Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου φαγαμε κ εμεις γεμιστα ειχα για σημερα κ το απογευμα θα παω μια βολτιτσα στα mothercare

Στελλακι μου τελειος ο Βαγγελακος κ εμενα δηλαδη τοση θα ειναι η μπεμπα??ειμαστε ακριβως μαζι

Χριστινακι μου μην στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου κ παρε οπωσδηποτε κ αλλη γνωμη!!

Νικολ μου μουσακααααααμε τρελανες τωρα πρεπει να τον βαλω στο προγραμμα να τον φτιαξω!!

ωχ μπλακ αουτ ξεχασα τι αλλο διαβασα!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 667478 ξεχασα σιγουρα καποια να σχολιασω Embarassed Embarassed

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου πολυ καλα κανεις! και γω τους ιδιους σκοπους εχω οτι εχει σχεση με το μωρο μονη μου θα το κανω! Στις αρχες για να μην της χαλασω χατηρι της πεθερας θα την αφηνω- να μου δειξει κιολας- και μετα μονοι μας..

Αχ εχω την ιδια απορια πως χωρανε στις κοιλιτσες μας!!!

Χαιρομαι που εισαι καλα κοριτσαρα μου να προσεχεις τον εαυτο σου και τον πριγκιπα σου και να ζεις ολες τις μαγικες στιγμες αυτες στο πλαι του!!

Καλησπερα Χαρα μου. ναι θα παρω κιαλλη γνωμη γιατι με εχει στεναχωρησει το θεμα πολυ..

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε Γιωτάκο μπράβο σου πάντως που έχεις κουράγιο και μπαίνεις!! Εντωμεταξύ μας τα λες τόσο ωραία και χαλαρά που προσωπικά ανυπομονώ ακόμα πιο πολύ να γεννήσω!!
Χαρά.. μόνο εσύ θα μας ξεσηκώνεις με τα γλυκά σου??? χαχαχαχα!!! Βάλτον στο πρόγραμμα εννοείται!!

Ρε κορίτσια αυτό με την πεθερά το έχω ένα άγχος μην τυχόν και μου πει να έρθει να κάτσει γιατί εάν έρθει θα πρέπει να μείνει και κανα 2 μέρες κιολας επειδή μένει μακρυά.. με την μάνα μου πάλι δεν έχω πρόβλημα αν της πω μην έρθεις δεν ερχεται και ούτε παρεξηγιέται έχουμε πολύ καλή επικοινωνία.. γιατί κ εγώ σκέφτομαι ότι δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλα μου super ο μπεμπης!! Να δω εγω την παρασκευη ποσο ειναι η δικια μου! 2 κιλακια ηταν πριν 3 βδομαδες!!
Χριστινακι μου εχεις δικιο που αγχωθηκες με αυτα που ακουσες! Ηταν εντελώς αναισθητος ο γιατρος σου! Οπως ειπαν τα κοριτσια παρε και δευτερη γνωμη.... αφου οι εξετασεις σου ειναι μια χαρα θα δεις που ο δευτερος γιατρος θα είναι πιο λογικός!!
Χαρα πολυυυυ ωραια βγηκαν τα γλυκα! Φυγαν τα 6 ηδη! Εφαγε κ η αδερφη μου 2-3 πηρε και για τους γονεις μου!! Κατεψυξα μερικα και αυριο θα κανω αλλη μια δοση!! Εχεις δικιο για το γλασο! Αυτα που δεν ειχαν ηταν πιο ωραια και λιγοτερο παχυντικα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενακι μου χαιρομαι που σας αρεσαν,ωραιο ειναι κ με το γλασσο δε λεω αλλα στην καταψυξη θα γινει χαλια!πηρες συσκευασια???

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας....... γυρισαμε απο τον γιατρο, τα καλα νεα ειναι οτι ο μπεμπης πηρε καλη θεση! και εφτασε τα 3200!!! τα κακα ειναι οτι ο τραχηλος ειναι κλειστος και πισω!! Εννοειται οτι με ξεκανε παλι με το χερι του!! Πολυ περπατημα πανω απο 1,5 ωρα (αφου δεν μας ειπε 3 σαν την Βικη παλι καλα!) και σεξ... παρακινουσε τον αντρα μου, αυτος ντρεποταν! σεξ του λεμε δεν τοχουμε τελικα!! Ξανα θα με δει παρασκευη τελευταια φορα!! μετα κατευθειαν μαιευτηριο!!

Στελλα μια χαρα τα νεα απο τον γιατρο!! μεγαλωσε ο μπεμπης!!

Χριστινακι πιστευω κ εγω πρεπει να παρεις μια 2η γνωμη, κριμα ρε συ να κοιτανε τοσο πολυ την τσεπη μας!!

Γιωτακι τι φωτο ειναι αυτη? με τρομαξες... λεω γυρισε ο χρονος πισω και λεω ποσο δηλαδη εχω ακομα!!!
Καλα αυτο με τις μαμαδες... εγω της ειπα οτι πρεπει με το μωρο να ασχολουμαστε τον πρωτο καιροψ μονο εγω κ ο Πανος και εχει νευριασει απο τωρα!! αλλα θα της περασει!

Επισης σημερα ανακαλυψαμε στο μπαλκονι μας κ αλλο κουνουπι τιγρη!!! κριμα τελευταιες μερες καλοκιαριου και δεν μπορω να βγω να το ευχαριστηθω... και εχω αρχισει να αγχωνομαι και με το μωρο τι θα γινει!!

marianthi_m

marianthi_m
θελω και εγω συνταγή για cupcakes!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 564595 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 564595 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 564595

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενακι μου γεια σου! ελπιζω να εισαι καλα!

Εμη μου μα καλα ποσοοοο περπατημα; υποτιθεται σου λενε μιση ωρα οχι 3!! εγω παντως μιση ωρα κανω και πιστευω ειναι υπεραρκετο.. την ιδια δουλεια κανει με τις 3 ωρες απλα στη δευτερη περιπτωση ξεθεωνεσαι!

marianthi_m

marianthi_m
Εμη δηλαδη ότι και να γίνει το σκ γεννας?
αντε πουλάκι μου!! Με το καλό! Με ένα πονο!!!
πωπω θα μεινουμε να μιλάμε μονο εμεις του Οκτωβρίου και η Γιωτα που επανήλθε!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έμυ μου μια χαρά ο κούκλος!! Άντε μια βδομάδα υπομονή κ εσύ!! Very Happy Ρε είσαι σίγουρη οτι είναι κουνούπι τίγρης??
Εγώ έβαλα επιτέλους φωτό την κοιλούμπα μου την τεράστια να την καμαρώσετε! Razz Razz

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθακο μου οριστε!!

[url][/url]http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykola-paidika-sokalatenia-muffins.html

Εμη μου μια χαρα ο μπεμπης ετοιμος ειναι εεε κ εσυ λογο υπομονουλα ακομα!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.aniwthoi.net/2012/05/m-video.html

δεστε αυτο!!!! ελεος!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι! Πηρα και θα τα φτιαξει ο αντρας μου ... Του εδειξα πώς! Περιμενω να ερθουν καμια 25 ατομα το πολυ να με δουν οποτε 30 κεκακια θα ναι καλα!

emilou

emilou
Οχι σκ Μαριανθη, αν δεν γεννησω μεχρι την αλλη τεταρτη που εχει 26 θα μπω στις 27 με προκληση, απλα την παρασκευη θα ειναι η τελευταια μερα που θα με δει στο ιατρειο του!!

Νικολετα ειναι σιγουρα... με εχει τσιμπησει κιολας!! οταν με τσιμπησε πηρα κ στο ΚΕΛΠΝΟ τηλ και μου επιθβεβαιωσαν οτι ειναι αυτο!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κανουμε γκρουπακι για μανουλες πλεον!!
Εμεις του Οκτωβριου θα μαθουμε περισσοτερα για τις γεννες των υπολοιπων κοριτσιων ομως Μαριανθη μου!!

marianthi_m

marianthi_m
α Εμυ ενταξει... αλλο καταλαβα... θα μας κανεις και αλλο παρεούλα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Χαραααα εχω τρελαθει!! τωρα ειδα τις φωτο που εχεις στο fb με τις νοστιμιες!!! δε μπορεσα να τα δω ολα γιατι αρχισαν να μου τρεχουν τα σάλια!!! Ευγε!!! Φανταστικά!!!
ευχαριστω για τη συνταγή! Την αλλη βδομαδα θα τα κάνω να μη βαριέμαι κιόλας!!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε Έμυ γαμώτο μετά με το μωρό δεν θα τολμάς να ανοίξεις παράθυρο! Να ρωτήσεις και τον παιδίατρο να ξέρεις τι να κάνεις!
Κριστίνα το είδα.. έλεος!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριανθη οντως! Θα μεινουμε οι εγκυουλες οκτωβριου μονο σε λιγο.
Αντε εμη μου υπομονη μεχρι τις 27...αν και πιθανοτατα θα κανει την εμφανιση του νωριτερα το μωρο! Δε μπορει!
Η ινα ρε κοριτσια γεννησε;

emilou

emilou
κοριτσακια σας αφηνω να παω να ξαπλωσω λιγο!! θα το κανουμε το σημερινο περπατημα στο μολ, οποτε να ειμαι ξεκουραστη!!!!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλή ξεκούραση Έμυ. Πάω κ εγώ να ξαπλώσω γιατί πιάστηκα στον καναπέ. Τα λέμε το απόγευμα. Φιλάκια!

marianthi_m

marianthi_m
Xαρούλι τι ειναι οι σταγόνες σοκολάτας? απο τη συνταγη για τα κεκακια εννοω...

pepelitsa

pepelitsa
Kokonitses na mai pali! Malli den evapsa dioti varethika,tha to kanw sigoura ayrio!
Me phran thl tha erthoun n aparoun tous kanapedes k tha pame na paroume ta lefta mas pisw..se ligo tha fygw tha paw na psaksw gia kainourious kanapedes k elpizw na mhn kathomaste sta patwmata mexri na erthoun oi kainourioi!!

Xristina pare mia 2h gnwmh kai 3h an xreiastei na apokliseis ola ta endexomena,an kai mono otan o ios einai energos yparxei provlhma.

Stella mia xara o mikros sou..ekane k paparakia kai einai etoimos gia thn zwh tou ws adraki Smile
H Ina ti ginetai re gamwto??

Giotaki..vale to paidaki sou mwre ..paei pia h koilitsa..alhtheia,den mas eipes zyghstikes??foras lasteks??

Emako exei lysaksei o gios..mamakias apo thn koilia mou fainetai den thelei na se afhsei,tou myrizei manoula,xixixixi..oso gi ayto p les me thn mama..nai k emena eskase otan ths eipa pws thelw sthn arxh egw o antras mou k to paidi mou alla syntoma tha ta ksexasoun!

O dikos mou exei lyssaksei den kathetai kala kai niwthw kiniseis mesa ston kolpo sxedon,to exei kamia?

Anna exw arxisei na peinaw Smile

Aurora

Aurora
Koριτσάκια μου έχω στείλει μην στην Ίνα αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη..

Εγώ έχω μπογιατζήδες σπίτι και πήγα τον μικρό στη πεθερά μου.

Χαρά μου, μάλλον τόσο θα είναι η μπουμπού σου, να μας πείς νεότερα!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κ εγω παλι...
εμακο,μια χαρα ο μπεμπουλης σου!αλλα βαριεται να βγει εξω..τι να κανω εξω λεει?υπαρχει κριση!

πηνελοπη μου,καλη μου,αστες διαιτες για αργοτερα κ ευχαριστησου τωρα τις λιχουδιες!!

εγω η φαλαινα πηγα σημερα να παρω μπαλαρινες να εχω να βαλω κατι αν βρεξει.παω κ της λεω θελω το 38. (κανονικα φοραω 37.5) κ μου δινει το 39.
της λεω:38 φοραω οχι 39.
μου λεει:βαλτες..
για να μην σας πολυλογω τελικα κατεληξα να παρω μπαλαρινες νουμερο 40 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 606100 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 606100 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 606100

αν η φαλαινες θα ειχαν ποδια θα ηταν σαν τα δικα μου.. κ χθες συζηταγα με την πεθερα μου οτι ευτυχως δεν πρηστηκαν τα ποδια μου..

big foot.. *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 17 654655
μου χαλασε την διαθεση..κ η μικρη σαν να την αρπαξε λιγο κ ειναι λιγο συναχωμενη..ολα μαζι..

pepelitsa

pepelitsa
Ara gia na mhn apadaei mallon eimaste se kalo dromo!!Ax ti kala!!

Anna Wxou mwre to mikraki sou...edwmetaksy hthela na sou pw xtes ti les pws moiazei ston adra sou?Sthn foto sto fb p exete mazi eiste idies!
Anyway eipame dn eimai kalh se ayta!!
Egw tha synexisw apla den kserw mexri pote!!
Loipon k egw vrhka kati mpalarines p eixa parei sto factory sto aerodromio apo tsakiris k htan ligo megales..twra einai mia xara,eytyxws alla pragmatika k egw etsi lew oti den exoun pristei!Meta to thema einai tha foraw idio noumero h pio megalo???Dioti den thelw na skeftw ti tha ginei an allaksw noumero,exw lyssa me ta papoutsakia mou!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις