Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
444 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 444 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα εγκυούλες!!!Να έχετε όλες μία πολύ χαρούμενη και ευχάριστη μέρα!!Έφτασε ο καιρός!Αρκετά μωράκια γεννήθηκαν και περιμένουν στην σειρά κι άλλα!!!Εύχομαι να είναι όλα τα μπεμπάκια υγιέστατα και όπως τα φανταζόμαστε!!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε σοφακι,μηπως αισθανεσαι την διαστολη?

καλημερα δεσποινουλα!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα δεσποινα ναι πανω απο ολα υγειες μωρακια και μαμαδες.
λες σοφια να μας κανεις καμια εκπληξη? αλλα αν εχεις καουρες ειναι ψηλα ακομη το μωρο.

Deb

Deb
Καλημέρα καλημέρα!!!

Σοφάκι είσαι η επόμενη;;;;;;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια βλέπω οτιολες ετοιμαζεστε σιγά σιγά. Για όσες γέννησαν εύχομαι καλη λοχια. Πιστεύω ότι σε όλες μας πλέον έχουμε αρχίσει να φοβόμαστε στην ιδέα της γεννας αλλα ένα θα σας πωεκεινη την ώρα το μόνο που θα σκέφτεστε θα είναι να τελειωνετε μια ώρα αρχύτερα. Φυσικά όσες κάνετε επισκληριδιο τα πράματα θα είναι πολυ πιο εύκολα. Εύχομαι σε όλες τα πράματα να πανε τελειασας φιλω όλες και άντε με ένα πονο

marianthi_m

marianthi_m
Kaλημέρα κοριτσάκια *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 215994

καλο σκ να έχουμε!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 328109

υπνος σούπερ! όλα καλα!

τα φιλια μου *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 417472

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Μαρακι

Αννα μου εγω θα τα φτιαξω γιατι τελειωσε το κεικ κ εχω μονο κορμο οποτε λεω να φτιαξω κ αυτα για πρωινο!!

ααα Σοφακι μου ετοιμαστικε η μπεμπα??

Tini13

Tini13
Γειά σας αγαπημένες μου! καλό σ/κ να έχουμε!

Κοιμήθηκα σαν πουλάκι, από τις 3 ως τις 11:00, μόλις ξύπνησα..τελικά η λύση για τις καούρες είναι μία, κοιμόμαστε νηστικές! τί ωραία! δεν ξέρω τί είναι καλύτερο βέβαια..

Χαρά μου, Μαριάνθη, Δεσποινάκι, Λιζάκι, Αννούλα, Εύη, Ίνα μου, Στελλάκι, Φωτεινούλα, Σοφάκι, Μαράκι την καλημέρα μου! Είχαμε δυναμική παρουσία σήμερα το πρωί!

Deb

Deb
Καλημέρα και σε σένα Τίνη!!!Και εγώ έτσι την βγάζω εδώ και καιρό με τις καούρες!!!!Νηστική το βράδυ ή θα φροντίσω να φάω τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθώ!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Γειά σας αγαπημένες μου! καλό σ/κ να έχουμε!

Κοιμήθηκα σαν πουλάκι, από τις 3 ως τις 11:00, μόλις ξύπνησα..τελικά η λύση για τις καούρες είναι μία, κοιμόμαστε νηστικές! τί ωραία! δεν ξέρω τί είναι καλύτερο βέβαια..

Χαρά μου, Μαριάνθη, Δεσποινάκι, Λιζάκι, Αννούλα, Εύη, Ίνα μου, Στελλάκι, Φωτεινούλα, Σοφάκι, Μαράκι την καλημέρα μου! Είχαμε δυναμική παρουσία σήμερα το πρωί!

τα *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 417472 τινη μου.. !!!

marianthi_m

marianthi_m
Tίνη καλημέρα! κάτι κατάφερες με τη δίαιτα για τις καουρες ε?

Εγω δεν έχω ποτε καούρες...! μη με μισήσετε παρακαλώ... χθες το βραδυ ο μπεμπης μου εσπρωχνε πολυ τα πλευρα... τεντώνεται να ξεπιαστει! Σημερα θέλω να πάω να ψωνίσω ρόμπα και παντόφλίτσες για το μαιευτήριο αν τα καταφέρω... μπας και φτιάξω και αυτή τη βαλίτσα...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και στις υπολοιπες κοριτσαρες,τινη μαριανθη δεσποινα *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 29 417472 εγω λεω να βαλω κανα πλυντηριο και να ψιλομαζεψω λιγο το σπιτι γιατι χτες δεν εκανα τιποτα!!!καμια ιδεα για μεσημεριανο ευκολο γιατι βαριεμαι να μαγειρεψω κατι σημερα???

Tini13

Tini13
Δεσποινάκι μου το άδειο στομαχάκι δεν παλεύεται όμως τη νύχτα! ξυπνάω και θέλω να φάω και τα ντουβάρια!

Μαριάνθη μου μια χαρά είσαι αφού δεν υποφέρεις από στομαχικές διαταραχές! είδες ένα πράμα με τα τεντώματά τους; και τα δικά μου πλευράκια έχουν κολλήσει στην πλάτη..

Αννούλα μου πώς είσαι αυτές τις μέρες, έχεις ηρεμήσει με τις ταχυκαρδίες; δεν βλέπω να γεννάμε νωρίτερα ρε κορίτσι και απογοητεύομαι Sad

Φωτεινούλα μου μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα προτείνω, η σίγουρη λύση!

Tini13

Tini13
marianthi_m έγραψε:Tίνη καλημέρα! κάτι κατάφερες με τη δίαιτα για τις καουρες ε?

Εγω δεν έχω ποτε καούρες...! μη με μισήσετε παρακαλώ... χθες το βραδυ ο μπεμπης μου εσπρωχνε πολυ τα πλευρα... τεντώνεται να ξεπιαστει! Σημερα θέλω να πάω να ψωνίσω ρόμπα και παντόφλίτσες για το μαιευτήριο αν τα καταφέρω... μπας και φτιάξω και αυτή τη βαλίτσα...

Μαριάνθη μου εγώ την έφτιαξα τη βαλίτσα 2 μήνες νωρίτερα για να προλάβω τις εκπτώσεις..ειδικά τα ρομπάκια - πιτζαμάκια - νυχτικάκια μου βγήκαν ο κούκος αηδόνι..κάνε σμαρτ σόπινγκ και ψάξου γιατί τώρα με τις νέες παραλλαβές τα μαγαζιά είναι απλησίαστα!

marianthi_m

marianthi_m
Μια φίλη μου γέννησε 2 εβδομάδες μέτα την ΠΗΤ affraid affraid affraid

Ειχε πάθει πλάκα! Αλλα μένει Λονδίνο και εκει οι γιατροι ειναι πιο υπομονετικοι και δεν πάνε με τεχνητούς πόνους εύκολα... εν τω μεταξυ με το που γέννησε την ίδια μερα πήγε σπίτι της! και δεν πλήρωσε τιποτα ενοείτε!

Φωτεινη φτιάξε μια μεγάλη ομελέτα με διάφορα μέσα ή μακαρονάδα με σάλτσα όπως σου προτείνει και η Τίνη! εγω επισης πολλες φορες ψηνω σκέτα φιλετα κοτόπουλου και μετα φτιάχω αραβικες πίτες με μαρούλι - κοτόπουλο - μουστάρδα και ότι θες!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera tini

marianthi_m

marianthi_m
Ναι Τίνη μου το ξέρω ότι εκανα βλακεια που δε πήγα στις εκπτώσεις αλλα ευτυχως νυχτικακια και πυτζαμα είχα σχεδον ολοκαίνουρια απο τη πρωτη γέννα και τωρα μονο μια ρόμπιτσα μου λειπει... είναι ενα μαγαζι με εσωρουχα και τετοια στυλ ζαρα.. το oysho που εχει αρκετα οικονομικά και λέω να πάω εκει.. εχει και φανταστικά παντοφλάκια!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το στομαχι ειχα παντα προβλημα.τωρα ενας λογος παραπανω.συμφωνα με το ντοκτορ η μπεμπα ειναι πολυ χαμηλα εξου και που δε μπορω να περπατησω.περσι τετοια περιοδο ημουνα αγχωμενη για το γαμο.φετος για τη μπεμπουλιτσα.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τινακο,οι ταχυκαρδιες καλα κρατουν..αλλα δεν μιλαω πια γιατι κουραστηκα..μεχρι κ ο σταυρος παρατηρησε οτι με πιανουν μονο στο μαγαζι..ισως να φταιει η σταση σωματος..που καθομαι στο γραφειο.δεν ξερω.

εχει γινει το κεφαλι μου καζανι,γιατι φτιαχνουν το διπλα μαγαζι κ απο το πρωι δεν εχουν σταματησει,σκαβουν τους τοιχουν με κομπρεσερ να περασουν σωληνες.θα γινει καφε. τα εχω δει ολα. Twisted Evil

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια ευχαριστω για τα φαγητα,αλλα τελικα μου την εδωσε την λυση ο μικρος ..θελει κοτοπουλο πανε οποτε δεν παιζει τιποτε αλλο αφου το παραγγειλε αυτος ο πελατης!!!αννουλα κουραγιο με το κομπρεσερ δεν γινεται να μην εισαι στο μαγαζι βρε κοπελα μου?

marianthi_m

marianthi_m
Σοφάκι γιατι εισαι αγχωμένη? για τη γέννα? ολα καλα θα είναι!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:κοριτσακια ευχαριστω για τα φαγητα,αλλα τελικα μου την εδωσε την λυση ο μικρος ..θελει κοτοπουλο πανε οποτε δεν παιζει τιποτε αλλο αφου το παραγγειλε αυτος ο πελατης!!!αννουλα κουραγιο με το κομπρεσερ δεν γινεται να μην εισαι στο μαγαζι βρε κοπελα μου?

οχι καλη μου,δεν γινεται..αν κατσω σπιτι,θα πρεπει να ερθει η πεθερα μου στο μαγαζι,κ δεν θελω να μενω μονη μου με την μικρη στο σπιτι,μην γινει τιποτα κ παθει κ παθω σοκ..ασε που εδω τουλαχιστον καθομαι,ενω σπιτι θα με ειχε βγαλει off πριν την ωρα μου..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρρρρρρρρ..θελω να σκοτωσω καποιον απο διπλα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αν ειναι ετσι οντως εισαι καλυτερα εκει...εμενα ο μικρος εχει αποβλακωθει στην τηλεοραση,εβαλα ενα πλυντηριο και διαβαζω ενα βιβλιο να περασει λιγο η ωρα

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα!
Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω κορίτσια. Είστε λαλέστατες. Προτίμησα να σας πω την καλημέρα μου παρά να σας διαβάσω. Θα μου πείτε εσείς εν συντομία αν υπάρχει κανένα συνταρακτικό νέο. Από τι κατάλαβα δεν έχει γεννήσει ακόμα κάποια άλλη μετά τη Γιώτα.
Σοφάκι, μάλλον σε βλέπω για την επόμενη. Χαμηλά η κοιλιά και πονάκια από κάτω (μάλλον από τη διαστολή θα είναι) σε βλέπω για την επόμενη που θα γεννήσει. Άσχετο, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά ενημερωτικά να σου πω ότι ο αδερφός μου βρήκαν τελικά σπίτι στα ΣΟΑ. Τώρα είναι με άδεια στην Κομοτηνή αλλά σε 10 μέρες φεύγει. Δυστυχώς, η γυναίκα του και τα παιδιά του θα μείνουν εδώ λόγω της δουλειάς της νύφης μου. Θα ανεβαίνουν πάνω τα σ/κ και όποτε μπορεί θα κατεβαίνει αυτός. Ζόρικη κατάσταση!
Σήμερα εγώ είμαι χάλια. Έχω κρυολογήσει ή έχω τσιμπήσει κάτι και τρέχουν μύξες, έχω πονόλαιμο, πονοκέφαλο και πονόδοντο. Έχω και το άγχος μην είναι κολλητικό και κολλήσει η μπέμπα. Ο Θεός να τη φυλάει!
Χθες επιτέλους μας έπεσε ο ομφάλιος λώρος. Άργησε να πέσει και με παραξένεψε. Ευτυχώς όλα καλά!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις