851 Απ: *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** Δευ Σεπ 24, 2012 2:32 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μ θα ειναι πολυ κοντα τα γενεθλια των μωρων σου!! και τα δυο ζυγακια ε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ANNAST έγραψε:https://youtu.be/btStWmXGX10
αχ χριστινα μου,αυτο περιμενα,να φτασει ζυγος,αρα απο δω κ περα μπορω να γεννησω οποτε θελω!!!χαχαχα!!
marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
ασε ελευθερια,εγω χθες ηπια ληγμενο γαλα..3ημερων.Koutsounaki2810 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ!ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΒΙΚΥ?
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ANNAST έγραψε:λοιπον,βρηκα κατι ωραια πλαστικα κουτακια,διαφανα με 50 λεπτα.θα τον παρω τηλ σε λιγο να δω αν τα εχει ετοιμοπαραδοτα κ ποσο θα μου τα αφησει.του ειπα θελω καμια 50αρια..,λεω να βαλω μπλε τουλι μεσα κ να δεσω με διχρωμη κορδελα.
ANNAST έγραψε:ασε ελευθερια,εγω χθες ηπια ληγμενο γαλα..3ημερων.Koutsounaki2810 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ!ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΒΙΚΥ?
Koutsounaki2810 έγραψε:ANNAST έγραψε:ασε ελευθερια,εγω χθες ηπια ληγμενο γαλα..3ημερων.Koutsounaki2810 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΧΕΣΤΡΑ!!!!
Koutsounaki2810 έγραψε:ANNAST έγραψε:ασε ελευθερια,εγω χθες ηπια ληγμενο γαλα..3ημερων.Koutsounaki2810 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΧΕΣΤΡΑ!!!!
ANNAST έγραψε:Koutsounaki2810 έγραψε:ANNAST έγραψε:ασε ελευθερια,εγω χθες ηπια ληγμενο γαλα..3ημερων.Koutsounaki2810 έγραψε:marianthi_m έγραψε:Ελα ρε? δε το ξερα! αλλα δεν το παιρνω κιολας... πες του το αν και τι ποσοτητα ετρωγες? επινες και γάλα?
φαντασου κ εγω παντα τα κοιταζω.πως την πατησα δεν ξερω..βλακεια μου.. τουλαχ.δεν εχω παρενεργειες εως τωρα
ναι για το μαιευτηριο τα ετοιμαζω,ειναι μια συνταγη που εδωσε η χαρα..
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ?ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης