Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να με συγχωρεσετε αλλα πρωτα απ ολα θα ευχηθω με κανεναν πονο στην τινη μας!! με το καλο,κ σε λιγο θα κρατας την κουκλα σου αγκαλια!!!

νικολετα μου,ειναι γλυκας ο γιος!!να σας ζησει κ παλι!!

χριστινακι,απο δω κ περα θελουμε το παρον καθε πρωι,να μην σε εχουμε αγχος!!

σοφακι,τι θα γινει παιδι μου,θα γεννησεις καμια φορα?

πηνελοπακο μου,-1κιλο? μπραβο!σουπερ! θα την ακολουθησω κ εγω,αλλα μετα,γιατι τωρα απο σαλατικα δεν τρωω τιποτα λογω τοξοπλασματος.

τα φιλια μου σε ολες!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου περιεργο αυτο που σε επιασε τι να ηταν λες; λοξυγγας νομιζω γιατι οι συσπασεις δεν ειναι κτυπηματακια αλλα ολικο πετρωμα της κοιλιας κ ειναι και καπως επιπονο.. μηπως το νινακι σου σου κανει κολπακια; Very Happy Very Happy Very Happy

Μαριανθακο μουυυ εμεις αργουμε ακομα γλυκεια μου.εχουμε δρομοοο!!!

Κοριτσακια θα πεσω απο τη κουραση ειμαι αυπνη. παω να κανω μια προσπαθεια και γω να ονειρευτω κανενα μερος μαγικο..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Αννουλα μου με σκεφτηκες ε; τι καλο εκ μερους σου!
το πρωι ειχα παει νοσοκομειο να ρωτησω για τους πονους που ειχα και να κανω ουλτρασαουντ- ο Θεος να το κανει ουλτρασαουντ στο δημοσιο-..
περιμενα δυομιση ωρες για να με βαλουν στην αιθουσα. ειχα κουραστει τοσο που σκεφτομουν να κανω κανενα θεατρο να με λυπηθουν.
ο γιατρος ητανε χειρουργειο και δεν τον περιμενα βεβαιως μετα απο ολα αυτα..αλλη φορα τι να πω..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινάκι μου καλά είμαι όσο μπορώ..υπομονή προσπαθώ να κάνω..έφτιαξα επιτέλους τα κεκάκια της χαράς και είμαι πολύ χαρούμενη χαχαχαχα

μαριανθάκο δεν κανονίζεις να έρθει καμιά φίλη σου για παρέα??

αννούλα δεν νομίζω να είναι κάτι έτσι που το περιγράφεις...δεν παίρνεις τον γιατρό σου να μάθεις??μάλλον δεν θα είναι τίποτα αλλα έτσι για να είσαι σιγουρη

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Foteinh k Nikh me rwthsate gia thn kounia..loipon..enw exw apofasisei oti thelw h ayth tou Ikea h mia p exw dei sto prenatal k eimai etoimh na paw na t agorasw ..mou anakoinwnei pws tha thn kanei dwro ekeinh..k ekei ksekinhsan ola..Den tis aresei kamia apo tis 2 gia 1002 logous kai phgainei se magazia mexri kai sthn parnhtha exei ftasei gia na dei k na dialeksei kounia..wspou ths eipa ksekathara pws an m parei kati allo ektos apo ayta p thelw egw spiti m den to anevazw..k ekei stravwse loipon h fash perisotero k twra eimaste stis kathysterhseis..dioti xrono exoume kai na mhn me noiazei..tha paei kapoia stigmh na thn parei me ton patera mou!! Oxi m emena! Tha thn parw se ligaki thl na tsakwthw..oles tsakwneste egw gt oxi?? xaxax
Xristinaki mou eisia kala? polla filakia!!
Annako talaipwreisai e?? k egw meta apo toses meres twra koimhthika!!
A re Xara me ta muffins sou exei ginei xamos!!!!!!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω στην αρχη ειπα οτι θα ειναι λοξυγγας..αλλα 1,5 ωρα???? κ το αισθανομουν σε ολη την κοιλια,κ δεξια κ αριστερα. οχι σε ενα σημειο.. τι να πω..δεν πονουσα αλλα ηταν καπως η αισθηση,οχι πολυ ευχαριστη.

χριστινακο,σημερα πως εισαι?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααααχχχ πονεμένη ιστορία με τις μανάδες μας βρε κορίτσια...ευτυχώς εγώ είχα του μικρού τα πραγματα και δεν το πέρασα χριστινάκι μου ,αλλά την πρώτη φορά φοβόμουν ότι θα το πέρναγα με την πεθερά μου γιατί αυτή ήθελε να τα κάνει δώρο,εεε και όσο να πεις ειναι πιο χάλια με τις πεθερές...με την μάνα σου μπορείς και να βριστείς και μετά να είσαι οκ...ευτυχώς όμως την γλίτωσα γιατί παρόλο που ήταν όλα σκέτα χωρίς σχέδιο και χρώμα της άρεσαν...τι να σου πω..υπομονή (και να ελπιζεις ότι τελικά θα σου πάρει κάποια που θα σου αρέσει???)

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια,εμεις δεν ειπαμε σε κανεναν ποτε θα παμε..πηγαμε την κλεισαμε κ μετα τους το ειπαμε,χωρις να υπολογισουμε φυσικα να μας την παρουνε.κ τελικα σχεδον μαλωσαμε γιατι θελουν να την παρουν κ να δωσουν κ τα λεφτα του γιατρου..τεσπα,ηθελε κ η μανα μου να την παρει την κουνια.κ δεν προλαβε..χαχαχα,θα παρει το επομενο καθισματακι αυτοκινητου.θα περιμενει δηλαδη..
αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να παω ουτε με τους μεν ουτε με τους δεν..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτό είναι το καλύτερο αννούλα μου..ούτε κι εγώ είχα πάει με την πεθερά μου,μόνη μου πηγα και τα είδα αποφάσισα και μετά την πηγα για να τα κλεισουμε..απλά εγώ φοβόμουν ότι θα γίνει έτσι και τελικά την γλίτωσα.
πάω να ξαπλώσω λίγο στον καναπέ καιτα λεμε μετα φιλιά

pepelitsa

pepelitsa
Emena Annako den me rwtaei,apofasizei apla!!Na sou pw k to allo???Eixe parageilei leei set kounias..eixa meinei afwnh..lew asthn..telika den hrthe ayto to set egkairws k to akyrwse k mou eipe loipon na ths dwsw thn karta tou lhtw na paei na parei allo k ths thn edwsa..kai perasame mazi eksw apo to lhtw..kai tis lew ade kale pame..k m leei oxi tha paw monh mou! E sygnwmh kiolas pes mou twra egw ti sk@t@ na kanw gi ana katalavei oti milame gia to diko mou spiti kai to diko mou mwro????K den ftanei mono ayto mou ta fernei anoigmena kai plymena..den exw kan dikaiwma allaghs.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Emena Annako den me rwtaei,apofasizei apla!!Na sou pw k to allo???Eixe parageilei leei set kounias..eixa meinei afwnh..lew asthn..telika den hrthe ayto to set egkairws k to akyrwse k mou eipe loipon na ths dwsw thn karta tou lhtw na paei na parei allo k ths thn edwsa..kai perasame mazi eksw apo to lhtw..kai tis lew ade kale pame..k m leei oxi tha paw monh mou! E sygnwmh kiolas pes mou twra egw ti sk@t@ na kanw gi ana katalavei oti milame gia to diko mou spiti kai to diko mou mwro????K den ftanei mono ayto mou ta fernei anoigmena kai plymena..den exw kan dikaiwma allaghs.

να σου τωρα κατι..παρε τον αντρουλη σου αυριο κ πηγαινετε κ παρτε μια κουνια με την προικα της..κ παρτην τηλ αυριο κ πες της το.οτι τελειωσατε με το θεμα κουνιας. δεν βλεπω τον λογο να "πρεπει" να βλεπεις μια κουνια που δεν διαλεξες εσυ κ ο αντρουλης σου κ να την φας στη μαπα για κατι χρονια κ να μην σας αρεσει κιολας.δηλαδη εγω ετσι θα εκανα.. θα μουτρωσει για λιγο,αλλα θα της περασει.εξαλλου καλυτερα να μουτρωσει εκεινη παρα εσυ..

pepelitsa

pepelitsa
E kapws etsi tha ginei sto telos,molis erthei o Mp. ayrio to meshmeri tha ths kanw thl. k an den exei kanei tpt ws ekeinh thn wra tha pame.Edwmetaksy twra vlepw to spiti xwris kanapedes,vlepw to dwmatio t mwrou adeio k kapws m kathetai h fash!! xaxax
Eides ekei p hmoun se nirvana kseshkwthika!!
Ayto p eleges gia loksigka k egw kapoies fores to aisthanomai se diaforetika shmeia,afou eixa grapsei kiolas pws nomiza pws allakse thesh..k nai einai spastiko na tous pianei otan emeis pame gia ypno!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θεωρω απαραδεκτο αυτο που σου κανει η μαμα σου.Εμεις αποφασισαμε να παρουμε τα πραγματα μονοι μας.Πηγαμε τα κλεισαμε και τελος.Τωρα οποιος θελει να κανει κατι ας δωσει οτι σηκωνει η τσεπη του!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:E kapws etsi tha ginei sto telos,molis erthei o Mp. ayrio to meshmeri tha ths kanw thl. k an den exei kanei tpt ws ekeinh thn wra tha pame.Edwmetaksy twra vlepw to spiti xwris kanapedes,vlepw to dwmatio t mwrou adeio k kapws m kathetai h fash!! xaxax
Eides ekei p hmoun se nirvana kseshkwthika!!
Ayto p eleges gia loksigka k egw kapoies fores to aisthanomai se diaforetika shmeia,afou eixa grapsei kiolas pws nomiza pws allakse thesh..k nai einai spastiko na tous pianei otan emeis pame gia ypno!!

η γνωμη μου ειναι να μην το πεις οτι θα πατε..ρωτα την αν βρηκε κατι?αν σου πει οχι ψαχνω,μην της πεις τιποτα,πηγαινετε κ παρτε την απλα κ μετα να της το πειτε. τουλαχιστον θα περεις αυτο που σας αρεσει εσας.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Το θεωρω απαραδεκτο αυτο που σου κανει η μαμα σου.Εμεις αποφασισαμε να παρουμε τα πραγματα μονοι μας.Πηγαμε τα κλεισαμε και τελος.Τωρα οποιος θελει να κανει κατι ας δωσει οτι σηκωνει η τσεπη του!!!

συμφωνω νικη μου,κ αν δεν θελουν δεν πειραζει,δεν θα σκασουμε κιολας.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο ακριβως Αννα μου.Σιγα μην μας κανουνε οτι θελουν απλα επειδη πληρωνουν.Αι σιχτιρ συγχιστηκα τωρα με το θεμα της Πηνελοπης!!!

pepelitsa

pepelitsa
Edwmetaksy tha ta pw k ayta gt tha skasw twra..me exei rwthsei 50 fores an milisa me paidiatro..an phra vash gia thn kalathouna..an phra strwma gia thn kalathouna..an phga ta kathismatakia aytokinhtou gia viologiko katharismo..an an an an an ..alla gia kounia poios viazetai??einai nwris akoma!
Einai to mualo ths allou,p akrivws den kserw,na sas pw oti koitouse mexri kai gia polythrona thilasmou enw egw exw pei pws den tha thilasw?Oti syzhtouse me thn kopela tou aderfou mou oti kakws den exw parei likno k pira kalathouna giati to likno einai ayto p xreiazetai?
Kai gia pio logo den paw sto Attiko pou einai dipla mou kai exei k enan gnwsto!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλαμε για παραλογισμο σε ολο του το μεγαλειο!!!!τι να σου πω Πηνελοπακι!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρααααααααααα κοιλιτσάκιααααααααααα!!!
Η Τίνη το πάει κορδόνι για γέννα από οτι κατάλαβα..άντε με το καλό!!!
ΝΑ καλοσωρίσω τη καινούργια κοιλίτσα ΜΑρία είμαι η Βίκυ με ΠΗΤ 23.09 και περιμένω αγοράκι...και δεν λέει να βγεί με τίποτα...και κάνω παρέα στο Σοφάκι...και θα μπώ με τεχνητούς πόνους Τρίτη 25/09 παρέα με το αγαπημένο Νικάααααααακι!!!!!
Πηνελόπη....μη μασάς πήγαινε διάλεξε μόνη σου πάρε οτι μπορείςκαι άσε τους άλλους να κουρέυονται και όχι να σου κουλουριάζουν τα νεύρα!!!Αννούλι....δεν κατάλαβα εσένα σε έπιασε λόξυγκας η το μωρό???
Χριστινάκι πήγες γιατρό τι σου είπανε βρε???
Νικολέτα να σου ζήσει 2 φορές το μπεμπάκι !!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Edwmetaksy tha ta pw k ayta gt tha skasw twra..me exei rwthsei 50 fores an milisa me paidiatro..an phra vash gia thn kalathouna..an phra strwma gia thn kalathouna..an phga ta kathismatakia aytokinhtou gia viologiko katharismo..an an an an an ..alla gia kounia poios viazetai??einai nwris akoma!
Einai to mualo ths allou,p akrivws den kserw,na sas pw oti koitouse mexri kai gia polythrona thilasmou enw egw exw pei pws den tha thilasw?Oti syzhtouse me thn kopela tou aderfou mou oti kakws den exw parei likno k pira kalathouna giati to likno einai ayto p xreiazetai?
Kai gia pio logo den paw sto Attiko pou einai dipla mou kai exei k enan gnwsto!!

γκρρρρρρρρ... *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 6 966307

pepelitsa

pepelitsa
Tpt re Nikako etsi apla ta lew egw,na ta vgalw!
Paw na siderwsw twra na ksespasw ekei Smile
Vikako kalhspera,poly oneireyomai ekeina ta sandwich p ftiaxneis kathe mera gia tous ergazomenous Smile

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρααααααααααα κοιλιτσάκιααααααααααα!!!
Η Τίνη το πάει κορδόνι για γέννα από οτι κατάλαβα..άντε με το καλό!!!
ΝΑ καλοσωρίσω τη καινούργια κοιλίτσα ΜΑρία είμαι η Βίκυ με ΠΗΤ 23.09 και περιμένω αγοράκι...και δεν λέει να βγεί με τίποτα...και κάνω παρέα στο Σοφάκι...και θα μπώ με τεχνητούς πόνους Τρίτη 25/09 παρέα με το αγαπημένο Νικάααααααακι!!!!!
Πηνελόπη....μη μασάς πήγαινε διάλεξε μόνη σου πάρε οτι μπορείςκαι άσε τους άλλους να κουρέυονται και όχι να σου κουλουριάζουν τα νεύρα!!!Αννούλι....δεν κατάλαβα εσένα σε έπιασε λόξυγκας η το μωρό???
Χριστινάκι πήγες γιατρό τι σου είπανε βρε???
Νικολέτα να σου ζήσει 2 φορές το μπεμπάκι !!!

χαχαχα!!!το μπεμπακι επιασε λοξυγγας οχι εμενα!!αλλα μαλλον παραφαγε,γιατι 1,5 ωρα λοξυγγα δεν εχω ξαναδει.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Tpt re Nikako etsi apla ta lew egw,na ta vgalw!
Paw na siderwsw twra na ksespasw ekei Smile
Vikako kalhspera,poly oneireyomai ekeina ta sandwich p ftiaxneis kathe mera gia tous ergazomenous Smile

καλα εγω στην θεση σου δεν θα την επαιρνα τηλ καν.. σιγα μην εχει παρει κατι.πηγαινετε κ παρτε μονοι σας καλο μου πηνελοπακι,το τελευταιο που χρειαζεσαι τωρα ειναι να νευριαζεις!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπάκο μου καλό ...απειλησε τους οτι αν σε ξαναστεναχωρήσουν θα φωνάξεις εμένα να κάτσω απάνω τους να τους σκάσωωωωωωωωω!!!!
Άννα το έχω πάθει και εγώ και μπορεί να είναι και κανένας συνδιασμός με κλωτσιά η με χεριά!!!
Ήρθε ο Μάκης και κοιμάται ...δεν πέιναγε και δεν ήθελε να φάει παστίτσιο ο κύριος και το τσάκισα εγώ λοιπόν!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/417226/resital-horou/

k οσο προλαβαινεις βικυ μου,γιατι μετααααα... θα ερθεις κ απο δω αν με στεναχωρησει καποιος?ειμαστε κ κοντα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις