601 Απ: *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** Τετ Σεπ 19, 2012 1:14 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα...Σημερα πολυ ησυχια βλεπω...Μαλλον εχουμε γεννητουρια!!!Αντε να δουμε ποια εχει σειρα τωρα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλή μου Χαρά καμία σχέση εγω έκανα σεξ μεχρι μία μέρα πριν κ οχι δεν πονούσα το απολάμβανα κιολας, εκει σου βαζει χέρι ψηλά κ αν εχει ανοιξει ο τράχηλος μέσα και πονάει, ειδικά τη μερα που γεννουσα εμένα με πονούσε πολύ με διαστολη 2 να μπορεσουν να χωρεσουν 2 δαχτυλα, sorry για την περιγραφη αλλά για να καταλάβεις.xara64 έγραψε:
βρε κοριτσια αφου ποναει τοσο το χερι τοτε πως λενε να κανουμε σεξ??δεν ποναει περισσοτερο??
Εγώ εχω πάρει τη σειρά της chicco αφρολουτρο με σαμπουαν μαζί και κρεμούλα κ λατρευω τη μυρωδια την εχω συνδεσει με το μπεμπούλη μου. Α! και για το συγκαμα τη sudocream.Koutsounaki2810 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΠΗΡΑΤΕ?ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ!ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΤΗΝ FEZYDERM ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΗΣ KLORANE!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Τετ Σεπ 19, 2012 1:35 am, 1 φορά
Panik11 έγραψε:Αννα μου υπομονη με την κουνια.Μα τοσο καιρο και δεν ειναι ετοιμη????ειναι για κλωτσιες!!!
Ελενα εμενα μου εδωσε η κουμπαρα το θηλαστρο της.Βεβαια δεν ειναι τοσο ακριβο αλλα κανει την δουλεια του.Ειπαμε να παρουμε το θηλαστρο και στο νοσοκομειο και τον αποστειρωτη σε περιπτωση που δεν συγχρονιστουμε με τον μικρο να το βγαλω και να του το δωσω σε μπιμπερο(εαν ειναι προσιτο αυτο)
Γιωτακι πως εισαι???Ο μικρος αρχισε τα τερτιπια του εεε???
ANNAST έγραψε:τινακο μου..εγω δεν θα παρω ειναι το μονο σιγουρο.θα προσπαθησω για αποκλειστικο θυλασμο. κ δεν γουσταρω να τρομπαρω το βυζι μου κ διπλα να καθονται οι επισκεπτες της διπλανης,γιατι μην νομιζεις οτι βγαινουν κιολας.. εδω θυλαζα κ ηταν κ οι αντρες των κοριτσιων μεσα..δεν στροφαρουν να βγαινουν εξω. την δευτερη μερα ειχα λιγο γαλα κ της το εδωσα οπως οπως με την βοηθεια της μαιας..εξαλλου αν θυμαμαι καλα τις πρωτες μερες πινουν γυρω στα 10 μλ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Iokasti27 στις Τετ Σεπ 19, 2012 2:27 am, 1 φορά
Iokasti27 έγραψε:Τινη την ιδια απορια ειχα και εγω γιατι στις οδηγιες χρησης λεει οτι τα εξαρτηματα πρεπει να αποστειρωνονται! Σιγα μη κατσουν οι μαιες να κανουν αυτη τη δουλεια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης