Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
75 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 75 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθακο μου γεια σου!! εδω ειμαι επεστρεψα στο παρεακι!! μια χαρα το μωρακι σου και μενα ειναι στα 2670 τωρα Very Happy Very Happy Very Happy

Στελλιτσα γεια σου! τελεια τα νεακια σου για το μωρο! ακουγεσαι και εσυ χαρουμενη!

Αννα μου γεια σου!! ελπιζω να εισαι καλυτερα με τις ταχυπλαμιες και να μη κουραζεσαι στη δουλεια ε;

Νικολ μου ειχα ενα δυο σπυρακια στα γεννητικα οργανα απεξω.. και μου ειχε πει πριν ενα μηνα οτι μαλλον ειναι ερπης. εγω ειχα κανει αναλυσεις οι οποιες δειξαν οτι ειχα ερπη καποτε στη ζωη μου αλλα δε διευκρινιζουν ποιο τυπο.. οπως και να χει.. η αναλυση για τον προσφατο ερπη εδειξε αρνητικη αρα δεν ειχα προσφατα τουλαχιστο τους τελευταιους μηνες... Το θεμα ειναι οτι ο συγκεκριμενος γιατρος μου ειπε κινδυνευει το μωρακι μου και τωρα, δηλαδη με την επαφη με τα υγρα μου και σε περιπτωση που σπασουν τα νερα μου οτι κινδυνευει η ζωη του,. οποταν ειπε πρεπει να κανω αρον αρον καισαρικη... Αυτα μου ειπε χωρις να με ακουσει καν και καταλαβα οτι επιδιωκει τις καισαρικες γιατι θα παρει και 4-4.5 χιλιαδες ευρωπουλακια αρα δεν τον χαλαει..
Καταλαβαινετε λοιπον γιατι ημουν χαλια.. ναι θα παρω οπωσδηποτε και τριτη γνωμη απο το νοσοκομειο οταν παω, αν και μου ειχαν πει δεν διατρεχω κινδυνο.. το θεμα ειναι οτι αγχωνεσαι δεν αγχωνεσαι εστω απο ενα γιατρο να ακουσεις τετοια υποθεση;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Τρι Σεπ 18, 2012 4:05 am, 1 φορά

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΝΑΚΙΑ!!!
ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Mad Mad Mad ΕΞΕΤΑΣΗ!!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΟΛΟ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ!ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΣΤΑ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 3950!!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΠΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Μαριελ!!

ωχχ αμαν ακουγεται οντως καταπληκτικη αυτη η εξεταση.. ελπιζω να εισαι καλα τωρα.. καφε υγρα;;; λες να ειναι απο αυτο;; ελεος... τι τραβαμε και εμεις οι εγγυες.. εμενα ακομα δε μ καναν αυτη την περιβοητη εξεταση

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Μάριελ! Μια χαρα και εσυ ετοιμάζεσαι δηλαδη!!!

Χριστινάκι πάρε σίγουρα και 2η γνώμη! Μη μου στεναχωριέσαι μόνο! ετσι?? να δω χαμόγελο!!! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κριστινάκι σίγουρα αγχώνεσαι δεν το συζητάμε αυτό αλλά απ' την στιγμή που σου έχουν πεί οτι δεν έχεις κίνδυνο τότε να κοιτάς αυτή την πλευρά και όχι την άλλη!! Πολύ σπαστικό πάντως αυτό με τους γιατρούς και την καισαρική έλεος πια!!
Μαριάνθη η ξαδέρφη μου που γέννησε τα δίδυμα εδώ και ένα μήνα η παιδίατρος της απαγόρεψε το σφηνάκι γιατί βγήκαν καινούργιες στατιστικές που λένε ότι ευθύνεται για τον αιφνίδιο θάνατο και της είπε και τους βάζει μια πετσετούλα τυλιγμένη σε ρολλάκι από την μια πλευρά και είναι μια χαρά, κ εγώ αυτό λέω να κάνω.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθη μου γλυκεια και εγω πηρα μαξιλαρακι σε σχημα κουφετας , καταλαβες.. αυτο το μακροστενο και θα το βαζω απο τη μια πλευρα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Νικολ μου συμφωνω αλλα σιγουρα δε θελω να διατρεχει κανενα κινδυνο το μωρο μου και οπως σου τα λεν εκεινη την ωρα σου ερχεται μπουμεραγκ.. Αλλα απορω για καποιους οταν περνουν τον ορκο του Ιπποκρατη αν τους αξιζει να ειναι στη θεση που ειναι! Γιατρος σημαινει και σωστη ενημερωση σαφως, αφου εισαι το ατομο πανω στο οποιο βασιζεται ο ασθενης σου..

marianthi_m

marianthi_m
Nαι και εγω το άκουσα αυτο για την καινούρια οδηγία και λεω καλύτερα πριν κάνω το οτιδήποτε να συμβουλευτω τον παιδίατρο...

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:Ναι Νικολ μου συμφωνω αλλα σιγουρα δε θελω να διατρεχει κανενα κινδυνο το μωρο μου και οπως σου τα λεν εκεινη την ωρα σου ερχεται μπουμεραγκ.. Αλλα απορω για καποιους οταν περνουν τον ορκο του Ιπποκρατη αν τους αξιζει να ειναι στη θεση που ειναι! Γιατρος σημαινει και σωστη ενημερωση σαφως, αφου εισαι το ατομο πανω στο οποιο βασιζεται ο ασθενης σου..

Μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι αλλά δυστυχώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα και όλα γίνονται για το χρήμα.. γι' αυτό και εμείς πλέον δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε! Εσύ πάρε και μια άλλη γνώμη ακόμη και μετά κατέληξε.. μην στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και την μπουμπού!!

marianthi_m

marianthi_m
μεγάλο κεφάλαιο οι γιατροι Χριστινάκι...

τελικά ποιες γεννανε αυτη την εβδομάδα? Η Κατερινα δε θα πήγαινε με πρόκληση στις 20? Η Δεσποινα και η Νικολέττα?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol10 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Ναι Νικολ μου συμφωνω αλλα σιγουρα δε θελω να διατρεχει κανενα κινδυνο το μωρο μου και οπως σου τα λεν εκεινη την ωρα σου ερχεται μπουμεραγκ.. Αλλα απορω για καποιους οταν περνουν τον ορκο του Ιπποκρατη αν τους αξιζει να ειναι στη θεση που ειναι! Γιατρος σημαινει και σωστη ενημερωση σαφως, αφου εισαι το ατομο πανω στο οποιο βασιζεται ο ασθενης σου..

Μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι αλλά δυστυχώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα και όλα γίνονται για το χρήμα.. γι' αυτό και εμείς πλέον δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε! Εσύ πάρε και μια άλλη γνώμη ακόμη και μετά κατέληξε.. μην στεναχωριέσαι και στεναχωρείς και την μπουμπού!!

σωστο γλυκεια μου.. νασαι καλα παντα σου ευχομαι Very Happy Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:μεγάλο κεφάλαιο οι γιατροι Χριστινάκι...

τελικά ποιες γεννανε αυτη την εβδομάδα? Η Κατερινα δε θα πήγαινε με πρόκληση στις 20? Η Δεσποινα και η Νικολέττα?

Η Κατερινα αποτι μου ειχε πει θα πηγαινε στις 37 εβδομαδες. Μου ειπε απο την αλλη Πεμπτη και μετα θα εμπαινε για καισαρικη,...

Η Νικολετα παλι καπου εκει. Τεταρτη μπαινει μεσα.. Η Δεσποινα δε θυμαμαι αλλα νομιζω μας ειπε για την αλλη βδομαδα..

Για την Ινα ανυπομονω πολυ.. εντωμεταξυ νομιζα οτι αμα σπασουν τα νερα σου δεν εχεις τοσο περιθωριο.. την Ινα μας την εχουν 2-3 μερες εκει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Τρι Σεπ 18, 2012 4:25 am, 1 φορά

marianthi_m

marianthi_m
Kαλα ρε Χριστινακι και αυτος αν εκανε τη καισαρικη θα επαιρνε 4 χιλιάρικα? πολλα ειναι ρε συ... αυτος αυτα λιγουρευεται!!

marianthi_m

marianthi_m
Χριστινακι η Ινα θα γεννησει σημερα λογικά... μαλλον με τεχνητους πόνους...

Η Κατερινα της μίλησα στο fb και μου ειπε οτι θα πάει για φτ με πρόκληση...

Ερχονται πολλα μωράκια!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Kαλα ρε Χριστινακι και αυτος αν εκανε τη καισαρικη θα επαιρνε 4 χιλιάρικα? πολλα ειναι ρε συ... αυτος αυτα λιγουρευεται!!

ναι αγαπη μου ειναι 4-4μιση χιλιαδες ευρω στην Κυπρο να κανεις καισαρικη σε ιδιωτη.. υπερβολικα πολλα ειναι.. ναι ετσι ακριβως νομιζω και εγω! και πολλες κοπελες την πατουν. εγω ξερω πολλες που τελευταια στιγμη τους ειπαν οι ιδιωτες γιατροι τους οτι εχουν χιλιων ειδων προβληματα και καναν καισαρικη στο τελος..
Η καισαρικη ειναι καλα να γινεται αμα θελει η κοπελα η αμα υπαρχει λογος, απλα οχι και να μας δουλευουν για να περνουν λιρα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Χριστινακι η Ινα θα γεννησει σημερα λογικά... μαλλον με τεχνητους πόνους...

Η Κατερινα της μίλησα στο fb και μου ειπε οτι θα πάει για φτ με πρόκληση...

Ερχονται πολλα μωράκια!

αααα τελικα για φυσιολογικο; ποτε μιλησατε με την Κατερινιω;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου καλησπερα σε ολες σας!!! ελπιζω να εχει γεννησει η ινα μας μεχρι τωρα..μια χαρα την διαβασα ομως κραταει γερα!!
χριστινακι μου μην αγχωνεσαι να παρεις κι αλλη γνωμη οπωσδηποτε παντως!
εχω εναν πονοκεφαλο σημερα με αυτον τον κωλοκαιρο χαλιαααα!νυσταζω κιολας...εφαγα και ναρκωθηκα μου φαινεται...παω να ξαπλωσω λιγο γιατι εχω να διαβασω και τον μικρο μετα και θα ξαναμπω αργοτερα

τα φιλια μου σε ολες!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Kristinaki έγραψε:
marianthi_m έγραψε:Kαλα ρε Χριστινακι και αυτος αν εκανε τη καισαρικη θα επαιρνε 4 χιλιάρικα? πολλα ειναι ρε συ... αυτος αυτα λιγουρευεται!!

ναι αγαπη μου ειναι 4-4μιση χιλιαδες ευρω στην Κυπρο να κανεις καισαρικη σε ιδιωτη.. υπερβολικα πολλα ειναι.. ναι ετσι ακριβως νομιζω και εγω! και πολλες κοπελες την πατουν. εγω ξερω πολλες που τελευταια στιγμη τους ειπαν οι ιδιωτες γιατροι τους οτι εχουν χιλιων ειδων προβληματα και καναν καισαρικη στο τελος..
Η καισαρικη ειναι καλα να γινεται αμα θελει η κοπελα η αμα υπαρχει λογος, απλα οχι και να μας δουλευουν για να περνουν λιρα!!

Καλα σαφως και ετσι ειναι δε το συζηταω... απλα ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα... και σιγουρα εχουν βρει το κολπο να τα αρπάζουν! γι αυτο και η καθεμία πρεπει να διεκδικει το διακιωμα της να γεννησει φυσιολογικά... αν φυσικά όλα είναι καλα, το μωρο εχει παρει θέση κλπ κλπ... οχι να σε τρομαζουν απο πριν.. αυτο ειναι κλασσικο κολπακι...

giotaki2

giotaki2
καλησπέρα κι από μένα, είπα να μπω αν δω μηπως εχουμε νεα από την Ίνα μας, λίγο πριν κοιμηθώ μιας και κοιμάται κι ο μπέμπης.. Συνέχεια τη σκέφτομαι..

Εβαλα και φωτο της πρωην-κοιλιας μου για να ειμαι στο κλιμα του γκρουπ και να μη σας κάνω να ανυπομονείτε... Smile

Στελλα μια χαρά ο Βαγγελάκος σας μεγαλώνει κι οπου να ναι θα έρθει!

Εμη μου καλά αποτελέσματα στο γιατρούλη περιμένουμε ευχαριστα νέα, με τόσο περπάτημα κι εσυ κοπέλα μου τι να πεις..

Εγώ κορίτσια καθόλου δε περπάτησα είναι η αλήθεια και ώρες ώρες μου μπαίνουν σκέψεις μήπως έφταιγε αυτό, αλλά ο γιατρός λέει δεν παίζει ρόλο, τι να πω;

Μαριανθάκο,εμάς η νεογνολόγος στο νοσοκομείο μας είπε μόνο ανάσκελα να τα κοιμίζουμε, εγώ βέβαια στο πλάι το βάζω γιατί φοβάμαι μη πνιγει από τις γουλίτσες που βγάζει.

Χριστινακι να μη στεναχωριεσε αδικα, αν δεν τον εμπιστευεσε να μη ξαναπας και να το ψαξεις όσο μπορείς σε άλλο γιατρό που δε κοιτάει το συμφέρον του.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλια Φωτεινουλα. καλη ξεκουραση και καλο διαβασμα με τον μικρο σου!
εδω θα ειμαστε Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι κουκλα τρελλομαμα καλησπερα!!!
οεοοο εισαι στο κλιμα ουτως η αλλως, απλα εσενα το κιντερ σου βγηκε απο τη κοιλιτσα!!!

Φρονιμο το μικρουλι σου ακουσα; παντως χαρηκαμε πολυ που σε ειδαμε πανευτυχισμενη με τον πριγκιπα σου να χαιρεσαι την υπερτατη αυτη χαρα της μητροτητας!!! και ειναι κουκλος !!!

Σωματικα πως νιωθεις; εχεις βοηθεια; ελπιζω να σου πηγαινουν ολα τελεια παντα!

marianthi_m

marianthi_m
αχαχαχα γιωτάκι η παλια φωτο!! εισαι Θεα!!

Χριστινακι δε θυμαμαι ποτε της μίλησα... την προηγούμενη εβδομάδα πάντως ήταν...

Φωτεινη καλη ξεκούραση!

Και εγω πρεπει να διαβάσω τον μικρο! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χριστινακι να μη ξαναδιαβασω τετοιες αντιδρασεις!δε θυμασαι και με το δικο μου γιατρο??????μυκητες,ουρολοιμωξη....τα παντα για να παω για καισαρικη.και οταν του ειπα οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο ολα εξαφανιστηκανε δια μαγειας!
γιωτακι οσο και ν'ανυπομονουμε αν δε θελουνε αυτα δεν ερχονται!!!!
με τις καουρες τι κανετε?υποφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:χριστινακι να μη ξαναδιαβασω τετοιες αντιδρασεις!δε θυμασαι και με το δικο μου γιατρο??????μυκητες,ουρολοιμωξη....τα παντα για να παω για καισαρικη.και οταν του ειπα οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο ολα εξαφανιστηκανε δια μαγειας!
γιωτακι οσο και ν'ανυπομονουμε αν δε θελουνε αυτα δεν ερχονται!!!!
με τις καουρες τι κανετε?υποφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad

Γεια σου Σοφακι μου!! τωρα που το λες εχεις δικαιο και σενα τα ιδια σου εκανε το γαιδουρι!! σε ειχε κατα τρομαξει και θυμαμαι ησουνα ψιλοχαλια.. εσενα πως στο ειπε για καισαρικη εντωμεταξυ; σου ειπε πρεπει να κανεις ντε και καλα;

Οι καουρες εχουν μπει στην καθημερινοτητα μου! γιναμε παρεακια! μαζι τρωμε, μαζι καθομαστε και χωρια κοιμομαστε!
απο κατω απο το στηθος τις νιωθω περισσοτερο σε σημειο που δε θελω ουτε στηθοδεσμο να φοραω δεν το αντεχω!!

giotaki2

giotaki2
Χριστινάκι σ΄ευχαριστω πολύ... σύντομα όλες σας θα νιώσετε αυτή τη χαρά και θα είναι πολύ όμορφα..
Σωματικά είμαι μια χαρά δεν πονάω καθόλου, η τομή αστέρι! δε φαίνεται καθόλου, αιματάκι δεν έχω, όλα τέλεια.. μόνο λίγη κούραση που είναι λογική και ευχάριστη.. Very Happy
Εχω τη μαμα μου εδώ αλλά μόνο για να κάνει φαγητο οτι εχει σχέση με το μωρό θέλω να τα κάνω μονη μου με τον αντρουλη μου.. την πείραξε λιγο αλλα δε πειράζει θα της περάσει..

Θα βγούνε Σοφακι θα δεις πολύ σύντομα, περνάει ο καιρός κι ας φαίνεται τώρα η κάθε μέρα αιώνας, εγώ δε πιστεύω πως πέρασε ήδη μία εβδομάδα από τότε που ανυπομονούσα...
Τώρα δε θέλω να περάσει για να μη μεγαλώσει ο μπεμπούλης και χάσω αυτές τις στιγμές.... καθομαι και το κοιτάω που κοιμάται..
Και ναι έχετε ολόκληρα κανονικά παιδάκια μέσα σας εγώ συνέχεια σκέφτομαι που χωρούσε όλο αυτο εκει μέσα και πως ζουσε εκει στριμωχτα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις