Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:ειπα να μην ενοχλησω αλλα δε κρατηθηκα! ειμαι η Αθηνα απο Θεσσαλονικη. ειμουν περσυ τετοιον καιρο και γω σε ετοιμοτητα και σας διαβασα τωρα και σιγκινηθηκα! τωρα ο μπομπιρας μου ειναι 11 μηνων! το 3ο μου ειναι βεβαια.. σας ευχομαι λοιπον με το καλο σε ολες! και μη φοβαστε τιποτα! ολα μια ιδεα ειναι! στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα ''θαυμα''θα σας διαβαζω οποτε μπορω να θυμαμαι! φιλια!!!! και να ξ εκουραζεστε τωρα που μπορειτε γιατι σας περιμενει τρεξιμο και ξενυχτι!!! Very Happy

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ SUPERMAMA ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενακι εγω ελπιζω να εχει αποκλιση στο -300 γιατι ηταν ηδη πολυ μεγαλη 2900 Shocked Shocked

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΛΟΥΜΠΟΝΙΑ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ,ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,ΚΙ ΕΓΩ Σ'ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια πολλές δεν με θυμάστε γιατί δεν γράφω πολυ συχνά αλλα σας διαβάζω πάντα είστε άλλωστε πολυ καλη παρέα. Απο ότι βλέπω έμεινα απο τις τελευταίες του μήνα. Σήμερα πήγα στο γιατρο και με βρήκε μια χαρα εώς την επόμενη Τρίτη δεν γίνει τίποτα θα πάω στην κλινικη για ένα καρδιοτοκογραφο και θα δούμε τι θα κάνουνουμε. Πάντως και στο πρώτο μου παιδάκι γεννησα 2 μέρες πριν κλείσω το μήνα μου. Λοιπόν εύχομαι σε όσες γέννησαν καλη λοχια και σε αυτές που περιμένουν όλα με το καλο

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια Ιασω ή Ρεα εισαι εσυ??εμενα μαλλον ο γιατρος μου τελικα δεν θα μπορεσει να κατεβει οποτε κατα 99% στο ΙΑΣΩ γμτ κ ειναι μακρυα

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:Ελενακι εγω ελπιζω να εχει αποκλιση στο -300 γιατι ηταν ηδη πολυ μεγαλη 2900 Shocked Shocked

Μακαρι! Γιατι γεννας πιο ευκολα τα μικρα μωρα!! Κ εγω μεχρι 3100 σκεφτομαι θα ναι καλα.. Παραπανω ψιλοφοβαμαι...

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ,ΕΙΝΑΙ 2500 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ!ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!
ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 10ΗΜΕΡΟ!!!!ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΤΡΑ,ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ,ΤΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΤΙΠΟΤΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ!ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΝΕΟΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιζακι με το καλο κοριτσακι μου να μπεις να μας πεις οταν ειναι να γεννησεις κ να μπεις κ στη λιστα με τις μανουλες μετα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 875502

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:Ελευθερια Ιασω ή Ρεα εισαι εσυ??εμενα μαλλον ο γιατρος μου τελικα δεν θα μπορεσει να κατεβει οποτε κατα 99% στο ΙΑΣΩ γμτ κ ειναι μακρυα

ΧΑΡΟΥΛΑ ΙΑΣΩ ΓΕΝΝΑΩ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ????

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρουλα η μπουμπου σου Ελευθερια μου!!κ εμενα την προηγουμενη φορα ετσι ηταν με μουτζα αχαχαχ!!
κ εγω θελω να παω να βαψω το μαλλι αλλα θα τα ξανακανω μαλλον ξανθα αφου μου ειπαν οτι δεν πειραζει κ με το θυλασμο,βαρεθηκα τις ανταυγειες κ δεν με πολυαρεσαν κιολας!!
εχεις καποιο κομμωτηριο εδω στη γειτονια που πας???
εγω πηγα μια φορα σε εναν στην Αμφιαλη τον Κελαδιτη ειναι φοβερος αλλα πολυ ακριβως ρε γμτ!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λες να ειμαστε μαζι??αχαχαχ εχω φαει κολλημα οτι θα γεννησω γυρω στις 10 οκτωβρη εσενα για ποτε σε εχει??

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΑΥΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ BL,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΚΑΙΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 80 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑ 17 ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ! Smile

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kokones mou na mai pali!!!Teleiwsa me to sidero,exw n aplwsw ena teleytaio plenthrio k exw na sas pw oti exw adeio kalathi aplytwn kai 0 ashderwta!!!
Ma pou einai h Nikol ????

Hrthan k oi dikoi mou k feran kati sedonakia palia dika mou plymena..sygkinhthika pou ta eixe krathsei tosa xronia.

Trww thn manitarosoupa mou twra k kathisa sthn Tv,laptopaki agkalia kai kous-kous Razz

Emako pali den se prolava gamwto!!

Maraki mou mporei o giatros sou na einai asteri alla einai aparadekto na se tromazei parousiazontas ta pada mayra..isws einai upervolikos,egw tha ekana k ena dopler k scan se kapoio allo nosokomeio,giatro h idiwtiko.Sygnwmh twra gi ayta p sou lew,den mou peftei logos fysika alla dne mporei ksafnika sthn egkumosynh sou ola na ginan xalia.

Supermama kala ekanes kai mas empsyxwses!!!!!!Na sou zhsoun ta thaymatakia souu Smile)

Se oles filia pollaa...

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΕΙΧΑΜΕ?ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Σ ΗΜΕΡΑ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΙΤΣΑ ΜΟΥ!

marianthi_m

marianthi_m
Σουπερμαμα ευχαριστουμε!! Να χαιρεσαι και εσυ τα παιδακια σου!!

Ελευθερια σουπερ τα νεα σου!

Μαρακι μη φοβασαι και ηρεμησε οκ?? να μη σκεφτεσαι αρνητικα!!!

Κοριτσακια θελει ο αντρας τον υπολογιστη.. σας αφήνω.. φιλακια καλο βραδυ
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 417472

http://www.creativebeez.gr

pepelitsa

pepelitsa
Eleytheritsa mou me ta roz sou *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 415870

Marianthako kalo vrady na exete *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 502437

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria 82 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΒΙΚΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..
ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΙΜΑΙ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 140 ΓΡ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2460, ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΓΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΝΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ..

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ,ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ,ΣΤΙΣ 35+6 ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 893968 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 40 893968

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια μου εγω εχω πητ 24/10 αλλα ελπιζω να βγει πιο μπροστα γιατι με εχει κουρασει η κοιλια!!
εγω τα ειχα κανει ενα μηνα πριν μεινω εγκυος περιπου στο φυσικο μου με ξανθες ανταυγειες αλλα δεν μου αρεσαν καθολου ειναι κ η συνηθεια του ξανθου τοσα χρονια βλεπεις κ τωρα ηθελα να τα ξανακανω ξανθα ή τουλαχιστον να κανω περισσοτερες ανταυγειες για να ανοιξουν περισσοτερο,το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να πηγαινω κομμωτηριο καθε 20 μερες για ριζα κ να σκαω 30 αρια κ 40 αρια!!γ΄αυτο δεν ξερω ακομα τι να κανω!!
εσυ με τον Κελαδιτη τι δεν σου αρεσε γιατι απ΄οτι βλεπω κανει φοβερη δουλεια!!κ αυτο που πας τωρα που ειναι??

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα επέστρεψα κι εγώ είχαμε πάει για φαγητό έξω, έφαγα κοτοπουλάκι ψητό της δίαιτας… και μετά 1 παγωτό για να μην ξεχνιόμαστε!!! Embarassed

Μαρία μου έχουμε την ίδια ΠΗΤ αν δεν κάνω λάθος ρώτησα τον γιατρό μου από πότε και έπειτα το μωράκι θεωρείτε τελιομηνο και μου είπε από 37+1 ημέρα θα είναι όλα οκ. Άρα μην ανησυχείς πλεον ειμαστε ετοιμες και εμείς!!!Smile Και εγώ έχω θεματακι με τις συσπάσεις όσο περνά ο καιρός είναι πιο συχνές και πονάνε θέλω να φτάσω μέχρι τέλος αλλά δεν το βλέπω.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας αφηνω κοριτσια! Καθε μερα ξυπναω απο μονη μου στις 7 και το βραδυ κοιμαμαι νωρις!!! Θα τα πουμε αυριο στο 24ο θεματακι μας πλεον!!! Καληνυχτα σε όλες!!!---/---@

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΚΟΙΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΙΡΑΣ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑ DOBLER, ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΜΠΛΕΡ, ΠΡΙΝ 15 ΗΜ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ..!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kiriakits έγραψε:Καλησπέρα επέστρεψα κι εγώ είχαμε πάει για φαγητό έξω, έφαγα κοτοπουλάκι ψητό της δίαιτας… και μετά 1 παγωτό για να μην ξεχνιόμαστε!!! Embarassed

Μαρία μου έχουμε την ίδια ΠΗΤ αν δεν κάνω λάθος ρώτησα τον γιατρό μου από πότε και έπειτα το μωράκι θεωρείτε τελιομηνο και μου είπε από 37+1 ημέρα θα είναι όλα οκ. Άρα μην ανησυχείς πλεον ειμαστε ετοιμες και εμείς!!!Smile Και εγώ έχω θεματακι με τις συσπάσεις όσο περνά ο καιρός είναι πιο συχνές και πονάνε θέλω να φτάσω μέχρι τέλος
αλλά δεν το βλέπω.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις