Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
416 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 416 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ''κατω'' το αφησα στη τυχη του!!!!!!!ε μα δε βλεπω ουτε τον αμφαλο μου πια.
ειδα μεσω skype μια φιλη μου που γεννησε πριν μια βδομαδα!ειναι 3500 κιλα ο μπομπιρας και ειναι τοοοοσο μικρος.σα καρφιτσα ητανε πανω της!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πηνελόπη μου τώρα κατάλαβα πόσο σας σημάδεψαν τα μαύρα μεσάνυχτα κι ας μην μπορείς λόγο λογοκρισίας να μου πεις λεπτομέρειες!

Σκέφτομαι σήμερα ότι από τη μέρα που μπήκα στο μήνα μου ζω μόνο περιμένοντας, δεν κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω να γεννήσω..όλη μέρα κι εγώ, κι ο Μάνος, και γονείς και πεθερικά και οι φίλοι μας, όλοι περιμένουν την άφιξη του μωρού. Κανένα άλλο ενδιαφέρον..και η αναμονή αυτή με σκοτώνει..

Νικάκι, Σοφούλι, Βικάκι, Φωτεινούλα τα φιλιά μου..και στο Χριστινάκι που διάβασα το μεσημέρι ότι μπήκε..

Χαρά μου, μου ξαναμύρισαν αυγόφετες σήμερα, αυτή τη φορά θα μου τις κάνει η μαμά στης πεθεράς και θα μου τις φέρει το βραδάκι που θα επιστρέψουν! εσείς φτιάχνετε τα επιπλάκια λογικά τώρα, θα μας ανεβάσεις φωτογραφίες να δούμε από το δωμάτιο όταν ετοιμαστεί;;;

Νικάκι μου, έβρεξε σε σας; εδώ σταγόνα, μην σου πω το μεσημέρι που ξάπλωσα έγινα μούσκεμα λες και ήταν Αύγουστος!

Σοφούλι μου εκεί κάτω που λες παλεύεται, λες θα μας ξυρίσουν κουτσά στραβά πριν τον τοκετό..με το πόδι όμως που είμαι σαν τον Βαμβακούλα τί γίνεται; αύριο που θα γυρίσει ο Μάνος θα τον βάλω να μου τα ξυρίσει εκείνος γιατί δεν μπορώ να σκύψω καθόλου..

Βικούλα μου πρόσεχε τα ακροβατικά της Κομανέτσι ή κράτησε τα για άλλες στιγμές Wink ! όχι να τη βρεις κι από μπαλκόνι!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινάκο και εμένα η μάνα μου τις έκανε τις βεράντες αλλά είπα και καλά να την ξεκουράσω το ζώοον...εξού και το σπαγκάτο...!!
Σοφάκο πρώτη θα έβγαινα σε διαγωνισμό σίγουρααααααααααα....!!!Μου φέρανε έναν αποσττειρωτή αλλά μου φαίνεται μάπα το καρπούζι τι ξύδι έβαλα τι τον έπλυνα η βρώμα πάει σύννεφο...μάλλον δεν θα ασχοληθώ...άλλο...!!!!
Γεια σου ρε Τινάκο μοντέλο....!!Εδώ και 3 βδομάδες περιμένω εγώ....αυτή τη πολυπόθητη γέννα αλλά τζίφος στο τέλος θα μου ρθει και δεν θα το πιστεύω!!!!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:
Γεια σου ρε Τινάκο μοντέλο....!!Εδώ και 3 βδομάδες περιμένω εγώ....αυτή τη πολυπόθητη γέννα αλλά τζίφος στο τέλος θα μου ρθει και δεν θα το πιστεύω!!!!

Bικάκο περπατάς; σεξ κάνεις να μαλακώσει ο τράχηλος; η κοιλίτσα άρχισε να κατεβαίνει;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξυρισμα στο ποδι,Τινη μου ειναι στο τσακ μπαμ!εκει τα καταφερνω!για κοψιμο νυχιων δε παιζει...εδω καλτσες ειπα να βαλω σημερα και ειμαι πτωμα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μη λες αυτη τη λεξη....σεξ!
κοντευω να ξεχασω τι ειναι!σε λεξικο θα ψαχνω την ερμηνεια της!

pepelitsa

pepelitsa
Loi[pon gyrisame apo JUMBO..Thee mou ginotan ths mourlhssss!Phrame ta dwra ths mikrhs agorasa k to sfhnaki-strwma phra kai oti xazo-aytokolhto eyriska kai kolhsa sto mpanio mou..karagkioziliki egine,san mpanio 3xronou!Eytyxws oi episkeptes mpainoun sto sovaro mpanio!
Efyge k o Mp. paei na dei ton agwna,na kanw k ena sfougkarisma twra dioti olo k kapoios tha emfanistei shmera aproskalestos ws synhthws!

Vicky meta to spagkato egw lew kala kaneis k kaneis beaute..ekeikatw k egw den vlepw k kathe mera kanw tyflo systhma,mporei na exw kanei k sxedio k na mhn to gnwrizw!!!!

Sofaki mou...giati den se pernoun mazi tous?????????

Emako den pas gia perpathma shmeris???

Xarouli mou kalo kouragio twra me to sthsimo dioti einai paidema megalo ayto me thn synarmologhsh,alla einai kai dhmiourgiko !Emeis oute shmera katalhksame se kounia!!!

Tini einai ontws spastikh h anamonh sto telos eidika k oso k na kseroume oti kodeyoume fainetai aiwnas..meta lene pws anarwtiesai pote to emathes,pote perase h egkumosynh,pote gennhses kai pote prolave na megalwsei!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε με παιρνουνε γιατι εχουνε το νου τους συνεχεια σε μενα... ''πονας?''
πεινας?γεννας?θες κατι?βολευεσαι?βαρεθηκες?
ε γι'αυτο δε με παιρνουνε! Crying or Very sad

Tini13

Tini13
Το περασμένο σ/κ περιμέναμε Γιωτάκο, Έμη και Νικολέτα να γεννήσουν. Τελικά γέννησε μόνο η Γιώτα ως τώρα..υπάρχουν κοπέλες με μια βδομάδα περίπου μόλις πριν την ΠΗΤ, πχ Σοφούλι 6 μέρες, Βίκη 8 μέρες, που δεν έχουν γεννήσει νωρίτερα..τελικά όλες στην ΠΗΤ θα φτάσουμε μου φαίνεται! τα στατιστικά πάντως από τις τέως εγκυούλες και νυν μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου έδειχναν ότι γέννησαν οι περισσότερες πριν την ΠΗΤ τους, τουλάχιστον 2 εβδομάδες! εμείς μείναμε πίσω Sad οι πρωτότοκες την πατήσαμε μου φαίνεται και θα εξαντλήσουμε τις μέρες..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Σαβ Σεπ 15, 2012 8:53 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:δε με παιρνουνε γιατι εχουνε το νου τους συνεχεια σε μενα... ''πονας?''
πεινας?γεννας?θες κατι?βολευεσαι?βαρεθηκες?
ε γι'αυτο δε με παιρνουνε! Crying or Very sad

έχουμε που έχουμε την αναμονή, να παλεύουμε και την κλεισούρα; Sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω εκει βασιζομουνα Τινη γιατι εβλεπα πως γεννουσανε και 3 βδομαδες πιο νωρις!εμεις θα κανουμε το μπαμ ολες μαζι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sofouli στις Σαβ Σεπ 15, 2012 8:54 am, 1 φορά

pepelitsa

pepelitsa
Tous vriskw sklhrous!!!prepei na kseskasei pes k h gkastrwmenh!!!

Tinh to kalo pragma argei na ginei!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 34 90233

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως ξέχασα το μεσημέρι να ευχηθώ στην Ιωάννα; Είμαι αδικαιολόγητη το ξέρω.
Ιωάννα να σας ζήσει! Γερό και καλότυχο να είναι!
Για σου Βικάκο-Νουρέγιεφ! Άργησες να μπεις και σκέφτηκα μήπως τελικά γέννησες ...αλλά μπααα από τι βλέπω ...κρατάς γερά.
Σοφία, ούτε εγώ καλλωπιζόμουν εκεί... κάτω... γκούχου, γκούχου ξέρεις που... Σε κανένα παιδί δεν έκανα τίποτα εκεί κάτω. Στο νοσοκομείο πάντως που γέννησα κάνουν πολύ καλό ξύρισμα. Σε ξυρίζουν μόνο από κάτω που βγαίνει το παιδί. Από μπροστά (τη φούντα) σου το αφήνουν ως έχει και έτσι έστω ψυχολογικά αισθάνεσαι πολύ καλά.

Tini13

Tini13
Δεσποινάκι μου! πώς τα πάει η μπουμπού με τα ποδαράκι της;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε πειραζει ας μη με παιρνουνε...δε θα γεννησω.....????θα τους κανονισω!τη μπεμπουλα αγκαλιτσα και βολτουλα!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα δεν μπορω να σταθω πολυ ωρα ορθια δεν ξερω τι επαθα ευτυχως ηρθε ο πεθερος κ θα στησουνε μαζι την συρταριερα κ την ντουλαπα γιατι εγω μονο με την κουνια κ πεθανα!!

Τινακι αυριο το πρωι λογικα θα βγαλω καμια φωτο δεν θα ειναι ολοκληρωμενο αλλα ετσι για να παρετε μια ιδεα!!
μην φας κοριτσακι μου αυγοφετες εδω κ εμενα την προηγουμενη φορα με επιασε καουρα εσυ που εχεις κ το προβλημα δεν το ξανασκεφτεσαι??

Βικακι καλα ειμαι κ εγω αναμενω το ραντεβου μου με τον ντοκτορ την Πεμπτη να δω την μπουμπου κ να δω τι θα μου πει για το ποτε να υπολογιζω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Νικη μου αστα τα χερια 24 ωρες ειναι μουδιασμενα κ πονανε πλεον εχει γινει συνηθεια,το κακο ειναι οτι σπαω συνεχεια πραγματα γιατι δεν μπορω να πιασω!

ακομα ρε κοριτσια νομιζω οτι εχει καυσωνα θελω συνεχεια κλιματιστικο ειδικα το βραδυ στον υπνο,τωρα κατι εγινε με το αερακι ελπιζω να βρεξει κιολας

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα δεσποινακο!τη φουντα την αφηνουνε για αποψη!!!!!!!!!μωρε εσυ που περασες και τρεις γεννες....τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα?γκαλοπ κανω!

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:δε πειραζει ας μη με παιρνουνε...δε θα γεννησω.....????θα τους κανονισω!τη μπεμπουλα αγκαλιτσα και βολτουλα!!!!!

Σοφούλι βάλε μας και μια καινούρια φώτο να σε δούμε πριν γεννήσεις!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα βαλω αυριο την αδελφη μου να με βγαλει και θα τη βαλω!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:

Τινακι αυριο το πρωι λογικα θα βγαλω καμια φωτο δεν θα ειναι ολοκληρωμενο αλλα ετσι για να παρετε μια ιδεα!!
μην φας κοριτσακι μου αυγοφετες εδω κ εμενα την προηγουμενη φορα με επιασε καουρα εσυ που εχεις κ το προβλημα δεν το ξανασκεφτεσαι??

Η πιο δύσκολη εβδομάδα από άποψη κούρασης στο σπίτι πέρασε Χαρά μου, από δω και πέρα τα χεράκια σου μόνο για μαγειρέματα, με μέτρο όμως, ναι; άστα να ξεκουραστούν για το μωράκι σου που έρχεται σε λίγο! χθες κοιμήθηκα τελείως νηστική για να μην με πιάσουν καούρες, σήμερα πάλι; δεν θα αντέξω Sad δεν ξέρω τί είναι προτιμότερο..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ δεν το εχω σημερα....νιωθω κομματια και δεν εχω κανει τιποτα..ολο ξαπλωμενη ειμαι και μπαινω και σας διαβαζω που και που...
μην αγχωνεστε με τον καλλωπισμο του ..τετοιου βρε κοριτσια,ολες τυφλο συστημα κανουμε ..που θα παει παλι με χρονια με καιρους ..παλι θα το ξαναδουμε..χαχαχαχα!!!!

και σταματηστε να λετε για σεξακι...το εχω ξεχασει τελειως,αφου ωρες ωρες λεω πως να ειναι αραγε???? *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 34 606100 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 34 4872

Aurora

Aurora
Είμαι στο μάθημα και απο τις 5 κάνουν ΜΙΑ άσκηση
Εχω σαλτάρει!!!!!
Εν τω μεταξύ, πεινάωωω, θέλω pizza hut!
ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!

Μωρε θα τη φάω κι ας πεθάνω στις καούρες μετά!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ειπες τωρα ρε στελλα???????πιτσα???????????ας μου φερει καποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 34 982137

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aurora έγραψε:Είμαι στο μάθημα και απο τις 5 κάνουν ΜΙΑ άσκηση
Εχω σαλτάρει!!!!!
ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!

στελλακι κι εγω μολις τωρα εβαλα να ψησω μια πιτσουλα με σαλαμι και ακριβως το ιδιο ειπα...ας σκασω απο τις καουρες μετα να ναι καλα τα μαλοξ *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* - Σελίδα 34 328109

Tini13

Tini13
Aurora έγραψε:Είμαι στο μάθημα και απο τις 5 κάνουν ΜΙΑ άσκηση
Εχω σαλτάρει!!!!!
ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!

Στελλάκι! εσύ δεν την έφαγες τελικά την προηγούμενη φορά που μας έβαλες την ιδέα! σήμερα τη δικαιούσαι! Αννούλα, μην την ακούς!!!! `

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις