Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
311 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 311 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναικαλη μου,αλλα ετσι ψαχνομαι εγω..αντε να γεννησουμε,κ την μονη εννοια που θα εχουμε θα ειναι αν εφαγε καλα το μωρο κ γιατι δ3ν κοιμαται..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου σας αφήνω γιατί νυστάζω πολύ και αύριο πάλι θα ξυπνήσω στις 7 να πάω τον μικρό σχολείο...εκτός και αν γεννησω την νύχτα χαχαχαχαχ!!!όνειρα θερινής νυχτός που λένε????φιλιά σε όλες *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα ευη κ φωτεινη!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με πηρε η αδερφουλα μου τηλ κ πιασαμε την παρλα!! Razz Razz

Ευη μου ειδες που αγχωνοσουν κοριτσακι μου???ολα καλα θα πανε θα το δεις!!
κ ναι εννοειται οτι θα της αρεσει της μπεμπας η μαγειρικη γιατι θα την εχω συνεχεια με το ριλαξ οταν θα μαγειρευω Wink Wink Wink

Αννα μου δεν ξερω αν ειναι ειδικα για τροφημα απο μαγαζι με ειδη συσκευασιας τα πηρα!παντως δεν θα ειναι πολυ καιρο στην καταψυξη για να τα επιρεασει!!

Ελευθερια μου την μια κουρτινα πηρα μονο απο το ΙΚΕΑ αυτη που ειναι ασπρη δαντελα την αλλη απο αλλο μαγαζι!!
μια χαρα θα ειναι κ εσενα η μπεμπου σου!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω κοριτσια,γυρισε ο αντρουλης μου,να παω για μπανακι κ νανι!! καλη ξεκουραση!!!!! φιλακιααααααα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα Ευη,Αννουλα κ Φωτεινη καλη ξεκουραση να εχετε!!

*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 688264 εμεινε καμια μεσα ή ,μονη με αφησατε?? scratch

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κ από μένα!

Νικολέτα να σου ζήσει, να είναι πάντα γέρος κ ευτυχισμένος!

Εύη οι πληροφορίες για το Ρέα: έχει φοβερό φαγητό κ μπόλικο, οι κοπέλες με τον θηλασμό δέν βοηθούνσχεδόν καθόλου, όπως επίσης δέν αποσυμφοριζουν τα δωμάτια από επισκέπτες. Η διπλανή μου φέρνει όλο της το σόι από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάθονται στο δωμάτιο κ δέν της λέει κανείς κουβέντα! Α δέν έχει κ πολύ βολικά κρεβάτια!

Εγω είμαι ψιλοκομματια, θα δώσουν λίγο γαλατακι στο μωρό κ θα μου το ξαναφέρουν στις 5, για να κοιμηθούμε λίγο κ οι δύο μας! Α κ έχω χάσει μόλις 3 κιλά! Ο μπεμπης ήταν 3260, πως γίνεται αυτί δέν ξέρω! Πάντως μεγάλη απογοήτευση τα κιλα, επίσης χτες δέν είχα κ πολύ κοιλιά κ σήμερα μου ξαναπεταχτηκε!!#

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως παει λαθος η *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 13953 ??
δεν μποει μονο 3 confused confused confused υγρα δεν ειχες?αφου λενε το λιγοτερο 5-6 χανεις με τη μια!!
τελικα παντου υπαρχει θεμα με το προσωπικο κ αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οτι ειναι κ ιδιωτικα Mad Mad πληρωνουμε κιολας κ δεν συμπεριφεροντε σωστα!!

emilou

emilou
Δέν ξέρω βρε Χαρά σε μια ζυγαριά εδώ του μαιευτήριοΥ είναι!
Ναι κ μένα μου την σπάει αυτό με το προσωπικό!

Πέφτω για ύπνο... Καληνυχτα!

pepelitsa

pepelitsa
Kalhnyxta Anna,Eyh k Foteinoula :**

Emako tsita ta nbeyra sou e???xixixixix..mwre egine manoula kai thelei mono to mpempe ths!!!xixixi
Loipon sigoura dne ienai mono 3 ta kila..apla exeis katakrhthseis twra apo thn talaipwria,apo to gala p einai ston dromo klp,otan pas spiti me to kalo sigoura tha deis diafora,oles eidan6-7 kila.
Toso xalia to proswpiko??Krimas!!
O zouzounos sou se latreyei?Tha ton kaneis k esy maniamounia opws h Giota????? k egww!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δέσποινα, Ίνα, Έμη, Νικολέτα... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!

Βρε Έμη μου μη στεναχωριέσαι από τώρα για τα κιλά. Καταρχήν πρέπει να πήρες και πολύ ορό, έτσι δεν είναι; Περίμενε να περάσει καμιά εβδομάδα και ζυγίσου στο σπίτι στη δικιά σου ζυγαριά. Ζυγαριά από ζυγαριά παίζει.

pepelitsa

pepelitsa
Despoina pou eisai???pou na eisai na m peis me 3 zouzounia trexeis!!
Eiste oloi kala??H mikroula sou???Vgalate ta gypsakia sas??
Twra p eipame k gia kila..esy pws eisai??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτακια μου παω κ εγω για νανι!!τα λεμε το πρωι καλη ξεκουραση σε ολες!!!

μακιααααα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472

pepelitsa

pepelitsa
Xara kalhnyxta kalh ksekourasa k hrema ayrio e??? xixixi filakia *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 40746

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!! τι κάνετε? Εγώ απο ύπνο τίποτα μες το άγχος είμαι να προλάβω για την μετακόμιση.. Σήμερα έρχεται κ η μανούλα!
Διαβασα τα νεακια σας.. Δεν τα θυμάμαι όλα συγχωρέστε με!!
Νικολετιτσα μου να σου ζήσει το μωρουλινι σου γλυκειά μου!
Εμακο μου μην ασχολείσαι με τις ατάκες κάνε την κουφή, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλαμε την ψυχολογία μας κ στην φάση που είσαι δεν αξίζει να χαλιεσαι για κανέναν!
Χαρά μου μια χαρά η μπουμπου!! Μεγεια κ τα καινούργια πραγματάκια.. Είσαι ετοιμη :-) έλα κ απο δω τώρα!! Χαχαχα Wink
Η Σοφία κανένα νεο??
Στελλακο σήμερα δεν είναι τα γενέθλια του κανακαρη σου?? Να τον χαίρεσαι πάντα ευτυχισμένος να είναι κ να περάσετε super!!

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας.. Σορρυ τώρα πρωΐ πρωΐ αλλά επειδή έχω ανησυχήσει.. Εσείς έχετε υγρά? Εγώ αλλάζω 2-3 φορές την ημέρα, νιώθω το εσώρουχο μου συνέχεια υγρό, επίσης όταν πάω τουαλέτα μετά που σηκώνομαι κ κάνω 5 βήματα μου ξαναφευγουν λίγα υγρά, παρομοίως κ όταν κάθομαι! Φοβάμαι μην τυχόν κ είναι υγρα απ τον αμνιακό σάκο!! Επίσης δεν ξερω αν έχει σχέση αλλά εχθές το πρωΐ με έπιασε ξαφνικά ταχυκαρδία 112 παλμούς κ το μωρό έκανε σαν τρελό μες την κοιλιά, η πίεση φυσιολογική! Οποία γνωρίζει ας με διαφωτίσει παρακαλώ γιατι εάν πάρω τον γιατρό φοβάμαι ότι θα μου πει έλα νοσοκομείο!
Πηνελοπακι, Αννούλα, Μαριάνθη, Νικη, Γιωτακο, Ίνα, Χριστινακι, Τινη, Έλενα και οποία άλλη ξέχασα.. Τα φιλία μου κ την καλημέρα μου σε όλες σας *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοιλουμπονια και μανούλες. ..... τη κανετε;εγω ειμαι πολύ καλα δεν ποναω καθόλου ..ο μπέμπης ειναι ολα τα λεφτά ο γιαννης ολο κλαίει μηλαμε στερεψε.το σοφακι γέννησε;νικολ πανε για έναν υπερυχο γιατι ετσι όπως το λες ειναι η απο τον σακο η τιποτα μύκητες το μεσημέρι που θα εχω λαό τοπ θα σας πω λεπτομερειες μακια σε ολες σας

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μανούλες όμορφες και κοιλίτσες!!!
Νικόλ πάρε το γιατρό σου και πέστο..διότο συμφωνο με τη μάνα Νικολέτααααααααααααα!!
Νικολέτα μια χαρά΄είσαι μπράβο να σου ζήσει πάλι το μπεμπάκι περιμένουμε νεότερα όποτε μπορέσεις!!!!Ε΄γλω κοιμήθηκα καλά..αλλά σαν να βάρυνίγκλισε και απότομα χθές ρε γαμώτο νιώθω οτι πρήστηκα και άλλο με τσίγκλισε και από κάτω είχα κάτι πονάκια αλλά τοκετό δεν είχα...το χω χωνέψει εγώ για Τρίτη...χαχαχαχχχα!!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 22 ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ.....ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Τ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ ΟΜΩΣ.. *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 93981 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 517142 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 99132 cheers affraid

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ευάκο διάαβασα καταπληκτικά νέα και από σένα!!!Μπράβο συγχαρητήρια..πήρε και τσα κιλάκια το μπεμπάκι και το υγρό μια χαρά!!!Μπράβο....!!!Πολύ καλά νέα!!!!ΛΕς να αρχίζω να ανοίγω θέματα..κάποιο θα πετύχει από όλα!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 23 ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΛΟΓΙΚΑ...

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα εγκυούλες, μανούλες και μωράκια!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994

Εύη μου πολύ όμορφα τα νέα σου!

Βικη ανοιξε κανα θέμα μπας και δεις προκοπή Very Happy

Νικολετα πάρε το γιατρο σου... οχι τόσα υγρα δεν εχω...

Νικολέτα - μαμά καλημέρα! Τέλεια τα περιγράφεις...μόνο εγω ειχα πεθάνει στον πόνο?? καισαρική δεν έκανες?
περιμένουμε νεότερααααα

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια εγκυουλες κ μανουλες!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994

Βικακι εεεε στο 23 εννοειται θα γεννησεις δεν παει αλλο ουτε για σενα ουτε για το Σοφακι μας(αν δεν εχει γεννησει ηδη)

Στελλακι μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου να τα εκατοστησει κ με το καλο να ερθει κ ο δευτερος!! Wink

Ευη μου *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 417472

εγω θα παω λιγο λαικη,ευτυχως λιγα πραγματακια εχω να παρω δεν θα φορτωθω σαν το γαιδουρι!! Rolling Eyes
τα λεμε αργοτερα κοριτσακια μου!!

Tini13

Tini13
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό, δεν θα το πιστέψετε! εγώ πήγα με σκοπό να μου πει έλα να σε ξαναδώ την άλλη Παρασκευή κι ότι δεν θα μου διαπραγματευτεί προκλητό και αντί για αυτό σας έχω άλλα νέα..Το nst έδειξε συσπάσεις ανά τρίλεπτο, εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό, με ρωτούσαν οι μαίες "καλά δεν πονάς" εγώ τίποτα, αναισθησία, ούτε μου λένε τα πετρώματα τίποτα; μπαίνω στο γιατρό βλέπει την εξέταση, μου κάνει την "περίφημη" εξέταση (που πονάει τελικά στιγμιαία!) και μου βρίσκει διαστολή 4!!! Με έστειλε σπίτι να ξεκουραστώ, και το απόγευμα στις 6 ξανά στο νοσοκομείο πάλι για nst γιατί το πρωινό έδειξε 8 συσπάσεις σε 20 λεπτά, φαινόμενο που μου είπε είναι και συχνό και με σταθερό ρυθμό..επίσης υποστηρίζει ότι η 38η εβδομάδα που είμαι είναι η καλύτερη να γεννήσω, το μωρό είναι 2900 περίπου. Το μόνο αρνητικό είναι η θέση της μπέμπας..ενώ 1,5 μήνα τώρα είχε πάρει θέση, σήμερα ενώ είναι με το κεφάλι προς τα κάτω μας γύρισε ανάσκελα και δεν είναι καθόλου βολική αυτή η θέση.

Το απόγευμα λοιπόν βλέπουμε..αν δεν μπορέσω να σας γράψω θα ενημερώσω τη Στελλίτσα για τα νέα μου..

Πάντως εγώ νιώθω μια χαρά, ούτε πετρώματα, ούτε συσπάσεις, ούτε η μέση μου πονάει, η κοιλιά είναι ακόμη ψηλά..ούτε είναι απαραίτητο να σπάσουν τα νερά, και οι συσπάσεις από μόνες τους είναι ένδειξη έναρξης τοκετού σύντομα..τί να πω; καλό είναι αυτό μου είπαν οι μαίες, θα γλιτώσω τους πρώτους πόνους Smile

Tώρα θα σας διαβάσω, να με συγχωρέσετε που δεν σας σχολιάζω αλλά είμαι σε τρομερή υπερένταση..

Φιλάκια και ας ευχηθουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

marianthi_m

marianthi_m
Τίνη μουουουου!!! Με το καλο κοριτσάκι μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 39 215994

Ευχομαι να γεννησεις με ένα πόνο και όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!

θα μας λειψει η κοιλίτσα σου αλλα περιμένουμε να δούμε το περιεχόμενο!!!!

Σε λίγο θα είσαι μανούλα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.creativebeez.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις