Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα ξανα απο μενα κοριτσουδια μου γλυκα!

Μαρια μου δεν εχουμε γνωριστει. Ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι στις 10 Οκτωβριου. Εσυ τι θα κανεις; ειναι το πρωτο σου; Με ενα πονο σ ευχομαι!!

Μαριανθη Νικη μου Φωτεινουλα Πηνελοπη τα φιλια μου. και γω μονη σπιτι ο Γιαννης πηγε να βρει ενα φιλο για λιγο! αχχ βαριεμαι. ας ειναι καλα το παρεακι!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 9 893968

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marianthi_m έγραψε:
maria 82 έγραψε:
Panik11 έγραψε:Δεσποινακι με το καλο...Με εναν πονο κοριτσι μου!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 9 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 9 215994

Πηγα να θρονιαστω στον καναπε για το vampires και τελικα το δειχνει στις 22,00!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΗ! ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΔΩ..!

10 - 12 όλες vampire diaries!
Στις διαφημίσεις να δίνουμε το παρόν όμως! Όποια δε δίνει το παρόν θα
θεωρούμε ότι πήγε να γεννήσει Laughing Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑ!! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΙ.. Laughing

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tha to dw k egw re koritsia ayto to vampires alla to laptopaki agkalia mou!!Efyge o Mpamphs phge me ton aderfo t kai ton patera tou gia krasaki opote monh k egw!!
Efaga to nerovrasto kritharaki mou k twra th araksw me mia epsa light sto fouskwto mou!!!Zwara oi gastrwmenh!!xexexexex

Despoinako me to kalo k eyxomai na mhn talaipwrhtheis!!!

Foteinoula oso kratiesai kala einai alla an afetheis dne peirazei..45 ekanes!!
Marianthi k Maria *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 9 40746

marianthi_m

marianthi_m
Χριστινάκι.. Πηνελόπη και εγώ μόνη μου! Συννενοημένοι ήταν σήμερα όλοι?

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον συνεννοημενοι ηταν οπως το ειπες!! καλα εμενα λειπει συχνα τα βραδια αν δεν βγει εξω για κανενα μισαωρο δεν τον χωραει ο τοπος οποταν τον αφηνω για λιγακι να φευγει να κανω και εγω τις δουλειες μ και ευκαιρια να μιλω και μαζι σας!! και μετα που ερχεται χουζουρευουμε ως τις 1-2 το πρωι Very Happy

Πηνελοπη σοβαρα μιλας για τις διαιτες; καλα και αντεχειςςςςςςςς!!

εγω εφαα κινεζικα κοριτσια αποψε γιαμ γιαμ!

pepelitsa

pepelitsa
Xristinako twra eida oti eisai k esy online k monaxoula!!!
Egw padws koritsia mazi to exw to laptopaki mou,einai mikrouli k elafry k etsi to trigyrnaw s olo to spiti !!Opote k tha vlepw vampires k tha eimai on!
Xristinako nai thn kanw 1 vdoamda k shmera zygisthka -1,apofasisa ston 9 na mazeytw,an xasw 1-2 akoma exei kalws an oxi den peirazei arkei na mhn parw allo.
Padws den exei sterhsh apo kati opote k mono p mazeyete ligo to stomaxi mou kala einai!

marianthi_m

marianthi_m
Χριστινάκι τι ειπες τώρα? Κινέζικο? Γιαμ γιαμ!!! σούπερ!
και εγω τα ίδια.. τον αφήνω να ξεσκάει και να κάνω και εγώ τα δικά μου!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου μαράκι που σε ξέχασα πριν...

πηνελοπάκι μου δεν κατάλαβες....κρατιέμαι γιατί ετοιμάzω ΠΙΤΣΑΑΑΑ XAXAXAXAAX.....θα φάω την πιτσούλα μου και κατά τις 4 το πρωί που με σηκώνει η μπέμπα θα χτυπησω 1-2 με μισό λίτρο γάλα και θα ισιώσω!!!!

τελικά οι άντρες μας απόψε είναι συνενοημένοι..και ο δικός μου θα βγει σε καμια ώρα..χαχχα ωραία που θα περάσουμε!!πάλι καλά που θα μιλάμε μεταξύ μας

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε,κοριτσακια;αυριο για να δουμε τι θα γινει και με μενα.φοβαμαι πολυ η αληθεια ειναι.θελω να πανε ολα καλα και να βγει και η μπεμπουλιτσα.

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:Καλησπερα ξανα απο μενα κοριτσουδια μου γλυκα!

Μαρια μου δεν εχουμε γνωριστει. Ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι στις 10 Οκτωβριου. Εσυ τι θα κανεις; ειναι το πρωτο σου; Με ενα πονο σ ευχομαι!!

Μαριανθη Νικη μου Φωτεινουλα Πηνελοπη τα φιλια μου. και γω μονη σπιτι ο Γιαννης πηγε να βρει ενα φιλο για λιγο! αχχ βαριεμαι. ας ειναι καλα το παρεακι!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 9 893968

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γγγκκκρρρ μόλις έμαθα ότι πάει για γέννα και μια φίλη μου η οποια έχει πητ 10μερες μετά απο μενα....τι θα γίνει βρε κοριτσια?????

με πηδάνε και εντός και εκτός φορουμ χαχαχαχααχαχ

σοφάκι μου μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε και θα την έχεις αγκαλια και δεν θα σε νοιαζει τίποτα

pepelitsa

pepelitsa
Na kselampikaroun k aytoi.. padws an htan o Mpamphs egkuos,leme twra, den tah adexa thn kleisoura me tpt!Gui ayto kamia fora t lew den perneis ligo thn koilia mou na paw kapou p thelw k mou thn ksanadineis ayrio,xixixxiixi.

Pizza??oufffff

Vre Sofaki mou ti fovasaiiii???????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pepelitsa στις Παρ Σεπ 21, 2012 10:51 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εδω ειμαι γλυκεια μου!!!
Σε ρωτησα και πριν για τη μαμα σου μηπως θελει να σας κανει δωρο τη κουνια γιαυτο θελει να το παρει μονη της.. μην της θυμωσεις παντως ισως απο αγαπη τα κανει αλλα οκ με την εγκυμοσυνη τα νευρα μας ειναι στη διαπασων Very Happy
Ομορφη δε νομιζω να ειναι καλη ιδεα να χασεις κιλα τωρα... αντεξε λιγες μερες να γεννησεις και κανεις οτι θες. μιας και δε θα θηλασεις μια χαρα μπορεις να κανεις διατροφη μετα..
και 12 που πηρες εισαι σουπερ.. εγω πηρα 20 και.. εντωμεταξυ εβλεπα προκτες τα ρουχακια μου που φορουσα πριν και τα τζινακια μου ΧS.. κοριτσια ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! πως στο καλο χωρουσα εκει μεσα;;;;!!!!
Σημερα δε σας ειπα. πετακτηκα σε ενα καταστημα και πηρα παντελονι- αγελαδα αχαχαχα. νομιζα ητανε τιγρε, αλλα γελουσε ο Γιαννης και με φωναζε αγελαδιτσα και παω στον καθρεφτη και διαπιστωνω οτι οντως ητανε!!
Δε μου φτανει που εχω γινει, ντυνομαι και σαν μια τετοια ελεος αχαχαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria 82 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Καλησπερα ξανα απο μενα κοριτσουδια μου γλυκα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!

ευχαριστω αγαπη μ νασαι παντα καλα!!! και καλωσορισες στην τρελλοπαρεα μας!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινάκι μου τί ήταν αυτό που πήρες??παντελόνι τιγρε και τελικά σου βγήκε αγελαδε????χαχαχαχαχαχαχ να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι φοβαμαι;να μη παθω τπτ εγω και το μωρο.με κολλησε αυτη η βλακεια στο μυαλο.αυριο πρωι θα παω και βλεπουμε.θα στειλω μνμ να σας ενημερωσω.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:Τι κανετε,κοριτσακια;αυριο για να δουμε τι θα γινει και με μενα.φοβαμαι πολυ η αληθεια ειναι.θελω να πανε ολα καλα και να βγει και η μπεμπουλιτσα.

Σοφακι μου σε ελεξε για συσπασεις; τωρα που ξεφτυλιστηκε το θεμα με το τικερακι Very Happy δεν πρεπει να πας για προκληση; τι σου ειπε ο γιατρος; παντως ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην αγχωνεσαι καθολου κουκλα οκ;

pepelitsa

pepelitsa
A! Oxi Xristinaki den thelei apla na thn parei dwro ..thelei k na thn dialeksei k thn kounia k to set kounias!Ase mhn to ksanathymhthw pali k neyriasw..ekane wra prin na m perasei!
H diaita..alhtheia twra na mazeytei to stomaxi thelw,na erthw sta isia mou an xasw tha xarw vevaia alla den einai k o skopos mou.
Oso gia ta tzinakia p les..me anxwnei pws tha ksanampw sthn stolh mou k an den mpw telika k zhthsw megalytero noumero ti kraksimo exw na faw!
Padeloni agelada??xeexxexexexe plaka tha exei!Megeia koritsaki mou,egw den pswnizw allo..ligo prin ta Xristougenna omws tha ginei xamos!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:χριστινάκι μου τί ήταν αυτό που πήρες??παντελόνι τιγρε και τελικά σου βγήκε αγελαδε????χαχαχαχαχαχαχ να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!!!!!

αχαχαχα Φωτεινουλα μου σοβαρομιλω!! και αυτο το χαζο ο δικος μου με ειδε που το προβαρα, βιαζομουν κιολας εγω δεν πολυπροσεξα ηταν και καπως σκοτεινα, και δε μου ειπε τιποτε!!
και βαζω το χερι μ στη φωτια οτι δε μου το ειπε ξεπιτηδες για να μπορει να με φωναζει ανετα αγελαδα τωρα!!! ελεος!!!!! αχαχαχαχα..

marianthi_m

marianthi_m
αχαχαχαχα Χριστινα πολυ γελασα με το παντελόνι αγελάδα!! άγρια δύση κ ετσι!

ελατε μωρε με τα κιλα... θα τα χάσετε! σας το λέω εγω που ξέρω! συφλίδες θα μείνετε απο το τρέξιμο!!!

Φωτεινή πες μας έτσι!! ωραια ιδεα το μεταμεσονύχτιο γάλα με κεικ! και εγω το κάνω αλλα με σκέτο γάλα..

Σοφάκι μη φοβάσαι τίποτα!!! Όλα καλά θα πάνε!!! τωρα που μπήκε στη κοιλίτσα σου θα βγεί! τι θα κάνει?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνα με τη β επιπεδου ειμαι 39 και 2.αυριο θα με ελενξουνε πανω-κατω...τελευταια ημερομηνια εχω 26.

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ,ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΣ ΦΑΚΙΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ,ΘΑ ΔΙΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Η ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!ΦΙΛΙΑ
ΣΟΦΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

pepelitsa

pepelitsa
Sofaki anxwnesai me thn genna mwre??Oles ligo poly anxwnomaste m ayto akoma k oses exoun ksanagennhsei..mhn vazeis omws to kako sto myalo sou,mia xara tha eiste kai oi 2 sas!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα Χριστουγεννα Πηνελοπη μου θα γινει ο χαμος δε το συζητω!!!!
ισως ερθω και Αθηνα διημερο αν καταφερω να αφησω το μωρο στη πεθερα μ, να ψωνισω. εχετε ωραια καταστηματα. και Κυπρο εχει βεβαια αλλα ευκαιρια κιολας να βολταρω στην ωραια Ελλαδα Very Happy
αυτα τα λεω με επιφυλαξη βεβαια θα δουμε πως θα ειναι η ζωη με το μωρο

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:Τι φοβαμαι;να μη παθω τπτ εγω και το μωρο.με κολλησε αυτη η βλακεια στο μυαλο.αυριο πρωι θα παω και βλεπουμε.θα στειλω μνμ να σας ενημερωσω.

σοφάκι μου να μην φοβάσαι,τίποτα δεν θα πάθεις ουτε εσυ ουτε το μωράκι σου.άλλωστε θα πας αύριο και ό,τι και να συμβεί θα είσαι στο νοσοκομείο βρε κορίτσι μου άρα θα είστε ασφαλεις και οι δυο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις