26 Απ: Koritsia SOS!!!!! Δευ Σεπ 17, 2012 2:20 am
evaki27
Σιωπηλή δύναμη
nikoletta10 έγραψε:evaki27 έγραψε:nikoletta10 έγραψε:Στην ίδια θέση μ' εσένα είχα βρεθεί πριν λίγα χρόνια αλλά λέγε λέγε τον έπεισα τελικά,βάλε και λίγη τσαχπινιά.. ξέρεις εσύ......
Ο τρόπος που λες πάντως δεν νομίζω οτι πιάνει...(σύλληψης εννοώ).Ευχαριστω για τις συμβουλες αν και εχω χρησιμοποιησει και γκρινια και τσαχπινια τα παντα! Οσον αφορα το οικονομικο ειναι πολυ υπολογιστης! Το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω λιγο ακομα και μετα αν δω οτι δε με υπολογιζει να τον αφησω...ισως ακουγεται σκληρο, αλλα σκληρο ειναι και να υποσχεσαι και να μην κρατας τις υποσχεσεις σου!crazymama27 έγραψε:κοριτσακι μου με ολο το σεβασμο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ειναι λαλακια!!!!
και σιγουρα δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα οσο βαθια και να χωσεις το χερι σου..δεν μπορω να στο εξηγησω επιστημονικα αλλιως θα τεκμηριωνα την αποψη μου!δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα...συζητησε το με τον συντροφο σου και εμεις ειμασταν πολυυυ δυσκολα οικονομικα αλλα με τα σωστα επιχειρηματα καναμε το βημα και οι δυο απο κοινου!
τωρα εχουμε εναν μπομπιρα 9 μηνων!
Κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου!!!!!
Το θέμα είναι να τον πείσεις και να το θέλετε και οι δύο χωρίς τεχνάσματα,γιατι αν θες μπορώ να σου πω άλλο ένα κόλπο...Να του πείς ότι 2-3 μέρες μετά την περίοδο δεν πιάνει και οτι μπορείτε να κάνετε ελεύθερα σύμφωνα και με τους γιατρούς, και αν το χάψει το 'χαψε.... Αλλά αυτή δεν είναι λύση στο ξαναλέω....
Μια και αναφερθηκαν οι 2-3 μερεες μετα την περιοδο, επειδη με ειχε τρομαξει ο προηγουμενος γυναικολογος, για την ενδομητριωση πρεπει λεει να αφηνεις 2-4 μερες μετα την περιοδο για να κανεις σεξ αλλιως μπορει να παθεις ενδομητριωση. Ο νεος μου γυναικολογος βεβαια μου ειπε οτι πλεον εχει αποδειχθει οτι η περιοδος και το σεξ δε συνδεονται με αυτη την παθηση αλλα οφειλεται σε αλλουσ λογουσ. Εγω ομως εχω τρομαξει και υπολογιζω πολυ καλα τις μερες μετα την περιοδο. Εσεις τι λετε? Ισχυει? Επειτα ηθελα να ρωτησω επει ο δικος μου δυστυχως το ελεγχει πολυ καλα και τραβιεται παντα...υπαρχει κανενα κολπακι να τον κανω να μην τραβηχτει εκεινη την ωρα, να ξεχαστει ή κατι τετοιο, αν δεν χαψει το ψεμα των 2-3 ημερων που αναφερατε?thequeen86 έγραψε:κοιτα κουκλα μου κ εμεις τα ιδια ειχαμε λιγο καιρο πριν για το 2ο βεβαια,αλλα κ στον γιο μου οταν εμεινα εγκυος ειμασταν ακομα στα πεθερικα κ κυριολεκτικα δν ειχαμε τπτ απολυτως.τωρα στο 2ο εγω απλα εβαλα μπροστα την γυναικια μου πονηρια εφοσων δν καταλαβαινε οτι ηθελα ενα ακομα παιδακι.απλα δν το ξανα αναφερα κ ειχαμε επαφες ολο κ πιο κοντα σε γονιμες μερες χωρις να λεω οτι ξερεις κατι μην τελειωσεις μεσα σιγα σιγα φτασαμε 13η μερα κ βουαλα.ειμαι ηδη 18 εβδομαδων εγκυος