Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera se oles!!!!!!!!11
xaxaxax o kwstakis trwei me tin giagia tou xoreuontas kai tragoudontas xixi Laughing

τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 654316  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 654316  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 654316

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoletta10 έγραψε:Καλημέρα και σε σένα Μαριλού,καλά πέρασα το καταευχαριστήθηκα!!!!!!!!!
Ειχα καιρό να ξεδώσω έτσι χόρεψα και ήπια μεχρι τελικής πτώσης...χαχαχα!!!!Θυμήθηκα τα νιάτα μου γιατι το μαγαζί έπαιζε ροκιές....
Ναι μωρέ είδες δεν τη γλυτώσαμε τελικά,ας είναι γρήγορα περαστικα  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 534787  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 534787  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 534787  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 534787
Εσεις καμιά βολτίτσα σήμερα;;;;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙΡΟ !!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα καλο μηνα καλη εβδομαδα κοριτσια!!!Ολα πηγαν τελεια χθες!!!η μικρη μου ποζαρε εκπληκτικα στον φακο,εκλαψε βεβαια το κατα δυναμην..,ηταν κουκλιτσα ομως!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Ναστε καλα !!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 654316  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 417472

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα-σας-καλο-μηνα-και-καλη-εβδομαδα-να-εχουμε!!!3-καλα-μαζεμενα!!αντε-να-πιουμε-κανα-καφεδακι!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλό Μήνα και καλή εβδομάδα κι από μας!!!!! 56 μερούλες μείνανε!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 328109  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 654316

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ? Razz Razz Razz

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και καλό μήνα!!!! Ανθάκι να την χαίρεσαι καλοφώτιστη και ευτυχισμένη!!! Περαστικά στα αρρωστούλικα, εύχομαι να έχουμε ένα ένα υγιή και ήρεμο μήνα!! Άντε και εγώ τέλος τα ψέμματα..τέλος του μήνα πάω για δουλειά.. Crying or Very sad Άντε να δούμε τι θα δούμε...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Καλό μήνα!!!!!Τι μου κάνετε???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλο μηνα σε ολες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

260 τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 Empty ΚΑΛΗΜΕΡΑ Δευ Οκτ 01, 2012 1:43 am

αθηνα21

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΩ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο μενα και καλο μηνα.

περαστικα στα αρρωστα μωρουλια.

ανθακι να σου ζησει, καλοφωτιστη να ειναι!

εμεις μετα απο 3 βδομαδες θεσσαλονικη γυρισαμε σπιτι μας.....πολυ ωραια, επαρχια τον χειμωνα, τι να πω...

τα φιλια μου σε ολες.

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera
skeftomai oti eimai ptoma  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 585182
htan prwti mera stin nosileutiki me balan kliniki WRILA einai iperoxo kai h proistamenk telia...
to mono kako einai oti mou elipsan polu to nini mou kai o antroulis mou Rolling Eyes

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Asabache έγραψε:kalispera
skeftomai oti eimai ptoma  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 585182
htan prwti mera stin nosileutiki me balan kliniki WRILA einai iperoxo kai h proistamenk telia...
to mono kako einai oti mou elipsan polu to nini mou kai o antroulis mou Rolling Eyes

μπραβο-ρε-συ!!!καλη-αρχη-!!!!δεν-πειραζει-ασε-και-λιγο-να-τους-λειψεις-και-εσυ-να-σου-λειψουν-και-εκεινοι-και-μετα-να-εισαστε-ολο-αγκλαιστες!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΏΣΑΜΕ ΟΛΟΙ..Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΒΗΧΑ.....
ΞΥΝΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΡΕ Γ@ΜΤ.....

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΥΩΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ! Crying or Very sad Crying or Very sad

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!! Very Happy Very Happy Απορώ πως μεγαλώσαμε εμείς και πιο πολύ οι γονείς μας?? Δεν ξέρω για σας αλλά έχω την γιαγιά μου που έχει μεγαλώσει τέσσερα και βρε κορίτσια μου λέει κάτι ΄κουλα΄που βέβεαια δεν της λέω τίποτα και προπάντων δεν τα εφαρμόζω σε καμία περίπτωση στη κόρη μου, απλά αναρωτιέμαι πως μεγάλωναν τότε τα παιδιά. Να σας πω μερικά να γελάσεται.. όταν την πήγα πρώτη φορά σπίτι της ήταν δεν ήταν τριών μηνών, πρώτο δισέγγονο κιόλας την πέρνει αγκαλιά την καταχάρηκε, κάποια στιγμή ενώ την κράταγα εγώ (ευτυχώς!!) την χάνω και γυρνάει με το δάχτυλο βουτηγμένο στη ζάχαρη, "τι κάνεις ρε γιαγια?¨(έχουμε πολύ καλές σχέσεις) ¨να γλυκάνω το παιδί μια που είρθε πρώτη φορά στο σπίτι" Rolling Eyes Rolling Eyes μου γύρισαν τα μάτια!!! ευτυχώς με ακούει και δεν έχωσε το δάχτυλο ντίγκα στη ζάχαρη στο στόμα του παιδιού.Εχτές το βράδυ πήγα μια βόλτα σπίτι της (μένει δύο ορόφους πάνω από μας), καθόμαστε στο κρεβάτι και της λέω "γιαγιάκα τα δόντια της, (έχει εφτα) όλο θέλει να δαγκώνει συνέχεια, ότι βρίσκει και όταν της το παίρνω γιατί φοβάμαι μην καταπιεί τίποτα από τη λύσα της δαγκώνει το χέρι της", "αχ παιδάκι μου" μου λέει "την τρώνε τα δοντάκια της, βάλε στο χέρι σου λίγο ούζο και τρίψε τα ούλα της, θα ηρεμησει"  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 328109  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 328109  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 328109 Αυτά είναι λέω θα κάνω το παιδί μπεκροκανάτα!!!! Με έπιασαν τα γέλια. Πως μεγάλωναν τα παιδιά? είναι απίστευτο και εμείς, ειδικά εγώ προσέχω τα πάντα

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια!!!!!!!!! Καλό μήνα!!!!!

Τρέχω....τρέχω όλη μέρα.....με τα μικρά, με τις δουλειές του σπιτιού, να φτιάχνω δύο-τρία φαγητά για να χαλαρώνω τις επόμενες μέρες υποτίθεται αλλά όλο και κάτι βγαίνει για να κάνω!!!

Μαριλού μου ο άντρας μου τώρα δουλεύει σε εργοστάσιο εμπορείας ελιάς (εποχιακή δουλειά για 2-4 μήνες περίπου) και αυτή την περίοδο εδώ στην Χαλκιδική μαζεύεται η πράσινη ελιά και γίνεται ο κακός χαμός.....οπότε το σπίτι δεν τον βλέπει καθόλου!!!! Εχθές ήρθε στις 12 την νύχτα, άσε βοήθεια προς το παρόν από πουθενά.....οι γονείς μου μαζεύουν ελιές και δεν μπορούν προς το παρόν να βοηθήσουν την κατάσταση, όσο για την πεθερά.....τί να σου πώ, έχει βγάλει τον κώλο της (συγνώμη κιόλας) απ'έξω!!!!!!!!! Όλο κάτι έχει να κάνει (ξέρεις καφέδες στην γειτονιά κτλ), όλο δεν μπορεί, κι όταν μπορεί παίρνει μόνο την μεγάλη (και τις δύο δεν μπορεί λέει)....εμένα όμως αυτό δεν με βοηθάει γιατί περισσότερο με ξετινάζει η μικρή που δεν περπατάει, που δεν κοιμάται να ξεκουραστώ λίγο κοκ!!!!!!!! Άσε, έχω λαλήσει....είμαι μονίμως πτώμα στην κούραση!!!!!

Νικολέττα μου περαστικά σας!!!!!!! Τελικά δεν την γλιτώσατε ε??????? Όλα τα μωρά που ξέρω άρρωστα είναι.....με το που άνοιξαν τα σχολεία γίνεται χαμός με τις ιώσεις!!!!!!! Να περνάνε μόνο!!!!!!! Να μου την φιλήσεις την ζουζούνα!!!

Naselen αυτά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες πιάααα......απορώ πώς δεν παθαίναμε τίποτα όταν μεγαλώναμε, εμένα ο παππούς μου όταν ήμουν λίγων μηνών έφτυσε μέσα στο στόμα μου (ιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυ μπλιάξξξξ) για να......του μοιάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μάνα μου κόντεψε να βαρέσει εγκεφαλικό όταν τον είδε! Βγάλε άκρη....αφού δεν έπαθα και τίποτα.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας Very Happy Very Happy Very Happy

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ? ΝΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !! Cool Cool

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Naselen αυτά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες πιάααα......απορώ πώς δεν παθαίναμε τίποτα όταν μεγαλώναμε, εμένα ο παππούς μου όταν ήμουν λίγων μηνών έφτυσε μέσα στο στόμα μου (ιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυ μπλιάξξξξ) για να......του μοιάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μάνα μου κόντεψε να βαρέσει εγκεφαλικό όταν τον είδε! Βγάλε άκρη....αφού δεν έπαθα και τίποτα.....
[/quote]

πω! πω! τι λες τώρα υπάρχουν και χειρότερα!!! Στο χωριό μου που είχα πάει το καλοκαίρι με βρήκε μια μεγάλη γυναίκα και μου είπε να ¨κεντρίσεις¨ το παιδί, θα είναι γερό μια ζωή. Σάστισα, τι είναι αυτό?? Παίρνουν λέει σφήκες-μέλισσες-σκορπίδια-σαρανταποδαρούσες και άλλα τέτοια που έχουν δηλητήριο, τα αποξηραίνουν στον ήλιο μετά τα θρυματίζουν σε ένα γουδί και τα βάζουν λίγο-λίγο στο γάλα του μωρού. Έπαθα σόκ!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 606100 η αλήθεια είναι βέβαια όταν τότε τα παιδιά τα είχαν χυμα στα χωράφια και τους πέθαιναν στα χέρια από τσιμπήματα, ήταν ένα είδος εμβολίου. Τέλος πάντων, μάλλον κάθε περιοχή έχει και τα δικά της.  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 417472

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ βρε κορίτσια για το ενδιαφέρον...Μαριλού..Νάσια....Η αλήθεια είναι οτι είμαστε καλύτερα.Έχεις πάντως δίκια γι'αυτο που λες για τον εμβολιασμό Μαριλού αρρωστήσαμε λίγες μέρες μετά...
Το θέμα είναι οτι τώρα αρχίσαμε την γκρίνια γιατί βγάζουμε δόντια μιλάμε για γοερό κλάμα και μεγάλη δυσκολία στον ύπνο..πότε θα ησυχάσει αυτή η δόλια η μάνα;;;;;;;;;;;
Νάσια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκιά μου υπομονή......  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 215994

Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να κοιμηθώ κάπως καλύτερα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρες πολλές!!!!! Νικολέτα μου δεν βλέπω να ησυχάζουμε ποτε  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 585182  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 585182 εγώ το έχω πάρει απόφαση αλλά αυτό που με κουράζει πιο πολύ είναι η ψυχική μου κούραση, αυτό το μυαλό μου δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται, μην γίνει το ένα, μην πάθει τίποτα..Άστα το μόνο που μου λείπει από τότε που γέννησα είναι η ανεμελιά. Όπως λέει και ο άντρας μου αυτό είναι κάτι που θα το ξαναέχω ποτέ από εδώ και πέρα όσο χρονών και να φτάσει. Δεν πειράζει όπως αυτα να είναι πάντα καλα sunny sunny

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 11 438696

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβή που είσαι?????????

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ? ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ DEPON ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ !!! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις