76 Απ: Α-ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ..ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ?? Τετ Ιουλ 28, 2010 3:05 am
γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
ολα θα ειναι τελεια μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
florentiab έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:ναι..ευχαριστώ κορίτσια...προσπαθώ γενικά να είμαι ηρεμη να ξεκουράζομαι..κλπ...
αλλα οι ορμόνες μου στην κυριολεξία έχουν τρελαθεί..ακούω ειδήσεις..η βλέπω ταινία και αρχίζω και κλαίω..
θα τα κόψω όλα μάλλον..και τηλεοραση και τα πάντα..πόσο κρατάει το ορμονικό?..θα περάσει ε?
σε 2 εβδομάδες θα πάω για αυχενική διαφάνεια και ελπίζω όλα καλά!
Θα πάνε όλα τέλεια. Σίγουρα. Έχεις τη θετική ενέργεια από τόσες κοπέλες εδώ μέσα.
Με τις ειδήσεις κλαίω και εγώ που έχω γεννήσει εδώ και 14μήνες, αλλά όχι λόγω ορμονών. Λόγω απελπισίας. Γι' αυτό τις έκοψα. Όσο ήμουν έγκυος έβλεπα μόνο ρομαντικές κομεντί και κωμωδίες. Τα "φιλαράκια" τα είχα λιώσει στο dvd. Στο συνιστώ
γουργουριτσας έγραψε:ολα θα ειναι τελεια μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου....
Carrie έγραψε:Μακάρι!Θα δούμε Απλώς το ερώτημα μου ήτανε αν οι δικοί σας γιατροί σας είχανε δώσει κάποια ένδειξη από ποια πιθανότητα και κάτω πρέπει να το ψάξετε με αμνιο περισσότερο..
Carrie έγραψε:Ναι μπου-μπουκίτσα την αμνιοπαρακέντηση εννοώ.. Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα έκανα σε μία περίπτωση όπου κάτι δεν πήγαινε καλά. Νομίζω πως δεν είναι εξ' ολοκλήρου δική μου μία τέτοια απόφαση να την πάρω.. Εύχομαι να μην βρεθώ σε αυτή την θέση..Και εννοώ φυσικά στην θέση του να πρέπει να αποφασίσω αν θα κάνω διακοπή κύησης ή όχι μετά τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης..
DORA_KOUTS έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης