626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Δευ Σεπ 10, 2012 9:19 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΠΕΜΨΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ! PLEASE.....
sofouli έγραψε:μαρια εγω βλεπω πως τις διαμαχες τις δημιουργει παντα το ιδιο ατομο......και σε αλλες συζητησεις εχουν προκληθει παλι φασαριες.καλα δε καταλαβαινουνε πως λεμε τη γνωμη μας απλα και δε την επιβαλλουμε σε κανεναν????????????
αφρουλα έγραψε:ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ (ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ!) ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ!
xaftounaki έγραψε:Αμάν βρε Μαρακι
Τώρα που φεύγω εγω έκανες μιλοπιτα;;;;;
Θα ερχομουν αύριο για καφε ακαλεστη!!!!
Τρελενομαι για μιλοπιτα, εγω κάνω μια συνταγη του thermomix να κάνει και αποσβεση
mikas έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΞΩ ΤΟ ΦΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ(ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΨΗΝΩ,ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ)!!!?ΜΑ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?ΚΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΚΑΤΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ........
eva34 έγραψε:Καλησπέρα σε όλεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς......
Είμαι στο ξενοδοχείο και έίπα να πω μια καλησπέρα!!!
Καλησπέρα λοιπόν
Καταρχήν θέλω να κάνω μία ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ παρατήρηση. Γιατί δεν υπάρχει ένα emoticon που να δείχνει κάποιον να σπάει στο ξύλο κάποιον άλλο;;;;;
Και φυσικά εννοώ να σπάει στο ξύλο εμένα.Ας το κάνω μόνη μου λοιπόν
Ρε κορίτσια.....Μα να ξεχάσω τα γεννέθλια της Αννούλας μου;;;
Αννουλίτσα μου γλυκιά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.
ΝΑ είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη, τυχερή, να χαίρεσαι όσους αγαπάς και να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε
Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση.
Να ξέρεις πως σε αγαπώ πολύ.
maryz-iraklio kritis έγραψε:mikas έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΓΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΞΩ ΤΟ ΦΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ(ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΨΗΝΩ,ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ)!!!?ΜΑ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?ΚΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΚΑΤΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΗ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ........
Γεια σου Μαρία!!! Πως είσαι?? "στέξω?? τι είναι ! εμείς εδώ στο Ηράκλειοο λέμε στέσω χιχιχι είπα να σε πειράξω λίγο!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΣΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΤΙΜΗ Η ΑΛΕΚΑ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:χα τον έτζασα διπλωματικά τον αγά!! χιχιχιχιχι
Εύααααααααααααααααα τέλειααα ξενοδοχεία ακούω επαγγελματικά ταξίδια!! Ακούς Αφρούλαα τι θα μας παρέχει αν στήσουμε επιχείρηση???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης