26 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 Παρ Σεπ 21, 2012 12:02 pm
Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Γράφω.....έχω και την κόρη μου (τη μεγάλη, τη Μαρία που εμείς την φωνάζουμε Μαρούλι επειδή έχει πολύ σγουρά μαλλιά σαν σγουρό μαρούλι χαχαχα) δίπλα που θέλει να βλέπει τί κάνω και γράφω τα μισά τελικά.....eirinaki έγραψε:Νάσια* έγραψε:Αααααα ωραίο και το αδερφάκι σου....υδράργυρο?????? Απ'όσο ξέρω κι αυτό είναι επικίνδυνο......eirinaki έγραψε:Νάσια* έγραψε:Ευχαριστώ πολύ καλό μου!!!! Άστα είναι σε μια ηλικία τώρα που θέλει μάτια 100000000014 γιατί σκαλίζουν τα πάντα......και βάζουν στο στόμα τους τα πάντα!!!!!! Η μεγάλη μου κόρη όταν ήταν σε αντίστοιχη ηλικία είχε βάλει στο στόμα της από το τζάκι κάρβουνο (σβησμένο ευτυχώς)!!!!!!eirinaki έγραψε:Νάσια* έγραψε:Το κακό είναι ότι πανικοβληθήκαμε και οι δύο και δεν πήγε καθόλου το μυαλό μας να πάμε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για πλύση στομάχου......δεν το γνωρίζαμε κιόλας να πάρει η ευχή!!!!!!!! Την πήγαμε κατευθείαν στην παιδίατρό μας που είναι κοντά και την έβαλε εκείνη να κάνει εμετό (για να μην χάσουμε κι άλλο πολύτιμο χρόνο)....δεν φάνηκε να έχει καταπιεί κάτι, η παιδίατρος μας καθησύχασε ειδικά εφόσον πέρασαν και τόσες μέρες και δεν φάνηκε κάτι άλλο, αλλά εγώ έχασα 20 χρόνια ζωής με αυτή την ιστορία και ακόμα την παρακολουθώ στενά την μικρή....σήμερα την έχω και ψιλοαρρωστούλα με συνάχι και βήχα και το μυαλό μου πάει στο κακό αλλά η παιδίατρος μας απέκλεισε να συνδέονται τα δύο γεγονότα μετά από τόσες μέρες.....
πωπωπω βρε κοπελα μου τι μπορεις να παθεις στα καλα καθουμενα....αφου δεν επαθε τιποτα δοξα τον θεο να λεμε...προσοχη αλλη φορα κουκλα μου κ περαστικουλια
Είναι πάρα πολύ ζωηρές οι κόρες μου...τί να πώ...πρέπει να είμαι από πάνω τους 25 ώρες το 24ωρο!!!!!!
πωπωπω απορια θα εχουν για την γευση μαλλον...η μεγαλη μου η αδερφη στα 6 της περιπου ειχε σπασει με τα δοντια της το θερμομετρο με τον υδραργυροτα παλια οχι τα ψηφιακα..κ το καταπιε λιγο..ηθελε να δει τι γευση εχει φαντασου....αλλα ευτηχως δεν επαθε τιποτα χχααχαχα
ναι ειναι ακρως επικινδυνο χαχαχαχα