Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:
ANNAST έγραψε:
marianthi_m έγραψε:
ANNAST έγραψε:

αχ δεν ξερω τι να κανω..οτι θυμαμαι χαιρομαι εγω.. Very Happy

καλα και εγω μια απο τα ιδια! καθε μερα σκεφτομαι και κατι άλλο!

χθες εφτιαξα 2 δοσεις,βγηκαν 44τεμ.. λεω να κανω αλλες 2δοσεις,μαλλον σημερα..

44? εμενα 1 δοση εβγαλε 12.. εχω μεγαλες θηκες μαλλον.. σε ειδικο ταψακι δε τα βάζεις?

nai.εχω ειδικο ταψακι.που ειναι δωδεκαδα.

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μενα!!!!!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994

*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 Βικακι συγχαρητηρια, να σου ζησει ο γιος, να ειναι παντα γερος και τυχερος *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580
Ελπιζω να του πηρες τα σχολικα του... γιατι απο δευτερα τον βλεπω να παει σχολειο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!!!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 215994

*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 Βικακι συγχαρητηρια, να σου ζησει ο γιος, να ειναι παντα γερος και τυχερος *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580
Ελπιζω να του πηρες τα σχολικα του... γιατι απο δευτερα τον βλεπω να παει σχολειο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εμη πρεπει να φτιαξεις new τικερακι με τον γιο σου!!να βλεπουμε ποσο ειναι!! Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως αν γεννουσα την κορη μου φετος θα σας ειχα φαει λαχανο!! 4 κιλα!!χαχαχα

emilou

emilou
καλα τα λινκ που εχετε βαλει (Μαριανθη και Αννα) δεν υπαρχουν.. μεγαλο σοκ και τα δυο!!!

Εγω σημερα για πρωτη φορα αφησα μονο του το παιδακι μου με την γιαγια του, επρεπε να παω να με δει ο γιατρος γιατι εκανα μια ποτομη κινηση και εσπασα ενα ραμμα!! θα παω την παρασκευη να μου το ξανακανει!!!

Παντως για να βγω ντυθηκα, στολιστηκα!! πρωτη φορα ενιωσα οτι ειχα γεννησει!! στο μαιευτηριο δεν πιστευαν οτι ειχα γεννησει πριν 5 μερες!!! πηρα κ εγω αερα και ειπα να βαλω και μεζουρα στην κοιλια (γιατι απο κιλα δεν εχω ιδεα τι εχει γινει, δεν εχω καλη ζυγαρια)... τελικα 95εκ εγινε... ηταν μια απογοητευση μπορω να πω γιατι την ενιωθα πολυ μικροτερη!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:καλα τα λινκ που εχετε βαλει (Μαριανθη και Αννα) δεν υπαρχουν.. μεγαλο σοκ και τα δυο!!!

Εγω σημερα για πρωτη φορα αφησα μονο του το παιδακι μου με την γιαγια του, επρεπε να παω να με δει ο γιατρος γιατι εκανα μια ποτομη κινηση και εσπασα ενα ραμμα!! θα παω την παρασκευη να μου το ξανακανει!!!

Παντως για να βγω ντυθηκα, στολιστηκα!! πρωτη φορα ενιωσα οτι ειχα γεννησει!! στο μαιευτηριο δεν πιστευαν οτι ειχα γεννησει πριν 5 μερες!!! πηρα κ εγω αερα και ειπα να βαλω και μεζουρα στην κοιλια (γιατι απο κιλα δεν εχω ιδεα τι εχει γινει, δεν εχω καλη ζυγαρια)... τελικα 95εκ εγινε... ηταν μια απογοητευση μπορω να πω γιατι την ενιωθα πολυ μικροτερη!!

ελα μια χαρα εισαι! σε 1 μηνα θα εισαι οπως ημουνα..!!! Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως ησουν ηθελα να πω Razz Razz Razz

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσακια μου. Δε ξερω αν σας ενημερωσαν, πρεπει να σας ειπε ηδη η Σοφια.. Μου εστειλε μηνυμα το πρωι το βικακι..
Γεννησε ενα παιδαρο 3840 . Χασαν τους παλμους του μωρου γιατι επαθε αποκολληση πλακουντα και δεν αναπνεε φυσιολογικα το μωρο.. αλλα τελος καλο ολα καλα και το μικρο της γεννηθηκε μια χαρουλα.

Ακομα ενα μωρακι λοιπον στη παρεα μας και ακομα μια ευτυχισμενη μανουλα το εχει στην αγκαλια της!!

Να σου ζησει συμπεθερουλι, να το χαιρεστε παντα γερο και δυνατο το μωρακι σας, ολη η αγαπη της ζωης σας! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 50580

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Δευ Σεπ 24, 2012 1:46 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και μανουλες!!!
εγω δε κοιμηθηκα οπως παντα, με πηρε ο υπνος 9 το πρωι ως τις 11. αυτο ηταν.. κοριτσια εντωμεταξυ σηκωνομαι καθε ωρα μην πω και πιο νωρις για τουαλετα.. ουφφφφ

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Χριστινάκι!

Γ@μω τη τυχη μου! Τη Τεταρτη εχουν απεργια το μετρο κλπ και εγω πρεπει να κατεβω κέντρο και θα γίνεται της πουτ@νς απο κίνηση το πρωι όλοι θα εχουν παρει αυτοκίνητο *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 534787 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 534787 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 34 534787
Μια φορα εκανα 1,5 ωρα να φτασω με απεργία Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

http://www.creativebeez.gr

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:
ελα μια χαρα εισαι! σε 1 μηνα θα εισαι οπως ημουνα..!!! Very Happy

Ναι δεν μ αγχωνει κ ιδιαιτερα, οποτε επανερθω! απλα σημερα πηρα στα πανω μου!! Razz Razz Razz ... αλλα μετα συμμαζευτηκα παλι!! Very Happy Very Happy Very Happy

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και μανουλες!!!
εγω δε κοιμηθηκα οπως παντα, με πηρε ο υπνος 9 το πρωι ως τις 11. αυτο ηταν.. κοριτσια εντωμεταξυ σηκωνομαι καθε ωρα μην πω και πιο νωρις για τουαλετα.. ουφφφφ

Χριστινακι δεν πειραζει με την τουαλετα, εχει καλη θεση το παιδακι σου κ θα γεννηθει πιο ευκολα!!!
Εμενα που δεν μου πιεζε καθολου την κυστη εκατσα 17 ωρες για να γεννησω!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαριανθη μου! δεν εχει αλλο τροπο να πας; που πρεπει να πας; αν αλλαξεις τη μερα;

Εμη μουυυυυυ εσυ θα γινεις μοντελακι στο τσακ μπαμ κοριτσι μου! το χεις το χεις μην ανησυχεις καθολου. εγω στη θεση σου δε θα μετριομουνα καθε μερα για να καταλαβω αμα δω διαφορα και να χαρω!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ τι μου λες τωρα μαριανθη μου?αμαν πια με αυτες τις απεργιες.ευτυχως που το ειπες,να ξερουμε.γιατι εμεις εχουμε ραντεβου 16.45 κ θα φευγαμε απο το σπιτι κατα τις 4.τωρα θα φυγουμε κατευθειαν απο την δουλεια.

χριστινακι μου,πικρα αυτο με τον υπνο..ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα,πολυ σπανια..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες και μανουλες!!!

Χριστινακι δεν πειραζει με την τουαλετα, εχει καλη θεση το παιδακι σου κ θα γεννηθει πιο ευκολα!!!
Εμενα που δεν μου πιεζε καθολου την κυστη εκατσα 17 ωρες για να γεννησω!!!

μα εσενα ειχε κατεβει γλυκεια μου! και να μη ξεχναμε οτι εσυ περπατουσες περισσοτερο απολες!! αν και δε συμφωνουσα καθολου με το γιατρο σου που σου ειπε 2 ωρες, εγω παω μιση ωρα το πολλυ 45 λεπτα..

marianthi_m

marianthi_m
Εμυ τι καλα που ακουγεσαι!!! απιστευτο μου φαινεται ρε κοριτσια! ποτε μιλαγαμε και ειμασταν όλες εγκυες και για ποτε γενναμε μία μία!!!

αχ δε μπορω να το αλλαξω το ραντεβού και ουτε να φύγω νωρίτερα απο το σπιτι γιατι 8.10 το πρωι θα αφησουμε το παιδί στο σχολειο και 9 παρα ειναι το ραντεβου... θα μιλήσω με το γιατρο και βλέπουμε... αν και προβλέπεται ταλαιπωρία... και για όλο το κοσμο δλδ που θελει να παει στη δουλεια του... αμαν με τις απεργίες... ειδικα το μετρό ειναι πολυ βασικο...

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:
μα εσενα ειχε κατεβει γλυκεια μου! και να μη ξεχναμε οτι εσυ περπατουσες περισσοτερο απολες!! αν και δε συμφωνουσα καθολου με το γιατρο σου που σου ειπε 2 ωρες, εγω παω μιση ωρα το πολλυ 45 λεπτα..

Οχι Χριστινακι δεν ειχε κατεβει... πιο ευκολα ηταν να τον βγαλω απο πανω παρα απο κατω!!! Razz Razz Razz Razz , γι αυτο και ο ανθρωπος μου ειχε πει να περπαταω πολυ... οχι 2 ωρες αλλα 1,5 την ημερα το ηθελε!! αλλα δεν ειχα προλαβει να παω και πολλες φορες!! καμια βδομαδουλα, αλλα ο μπεμπης δεν κατεβαινε με τιποτα!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πεστου να πας αλλη μερα καλη μ! αν πας σιγουρα θα ταλαιπωρηθεις με τον ενα τροπο η τον αλλο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

Οχι Χριστινακι δεν ειχε κατεβει... πιο ευκολα ηταν να τον βγαλω απο πανω παρα απο κατω!!! Razz Razz Razz Razz , γι αυτο και ο ανθρωπος μου ειχε πει να περπαταω πολυ... οχι 2 ωρες αλλα 1,5 την ημερα το ηθελε!! αλλα δεν ειχα προλαβει να παω και πολλες φορες!! καμια βδομαδουλα, αλλα ο μπεμπης δεν κατεβαινε με τιποτα!!!

ααα δεν το ηξερα αυτο καλη μου! τελικα ειχες κανει καισαρικη η φ/τ;

emilou

emilou
Κ εμενα Μαριανθη μου φαινεται απιστευτο οτι αυτο το ανθρωπακι που εχω διπλα μου, ηταν καποτε στην κοιλια μου!! και εχουν περασει μολις 5 μερες... περιμενω να τελειωσει και ο οκτωβρης να ανοιξουμε το νεο θεματακι με μανουλες για να μιλαμε ολες για τα ζουζουνακια μας!!!

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:

Ευτυχως φτ... μετα απο πολυ επιμονη του γιατρου και της μαιας!!! φαντασου το μωρο ηταν δεμενο με τον λωρο και πεφταν οι σφυγμοι του, ειχε βαλει το κεφαλακι του στραβα στην λεκανη, και ηταν και με αναποδη κλιση!!! αλλα το παλεψαμε και τα καταφεραμε!!

marianthi_m

marianthi_m
Ναι και εγω θελω να ανοιξουμε νεο θεματακι μολις τελειωσουμε και εμεις του Οκτωβρίου!

Τελικα μαλλον λαθος με πληροφορησαν και θα εχει μετρο Very Happy Very Happy Very Happy
Δε θα ξαναπιστεψω τον αδερφο του αντρα μου! εγω διαβασα τωρα οτι απεργει όλο το δημόσιο αλλα το μετρο θα λειτουργει για να πανε οι απεργοι στη πορεια... οποτε false alarm !!!

marianthi_m

marianthi_m
emilou έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

Ευτυχως φτ... μετα απο πολυ επιμονη του γιατρου και της μαιας!!! φαντασου το μωρο ηταν δεμενο με τον λωρο και πεφταν οι σφυγμοι του, ειχε βαλει το κεφαλακι του στραβα στην λεκανη, και ηταν και με αναποδη κλιση!!! αλλα το παλεψαμε και τα καταφεραμε!!

μπραβο!!! πολυ καλο αυτο..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευτυχως Μαριανθη μου!!

Εμη μου ειχες σημαντικη βοηθεια σημαινει και μπραβο στο γιατρο σου και στις μαιες για την επιμονη τους. Με οποιο τροπο βεβαια και να γεννησει μια μανουλα, το αποτελεσμα ειναι που μετρα!!! καισαρικη η φ/τ το σημαντικο ειναι να ερθει στο κοσμο με υγεια το αγγελουδι μας.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Ναι και εγω θελω να ανοιξουμε νεο θεματακι μολις τελειωσουμε και εμεις του Οκτωβρίου!

Τελικα μαλλον λαθος με πληροφορησαν και θα εχει μετρο Very Happy Very Happy Very Happy
Δε θα ξαναπιστεψω τον αδερφο του αντρα μου! εγω διαβασα τωρα οτι απεργει όλο το δημόσιο αλλα το μετρο θα λειτουργει για να πανε οι απεργοι στη πορεια... οποτε false alarm !!!

αααα,μην μας ξεσηκωνεις!!!!

εμη,εδω εγω βλεπω την κορη μου που θα κλεισει 3 σε λιγο κ δεν το πιστευω οτι ειναι δικο μου παιδι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις