Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ειπα να με ενημερωνετε πιο νωρις για τις βολτες, για να κανονιζω τη πτηση! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994

Ελευθερια μου τι εννοεις απαγορευεται το γαλα και το βουτυρο;;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:Σας ειπα να με ενημερωνετε πιο νωρις για τις βολτες, για να κανονιζω τη πτηση! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994

Ελευθερια μου τι εννοεις απαγορευεται το γαλα και το βουτυρο;;

νομιζω εννοει το becel..
χριστινα μου,προλαβαινεις παντως,θα βαλουμε μεσον την πηνελοπη,η οποια αγνοειται μεχρι τωρα..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλωνουμε με το λητω τωρα.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγω κοριτσακια μου!!

Αννουλα γελασα πολυ με το βιντεακι αλλα φρικαρα με την αλλη την μαλ@κο τη γιατρο!!
αυτα τα κουτακια που λες ωραια θα ειναι αλλα δεν θα πιανουν πολυ χωρο??

Μαριανθη μου αν τα κανεις κ δεν εχει πολυ ζεστη στο σπιτι μπορεις να τα κρατησεις κ εκτος ψυγειου οσο κρατας ενα κεικ 4-5 μερες

εγω μαλλον πρεπει να κανω κ αλλες 2 δοσεις για σιγουρα γιατι εκανα 2 κ μου βγηκαν 34 κομματια κ δεν νομιζω να φτασουν!

Ελευθερια θα κανονισουμε, αν ειναι να δουμε μηπως μπορει κ η Ευη κ η Μαρια που ειναι εδω κοντα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ παναγια μου αυτο το λητω.. και θεωρειται τοπ στην ελλαδα.. ελεος.. ελπιζω να σας το στειλουν παντως πρι γεννησεις!!

αααα Αννουλα μ αυτο που με ρωτησες εκτες για τη ζωνη παθητικης γυμναστικης.. δεν υπαρχει προβλημα αλλα γιατι δεν κανεις λιγο περπατημα αντι για αυτο; παραλληλα και το ποδηλατο θεωρειται καλη γυμναστικη αν θελεις..
Λιποαναρροφηση εχω κανει εγω. οταν ημουνα 22. Ειχα χασει παραα πολλα κιλα εκεινη την εποχη και παλευα και με τη γυμναστικη να κανω συσφιξη. Τα καταφερα βεβαια με γυμναστικη διατροφη και την πλαστικη..Επισης εκανα και μεσοθεραπειες οι οποιες εχω να σου πω πως μονες τους δε βοηθανε αλλα χρειαζεται και η εκγυμναση..

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αννα πες τους τα!!! Μια κουνια παραγγειλαμε οχι αυτοκινητο!!!
Επισης, για τα κουτακια μηπως σου παει ακριβά ρε συ?

Χαρα ναι σίγουρα αυτο σκεφτηκα οτι για 2-3 μερες μια χαρα... μπορει να τα βαλω και ψυγειο... παντως θα παρω τα ιδια σακουλακια με σενα.. εχει εδω κοντα σε ενα μαγαζι με ειδη συσκευασίας...

Η Πηνελόπη δε μπηκε καθολου? μπορει να μη κοιμηθηκε τη νύχτα και να κοιμήθηκε τη μέρα!

Χριστινα για το becel λεει η Ελευθερια...

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τους είπαμε αν το σάββατο πρωι δεν την έχουμε στημένη πάμε κ παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.θα πάρει σε λίγο λεει.για να δούμε..άντε τους κοιμισμενουΣ...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω αυτο πιστευω οτι θα ξεφυγει σε τιμη με τα κουτακια,ηδη κ με τα σελοφαν κ τις κορδελες δεν ειναι κ φτηνα εγω πιο πολυ τα εκανα γιατι μ΄αρεσει να προσφερω κατι χειροποιητο κ οχι ετοιμο εμποριου κ πιστευω οτι θα το εκτιμησουν κ οι αλλοι!!

ρε Αννουλα για κραξτους εκει περα τι πραγματα ειναι αυτα για μια κουνια???που θα κοιμηθει το παιδι στο πατωμα??

γεια σου Χριστινακι μου!!

ααα κ περαστικα στον γιοκα σου Ινα μου μακαρι να μην κολλησει ο μπομπιρας

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Χαρα μου!! πως εισαι καλη μου;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι Χριστινακι μου αν κ εγω μια απο τα ιδια καθε βραδυ μολις παει να με παρει ο υπνος τσουυυπ κατουριεμαι νιωθω οτι με πιεζει παρα πολυ χαμηλα αφου ποναω κ στην τουαλετα οταν καθομαι φοβαμαι μηπως μου φυγει!!αχαχαχα Embarassed Embarassed

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ετσι νιωθω και γω καλη μ!! καθε βραδυ ομως!!! πραγματικα θα ηθελα να ειμαι στη θεση τους να δω πως περνουν εκει μεσα στην κοιλιτσα μας χαχα Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
πω πω ναι και εγω ξυπναω ετοιμη να σκασω!

pepelitsa

pepelitsa
Koritsakia mou..den eimai kala,pali kata tis 9 me phre o ypnos k ayto me dyskolia..ksypnhsa stis 1,eimai kommatia den adexete allo ayto to pragma!
Twra tha sas diavasw k isws me nanourisete k me ksanasteilete gia ypno :)An k pou tetoia tyxh!!
Twra kathomai na sas diavasw!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω τη λυπαμαι την μπεμπα λεω θα θελει να τεντωθει η καημενουλα κ δεν θα μπορει αχαχαχ

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηνελοπη μ και γω 9-11 κοιμηθηκα.. ασε που δεν εχει και τιποτααααα να κανουμε το βραδυ!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!
δεν εχω προλαβει να διαβασω γιατι εχω μπογιατζη και γινετε στο σπιτι χαμος
βυκακι να το χαιρεσαι παντα γερο και τυχερο να ειναι *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 215994

marianthi_m

marianthi_m
Καλως τη Πηνελόπη... εχεις κανει τη νυχτα μερα πουλάκι μου...

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σου Μαρία! Καλα βαψίματα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρε Πηνελοπη κ εσυ αυπνιες ε??
τουλαχιστον κοιμασαι εστω κ μεχρι τις 1 ή κ το μεσημερι,εγω δεν μπορω με τπτ

pepelitsa

pepelitsa
Loipon...Vikako na sou zhsei to agoraki sou..eides ti etoimazes toso kairo?????Paidaros!!! Na eiste pada eytyxismenoi kai to paidaki sou gero!Na sou zhsei!!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 265107

Emh to exw skeftei oti tha mou kanei k ta idia ektos koilias..apla elpizw ektos na mpei pio grhgora se programma,twra einai asymazeytos!!!
Edwmetaksy posa ekatosta htan h koilia prin?dhladh posa efygan exeis idea??

Anna thes na tous parw egw pou exw k neyra apo tis aypnies na synenohthw?xxaxaxxaxaxaxaxxa Zhta tous kanena dwraki gia apozhmiwsh!

Xara k Xristina k eseis paidema me ton ypno e?..pfff
Egw koritsia eimai etsi apo ton 6o dystyxws olo kai xeirotereyei,exw pia kourastei para poly,eixa poly kalh egkumosynh alla ayto me ton ypno na mhn tyxei se kanenan tosous mhnes.
Anyways..

Emeis shmera eixame makaronia me 4 koutalies saltsa me tono..wraio htan,twra pinw kai thn fada zero k tha shkwthw na kanw kamia douleia k ena mpanio se ligaki.

Xristinaki paidi mou...gia pio logo phges k ekanes lipoanarofhsh??Tha trelathoume teleiws!!!!!!
Egw thelw sththos se kapoia fash,kai sta 33 mia vlefaroplastikh gia na mhn spasw ws ta 40..ekei lene kalo einai ena mini lift k adexeis mexri ta 55!
Swma na mhn me matiaksw pada to kataferna na to krathsw se kala epipeda k akoma k twra kutaritida den exw kanei.Mesotherapeies ekane mia filh mou mazi me diatrofh k ligo gym k allakse olo ths to swma,eixa meinei afwnh!!!

Anna xtes efaga 2 mpiskota peran ths diaitas..ti na kanw ws ths 9 p koimhthika peinasa!!

Apo thn Tinh kanena neo????

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω μαριανθη μου

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω Πηνελοπη μου απο τον 1ο μηνα ειχα αυπνιες ενω σε γενικες γραμμες ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη αλλα το συνηθησα τωρα πια Mad Mad εεε κ ποσο εμεινε αφου περασαν οι 9 μηνες στον ενα θα κολλησω??

emilou

emilou
ναμαι παλι!! ζορικος ο μπεμπουλης σημερα!! του εδωσα το πρωι λιγο συμπληρωμα για να κοιμηθει καλα γιατι θα φευγαμε και δεν ξεραμε τι ωρα θα επιστρεψουμε και καλομαθε... μετα δεν ηθελε να πιασει στηθος!! 1,5 ωρα μαχη διναμε!!

Πηνελοπη ηταν περιπου 108-110 εκατοστα δεν θυμαμαι καλα!! αλλα ακομα πιστευω οτι ειμαι πρησμενη απο τα φαρμακα!! φαντασου οτι την μερα που γεννησα ηταν σχεδον επιπεδη και εντυπωσιαστηκα... και την αλλη μερα ηταν σαν να ημουν ξανα 8 μηνων!!

emilou

emilou
Παντως εμενα 2-3 μερες πριν γεννησω κοπηκαν οι αυπνιες και κοιμομουν πολυ καλα... σαν να ηξερε ο οργανισμος οτι χρειαζομαι ξεκουραση!! δεν ξερω αν ηταν τυχαιο...

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μένα ξανά μετά από λίγο καιρό απουσίας!!
Δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω η μπεμπούλα θέλει πλήρη απασχόληση...είδα όμως ότι γέννησαν πολλά κορίτσια!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 36 50580
Η μπεμπούλα σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχη και ελπίζω να παραμείνει έτσι!!! ΜΟυ την κρατήσαν μια μέρα παραπάνω λόγω ικτερου στο μαιευτήριο και δυστυχώς έχουμε ακόμα αλλά το παλέυουμε....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις