Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μόλις μίλησα με τον άντρα της Τίνης μας, καλά ειναι οι γυναίκες του!
Η μεγάλη είναι πολύ κουρασμένη.
Τη μικρή την άκουγα να τσιρίζει απο μέσα Laughing
Να σας ζήσουν ρε παιδιά, πάει και η Τίνη, επόμενη περικαλώ!!!

Εν τω μεταξύ δεν μπήκα καθόλου χθές και δεν ξέρω τι έχω χάσει..
Γέννησε καμιά άλλη?

Aurora

Aurora
Η γέννα απο το σημείο που η διαστολή ήταν 10 , ηταν εύκολη μόνο 10 λεπτά.
Το βράδυ όμως ταλαιπωρήθηκε και πονούσε πολύ το κορίτσι μας

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα στελλα. η δεσποινα μας γεννησε !

Αννα μου φτανει που ειναι καλα η κοπελα.. οντως παλι καλα που πηγε.. ελεος δηλαδη...

Μαρια μου να ξεκουραζεσαι τοτε αρκετα.. ναι ειναι καλυτερα να γεννηθει μετα την 37η εννοειται.. ειμαι σιγουρη θα πανε ολα καλα, φτανει να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου

κοριτσια μου παω να ξαπλωσω ακομα λιγο γιατι με πιασαν ζαλαδες.. τα φιλια μου σε ολες σας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Παρ Σεπ 21, 2012 11:10 pm, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Η γέννα απο το σημείο που η διαστολή ήταν 10 , ηταν εύκολη μόνο 10 λεπτά.
Το βράδυ όμως ταλαιπωρήθηκε και πονούσε πολύ το κορίτσι μας

πονους ειχε γιατι δεν εβαλε επισκληριδιο φανταζομαι..

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινακι μου καλα ειμαι εχει λισαξει η μικρη να την παω λουνα παρκ παμε της λεω παιδοτοπο οχι θελω λουνα παρκ εχω καιρο να παω μου λεει και τωρα ειμαι μονη ο άντρας μου λειπει και δεν ξερω λεω να την παω σε λιγο αν και φοβαμαι να περνω το αμαξι δεν βολευομαι.

Aurora

Aurora
Να σου ζήσει Δεσποινάκι μου!
Πώ πωωω κάθε μέρα έρχεται και τουλ ένα μωράκι!

Σοφούλι ακόμα?????????????? Laughing

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα καλημέρα!! Επιτέλους γεννησε το Τινακι να σου ζήσει γλυκουλα πάντα γερή, δυνατή και όμορφη σαν την μαμά της να είναι! Κορίτσια πρέπει να είναι το πιο μικρό μωρουλινι μέχρι στιγμής Ε?? Χαχα!
Μωρέ πόσο περίεργο είναι που βλέπουμε τις φάτσες των μωρουλινιων τωρααα!! Είναι σκέτη γλυκά όλα!!
Εμακο μου αν θες να θηλάσεις πάλεψε το λίγο πιστεύω θα την πιάσει ο μικρός. Είναι μέχρι να μάθει..
Μαράκι μακάρι να μου πέσει κ εμένα η crp για το μωρό φοβάμαι όχι για μένα..
Φωτεινή βλέπω να είσαι η επόμενη άντε να ετοιμαστεις!! Very Happy
Κορίτσια ακούστε όνειρο πάλι.. Έτρεχα λέει σε κάτι δρόμους σαν την τρελή με την κοιλιά τουρλα!! Μιλάμε για πολύ τρέξιμο και το απολάμβανα κιόλας! Τι είναι πάλι τουτο confused

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Σε όσες έχετε γεννήσει να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και όσες περιμένετε με το καλο να σας έρθουν

Είστε τόσο γλυκια παρέα, σας διαβάζω καμποσο καιρο! Εγω γράφω στο θέμα "Ας μαζευτούμε εδω όσες προσπαθούμε για μωράκι"

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες σας

Η Δεσποινα (Deb) γέννησε κοριτσάκι όχι αγοράκι! Μας το έγραψε στο θεματακι μας

Φιλια

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Σε όσες έχετε γεννήσει να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και όσες περιμένετε με το καλο να σας έρθουν

Είστε τόσο γλυκια παρέα, σας διαβάζω καμποσο καιρο! Εγω γράφω στο θέμα "Ας μαζευτούμε εδω όσες προσπαθούμε για μωράκι"

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες σας

Η Δεσποινα (Deb) γέννησε κοριτσάκι όχι αγοράκι! Μας το έγραψε στο θεματακι μας

Φιλια

xaftounaki ευχαριστουμε!!με το καλο κ εσυ!! Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη ξεκουραση χριστινακι!
μαρακι,να προσεχεις τωρα με αμαξι!
στελλα μου καλημερα!!πως τα περασατε χθες???

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα και στα κοριτσάκια που μπήκαν τώρα!!!!φιλιά σε όλες!

λοιπόν....ήρθε η μανούλα,ήπιαμε καφεδάκι και πήρα τον γιατρό.του είπα τα συμπτώματα που είχα τα ξημερώματα,μου ειπε οκ είναι τα προκαταρκτικά (όχι του σεξ βέβαια χαχαχα)αλλά να μην πάω στο ιασώ δεν υπάρχει λόγος μόνο αν δω αίμα,ή με πιάσουν οι πόνοι..οπότε στην αναμονή!
έκανα μπανάκι,ξυρισματάκι (ο θεός ξέρει πως το έκανα δεν έβλεπα την τύφλα μου)έφτιαξα μαλλάκι,έβαλα τις κρέμες μου και περιμένω!!!!

εσείς πως ειστε κοριτσάρες μου???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εγκυουλες κ μανουλες που καθε μερα αυξανοντε *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994

συγκινηθηκα πρωι πρωι με το Τινακι μας,καθε γεννα ειναι σαν να τη ζουμε κ εμεις!!

Τινακο μου κ Δεσποινακι μου να σας ζησουν οι κορακλες σας *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 καλη λοχεια να εχετε!!

Εμη μου απ΄οσο εχω καταλαβει θελει υπομονη κ επιμονη ο θηλασμος μην τα παρατησεις κοριτσακι μου προσπαθησε κ αν δεν γινει δεν πειραζει οπως ειπαν κ τα αλλα κοριτσια ουτε η πρωτη θα εισαι ουτε η τελευταια κ τα νινακια που δεν εχουν θηλασει κ αυτα μια χαρα ειναι!!

Φωτεινη μου με το καλο κοριτσακι μου ευχομαι να γεννησεις κ εσυ σημερα!!

σε ολα τα κοριτσακια που ειναι μεσα τα φιλια μου!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 417472

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xaftounaki με το καλο να γινεις μανουλα κσι εσυ !!!
Δεσποινακι μου sorry για το μπερδεμα του φύλου! Εχω χασει λιγο το μπουσουλα εδω τοσες που γιναμε! Μαρια ξεκουρασου οσο μπορεις αν κ δυσκολο με τη μικρη! Εγω χθες πηρα το πρασινο φως για περπατημα μετα απο 3 βδομαδες ξαπλας!! Απο σημερα αρχιζουν οι βολτες!!

Φωτεινη μου περιμενεις λοιπον! Αχ ρε κοριτσια τοσες κοπελες απο δω γεννησαν κ μας ειπαν τις εμπειριες τους και ακομα αγχωνομαι για το αν θα καταλαβω τα σημαδια του τοκετου! Ελπιζω να γινει κατι πολυ εμφανες οπως σπασιμο νερων. Νομιζω οτι ειναι το μονο αξιοπιστο σημαδι

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 215994

Τίνη και Δέσποινα να σας ζήσουν!!! 2 μπουμπουκίτσες σχεδόν μαζι τα ξημερώματα!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Καλοτυχα και γερα να ειναι!!! Να σας γεμίσουν με αγάπη και ευτυχία!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 15 50580

Φωτεινούλα κοντευεις δηλαδη?!! εμ βεβαια τι θα κανες! αντε ευχομαι ότι καλύτερο!!!

Σημερα εχουμε Σοφάκι και Φωτεινή stand by....

Εμυ με το καλο να γυρίσετε σπιτάκι σας, να βρειτε το ρυθμό σας! Πιστευω οτι θα τα καταφερεις να θηλάσεις.. δεν ειναι ευκολο πολλες φορες.. αμα κοιμάται να του πειραζεις το αυτακι να ξυπνάει.. αν πιασει καλα τη θηλή και το μάθει τοτε δε τον σταματαει τιποτα μετα!

φιλακια σε όλα τα κορίτσια! καλο σκ να εχουμε!!

http://www.creativebeez.gr

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλο σαβ/κο μαριανθη!!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθάκο μου καλημέρα!!!! μάλλον κοντεύω κι εγώ τι να πω??απο το πρωί όμως δεν έχει γίνει κάτι άλλο είναι ησυχούλα!

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημέρα Μαράκι!

Φωτεινουλα απο οτι εχω καταλαβει τα περισοτερα μας συμβαινουν βράδυ! και εγω ειχα πετρωματα το βραδυ και ανησυχούσα και τωρα ειμαι μια χαρα! τι να πω... φαε τιποτα πικάντικο, ανεβα καμια σκαλα... μπας και ξυπνήσει! αν γεννησεις σήμερα νομιζω θα ειναι παρθενακι.. απο αυριο ζυγος...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Kαλημέρα Μαράκι!

Φωτεινουλα απο οτι εχω καταλαβει τα περισοτερα μας συμβαινουν βράδυ! και εγω ειχα πετρωματα το βραδυ και ανησυχούσα και τωρα ειμαι μια χαρα! τι να πω... φαε τιποτα πικάντικο, ανεβα καμια σκαλα... μπας και ξυπνήσει! αν γεννησεις σήμερα νομιζω θα ειναι παρθενακι.. απο αυριο ζυγος...

είμαι χαλαρή δεν ανησυχώ αλλα βαριέμαι την αναμονή βρε παιδί μου..έτσι μπορει να πάει και μέρες χωρίς να γίνει τιποτα...κι εγώ θέλω σημερα για να είναι παρθενάκι αλλά δεν είναι στο χέρι μου γαμώτο...το μόνο που κάνει απο το πρωί είναι να πετρώνει η κοιλιάμου

marianthi_m

marianthi_m
Φωτεινη το ξέρω η αναμονη ειναι ότι χειρότερο! Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι καθόλου! κανε κατι με την οικογένεια σου να χαλαρωσεις μηπως φταιει το οτι εισαι στρεσαρισμενη...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω φωτεινουλα θελω να γινει ζυγος!!χαχαχα,αρα απο αυριο μπορω να γεννησω ανετα! ειμαι ετοιμη!! Wink

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="marianthi_m"]Φωτεινη το ξέρω η αναμονη ειναι ότι χειρότερο! Προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι καθόλου! κανε κατι με την οικογένεια σου να χαλαρωσεις μηπως φταιει το οτι εισαι στρεσαρισμενη...[/quo

μπαααα καθόλου στρεσαρισμένη δεν είμαι ίσα ίσα.αλλα δεν έχω και τι να κάνω βρε παιδι μου ουτε δουλειες ουτε μαγειρεμα

marianthi_m

marianthi_m
Αννα με εναν παρθένο στο σπιτι και εγω ζυγό ήθελα! χαχαχαχα
για να δουμε τωρα πως θα ειναι τα ζυγάκια μας...

Φωτεινη μαγείρεψε... βαλε μια σκούπα... πηγαινε μια βόλτα... κατι θα βρεις να κάνεις..! Αδειασε τη βαλίτσα σου και ξαναφτιάχτη! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλωσήρθατε μωράκια της Τίνης και της Δέσποινας!

Καλημέρα κορίτσια!
Ίσα που προλαβαίνω να μπαίνω για λίγο κάθε μέρα γι' αυτό και είμαι λιγόλογη κάθε φορά. Δεν προλαβαίνω να σας γράφω πάντα αλλά σας διαβάζω τουλάχιστον (αν και όχι πάντα όλα όσα γράφετε).
Η μικρή θηλάζει και έχει και πολύ καλό ωράριο. Συνήθως θηλάζει ανά τρίωρο και τα βράδια ρίχνει και ένα συνεχόμενο 5ωρο ύπνου. Αν δω ότι στο ενδιάμεσο πεινάει ξανά την ξαναβάζω φυσικά να θηλάσει. Τα ποδαράκια μας έχουν αυτή τη στιγμή τους τρίτους γύψους που θα τους αλλάξουμε ξανά την Τρίτη. Μην νομίζετε ότι είναι κάτι φοβερό πάντως. Το μόνο που με δυσκολεύει είναι το μπάνιο της.
Κλαίει... σας αφήνω...

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια σε όσες γέννησαν ευχομαι
Καλη λοχεια και καλη υπομονή για τις πρώτες μέρες που είναι ωραίες αλλα και λίγο δύσκολες. Εύχομαι σε όσες περιμένουν να γεννήσουν γρήγορα βεβαιακαι εγω περιμένω πως και πως αλλα απο συμπτώματα σχεδόν τίποτα. Τι να κάνουμε υπομονή ΦΙΛΑΚΙΑ σε όλες και καλο σκ με πολλα μωρακια

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σου Δεσποινακο!! Μια χαρα η μπουμπου! 5ωρο το βραδυ σουπερ! αντε να τελειωσει και η ιστορία με τα ποδαράκια να κανετε και μπανακι ωραίο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις