Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα καλησπερα!!!!!!!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 215994

ο μπεμπης μας εφαγε... κοιμαται... και η μαμα του θα προσπαθησει να διαβασει οσες περισσοτερες σελιδες γινεται, γιατι σας εχασε τοσο καιρο!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Εμη μου τι φατσουλα ειναι αυτη! και γελάει μωρε!!!

ειναι γλύκας *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 379767 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 379767 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 379767

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου, την κλείσαμε Ιούλιο.. Έλεος δηλαδή.. Να την εκλεινα όταν έμεινα έγκυος αν ήξερα.. Έλεος δηλαδή. Θα τους πάρω τηλ κ θα τους πω, αν δεν είναι έτοιμη μέχρι το τέλος της εβδ, θα πάω να πάρω τα λεφτά μας πίσω.. Μόνο που το σκέφτομαι, φουντωνω.. Twisted Evil

Θα φύγουμε ΤΏΡΑ. Θα πάμε καμία κηφισιά, να περπατησουμε λίγο κ να πιούμε κανά καφε μετα..
Κανονιστε μέχρι να γυρίσω, να ανοίξετε καινούργιο θέμα.. Δεν σας προλαβαίνω βρε παιδί μου..

Χαρα τέλειο το δωμάτιο!! Πολυ σούπερ!! Τέτοια χρωματα είχα κ εγω στο δικό μου όταν ήμουν ελεύθερη.. Ωραία κ τα μαφινς!!! Σας αφήνω εγκυουλες!! Φιλία!!!

pepelitsa

pepelitsa
Vre Emh poso malli exei o gios sou???Milame gia poly malli!Exeis k esy omws poly malli an exw katalavei kala!!Eiste kalytera shmera???Me ton thilasmo hremises kapws?Me thn mama eiste se kalytero dromo???

Giotaki mouuu h fatsa kai h grimatsa ayth tou mikrou Philip den paizetai!!!Thelw na ton kanw pilot,ligo ama parei apo thn mama tha trelenetai gia ta aeroplanakia!!xexexe plaka kanw! Esy vrhkes edelws tous rythmous sou??Me thn mama entaksei k esy??

Xarouli ypomonh tha teleiwsei p tha paei..isws kalytera p meinan etsi gi ato telos gia na mhn prolavoume na ta ^xortasoume^ adeia,na ta xortasoume kateytheian gemata!

Eplyna re gamwto mia kainouria kouvertoula tou mwrou sto plynthrio stous 30 xwris stipsimo alla k pali mou ksemalliasthke! pff

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη με γεια η κούνια σας!!! Κρίμα για τη κουβερτούλα... μάλλον ήθελε στο χέρι ε?...

Κοριτσακια θελω τόσο πολυ να γεννήσω! Τα βάζω με όλους και με όλα και περισσότερο με την οικογένεια μου... τι να κάνω? Μου λένε ότι θα πρεπε να είμαι χαρούμενη... μα χαρούμενη είμαι.. απλα εχω νεύρα τι να κάνω?? να κανω όλη μέρα τη χαζοχαρούμενη μαμά?

pepelitsa

pepelitsa
Mwre einai ayto to yfasma p einai ta loutrina pisteyw k sto xeri pali to idio tha ginotan.

A Marianthi k egw thelw na gennhsw,meta tous kanapedes omws!!Esena pote sou exei pei???
Oso gia ta neyra genika eimai kala exw omws yperedash ta vradia.Neyra exw mono me thn mama mou me olous tous allous ta paw kala,malista eimai k pio upomonetikh apo prin!!! Smile exexxexe

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη θα παω την Τετάρτη να κάνω εναν υπέρηχο και θα μου πει.. πάντως τον πρώτο τον γέννησα 38 κ 3 .. ελπίζω κάπου εκεί να μου πει.. ουτως ή αλλως με ραντεβού θα πάω... τη Δευτερα που μας πέρασε μου ειπε ότι το βλέπει πολυ πιθανο να κανονίσουμε για 1 -2 οκτ, .. πλησιάζουμε! ουφ! τωρα κοιταξα τα ρουχα του μωρού και ηρέμησα.. Very Happy φυγανε και οι άντρες βόλτα να μη με ακούνε! Very Happy Very Happy Very Happy

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tωρα γυρισα απο το παιδοτοπο ειχα παει την μικρη γιατι στο σπιτι δεν περναγε η ωρα τη ζωγραφισαμε τι παραμυθια ειπαμε τη μπανιο καναμε αν δεν κοιμαται το παιδι το μεσημερη αστα. ειχα κατι πονακια και κουνιοταν συνεχεια το μωρο την πειρα αρον αρον και ηρθαμε σπιτι. εμη πολυ φατσα ο μπεμπακος, χαρα πολυ σουπερ το δωματιο ο καναπες θα βολεψει πολυ, πηνελοπη με γεια τα πραγματακια που πειρατε.

giotaki2

giotaki2
xaxa πολύ μου άρεσε το philip! Very Happy
καλά με τη 'μαμα' θα ήταν ακόμη καλύτερα αν δε μπούκαρε στο υπνοδωμάτιο με κάθε αφορμή την ώρα που θηλάζω.. ας πούμε γιατί δε κάθομαι στο σαλόνι? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ???
Περιορίζεται μόνο στο μαγείρεμα και στα ρούχα ευτυχώς δεν ανακατεύεται στα αλλα το κατάλαβε. της παρκάρω το μπέμπη που και που να μη παραπονιέται.
Τέλος της εβδομάδας θα φύγει.

Α!!! Δε σας είπα! Τωρα που λέτε πάλι για τα μαφινς, θυμόσαστε που σας έλεγα πως ήθελα να τα κάνω κι εγώ να τα δοκιμάσω και να τα πάω και κέρασμα στην αδερφή μου?
Ε κοίταξα και δεν είχα όλα τα υλικά οπότε παίρνω τηλ. την αδερφή μου και της λέω δε τα φτιάχνεις μόνη σου να μου δώσεις κι εμένα κανένα? Razz
Και τα έφτιαξε πολύ ωραία είναι!
Της έβαλα και χέρι γιατί τα έψησε λίγο παραπάνω χαχαχαχα
Βέβαια κι εγώ θα τα προτιμούσα λίγο πιο γλυκά, η αδερφή μου έβαλε λευκή σοκολάτα από πάνω και πολύχρωμη τρούφα (πάντα υπερβολική Razz ) αλλά ήταν πολύ ωραία!

Μπράβο κι από μένα λοιπόν Χαρά για την ανακάλυψη!
Εγώ δεν είδα το δωμάτιο, θα ισιώσω λίγο μαλλί να νιώσω λίγο γυναίκα κι αν προλάβω θα μπω μετα να δω και να σου πω εντυπώσεις...

Εμάκο welcome back!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 215994
θέλουμε νεάκια!!!
Κουκλάκι ο γιος μωρέ τι φατσούλα... *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 49454

pepelitsa

pepelitsa
Mia vdomadoula dhladh..xm exeis k agwnia k tetoia?
Egw alhtheia anxos gia thn genna den exw kanena gia kapoio logo,thelw na mathainw alla anxos den me pianei,to mono p me pianei einai oti skeftomaioti den tha thelw na mou to peirazei kaneis k pws tha perasoun oi meres gia na gyrisoume spiti mas!

Giotaki mpravo koritsaki mou k malli na isiwseis k ola,exeis epanerthei 100%..alhtheia pws einai meta apo toso kairo p ksananiwtheis gynaika??Oti kai na ftiaksw panw mou dne eimai gynaika eimai apla egkuos! Razz

Kalws to Maraki Smile

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννα τι περιμένουν να γεννήσεις? μην αγχώνεσαι γιατι οταν θα γεννήσεις δεν θα το βάλεις κατευθείαν στην κούνια αλλά δεν είναι επαγγελματικό αυτό που κάνουν

emilou

emilou
καλα ειμαστε... τα καταφεραμε με τον θηλασμο! αν δεν ειχα μια φιλη μου μαια που με βοηθησε πολυ, δεν νομιζω οτι θα τα καταφερναμε! στο μαιευτηριο καμια βοηθεια... η μαια η δικια μου ειχε ολη την καλη διαθεση, αλλα μαλλον οχι τον τροπο που ταιριαζε σε μενα. Ο μικρος δεν μου επιανε τις θηλες.. και μου λεγανε οτι εχουν προβλημα και να βαλω θηλες σιλικονης και τετοια. Τελικα χτες το βραδυ που τον προσπαθησα μονη μου στην ησυχια μου, επιασε κανονικα... και απο τοτε θηλαζουμε κανονικα.
Επισης μετανιωσα που δεν εκανα rooming in, μου ειχανε μπουκωσει το παιδι γαλα και δεν μου ξυπναγε με τιποτα! Κ εγω νομιζα οτι δεν ειχε δυναμεις επειδη δεν το ταιζα εγω καλα!!

Με την μαμα τα βρηκαμε μια χαρα.. πεταει και απο την χαρα της στα συννεφα κ ειμαστε σουπερ.

Πηνελοπη μια τετοια κουβερτα την χαλασα κ εγω αλλα την επανεφερα χτενιζοντας την με στρογγυλη βουρτσα (τριχινη) γοα τα μαλλια.

Αννα αυτοι στα λητω ειναι για πολλες κλωτσιες... αλλα μην αγχωνεσαι, ουτως η αλλως δεν θα τον βαλετε εκει κατευθειαν ε?

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη ίσως έχω μια κρυφή αγωνία και γι αυτό να μου βγαίνει σε νεύρα! Έχει γίνει και ο άντρας μου υπερπροστατευτικός και σπάζομαι! Βαλε και εσυ φωτό απο τη κούνια!!! εγω ακομα δεν θα τη στησω.. θα κοιμάται στο λίκνο κανα μήνα κ παραπάνω.. θα δούμε...

Γιωτα φτιάξε μαλλι!! Τελειος ο Philip! πολυ ωραιο ονομα του διάλεξες.. λένε καποιον παππου ετσι ή ουδέτερο?
αχ! αυτες οι μαμαδες!

Μαρακι καλως τη... εγω πια δεν τον πηγαινω βολτες.. κουράζομαι.. αλλα τι να κανεις σε καταλαβαινω...

marianthi_m

marianthi_m
Εμυυυυ μπράβο βρε μια χαρα ακουγονται όλα!! σούπερ!!!
ενοειτε οτι ήταν χορτάτος γι αυτο δεν ετρωγε απο σένα... αν πεινούσε θα ετρωγε!

giotaki2

giotaki2
maroulo έγραψε:αννα τι περιμένουν να γεννήσεις? μην αγχώνεσαι γιατι οταν θα γεννήσεις δεν θα το βάλεις κατευθείαν στην κούνια αλλά δεν είναι επαγγελματικό αυτό που κάνουν
Όντως! χαχαχα εγώ το έβαλα μία μέρα μέσα στην *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 265569 χάθηκε έψαχνα να το βρω χαχαχα στο λίκνο μόνο και είναι και μεγάλο!

Πηνελόπη έχεις πολύ γέλιο όπως τα λες!!
Κοίτα να δεις δεν είμαι και ο ορισμός της "λεχώνας" χαχαχα και σίγουρα δεν είμαι αντιπρσωπευτικό παράδειγμα οποτε τι να σου πω..
Εχω επανέρθει ναι μια χαρούλα, αν φύγουν και τα υπόλοιπα κιλάκια και αγοράσω και κανα ρουχαλάκι της προκοπής θα νιώσω ακόμη καλύτερα!
Τις επώμενες μέρες θα βάψω και μαλλάκι που έχω από τον Αύγουστο και θα 'μαι μια κούκλα! Χοντρούλα μεν κουκλα δε! Razz

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!!!Smile
Χαρα μου το δωματιο πολυ ωραιο και τα muffins σου επίσης! Εγω δεν εβαλα καρτελάκια . Δεν ειχα!
Εμη τι ωραια αυτη η φωτο του μπεμπη! Χαμογελαει κιολας το γλυκούλι!!!
Το μεσημερι εφαγα αρνακι με πατατες και μου χει κατσει πολυ ασχημα στο στομαχι! Προβλεπω δυσκολη νυχτα!!!

giotaki2

giotaki2
Μαριάνθη κράτα γερά ρε! να είσαι δυνατή δείξε τσαμπουκά και μη δίνεις σημασία κι εμένα ο άντρας μου ετσι ήταν και είναι αλλά εγώ γελάω τον αφήνω να ανχώνεται μόνος του! Δε θα μου χαλάσει εμένα τη διάθεση!
Δε λένε κάποιο παππού όχι άρεσε σε μένα απλά, τον πεθερό (κώστα) δεν θέλαμε να τον βγάλουμε, τον πατέρα μου (σπύρο) θα θέλαμε αλλά δε το κάνουμε να μην εχουμε γκρίνιες οπότε θα το βγάλω κι εγώ όπως νομίζω και σε όποιον αρέσει! Δε το ανακοινώσαμε σε κανέναν.

Εμάκο μου τέλεια! Μπράβο σου που τα κατάφερες, μη το σκέφτεσε για το μαιευτήριο δεν έγινε και τίποτα, εννοείται καλύτερα σπιτάκι μόνη σου με την ησυχία σου! Smile

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!!!Smile
Χαρα μου το δωματιο πολυ ωραιο και τα muffins σου επίσης! Εγω δεν εβαλα καρτελάκια . Δεν ειχα!
Εμη τι ωραια αυτη η φωτο του μπεμπη! Χαμογελαει κιολας το γλυκούλι!!!
Το μεσημερι εφαγα αρνακι με πατατες και μου χει κατσει πολυ ασχημα στο στομαχι! Προβλεπω δυσκολη νυχτα!!!

emilou

emilou
Μαριανθη το αστειο ειναι οτι ζητησα και αποκλειστικο θηλασμο και μονο εγω να δινω συμπληρωμα!!! αλλα τελικα οπως αποδειχτηκε στα μαιευτηρια κανουν οτι θελουν για την δικια τους εξυπηρετηση!!

Γιωτακι μου τι κανεις? καιρο εχω να σε πετυχω! τι κανει ο παιδαρος?

marianthi_m

marianthi_m
Δυστυχώς Έμυ κάνουν ότι θέλουν!! νομίζεις συννενοούνται μεταξύ τους?

Γιωτάκι καλα λες! αστους να λένε!

αχ αυτα τα muffins!! Very Happy Very Happy Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφησα για λιγο γιατι εκανα ενα κεκακι κ εφτιαξα κ τα φασολακια μου για αυριο!!

Μαριανθακο μου τα σακουλακια τα πηρα απο ενα μαγαζι με ειδη συσκευασιας κ τα εβαλα σε κουτι κ στην καταψυξη της πεθερας ετσι οπως ειναι με τα καρτελακια δεν νομιζω να παθουν τπτ!!

ευχαριστω κοριτσακια μου για τα καλα σας λογια για το δωματιακι αν κ δεν φαινοντε καλα τα χρωματα!!

Εμη μου πραγματικα σε λιγο θα του τα πιασεις κοτσιδα τοσο μακρια κ πολλα που ειναι Cool Cool γλυκας ειναι κ εσενα κ πολυ χαρηκα που τα βρηκατε τελικα με τον θηλασμο!!

λοιπον αφου κανατε οι περισσοτερες τα μαφινς τωρα παμε για αλλη συνταγη!!θεικη που μπορειτε να την κανετε κ πατους για τουρτα κ παλι ειναι με λαδι κ 2 αυγουλακια!!εγω αυτο εφτιαξα τωρα να εχει ο Γιαννης για το πρωι!
θα την βαλω σε λιγο γιατι κολλησε παλι η μαλ@κια

emilou

emilou
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 23 50580

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!

καλη αναρρωση να εχεις!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Manoules ta nea sas einai super kai twn 2!!!
Exw lysaksei k perimenw,lew as poume.. ths Emhs h koilia htan pshla to apogeyma p phge ston giatro kai ta kshmerwmata gennhse..pia einai h Emh me rwtane??Lew ths Giotas den epsasan ta nera na trexoun,stazan ligo ligo..poia einai h Giota me rwtane??axxaxaxxaxa
Tha nomizoun oti exw mpleksei se kanena kuklwma me gastrwmenes!xaxaxaxa

Marianthi to dwmatiaki mas den einai etoimo,exoume akoma mellon..h kounia-toixos kai kourtines exoume..tehloume syrtariera,na strwsoumeto xali mas na valoume to aeroplaniko ws..tha valw foto omws otan einai etoima ola..

Koritsia p molis gennhsate..ta koimizetai katholou sto krevati mazi sas???Exw agorasei ayto to strwma sfhnaki,to megalo kserete k lew na to vazw m ayto sto krevati mazi mas.

emilou

emilou
το παιδακι μου εχει πραγματικα πολυ και υπεροχο μαλλι!! απο μενα την πυκνοτητα απο τον πατερα του το χρωμα!! χτες τον ελουσα και δεν χορταινα να τον χτενιζω και να του κανω σχεδια!!

##μαμα κουκουβαγια##

emilou

emilou
Πηνελοπη μου κ εγω ολο για εσας μιλαω και λεω τις ιστοριες σας... θα με περασουν για παλαβη στο τελος!!
Αλλα εγω δεν γεννησα ξημερωματα της αλλης μερας αλλα το απογευμα!!! μετα απο 17 ολοκληρες ωρες!!!! αφου γνωρισα ολες τις βαρδιες του μαιευτηριου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις