251 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Σαβ Σεπ 15, 2012 5:24 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χι χι ναι Αναστασία μου έχει κάνει κουβερτάκια και παπουτσάκια κτλ !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
έχεις π.μ.Maryanastasia έγραψε:demmy29 έγραψε:Αρχικά θέλω να δηλώσω ότι ζηλεύω όσες θα βγούν σε άδεια! Εγώ 2 μήνες το πολύ να κάτσω σπίτι! Πως θα τ' αφήνω το μικράκι μου; Αχ! Ελισαβετ εγώ μένω Πάτρα. Αθανασία μου δεν ξέρω πως είναι η μπέμπα! Εύχομαι να είναι καλά και να μου το πει και η γιατρός την Δευτέρα! Κάθε φορά που πλησιάζει το ραντεβού ξέρεις τι παθαίνω,δε χρειάζεται να σου πω...
Ντέμυ τι δουλειά κάνεις?
εγώ θα καθίσω το πολύ 40 μέρες αλλά πιστεύω θα πηγαίνω γραφείο. Επίσης πριν δεν θ ακαθίσω καθόλου. Τα έχω συζητήσει και με τον γιατρό μου!!!
ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!! Μακάρι να είχαμε και εμείς άδεια αλλά δεν...αν θυμάμαι η πεθρά σου θα σε βοηθάει? εμένα θα έρθει η μαμά μου να μείνει μαζί μας για λίγο!! Και εγώ λυπάμαι που θα την αφήνω αλλά εμείς δεν έχουμε επιλογή!! ΦΙΛΙΑ !!
maria1984 έγραψε:Απο ρούχα μόνο 5 ζιπουνακια κ 3 φορμακια κ αυτά μου τα πήρε η γιαγια μου , εχθές πήγα στα μαγαζιά κ κοίταξα για καροτσάκι , κρεβατακι κ μπανακι αλλαξιερα κ μάλλον θα πάω αυτη τη βδομάδα να τα κλείσω κ θα πάρω ταυτόχρονα κ τα ρουχαλακια του μωρου ...
ενταξει την ωρα που νιωθεις τη δυσφορια να σταματας το περπατημα και οτι κανεις για λιγο! ε ναι ρε συ και τελειως ξαπλα δεν παλευεται με τιποτε!! θα τη θυμομαστε για παντα αυτη την εγκυμοσυνη παντως ε;;;; χαχαχαα εγω τον καλο μου τον ενημερωσα 2ο σε καμια 5ετια!!!!χαχαχαχαχα για φαγακι πηγατε;REINE έγραψε:απλά χθες είχα απίστευτη δυσφορία, ήταν και πέτρα η κοιλιά και δε μαλάκωνε με τίποτα!!
το έχω ξαναπάθει και όταν τον ρώτησα μου είπε ότι είναι οι συσπάσεις αυτές όταν πετρώνει και δε μπορώ να αναπνεύσω..
αλλά οκ θα πηγαίνω καμιά βόλτα πού και πού και μες στο σπίτι κάνω πιο πολλές δουλίτσες, γενικά είμαι λίγο πιο όρθια..
με μέτρο βέβαια αλλά...δεν παλεύεται και συνέχεια ξάπλα!
Μπου έγραψε:ενταξει την ωρα που νιωθεις τη δυσφορια να σταματας το περπατημα και οτι κανεις για λιγο! ε ναι ρε συ και τελειως ξαπλα δεν παλευεται με τιποτε!! θα τη θυμομαστε για παντα αυτη την εγκυμοσυνη παντως ε;;;; χαχαχαα εγω τον καλο μου τον ενημερωσα 2ο σε καμια 5ετια!!!!χαχαχαχαχα για φαγακι πηγατε;REINE έγραψε:απλά χθες είχα απίστευτη δυσφορία, ήταν και πέτρα η κοιλιά και δε μαλάκωνε με τίποτα!!
το έχω ξαναπάθει και όταν τον ρώτησα μου είπε ότι είναι οι συσπάσεις αυτές όταν πετρώνει και δε μπορώ να αναπνεύσω..
αλλά οκ θα πηγαίνω καμιά βόλτα πού και πού και μες στο σπίτι κάνω πιο πολλές δουλίτσες, γενικά είμαι λίγο πιο όρθια..
με μέτρο βέβαια αλλά...δεν παλεύεται και συνέχεια ξάπλα!
REINE έγραψε:maria1984 έγραψε:Απο ρούχα μόνο 5 ζιπουνακια κ 3 φορμακια κ αυτά μου τα πήρε η γιαγια μου , εχθές πήγα στα μαγαζιά κ κοίταξα για καροτσάκι , κρεβατακι κ μπανακι αλλαξιερα κ μάλλον θα πάω αυτη τη βδομάδα να τα κλείσω κ θα πάρω ταυτόχρονα κ τα ρουχαλακια του μωρου ...
Μαράκι από πού θα τα πάρεις όλα αυτά που λες??από μαγαζί ή στο ίντερνετ?
κι εγώ θέλω αλλαξιέρα-συρταριέρα για αρχή τουλάχιστον!! δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη αφού δε μπορώ να βγω...ευτυχώς 'εχει κάποια πρώτα βασικά η αδερφή μου που θα μου δώσει..
Maryanastasia έγραψε:γνωστή μου μαία στο Ελενα μου είπε πως πχ στο ΙΑΣΩ δεν πληρώνεις πια για το δωμάτιο πας με το βιβλιάριό σου και πληρώνεις απ΄λα τον γιατρί ισχύει καλέ κάτι τέτοιο??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης