51 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 Παρ Σεπ 21, 2012 11:59 pm
????????
Επισκέπτης
χαχα εξαρταται.......χαλκιδικη ειναι και η Καλλικρατεια, χαλκιδικη ειναι και η ουρανουπολη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχα δίκιο έχεις...είμαι κάπου στην μέση, κοντά στον Άγιο Νικόλαο.arco iris έγραψε:χαχα εξαρταται.......χαλκιδικη ειναι και η Καλλικρατεια, χαλκιδικη ειναι και η ουρανουπολη!
Νάσια* έγραψε:Στην Γενική Κλινική Θεσ/νίκης. Στις 24 γέννησα εγώ και στις 26 μία φίλη μου επίσης Θεσ/νίκη στο Παπαγεωργίου (εκείνη έκανε αγόρι και είπαμε να συμπεθεριάσουμε παρόλο που η κόρη μου θα είναι μεγαλύτερη ).... Κάπου διάβασα ότι περιμένεις και το τρίτο???? Κοριτσάκι κι αυτό??? Με το καλό να έρθει!!!!!!!!!nikoletta10 έγραψε:Νάσια* έγραψε:Η Μαρία θα γίνει 3 στις 9 Δεκεμβρίου και η Χρυσούλα χρονίζει στις 24 Οκτωβρίου
Να σου ζήσουν, η δικιά μου γίνεται ενός στις 26 Οκτωβρίου,καλά η μεγάλη μου είναι 11 χρονών τα έκλεισε τον Ιούνιο.Σε ποιο μαιευτήριο γέννησες;
Το πρώτο μωρό το έχασα όταν ήμουν 25 εβδομάδων....πριν 9 χρόνια (ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν πανίβλακα που μετά από 9 χρόνια που είμασταν μαζί θυμήθηκε ότι δεν ήθελε ακόμα παιδί )
Καλημέρα!!!!!! Τί ωραία....βολτίτσες!!!! Εγώ υπολόγιζα ότι θα άφηνα και τις δύο κόρες μου στην μαμά μου για να περάσω το σ/κ με τον αντρούλη αλλά η μικρή είναι ψιλοαρρωστούλα οπότε...ΑΚΥΡΟ!!!!florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
εδώ έχει ήλιο προς το παρόν και ελπίζω έτσι να είναι όλο το ΣΚ, γιατί έχουμε κανονίσει βολτούλες
Πωπωωωωω ανατρίχιασα τώρα..... εγώ το έχασα στις 22 Αυγούστου 2003 (ένα μήνα πριν από σένα) στις 25 εβδομάδες, κι εγώ κανονική γέννα που κράτησε 48 ώρες!!!!! Σε καταλαβαίνω....ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα!!!!nikoletta10 έγραψε:Νάσια* έγραψε:Στην Γενική Κλινική Θεσ/νίκης. Στις 24 γέννησα εγώ και στις 26 μία φίλη μου επίσης Θεσ/νίκη στο Παπαγεωργίου (εκείνη έκανε αγόρι και είπαμε να συμπεθεριάσουμε παρόλο που η κόρη μου θα είναι μεγαλύτερη ).... Κάπου διάβασα ότι περιμένεις και το τρίτο???? Κοριτσάκι κι αυτό??? Με το καλό να έρθει!!!!!!!!!nikoletta10 έγραψε:Νάσια* έγραψε:Η Μαρία θα γίνει 3 στις 9 Δεκεμβρίου και η Χρυσούλα χρονίζει στις 24 Οκτωβρίου
Να σου ζήσουν, η δικιά μου γίνεται ενός στις 26 Οκτωβρίου,καλά η μεγάλη μου είναι 11 χρονών τα έκλεισε τον Ιούνιο.Σε ποιο μαιευτήριο γέννησες;
Το πρώτο μωρό το έχασα όταν ήμουν 25 εβδομάδων....πριν 9 χρόνια (ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν πανίβλακα που μετά από 9 χρόνια που είμασταν μαζί θυμήθηκε ότι δεν ήθελε ακόμα παιδί )
Ωχ!!!Δεν πρόσεξα οτι είσαι απο Χαλκιδική γι' αυτο ρώτησα για το μαιευτήριο μήπως κατά σύμπτωση είμασταν στο ίδιο.Τέλοσπάντων κάνω κάτι τέτοια κουλά.
Και εγώ πρίν 9 χρόνια ακριβώς 17 Σεπτ. 2003 έχασα το μωρό μου στις 36 εβδομάδες,κανονική γέννα κ.τ.λ.Έχω τρείς γέννες αλλά δύο παιδιά παραλίγο τρία ,δεν είμαι έγκυος έγινε παρανόηση τη μπέμπα μου την γέννησα πριν 11 μήνες.Και δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο,έβαλα σπιράλ.....
Νάσια* έγραψε:Καλημέρα!!!!!! Τί ωραία....βολτίτσες!!!! Εγώ υπολόγιζα ότι θα άφηνα και τις δύο κόρες μου στην μαμά μου για να περάσω το σ/κ με τον αντρούλη αλλά η μικρή είναι ψιλοαρρωστούλα οπότε...ΑΚΥΡΟ!!!!florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
εδώ έχει ήλιο προς το παρόν και ελπίζω έτσι να είναι όλο το ΣΚ, γιατί έχουμε κανονίσει βολτούλες
florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
[/quote
Είμαι σίγουρη οτι θα είναι ένα ηλιόλουστο ΣΚ..Καλές βολτούλες..
Νάσια* έγραψε:Καλημέρα!!!!!! Τί ωραία....βολτίτσες!!!! Εγώ υπολόγιζα ότι θα άφηνα και τις δύο κόρες μου στην μαμά μου για να περάσω το σ/κ με τον αντρούλη αλλά η μικρή είναι ψιλοαρρωστούλα οπότε...ΑΚΥΡΟ!!!!florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
Να είσαι καλά κοπέλα μου!!!!!! Ήδη είναι λίγο καλύτερα σήμερα....Εεεεε που θα πάει κάποια στιγμή (όταν οι μικρές φύγουν φοιτήτριες ) θα ξαναβρεθούμε με τον άντρα μου!!!!!nikoletta10 έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
[/quote
ευχαριστώ!
αύριο λέω να την πάω στο Γκάζι στη Μικρόπολη. έχει δραστηριότητες για τα παιδιά και φαντάζομαι πως θα περάσει όμορφα
τι κάνετε κορίτσια;
nikoletta10 έγραψε:florentiab έγραψε:καλημέρα!
τι κάνετε κορίτσια;
[/quote
ευχαριστώ!
αύριο λέω να την πάω στο Γκάζι στη Μικρόπολη. έχει δραστηριότητες για τα παιδιά και φαντάζομαι πως θα περάσει όμορφα
mariloy έγραψε:ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!
ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ !nikoletta10 έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!
Καλήμέρα mariloy καιρό έχουμε να μιλήσουμε,τι κάνεις;;
Νάσια* έγραψε:Πωπωωωωω ανατρίχιασα τώρα..... εγώ το έχασα στις 22 Αυγούστου 2003 (ένα μήνα πριν από σένα) στις 25 εβδομάδες, κι εγώ κανονική γέννα που κράτησε 48 ώρες!!!!! Σε καταλαβαίνω....ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα!!!!nikoletta10 έγραψε:Νάσια* έγραψε:Στην Γενική Κλινική Θεσ/νίκης. Στις 24 γέννησα εγώ και στις 26 μία φίλη μου επίσης Θεσ/νίκη στο Παπαγεωργίου (εκείνη έκανε αγόρι και είπαμε να συμπεθεριάσουμε παρόλο που η κόρη μου θα είναι μεγαλύτερη ).... Κάπου διάβασα ότι περιμένεις και το τρίτο???? Κοριτσάκι κι αυτό??? Με το καλό να έρθει!!!!!!!!!nikoletta10 έγραψε:Νάσια* έγραψε:Η Μαρία θα γίνει 3 στις 9 Δεκεμβρίου και η Χρυσούλα χρονίζει στις 24 Οκτωβρίου
Ωχ!!!Δεν πρόσεξα οτι είσαι απο Χαλκιδική γι' αυτο ρώτησα για το μαιευτήριο μήπως κατά σύμπτωση είμασταν στο ίδιο.Τέλοσπάντων κάνω κάτι τέτοια κουλά.
Και εγώ πρίν 9 χρόνια ακριβώς 17 Σεπτ. 2003 έχασα το μωρό μου στις 36 εβδομάδες,κανονική γέννα κ.τ.λ.Έχω τρείς γέννες αλλά δύο παιδιά παραλίγο τρία ,δεν είμαι έγκυος έγινε παρανόηση τη μπέμπα μου την γέννησα πριν 11 μήνες.Και δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο,έβαλα σπιράλ.....
mariloy έγραψε:ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΑΧΙ !nikoletta10 έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!
Καλήμέρα mariloy καιρό έχουμε να μιλήσουμε,τι κάνεις;;
mama katerina έγραψε:καλημερα σας!!!!! ηθελα να παω σημερα στο παρκο του Τριτση με τα παιδια αλλα ο αντρας μου λειπει απο τις 7.. εχει παει να φτιαξει κατι στο αμαξι
mariloy έγραψε:ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!nikoletta10 έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ναι καρδιά μου, απο δύναμη άλλο τίποτα έχω και περίσσια,και ξέρεις Μαριλού μου μέτα απο κάτι τέτοιο υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μου φαίνονται τόοοοοοσο ασήμαντα..
Anyway,Μιά εμπείρία ακόμη λοιπόοοονν,όπως λέει και άσμα,ευθυμήστε γιατί χανόμαστε...χαχαχχα!!!!
mariloy έγραψε:ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!nikoletta10 έγραψε:mariloy έγραψε:ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ναι καρδιά μου, απο δύναμη άλλο τίποτα έχω και περίσσια,και ξέρεις Μαριλού μου μέτα απο κάτι τέτοιο υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μου φαίνονται τόοοοοοσο ασήμαντα..
Anyway,Μιά εμπείρία ακόμη λοιπόοοονν,όπως λέει και άσμα,ευθυμήστε γιατί χανόμαστε...χαχαχχα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης