Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
717 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 717 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 2:20 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoletta10 έγραψε:
evaki27 έγραψε:
nikoletta10 έγραψε:Στην ίδια θέση μ' εσένα είχα βρεθεί πριν λίγα χρόνια αλλά λέγε λέγε τον έπεισα τελικά,βάλε και λίγη τσαχπινιά.. ξέρεις εσύ......
Ο τρόπος που λες πάντως δεν νομίζω οτι πιάνει...(σύλληψης εννοώ).

crazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου με ολο το σεβασμο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ειναι λαλακια!!!!
και σιγουρα δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα οσο βαθια και να χωσεις το χερι σου..δεν μπορω να στο εξηγησω επιστημονικα αλλιως θα τεκμηριωνα την αποψη μου!δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα...συζητησε το με τον συντροφο σου και εμεις ειμασταν πολυυυ δυσκολα οικονομικα αλλα με τα σωστα επιχειρηματα καναμε το βημα και οι δυο απο κοινου!
τωρα εχουμε εναν μπομπιρα 9 μηνων!
Ευχαριστω για τις συμβουλες αν και εχω χρησιμοποιησει και γκρινια και τσαχπινια τα παντα! Οσον αφορα το οικονομικο ειναι πολυ υπολογιστης! Το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω λιγο ακομα και μετα αν δω οτι δε με υπολογιζει να τον αφησω...ισως ακουγεται σκληρο, αλλα σκληρο ειναι και να υποσχεσαι και να μην κρατας τις υποσχεσεις σου!

Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου!!!!!
Το θέμα είναι να τον πείσεις και να το θέλετε και οι δύο χωρίς τεχνάσματα,γιατι αν θες μπορώ να σου πω άλλο ένα κόλπο...Να του πείς ότι 2-3 μέρες μετά την περίοδο δεν πιάνει και οτι μπορείτε να κάνετε ελεύθερα σύμφωνα και με τους γιατρούς, και αν το χάψει το 'χαψε.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Αλλά αυτή δεν είναι λύση στο ξαναλέω....

thequeen86 έγραψε:κοιτα κουκλα μου κ εμεις τα ιδια ειχαμε λιγο καιρο πριν για το 2ο βεβαια,αλλα κ στον γιο μου οταν εμεινα εγκυος ειμασταν ακομα στα πεθερικα κ κυριολεκτικα δν ειχαμε τπτ απολυτως.τωρα στο 2ο εγω απλα εβαλα μπροστα την γυναικια μου πονηρια εφοσων δν καταλαβαινε οτι ηθελα ενα ακομα παιδακι.απλα δν το ξανα αναφερα κ ειχαμε επαφες ολο κ πιο κοντα σε γονιμες μερες χωρις να λεω οτι ξερεις κατι μην τελειωσεις μεσα σιγα σιγα φτασαμε 13η μερα κ βουαλα.ειμαι ηδη 18 εβδομαδων εγκυος
Μια και αναφερθηκαν οι 2-3 μερεες μετα την περιοδο, επειδη με ειχε τρομαξει ο προηγουμενος γυναικολογος, για την ενδομητριωση πρεπει λεει να αφηνεις 2-4 μερες μετα την περιοδο για να κανεις σεξ αλλιως μπορει να παθεις ενδομητριωση. Ο νεος μου γυναικολογος βεβαια μου ειπε οτι πλεον εχει αποδειχθει οτι η περιοδος και το σεξ δε συνδεονται με αυτη την παθηση αλλα οφειλεται σε αλλουσ λογουσ. Εγω ομως εχω τρομαξει και υπολογιζω πολυ καλα τις μερες μετα την περιοδο. Εσεις τι λετε? Ισχυει? Επειτα ηθελα να ρωτησω επει ο δικος μου δυστυχως το ελεγχει πολυ καλα και τραβιεται παντα...υπαρχει κανενα κολπακι να τον κανω να μην τραβηχτει εκεινη την ωρα, να ξεχαστει ή κατι τετοιο, αν δεν χαψει το ψεμα των 2-3 ημερων που αναφερατε?

27Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 2:30 am

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evaki27 έγραψε:
nikoletta10 έγραψε:
evaki27 έγραψε:
nikoletta10 έγραψε:Στην ίδια θέση μ' εσένα είχα βρεθεί πριν λίγα χρόνια αλλά λέγε λέγε τον έπεισα τελικά,βάλε και λίγη τσαχπινιά.. ξέρεις εσύ......
Ο τρόπος που λες πάντως δεν νομίζω οτι πιάνει...(σύλληψης εννοώ).

crazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου με ολο το σεβασμο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ειναι λαλακια!!!!
και σιγουρα δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα οσο βαθια και να χωσεις το χερι σου..δεν μπορω να στο εξηγησω επιστημονικα αλλιως θα τεκμηριωνα την αποψη μου!δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα...συζητησε το με τον συντροφο σου και εμεις ειμασταν πολυυυ δυσκολα οικονομικα αλλα με τα σωστα επιχειρηματα καναμε το βημα και οι δυο απο κοινου!
τωρα εχουμε εναν μπομπιρα 9 μηνων!
Ευχαριστω για τις συμβουλες αν και εχω χρησιμοποιησει και γκρινια και τσαχπινια τα παντα! Οσον αφορα το οικονομικο ειναι πολυ υπολογιστης! Το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω λιγο ακομα και μετα αν δω οτι δε με υπολογιζει να τον αφησω...ισως ακουγεται σκληρο, αλλα σκληρο ειναι και να υποσχεσαι και να μην κρατας τις υποσχεσεις σου!

Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου!!!!!
Το θέμα είναι να τον πείσεις και να το θέλετε και οι δύο χωρίς τεχνάσματα,γιατι αν θες μπορώ να σου πω άλλο ένα κόλπο...Να του πείς ότι 2-3 μέρες μετά την περίοδο δεν πιάνει και οτι μπορείτε να κάνετε ελεύθερα σύμφωνα και με τους γιατρούς, και αν το χάψει το 'χαψε.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Αλλά αυτή δεν είναι λύση στο ξαναλέω....

thequeen86 έγραψε:κοιτα κουκλα μου κ εμεις τα ιδια ειχαμε λιγο καιρο πριν για το 2ο βεβαια,αλλα κ στον γιο μου οταν εμεινα εγκυος ειμασταν ακομα στα πεθερικα κ κυριολεκτικα δν ειχαμε τπτ απολυτως.τωρα στο 2ο εγω απλα εβαλα μπροστα την γυναικια μου πονηρια εφοσων δν καταλαβαινε οτι ηθελα ενα ακομα παιδακι.απλα δν το ξανα αναφερα κ ειχαμε επαφες ολο κ πιο κοντα σε γονιμες μερες χωρις να λεω οτι ξερεις κατι μην τελειωσεις μεσα σιγα σιγα φτασαμε 13η μερα κ βουαλα.ειμαι ηδη 18 εβδομαδων εγκυος
Μια και αναφερθηκαν οι 2-3 μερεες μετα την περιοδο, επειδη με ειχε τρομαξει ο προηγουμενος γυναικολογος, για την ενδομητριωση πρεπει λεει να αφηνεις 2-4 μερες μετα την περιοδο για να κανεις σεξ αλλιως μπορει να παθεις ενδομητριωση. Ο νεος μου γυναικολογος βεβαια μου ειπε οτι πλεον εχει αποδειχθει οτι η περιοδος και το σεξ δε συνδεονται με αυτη την παθηση αλλα οφειλεται σε αλλουσ λογουσ. Εγω ομως εχω τρομαξει και υπολογιζω πολυ καλα τις μερες μετα την περιοδο. Εσεις τι λετε? Ισχυει? Επειτα ηθελα να ρωτησω επει ο δικος μου δυστυχως το ελεγχει πολυ καλα και τραβιεται παντα...υπαρχει κανενα κολπακι να τον κανω να μην τραβηχτει εκεινη την ωρα, να ξεχαστει ή κατι τετοιο, αν δεν χαψει το ψεμα των 2-3 ημερων που αναφερατε?

Αυτό με την ενδομητρίωση δεν ισχύει,μην φοβάσαι.Τώρα το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις κανένα ποτηράκι να πιεί και την ώρα της πράξης να είσαι όσο πιο θέρμη μπορείς και να του επισημάνεις οτι δεν πρέπει να σε <<κόψει>> την κρίσιμη ώρα...

28Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 2:49 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τωρα με αυτο που θαπω θα πειτε "ΕΛΕΟΣ!!!!" αλλα φανταστειτε πως νιωθω εγω!!! νομιζετε τοσο ευκολα εφτασα σε αυτο το σημειο? Δεν πινει πολυ...ενα ποτηρακι το πολυ...δεν τον πιανει...σας ειπα!!! Ειναι υπολογιστης σε ολα!!!! Ελατε γυναικες ειστε βοηθηστε με, εχω στιψει το μυαλο μου, υπαρχει κατι να με βοηθησει να τον κανω να ξεχαστει? Ενω με θελει πολυ, παθιαζεται, με παρακαλαει να κανουμε σεξ συχνοτερα...ολα αυτα...μεχρι την κορυφωση! Ξαφνικα πρυτανευει η λογικη και τραβιεται...τι να κανω???

29Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 2:57 am

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια περίπτωση που ξέρω αυτός όταν πήγε να βγεί η γυναίκα δεν τον άφησε τον κλέιδωσε με τα πόδια της.Βέβαια στην περίπτωση αυτή ο άντρας ήταν στο ναι κ στο όχι για παιδί, δεν ήταν απόλυτος.Τώρα αν το κάνεις εσύ αυτό δεν ξέρω την αντίδραση...

30Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 3:17 am

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριστάκι μου καλό με το ζόρι παιδί δεν γίνεται!Είσαι σε λάθος δρόμο!Μην κάνεις κάτι για το οποίο αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου....

31Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:28 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεις να τα κατ@@@@@ς σαν αντιβιωση ...νομιζω οτι αυτο θα πιασει . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορεις να του ριξεις υπνωτικο και να τον αποπλανησεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορεις να βρεις αλλον που θα θελει παιδια Laughing Laughing Laughing Laughing

εισαι και πολυ νεα για να αγχωνεσε. Sad

Αυτο το εκανε γνωστη που τον κρατησε ,και τελικα εμεινε μονη και χωρις παιδακι .Τα πηρε ο αλλος στο κρανιο Sad

με καθε καλη διαθεση και χιουμορτ γιατι οντως το θεματακι σου μολις το ειδα ,γελασα κιολας.με την περιγραφη σου Shocked Shocked Shocked Shocked

32Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:36 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamavivo έγραψε:Μπορεις να τα κατ@@@@@ς σαν αντιβιωση ...νομιζω οτι αυτο θα πιασει . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

μπορεις να του ριξεις υπνωτικο και να τον αποπλανησεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτο το εκανε γνωστη που τον κρατησε ,και τελικα εμεινε μονη και χωρις παιδακι .Τα πηρε ο αλλος στο κρανιο Sad

με καθε καλη διαθεση και χιουμορτ γιατι οντως το θεματακι σου μολις το ειδα ,γελασα κιολας.με την περιγραφη σου Shocked Shocked Shocked Shocked
Ελπιζω να τα διαβασες ολα και οχι μονο αυτα που σου φανηκαν χιουμοριστικα...ευχομαι να μη βρεθεις ποτε στη θεση να θες τοσο ενα παιδι, να εισαι υγιεστατη καιο συντροφος σου να μην εχει προβλημα αλλα να περιμενει να τελειωσει μια κριση που δεν προβλεπεται να τελειωσει ουτε το 2020! Εκει καταλαβαινεις οτι χρειαζεται καποια ωθηση....βεβαια αν σε εκανα να γελασεις....κι αυτο καλο ειναι!

33Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:40 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evaki27 έγραψε:
mamavivo έγραψε:Μπορεις να τα κατ@@@@@ς σαν αντιβιωση ...νομιζω οτι αυτο θα πιασει . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ελπιζω να τα διαβασες ολα και οχι μονο αυτα που σου φανηκαν χιουμοριστικα...ευχομαι να μη βρεθεις ποτε στη θεση να θες τοσο ενα παιδι, να εισαι υγιεστατη καιο συντροφος σου να μην εχει προβλημα αλλα να περιμενει να τελειωσει μια κριση που δεν προβλεπεται να τελειωσει ουτε το 2020! Εκει καταλαβαινεις οτι χρειαζεται καποια ωθηση....βεβαια αν σε εκανα να γελασεις....κι αυτο καλο ειναι!

συγγνωμη ρε κοπελια τωρα γραφεις αυτα που γραφεις ετσι οπως τα γραφεις και περιμενεις να απαντησουμε και σοβαρα;λιγο δυσκολο εως απιθανο το βλεπω.

34Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:41 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evaki27 έγραψε:

μεσα απο το χιουμορ ηθελα να τονισω οτι παιδι γινετε μονο αν το θελουν και οι δυο γιατι αλλιως υπαρχουν σοβαρα προβληματα.ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο .Που ειναι και το πιο σημαντικο .Το παιδι δεν ειναι τροπαιο για κανεναν απο τους δυο .Γινετε και γεννιετε απο την αγαπη και ΤΩΝ ΔΥΟ οχι του ενος.
με καθε καλη διαθεση στα λεω

35Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:44 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="mamavivo"]
evaki27 έγραψε:

μεσα απο το χιουμορ ηθελα να τονισω οτι παιδι γινετε μονο αν το θελουν και οι δυο γιατι αλλιως υπαρχουν σοβαρα προβληματα.ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο .Που ειναι και το πιο σημαντικο .Το παιδι δεν ειναι τροπαιο για κανεναν απο τους δυο .Γινετε και γεννιετε απο την αγαπη και ΤΩΝ ΔΥΟ οχι του ενος.
με καθε καλη διαθεση στα λεω [/quote

καλη διαθεση μεν...καθολου καλη διατυπωση δε...τοσα προηγουμενα κοριτσια εκφραστηκαν διαφορετικα ισως εσυ να το ειδες αλλιως οκ!

36Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:50 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ειδα οπως το εγραψες.
Και δεν το διατυπωσες καλα.Η πρωτη αναγνωση λυπαμαι αλλα γελια φερνει.Εισαι 27 χρονων και ρωτας αυτο που ρωτας??Μα ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο ????
Και γιατι να τον παγιδεψεις??
Αφου λες οτι εισαι ξεκαθαρη ,η συγκομιδη απο πανω σου περισσευει νομιζω .

37Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:57 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamavivo έγραψε:Το ειδα οπως το εγραψες.
Και δεν το διατυπωσες καλα.Η πρωτη αναγνωση λυπαμαι αλλα γελια φερνει.Εισαι 27 χρονων και ρωτας αυτο που ρωτας??Μα ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο ????

Χαιρομαι που γελασες καταρχας κι επειτα η ηλικια μου τι ρολο παιζει? Μπορει να ειμαι 27 αλλα μεχρι τωρα να μη με ενδιεφερε να ασχοληθω με το σεξ ή ακομα καλυτερα η λιστα των αντρων με τους οποιους εχω παει να μην αντιστοιχει σε 2ψηφιο αριθμο, οποτε να μην ξερω και πολλα γυρω απο το θεμα. Τωρα πως γινεται αυτο που λεω να ειναι τοσο γελοιο και να λαμβανω μονο μια ανουσια απαντηση δεν ξερω...αλλα αφου γελασες...χαλαλι!

38Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:58 am

MarialenaK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κ απο μενα!!
Καταλαβαινω την επιθυμια σου να κανεις παιδι.. Αρχικα πρεπει να αναρωτηθεις αν θες παιδι γενικα ή ο ανθρωπος αυτος σου γεννα την εντονη επιθυμια να κανεις το παιδι του... Αφου ησουν ξεκαθαρη μαζι του συζητησε του αλλη μια φορα, πες του πως αισθανεσαι κ μην καταφευγεις σε τροπους που κ δεν θα πετυχουν κ θα σε κανουν να αισθανθεις ασχημα καποια στιγμη κ θα απογοητευεσαι...
Εξηγησε στον ανθρωπο σου την επιθυμια σου και ζητα του να μην σου απαντησει αμεσως αλλα να το σκεφτει κ το τωρα κ το μετα! Δωσε του λιγο χρονο και βλεποντας πραττεις!!
Σου ευχομαι καλη τυχη παντως!!

39Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 4:59 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εσυ θεωρεις οτι ειναι σοβαρος δηλαδη ο προβληματισμος σου;ρωτας σοβαρα δηλαδ τετοιο πραγμα;για ρωτα και τον γυναικολογο σου τοτε να δουμε τι θα σου πει

40Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:03 am

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Προσπαθησε λίγο να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή εσύ να μην ήθελες καθόλου ένα παιδάκι τώρα με επιχειρήματα και αποδείξεις αλλά αυτός να ήταν εντελώς κάθετος στο ότι πρέπει να γίνει πατέρας τώρα και σε άφηνε έγκυο χωρίς την θέληση σου. Δεν θα κλονιζόταν η πίστη σου και η αγάπη σου γι'αυτόν τον άνθρωπο? Αξίζει να ρισκάρεις να χάσεις τον άνθρωπό σου για να κάνεις παιδί? Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις νομίζω.
Αφού έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους να του αλλάξεις γνώμη και δεν αλλάζει, δοκίμασε και τον δικό του. Είπες οτι είναι πολύ υπολογιστής σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Φτιάξε λοιπόν κι εσύ μια οικονομική έκθεση που να αποδεικνύει οτι το σπιτικό σας μπορεί να ανταπεξέλθει στην προσθήκη ενός νέου μέλους. Όσο διάστημα προσπαθούσαμε για μωράκι, αλλά και από όταν μάθαμε πως θα γίνουμε γονείς, ψάχνω συνέχως τα έξοδα που αφορούν στο μωρό. Κατέληξα πως τα μωρά δεν είναι πολυέξοδα. Οι γονείς είναι! Εμείς ξεφεύγουμε και θέλουμε τα καλύτερα και ένα απ'ολα για τα παιδιά μας. Μάζεψε επιχειρήματα και αντέκρουσε όλα τα δικά του. Αν το κάνεις αυτό και μετά ακόμη δεν θέλει, μήπως είναι άλλος ο λόγος αλλά φοβάται να σου το πει?

41Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:04 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evaki27 έγραψε:

Χαιρομαι που γελασες καταρχας κι επειτα η ηλικια μου τι ρολο παιζει? Μπορει να ειμαι 27 αλλα μεχρι τωρα να μη με ενδιεφερε να ασχοληθω με το σεξ ή ακομα καλυτερα η λιστα των αντρων με τους οποιους εχω παει να μην αντιστοιχει σε 2ψηφιο αριθμο, οποτε να μην ξερω και πολλα γυρω απο το θεμα. Τωρα πως γινεται αυτο που λεω να ειναι τοσο γελοιο και να λαμβανω μονο μια ανουσια απαντηση δεν ξερω...αλλα αφου γελασες...χαλαλι!

Δεν ενημερωνεσε?Δεν ξερεις τιποτα απο το σεξ δλδ?Δεν χρειαζετε 2ψηφιο σε εραστες για να ξερεις τα βασικα.Αυτο τα ξερουν πλεον και τα 15χρονα σορρυ κιολας.Ο γιατρος σου τι σου λεει?ή δεν εχεις καν γιατρο?
Απαντησα στο ποστ
αν ηταν ανουσια απαντηση ,ηταν γιατι ηταν ανουσιο το ερωτημα

καλη επιτυχια σε οτι κανεις.

[προβληματισμος σου;ρωτας σοβαρα δηλαδ τετοιο πραγμα;για ρωτα και τον γυναικολογο σου τοτε να δουμε τι θα σου πει[/quote]
ναι για ρωτα τον

42Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:09 am

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evi εγω δε θα σου πω να το συζητησετε γιατι ηδη το χεις κανει και για να φτασεις στο σημειο να ζητας αλλες μεθοδους σιγουρα θα ξες καλυτερα. Αυτο που λες με το σπερμα μαλλον ακυρο το βλεπω.. 15 λεπτα σιγουρα δε ζει το σπερμα εξω απο το σωμα! Σιγουρα υπαρχουν πιο αποτελεσματικες κ υπουλες μεθοδοι για να εξαπατησεις τον αλλο αλλα με 1-2 φορες που θα γινουν δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεινεις εγκυος κιόλας..
Στη θεση σου θα σκεφτομουν σοβαρα παντως και τη λυση του χωρισμου εν αναγκη! Smile εκτος αν αλλαξει μυαλα!

43Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:20 am

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πόσο χρονών είναι ο καλός σου;Τα χρήματα που πέρνει αυτή τη στιγμή σας φτάνουν;Εσύ δε δουλέυεις από επιλογή ή δε βρίσκεις δουλειά;

44Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:25 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kafedaki? έγραψε:Πόσο χρονών είναι ο καλός σου;Τα χρήματα που πέρνει αυτή τη στιγμή σας φτάνουν;Εσύ δε δουλέυεις από επιλογή ή δε βρίσκεις δουλειά;
Ψαχνω για δουλεια αλλα δεν βρισκω. Εκεινος δουλευει και οι γονεις μασ ειναι ευκαταστατοι επισης εχουν δηλωσει οτι σε ο,τι χρειαστουμε θα μας βοηθησουν

45Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:30 am

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evaki27 έγραψε:
kafedaki? έγραψε:Πόσο χρονών είναι ο καλός σου;Τα χρήματα που πέρνει αυτή τη στιγμή σας φτάνουν;Εσύ δε δουλέυεις από επιλογή ή δε βρίσκεις δουλειά;
Ψαχνω για δουλεια αλλα δεν βρισκω. Εκεινος δουλευει και οι γονεις μασ ειναι ευκαταστατοι επισης εχουν δηλωσει οτι σε ο,τι χρειαστουμε θα μας βοηθησουν

Τον άντρα σου όμως τον ρώτησες αν του αρέσει αυτό;Αν να κάνει δηλαδή ένα παιδί και να περιμένει από παππουδες κ γιαγιάδες να ενισχύσουν οικονομικά για το μεγάλωμα του. Εμένα πάντως δε θα μου αρέσει καθόλου να κάνω ένα παιδί και να μου δίνουν οι γονείς.Άλλο να πάρουν κάτι κάποια στιγμή κ άλλο να βοηθούν μονίμως...Ξέρεις καλή η βοήθεια των γονιών αλλά τους δίνει κ δικαιώματα που δημιουργούν προβλήματα...Φιλικές συμβουλες πάντα

46Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:31 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamavivo έγραψε:
evaki27 έγραψε:

Δεν ενημερωνεσε?Δεν ξερεις τιποτα απο το σεξ δλδ?Δεν χρειαζετε 2ψηφιο σε εραστες για να ξερεις τα βασικα.Αυτο τα ξερουν πλεον και τα 15χρονα σορρυ κιολας.Ο γιατρος σου τι σου λεει?ή δεν εχεις καν γιατρο?
Απαντησα στο ποστ

[προβληματισμος σου;ρωτας σοβαρα δηλαδ τετοιο πραγμα;για ρωτα και τον γυναικολογο σου τοτε να δουμε τι θα σου πει
ναι για ρωτα τον [/quote]
Φυσικα και εχω γιατρο και τον επισκεπτομαι 2 φορες το χρονο μαλιστα! Η ερωτηση για τον 2ψηφιο αριθμο ηταν ρητορικη αλλα μαλλον τσιμπησες!!!!!Wink Δεν εχει τυχει να τον ρωτησω κατι τετοιο αλλα του εχω κανει παρομοιες ερωτησεις και ποτε δεν ειχα τη δικη σου απαντηση...και μαλιστα μου εχει πει οτι σε θεματα γονιμοτητας ΠΟΤΕ δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση 100%! Επισης με τα προηγουμενα κοριτσια που μιλησα σοβαρα κατεληξα στο οτι οντως δεν ηταν σωστη αυτη η σκεψη αλλα εκεινες ηθελαν να βοηθησουν και οχι να διαβασουν τα πανω πανω και να κανουν χαβαλε. Γι' αυτο αλλη φορα διαβαζε τα ολα πριν μιλησεις.

47Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:36 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kafedaki? έγραψε:
evaki27 έγραψε:

Τον άντρα σου όμως τον ρώτησες αν του αρέσει αυτό;Αν να κάνει δηλαδή ένα παιδί και να περιμένει από παππουδες κ γιαγιάδες να ενισχύσουν οικονομικά για το μεγάλωμα του. Εμένα πάντως δε θα μου αρέσει καθόλου να κάνω ένα παιδί και να μου δίνουν οι γονείς.Άλλο να πάρουν κάτι κάποια στιγμή κ άλλο να βοηθούν μονίμως...Ξέρεις καλή η βοήθεια των γονιών αλλά τους δίνει κ δικαιώματα που δημιουργούν προβλήματα...Φιλικές συμβουλες πάντα

Σευχαριστω για το ευγενικο μηνυμα καταρχας γιατι στοχος του forum δεν ειναι η κριτικη αλλα η εποικοδομητικη συζητηση. Απο ολες αυτες τις συζητησεις καταλαβα οτι σκεφτομουν εγωιστικα γι'αυτο και παραπανω αν θα δεις κατεληξα στο να μην κανω κατι τετοιο, απλα οταν δω οτι δε γινεται τιποτα να επαναπροσδιορισουμε τη σχεση μας και το τι θελουμε!

48Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:39 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evaki27 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
evaki27 έγραψε:

Απαντησα στο ποστ

[προβληματισμος σου;ρωτας σοβαρα δηλαδ τετοιο πραγμα;για ρωτα και τον γυναικολογο σου τοτε να δουμε τι θα σου πει
ναι για ρωτα τον
Φυσικα και εχω γιατρο και τον επισκεπτομαι 2 φορες το χρονο μαλιστα! Η ερωτηση για τον 2ψηφιο αριθμο ηταν ρητορικη αλλα μαλλον τσιμπησες!!!!!Wink Δεν εχει τυχει να τον ρωτησω κατι τετοιο αλλα του εχω κανει παρομοιες ερωτησεις και ποτε δεν ειχα τη δικη σου απαντηση...και μαλιστα μου εχει πει οτι σε θεματα γονιμοτητας ΠΟΤΕ δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση 100%! Επισης με τα προηγουμενα κοριτσια που μιλησα σοβαρα κατεληξα στο οτι οντως δεν ηταν σωστη αυτη η σκεψη αλλα εκεινες ηθελαν να βοηθησουν και οχι να διαβασουν τα πανω πανω και να κανουν χαβαλε. Γι' αυτο αλλη φορα διαβαζε τα ολα πριν μιλησεις.[/quote]

κοπελιτσα μου γλυκια που εισαι και γλωσσου δεν πας σε κανενα αλλο φορουμ να κανεις την πλακα σου;αντε γιατι πολλες παπαριες ακουσαμε τοσες ωρες .πηγες σε σοβαρο γυναικολογο να πεις τετοια πραγματα και δεν σε εβρισε;

49Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:43 am

evaki27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
grammatiki έγραψε:
evaki27 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
evaki27 έγραψε:

Απαντησα στο ποστ

ναι για ρωτα τον
Φυσικα και εχω γιατρο και τον επισκεπτομαι 2 φορες το χρονο μαλιστα! Η ερωτηση για τον 2ψηφιο αριθμο ηταν ρητορικη αλλα μαλλον τσιμπησες!!!!!Wink Δεν εχει τυχει να τον ρωτησω κατι τετοιο αλλα του εχω κανει παρομοιες ερωτησεις και ποτε δεν ειχα τη δικη σου απαντηση...και μαλιστα μου εχει πει οτι σε θεματα γονιμοτητας ΠΟΤΕ δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση 100%! Επισης με τα προηγουμενα κοριτσια που μιλησα σοβαρα κατεληξα στο οτι οντως δεν ηταν σωστη αυτη η σκεψη αλλα εκεινες ηθελαν να βοηθησουν και οχι να διαβασουν τα πανω πανω και να κανουν χαβαλε. Γι' αυτο αλλη φορα διαβαζε τα ολα πριν μιλησεις.

κοπελιτσα μου γλυκια που εισαι και γλωσσου δεν πας σε κανενα αλλο φορουμ να κανεις την πλακα σου;αντε γιατι πολλες παπαριες ακουσαμε τοσες ωρες .πηγες σε σοβαρο γυναικολογο να πεις τετοια πραγματα και δεν σε εβρισε;[/quote]
Κανεις δεν σε υποχρεωσε να διαβαζεις τα μηνυματα μου ουτε να μου απαντας οποτε η συζητηση τελειωνει εδω μαζι σου!

50Koritsia SOS!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 5:56 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και παραολο ποτυ πας σε γιατρο θελεις να τα μαζεψεις απο πανω σου?
ρε κοπελια μας κοροιδευεις?
δεν πας αλλου να κανεις την πλακα σου ??

που θα μας πεις οτι τσιμπησαμε κιολας...με την καθε μαμακια που ακουμε ...εδω παει το ΕΛΕΟΣ .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις