Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
417 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 417 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα...Σημερα πολυ ησυχια βλεπω...Μαλλον εχουμε γεννητουρια!!!Αντε να δουμε ποια εχει σειρα τωρα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νικη εχεις δίκιο! Πολυ ησυχία... ύποπτο!

Αννα ευτυχως που δεν άκουσες τον άντρα σου και τη παραγγείλατε νωρίτερα! Αλλα απαραδεκτοι πια! τελευταια στιγμή! και θελεις και εσυ ρε παιδι μου να τη στησεις, βάλεις τα σεντονάκια και όλα να τη χαρεις!!! ποτε θα τη στειλουν? οταν παει φαντάρος?? Very Happy

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
καλημέρα γλυκές μυ τι κάνετε?
Εμεις είμαστε λιγο ξενύχτισμένοι σήμερα γιατι ο μπεμπης το βράδυ μας έκανε κονξες... σήμερα όμως θα το βάλω σε πρόγραμμα να μάθει!

Εμη μακάρι να γεννας κοριτσάρα μου πολύ χάρηκα με τους πόνους σου Razz
Ευχομαι όλα να πάνε καλα κ να εχουμε ευχαριστα σύντομα...

xara64 έγραψε:
βρε κοριτσια αφου ποναει τοσο το χερι τοτε πως λενε να κανουμε σεξ??δεν ποναει περισσοτερο?? Rolling Eyes Rolling Eyes
Καλή μου Χαρά καμία σχέση εγω έκανα σεξ μεχρι μία μέρα πριν κ οχι δεν πονούσα το απολάμβανα κιολας, εκει σου βαζει χέρι ψηλά κ αν εχει ανοιξει ο τράχηλος μέσα και πονάει, ειδικά τη μερα που γεννουσα εμένα με πονούσε πολύ με διαστολη 2 να μπορεσουν να χωρεσουν 2 δαχτυλα, sorry για την περιγραφη αλλά για να καταλάβεις.
Koutsounaki2810 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΠΗΡΑΤΕ?ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ!ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΤΗΝ FEZYDERM ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΗΣ KLORANE!
Εγώ εχω πάρει τη σειρά της chicco αφρολουτρο με σαμπουαν μαζί και κρεμούλα κ λατρευω τη μυρωδια την εχω συνδεσει με το μπεμπούλη μου. Α! και για το συγκαμα τη sudocream.
Ο παιδίατρος ομως μου είπε να τα αφήσω για αργότερα γιατι καμια φορα κανουν ξηροδερμία και να παρω τη σειρα της frezyderm. Τα πήρα αλλά δε θέλω να τα αλλάξω ακόμη μ΄αρεσει ετσι που μυρίζει το μπεμπάκι μου...

Δέσποινα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 25 50580 Να σου ζήσει καλή μου να είναι γερό και καλότυχο σε όλη του τη ζωή!!!
Μας ξάφνιασες ευχάριστα!!! Very Happy Περιμένουμε λεπτομέριες...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Τετ Σεπ 19, 2012 1:35 am, 1 φορά

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληςπερα κοριτσακια μου!!!!
Σημερα ποιες γεννανε;;; Ειμαστε και πολλες και μπερδευτηκα.... Νικολεττα και δεσποινα αποτι θυμαμαι!!!
Πριν λιγο ελαβα και το θηλαστρο επιτελους!! Εσκασα 170 ευρω αλλα χαλαλι...
Αυριο παω για τις τελευταιες εξετασεις και μεθαυριο γιατρουλη!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα νικη,γιωτακι κ ελανα!!!

πηγε κ η εμη χθες στο μαιευτηριο γιατι ειχε κατι πονακια.. κ η σοφια δεν εχει μπει ακομα..

γιωτακι μου,τελειο το chicco..κ εγω το λατρευω.παλια εκανα μπανιο κ εγω με αυτο,για να μυριζουμε το ιδιο.. Razz οσο για ξενυχτια,για βαλτον σε ενα προγραμμα..μην μας τα χαλαει Razz Razz

μαριανθη μου,πολλα νευρα σου λεω.οχι τιποτα αλλο,ξεπατωθηκα στις δουλεις το σκ,για να στησουμε την κουνια λεει..

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Ελενα!!!
θα δεις δε θα το μετανιώσεις για το θηλαστρο, εγώ είμουν πολύ δυσταχτική στην αρχή αλλά πάλι καλά που το πήρα με εσωσε τις πρώτες μέρες στο σπίτι.
Ο μπεμπης είναι ανυπόμονος αν πεινασει και στην αρχή που δεν εχουμε πολύ γάλα το θήλαστρο βοηθάει πολύ να μη μας ερεθίσει τις θηλές, εγώ το εβγαζα κ τοτ το δινα, και μετα για αποσυμφόρηση..
Τα αξίζει τα λεφτα του.. Smile

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτακι μου εχεις δικιο! Εχω πελαγωσει λιγο με το πως θα το χρησιμοποιω αλλα θα βρω την ακρη!!Smile ποσα ml τρωει ο μπεμπακος σε καθε γευμα;;;

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σου Γιωτακι!! Μα τι φάτσα εχει ο μπέμπης σου!!

Γεια σου Ελενακι!

Περιμένουμε νέα απο πολλες σήμερα - αυριο... Very Happy

Εγω τώρα παω στη μαμα για ψαράκι!

φιλάκια!!!

http://www.creativebeez.gr

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννα μου υπομονη με την κουνια.Μα τοσο καιρο και δεν ειναι ετοιμη????ειναι για κλωτσιες!!!

Ελενα εμενα μου εδωσε η κουμπαρα το θηλαστρο της.Βεβαια δεν ειναι τοσο ακριβο αλλα κανει την δουλεια του.Ειπαμε να παρουμε το θηλαστρο και στο νοσοκομειο και τον αποστειρωτη σε περιπτωση που δεν συγχρονιστουμε με τον μικρο να το βγαλω και να του το δωσω σε μπιμπερο(εαν ειναι προσιτο αυτο)

Γιωτακι πως εισαι???Ο μικρος αρχισε τα τερτιπια του εεε???

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Αννα μου υπομονη με την κουνια.Μα τοσο καιρο και δεν ειναι ετοιμη????ειναι για κλωτσιες!!!

Ελενα εμενα μου εδωσε η κουμπαρα το θηλαστρο της.Βεβαια δεν ειναι τοσο ακριβο αλλα κανει την δουλεια του.Ειπαμε να παρουμε το θηλαστρο και στο νοσοκομειο και τον αποστειρωτη σε περιπτωση που δεν συγχρονιστουμε με τον μικρο να το βγαλω και να του το δωσω σε μπιμπερο(εαν ειναι προσιτο αυτο)

Γιωτακι πως εισαι???Ο μικρος αρχισε τα τερτιπια του εεε???

αντε νικακι,κοντευεις κ εσυ..θα συγχρονιστειτε μην αγχωνεσαι!!στο χερι σου ειναι!!
οσο για την κουνια σε κοροιδευουν λεγοντας οτι σε 20 μερες στην παραδινουν.ασε γιατι απο το πρωι βραζω απο τα νευρα μου.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικακι μια χαρα. Κ εγω πηρα το μινι electric απο τη κουμπαρα μου και δε δουλευε γαμωτο κ το ανταλλακτικο ηταν ακριβουτσικο και λεω δεν παιρνω καινουριο; Τλκ πηρα το swing ..... Θα το παρω και εγω στο μαιευτηριο. Μπορει να χρειαστει!!
Αννα μου σε καταλαβαινω με την κουνια! Ποσα πραγματα μας εχουν καθυστερησει και εμας!!!θελει διαρκως τηλεφωνι να τους τα πρηξεις να μαθουν!

Tini13

Tini13
Καλημέρα κι από μένα!

Να σας ζήσει Δεσποινάκι το μπεμπάκι! ήταν ξαφνικό αλλά ευχάριστο νέο! εννοείται περιμένουμε και τις δικές σου λεπτομέρειες!

Σοφάκι και Έμη!!! γεννάτε;;;; πού είστε καλέ?????????

Εμείς το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη στης Ίνας, ευτυχώς πέτυχαν και τα μάφινς να της κρατάμε! τα υπόλοιπα κεκάκια τα τύλιξα σήμερα το πρωί, αφού κρύωσαν για τα καλά, με μεμβράνη, τα έβαλα σε σακουλάκια πολυμπάγκ και κατάψυξη για τις δύσκολες ώρες!

Λύστε μου μια απορία κορίτσια..αν πάρω το θήλαστρο μαζί μου στο νοσοκομείο, πρέπει να κουβαλήσω και ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλ. αποστειρωτή, μπιμπερό, όλα..να το πάρω λέτε;;;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τινακο μου..εγω δεν θα παρω ειναι το μονο σιγουρο.θα προσπαθησω για αποκλειστικο θυλασμο. κ δεν γουσταρω να τρομπαρω το βυζι μου κ διπλα να καθονται οι επισκεπτες της διπλανης,γιατι μην νομιζεις οτι βγαινουν κιολας.. εδω θυλαζα κ ηταν κ οι αντρες των κοριτσιων μεσα..δεν στροφαρουν να βγαινουν εξω. την δευτερη μερα ειχα λιγο γαλα κ της το εδωσα οπως οπως με την βοηθεια της μαιας.εξαλλου αν θυμαμαι καλα τις πρωτες μερες πινουν γυρω στα 10 μλ.

Tini13

Tini13
ANNAST έγραψε:τινακο μου..εγω δεν θα παρω ειναι το μονο σιγουρο.θα προσπαθησω για αποκλειστικο θυλασμο. κ δεν γουσταρω να τρομπαρω το βυζι μου κ διπλα να καθονται οι επισκεπτες της διπλανης,γιατι μην νομιζεις οτι βγαινουν κιολας.. εδω θυλαζα κ ηταν κ οι αντρες των κοριτσιων μεσα..δεν στροφαρουν να βγαινουν εξω. την δευτερη μερα ειχα λιγο γαλα κ της το εδωσα οπως οπως με την βοηθεια της μαιας..εξαλλου αν θυμαμαι καλα τις πρωτες μερες πινουν γυρω στα 10 μλ.

Kαλημέρα Αννούλα μου!!!

εγώ πάλι να σου πω την αμαρτία μου δεν ξέρω αν θέλω να θηλάσω..ας γεννηθεί η μπέμπα και βλέπουμε..

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινη την ιδια απορια ειχα και εγω γιατι στις οδηγιες χρησης λεει οτι τα εξαρτηματα πρεπει να αποστειρωνονται! Σιγα μη κατσουν οι μαιες να κανουν αυτη τη δουλεια!
Αννα και εγω βασικα δε θα θελα να το χρησιμοποιησω. Μπορω να ζητησω αποκλειστικο θηλασμο και το βραδυ ακομα;;; Και αυτο που ειπες για τους αντρες των διπλανων ισχυει; Δε γουσταρω να με βλεπουν και θα τα παρω πολυ αγρια αν δε περασουν εξω! Εννοειται οτι θα λεω και στον δικο μου να βγαινει! Επειδη ξερω οτι παραβαν δεν εχει στο ιασω πιστευω αν μιλησω στις νοσοκομες θα τους βγαλουν εξω κ αυτους και τους αλλους συγγενεις!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Iokasti27 στις Τετ Σεπ 19, 2012 2:27 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
Κι εμείς με την κούνια Άννα μου ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, για άλλο λόγο βέβαια..3 φορές όλο και κάτι έλειπε από μέσα, μια βίδα την 1η φορά, μια τάβλα ήταν πιο μικρή τη 2η φορά, ένα παξιμάδι έλειπε την 3η..γι'αυτό σου προτείνω να σου τη στήσουν αυτοί!!

Tini13

Tini13
Iokasti27 έγραψε:Τινη την ιδια απορια ειχα και εγω γιατι στις οδηγιες χρησης λεει οτι τα εξαρτηματα πρεπει να αποστειρωνονται! Σιγα μη κατσουν οι μαιες να κανουν αυτη τη δουλεια!

Έλενά μου, να'ναι καλά η κουμπάρα μου, μου έδωσε το θήλαστρο της medela που μπαίνει στην πρίζα, όχι το χειροκίνητο, αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο θα είμαι, σιγά μην ασχοληθεί καμιά δημόσιος υπάλληλος - μαία με την πάρτη μου..και απ'ότι μου είπε γνωστή που γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο πριν ένα τρίμηνο, όλες είναι πάρε τη μια και χτύπα την στην άλλη..θα προσπαθήσω να θηλάσω όσες μέρες είμαι εκεί και όταν γυρίσω σπίτι αν δεν νιώθω καλά, αρχίζουμε γαλατάκι σε σκόνη..

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η εμπειρια της κουμπαρας μου στο Ελενα με τις μαιες ηταν πολυ καλη.Προθυμες να σε βοηθησουν σε ολα.Εμεις θα παρουμε ολα τα τζαντζαλα ματζαλα.Αποστειρωτες μπιμπερο τα παντα.Θελω πολυ να εχουμε αποκλειστικο θηλασμο και νομιζω οτι αυτο θα βοηθησει να μην του δωσω συμπληρωμα γιατι σαν πρωταρα θα τα παιξω!!!Οσο για το κοσμο αποφασισαμε μονοκλινο οποτε απο αυτο δεν θα εχω κανενα προβλημα.Θα με βυζαινω κανονικα σαν αγελαδα!!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ " ΠΕΡΙΤΤΟΙ" ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΙΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΛΕΜΜΑ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΩ.
ΑΝΝΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ,ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ

Tini13

Tini13
Νίκη μου και Εύη μου καλησπέρα:!!

Κορίτσια εγώ πάντως ντρέπομαι να θηλάσω μπροστά σε κόσμο, μόνο το Μάνο και τη μαμά μου δεν ντρέπομαι..αλλά μπροστά στα πεθερικά, ακόμη και στον μπαμπά μου δεν νιώθω καθόλου άνετα να το κάνω..πόσο μάλλον μπροστά σε ξένους!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχω μια φιλη που δουλευει στα προωρα στο μητερα.μου ειχε πει οτι τις θυλες που βαζουν καποιες μαμαδες,δεν τις αποστειρωνουν.μαλιστα μου ειπε ενα περιστατικο,επεσε κατω μια θυλη την σηκωνει η αλλη κ την πλενει στη βρυση,κ της λεει η φιλη μου καλα δεν θα το αποστειρωσεις?κ λεει ναι σιγα..κ απλα το επλυνε στη βρυση,για αυτο δεν ξερω αν θα ασχολουνται με το θυλαστρο.. κ εγω αυτα τα εμαθα κατοπιν εορτης..

οσο για τους συζηγους κοριτσιων,δεν λεω οτι θα κοιτανε εμενα,αλλα στον δικο μου δεν χρειαζοταν να του πω να βγει εξω.εβγαινε απο μονος του.οι αλλοι στην κοσμαρα τους.πρεπει να σκεφτονται απο μονοι τους.εγω προσωπικα δεν μπορουσα να χαλαρωσω καθολου στο θυλασμο.ημουν κ πρωταρα κ ψαρωμενη.. τωρα θα τους λεω να βγαινουν εξω.sorry κιολας αλλα θα κοιταω την παρτη μου.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παλι δεν ντρεπομαι καθολου...ΚΑι στην μεση της Αθηνας(που λεει ο λογοσ) αν χρειαστει να θηλασω θα το πεταξω εξω και θα θηλασω!!!Ειναι οτι πιο ιερο και στο ιερο δεν υπαρχει ντροπη!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννα κάι εγω αν δε δω κινηση οτι την κανουν θα το απαιτησω απο τις νοσοκομες με ωραιο τροπο βεβαια ... Τοσα λεφτα πληρωνουμε στο κατω κατω!
Τινη και εγω μονο στον αντρα μου , τη μαμα μου κ την αδερφη μου!!! Ουτε πεθερικα ουτε θειες!!! Ντρεπομαι!! Βασικα το καλυτερο ειναι να ειναι μονη η με τον αντρα μου!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θυλαζα μονο μπροστα στον αντρα μου,ουτε γονεις,κ εννοειται ουτε πεθερικα..αυτο μας ελειπε.επαιρνα το μωρο κ πηγαινα στη κρεββατοκαμαρα.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηνελοπη μου!!!!!!που εισαι?????????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις