί για να το ξεκαθαρίσουμε και να το μάθει ο κόσμος προς Επιστήμη πρόκειται!

58egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Τετ Σεπ 05, 2012 1:36 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έτσι είναι αλλά που να βρεις το δίκιο σου..

59egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Παρ Σεπ 07, 2012 5:21 pm

erwtoulis

erwtoulis
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Argisa na do ta post sas se auto to thema . Lilla den tha diafoniso me auta pou egrapses esu , kai kapies alles manoules pou den thimame ta onomata . Mias k iste theologoi k apotiptepte ola auta, den thelo na tromakso kamia , mipos kserete na mou lisete tin aporia pou exo, gia tin mora lete oti einai logo psixologias. To na kouniounte pragmata mprosta sta matia sou , sto meros pou blepeis tin skia k oxi mono sta dika sou alla se osous einai paron pos to eksigite ? Kai auto tis fantasias tou enos kai tin metadidi stous upoloipous ? To na blepeis mia porta domatiou na klini kai na anaboun ta fota ekei mesa? To na einai 3 atoma mesa se ena domatio k na ksekinisi mono i lampa tou domatiou na kouniete san na exei ginei sismos 8 rixter ? kai alla polla pou den thelo na ta grapso dimosia kai sas tromakso. Ola auta pos ta eksigite? O antras mou den pisteue mexri pou sinebisan k mprosta tou. To ti pisteuei o kathenas einai stin krisi tou.kalo einai na min koroideuoume gia pragmata ta opoia den kseroume an ontos uparxoun i oxi. Oso gia ta stauroudakia an einai apo kalami i apo mpampou, na sou po to onoma tou geronta kai tou pappa pou mou eipan ti prepei na kano na ton rotisei o antras sou, giati k mena den to dieukrinisan.

60egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Παρ Σεπ 07, 2012 10:21 pm

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
erwtoulis έγραψε:Argisa na do ta post sas se auto to thema . Lilla den tha diafoniso me auta pou egrapses esu , kai kapies alles manoules pou den thimame ta onomata . Mias k iste theologoi k apotiptepte ola auta, den thelo na tromakso kamia , mipos kserete na mou lisete tin aporia pou exo, gia tin mora lete oti einai logo psixologias. To na kouniounte pragmata mprosta sta matia sou , sto meros pou blepeis tin skia k oxi mono sta dika sou alla se osous einai paron pos to eksigite ? Kai auto tis fantasias tou enos kai tin metadidi stous upoloipous ? To na blepeis mia porta domatiou na klini kai na anaboun ta fota ekei mesa? To na einai 3 atoma mesa se ena domatio k na ksekinisi mono i lampa tou domatiou na kouniete san na exei ginei sismos 8 rixter ? kai alla polla pou den thelo na ta grapso dimosia kai sas tromakso. Ola auta pos ta eksigite? O antras mou den pisteue mexri pou sinebisan k mprosta tou. To ti pisteuei o kathenas einai stin krisi tou.kalo einai na min koroideuoume gia pragmata ta opoia den kseroume an ontos uparxoun i oxi. Oso gia ta stauroudakia an einai apo kalami i apo mpampou, na sou po to onoma tou geronta kai tou pappa pou mou eipan ti prepei na kano na ton rotisei o antras sou, giati k mena den to dieukrinisan.

kita egw ta pisteuw auta kai h mitera mou exei dei fantasmata treion paidion htan sto wreokasto perimene to teleuteo lewforio kai emfanistikan treia mikra paidia tin rwtisan tin wra kai h mama mou tous apantise kai tous rwtise ti ekanan eki tetia wra kai ekina tis apantisan oti h mitera tous gnorizei pou einai kai oti den anisixei otan eir8e to lewforio ta paidia anebikan mazi me tin mitera mou apo tin idia porta otan perase ligi wra kai h mitera mou kitakse mesa sto lewforio ta paidakia ixan eksafanistei otan rwtise ton odigo pote kateuikan ta paidakia pou anebikan mazi mou tis eipe oti den eide kanena paidi kai oti eixe anebei monitis sto lewforio meta o odigos katalaue kai tis ipe oti den einai h moni pou exei dei auta ta paidia...
tis eipe oti auta ta paidakia eixan pe8anei prin polla xronia kai polis kosmos ta exei dei...
twra auto ti htan??den mporei h mitera mou na trela8ike ksafnika h o odigos na tis poulise parami8ei gia poio logo aloste ? pantos wpos kai na exei egw ta pisteuw gia ti ta exw dei, ta exw niosei,kai exw akousei polla...

61egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Παρ Σεπ 07, 2012 10:44 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου ας πάρουμε ως γεγονός ότι γίνονται αυτά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε έναν ιερέα να σας κάνει αγιασμό στο σπίτι. Και να κοινωνάτε όσο πιο συχνά μπορείτε. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τον ιερέα να σας διαβάσει προσωπικά μια ευχή, αφού του περιγράψετε αυτά που είδατε και ακούσατε.

Ξέρουν αυτοί τι θα διαβάσουν

62egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Παρ Σεπ 07, 2012 10:46 pm

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
erwtoulis έγραψε:Argisa na do ta post sas se auto to thema . Lilla den tha diafoniso me auta pou egrapses esu , kai kapies alles manoules pou den thimame ta onomata . Mias k iste theologoi k apotiptepte ola auta, den thelo na tromakso kamia , mipos kserete na mou lisete tin aporia pou exo, gia tin mora lete oti einai logo psixologias. To na kouniounte pragmata mprosta sta matia sou , sto meros pou blepeis tin skia k oxi mono sta dika sou alla se osous einai paron pos to eksigite ? Kai auto tis fantasias tou enos kai tin metadidi stous upoloipous ? To na blepeis mia porta domatiou na klini kai na anaboun ta fota ekei mesa? To na einai 3 atoma mesa se ena domatio k na ksekinisi mono i lampa tou domatiou na kouniete san na exei ginei sismos 8 rixter ? kai alla polla pou den thelo na ta grapso dimosia kai sas tromakso. Ola auta pos ta eksigite? O antras mou den pisteue mexri pou sinebisan k mprosta tou. To ti pisteuei o kathenas einai stin krisi tou.kalo einai na min koroideuoume gia pragmata ta opoia den kseroume an ontos uparxoun i oxi. Oso gia ta stauroudakia an einai apo kalami i apo mpampou, na sou po to onoma tou geronta kai tou pappa pou mou eipan ti prepei na kano na ton rotisei o antras sou, giati k mena den to dieukrinisan.

Αν θέλεις πες μου το όνομα, γιατί είμαι πολύ περίεργη. Αλλά σε παρακαλώ μη το πεις δημοσίως, στειλ'το μου σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ

63egine kati periergo  - Σελίδα 3 Empty Απ: egine kati periergo Παρ Σεπ 07, 2012 10:48 pm

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
auto skopeua na kanw mias kai 8a pame se baftisi 8a pw kai ton papa gia auto to 8ema

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις