726 Απ: *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** Τετ Σεπ 19, 2012 11:55 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δέν το έχω συνειδητοποίησει ακόμα! Πήγα χτες για το nst, και χτύπαγα συσπάσεις 100αρες ανά 2λεπτο! Μ αυτές κανονικά γεννας! Εμένα ήταν ψηλά ο μπεμπης κ είχα μεγάλο τράχηλο! Οπότε περιμέναμε.... Όσο περιμέναμε τόσο μεγάλωναν οι πόνοι! Τελικά στις 6 το πρωί σπάσανε τα νερά! Γεννήσαμε στις 5.1 το απόγευμα! Με φτ... Λεπτομέρειες στο θεματάκι που θα ανοίξουμε σαν μανούλες...
Τον είδα να βγαίνει... Η ωραιότερη εικόνα της ζωής μου! Μου τον έφεραν αγκαλιά κ δέν πίστευα ότι είναι δικός μου... Με κοίταγε μέσα στα μάτια κ ηρεμοτσε με την φωνή μου! Μετά από λίγη ώρα μου τον έφεραν να θηλάσει... Δέν έχω ακόμα γάλα αλλά έκανε να πιάσει θηλή! Νόμιζα ότι είναι πολύ ήσυχος... Μέχρι ποΥ μου τον έφεραν πριν λίγο! πολύ τσιριδα... Τον βάζω επάνω μου κ ηρεμεί, δέν υπάρχει καλύτερο, τώρα μου τον πήραν κ ήδη μου λείπει!
Είμαι εξαντλημένη αλλά θα μπορούσα να τον κοιτάω όλη νύχτα να κοιμάται! Είμαι τόσο ευτυχισμένη που δέν περιγράφεται
Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας! Κ στα δικά σας!!!!
Τον είδα να βγαίνει... Η ωραιότερη εικόνα της ζωής μου! Μου τον έφεραν αγκαλιά κ δέν πίστευα ότι είναι δικός μου... Με κοίταγε μέσα στα μάτια κ ηρεμοτσε με την φωνή μου! Μετά από λίγη ώρα μου τον έφεραν να θηλάσει... Δέν έχω ακόμα γάλα αλλά έκανε να πιάσει θηλή! Νόμιζα ότι είναι πολύ ήσυχος... Μέχρι ποΥ μου τον έφεραν πριν λίγο! πολύ τσιριδα... Τον βάζω επάνω μου κ ηρεμεί, δέν υπάρχει καλύτερο, τώρα μου τον πήραν κ ήδη μου λείπει!
Είμαι εξαντλημένη αλλά θα μπορούσα να τον κοιτάω όλη νύχτα να κοιμάται! Είμαι τόσο ευτυχισμένη που δέν περιγράφεται
Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας! Κ στα δικά σας!!!!