Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astroneraidoula έγραψε:Σκέφτομαι πως δεν αξίζει τον κόπο να πάω φυλακή, γι' αυτό δεν θα σκοτώσω την "συνάδελφο" (ο Θεός να την κάνει)!!!! Έχει μαζέψει ένα σωρό δουλειά πάνω στο γραφείο της για να την βγάλει εκείνη και όταν την ρωτάω, μου λέει "δεν έχει τίποτα". Για να φαίνεται πως εκείνη δουλεύει κι εγώ κάθομαι!!!!!!!!!!!!!!! Τι να της πεις τώρα;;;;;
ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Mad Mad Mad ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??ΔΗΛ.??ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΝΟΟΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ? ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ !!

antoniasofia1

antoniasofia1
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Θέλω να φάω σοκολάτα

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aaa kai egw den 8a elega oxi gia ligi sokolata  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 982137

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 438696

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! Very Happy Very Happy Very Happy

Livia_Kb

Livia_Kb
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!!!! Πείτε μια καλή ιδέα για φαγητό σήμερα…. Δεν ξέρω τι να μαγειρέψω……

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Livia_Kb έγραψε:Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!!!! Πείτε μια καλή ιδέα για φαγητό σήμερα…. Δεν ξέρω τι να μαγειρέψω……
ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12,15 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΠΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ Η ΚΑΤΙ ΛΑΔΕΡΟ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ !!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 564595

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!! πινω ενα ζεστο τσαγακι μιας κ ποναει ο λαιμος μου (μαλλον την αρπαξα)εχω κ μυτσουλες που λεει κ το ανηψακι μου.....
εγω εχω αρακα απο εχθες τον οποιο τον εκανα αναλατο κ χωρις πιπερι για να φαει κ η μικρη κ μονο με φρεσκια ντοματα και παραδοξως ηταν νοστιμοτατος!!!!!!!!!
αφου φανταστειτε θα φαμε κ σημερα παλι all together!!!
φιλια πολλα σε ολες!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 40746  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 334590

Livia_Kb

Livia_Kb
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μόλις κατέβασα από την σοφίτα την πρώτη κούτα με τα χειμωνιάτικα ρούχα μας και έβαλα πλυντήριο και έπεται και συνέχεια …….! Αχ Θεέ μου!!!!!!
Ισμήνη περαστικούλια σου. Προσοχή να μην κολλήσει και η μουμούκα σου…. Φοβερός ο αρακάς, τρελαίνομαι…… αλλά δεν τρελαίνομαι αυτή τη στιγμή βλέποντας την στοίβα με τα ρούχα να μαγειρέψω…. Λέω να ακούσω την συμβουλή σου Μαριλού και να κάνω μακαρονάδα κι εγώ!!! Καλή δουλειά σου εύχομαι!!!!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάρες μου τι κανετε;;;;
Εσεις μπαίνετε πρωι εγω το βράδυ....ειμαι νυχτερινος τύπος..χαχαχα!!!Μην πω σκοτεινός....

Ισμηνη περαστικά!!!!!!
Μαρινα εντάξει ο μπεμπάκος σου;;;
trilly αλίμονο γι' αυτο είμαστε εδώ,το ενδιαφερον είναι αληθινό......

Μαριλου,Νασια είστε καλα απ' οτι βλεπω ευτυχως την γλιτωσατε Μαριλου,αφου δεν εκδηλωθηκε τιποτα ακομα.Μια χαρα σε βρίσκω παραδοσιακοι χοροι....μμμμμμ!!Μια καλη εκτόνωση,εγω προς το παρον εκτονωνομαι κυνηγόντας την μικρη..χαχαχα!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Αστρονεραϊδουλα μην χολοσκας θα το αναγνωρίσει κανεις νομίζεις;;Μπες στο φόρουμ και μιλα μαζί μας να περάσει η ώρα..... Cool Cool

Σοκολάτα εγω γιοκ κορίτσια κανω διαιτά αν και εχω χασεις αρκετα κιλά αλλα ποτε δεν είναι αρκετα.
Αφήστε που εχθες ήρθε η κουμπάρα μου απο Λούτσα και ξεκοιλιαστήκαμε στους μεζέδες και τα ούζα,ακομα και σήμερα είμαι σκασμένη......χαχχαχχα!!!ουφ!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και καλό μήνα!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σε ολες Very Happy
βρε livia δεν ζητουσες να σου κατσει το τζοκερ τουλαχιστον..
το κολλησα μαλλον το παιδι ρε γαμωτο ματι δεν εχουμε κλεισει ολο το βραδυ εχει μυξες κ αυτη κ δεν μπορει να κοιμηθει καθολου..
τωρα ειναι με την γιαγια η οποια δεν ενιωθε κ αυτη πολυ καλα οπως μου ειπε το πρωι.... Sad Sad
εμενα ο λαιμος μου σημερα απ'το κακο στο χειροτερο.........
αυτα για το ωραιο μου πρωινο ξεκινημα

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ισμηνη έγραψε:καλημερα σε ολες Very Happy
βρε livia δεν ζητουσες να σου κατσει το τζοκερ τουλαχιστον..
το κολλησα μαλλον το παιδι ρε γαμωτο ματι δεν εχουμε κλεισει ολο το βραδυ εχει μυξες κ αυτη κ δεν μπορει να κοιμηθει καθολου..
τωρα ειναι με την γιαγια η οποια δεν ενιωθε κ αυτη πολυ καλα οπως μου ειπε το πρωι.... Sad Sad
εμενα ο λαιμος μου σημερα απ'το κακο στο χειροτερο.........
αυτα για το ωραιο μου πρωινο ξεκινημα

Περαστικά σας!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!ΙΣΜΗΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΑ ΑΚΟΥΩ ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΥΖΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΤΕ Η ΘΕΙΕΑ ΠΟΤΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 315810  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 315810

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 438696

Livia_Kb

Livia_Kb
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!!!Αχ, Ισμήνη μου περαστικούλια σας, εύχομαι αύριο να είστε καλύτερα…… Τι παλιόκαιρος είναι αυτός σήμερα???? Πάντως το τζόκερ μου έκατσε πρωί – πρωί……. Στις 7:30 μας ξύπνησε η πεθερά γιατί λέει μας είδε στον ύπνο της και ήθελε να δει αν ήταν καλά το μωρό ( μόνο…..)!!!! Άντε τώρα πες τι έχεις να πεις……….

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια ειπα να μπω κ εγω στην παρεα σας περαστικουλια στις αρρωστες μανουλες.

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ καλό μήνα!!!!!! Χρόνια πολλά στους Αργύρηδες, στις Αργυρούλες κ στους Κοσμάδες!!!!!!

Σας μύρισαν ήδη Χριστούγεννα ή εμένα με έχει πιάσει πάλι ο παλιμπαιδισμός???????? santa

Ισμήνη περαστικούλια!!!!!

Livia "ωραία" η πεθερά!!! Κ ευγενέστατη.... Twisted Evil

Νικολέττα μου θέλω κι εγώ αυτή τη δίαιτα με τα ούζα Laughing γιατί οι άλλες που κάνω δεν έχουν αποτελέσματα......Πλάκα πλάκα κι εγώ είπα να ξεκινήσω δίαιτα από εχθές γιατί σαν να ξέφυγα ολίγον pig αυτές τις μέρες (είπαμε έρχονται κ Χριστούγεννα κ μας περιμένει κ αχαλίνωτο κλάμπινγκ  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 328109 )

Μαριλού μου τί δουλειά κάνεις???

Ρεβύθια σήμερα...για να δούμε αν θα τα πετύχω, γιατί κάθε φορά κάτι θα μου πάει στραβά με αυτό το φαγητό....

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!! Καλο μηνα χωρις απροοπτα!

????????

Επισκέπτης
Καλημέρα καλό μήνα. θέλω να πάω σπίτι μου θέλω τα παιδιά μου να είχαμε ενα τριήμερο ξεκούρασης θελω τη μανα μου!!!Γιατί τώρα που έγινα μάνα κατάλαβα πόσο πολύ μου λείπει η μάνα μου.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Είστε όλες καλά;
Ματινάκι που είσαι;
Βιβή τρελλιάρα τακτοποιήθηκες;

Εγώ είμαι σπίτι και βαριέμαι. Περιμένω να παέι η ώρα 2 να παραλάβω τη μικρή από το σταθμό. Αν δε βρω δουλειά σύντομα θα μου στρίψει (περισσότερο εννοώ Smile )

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Είστε όλες καλά;
Ματινάκι που είσαι;

Εγώ είμαι σπίτι και βαριέμαι. Περιμένω να παέι η ώρα 2 να παραλάβω τη μικρή από το σταθμό. Αν δε βρω δουλειά σύντομα θα μου στρίψει (περισσότερο εννοώ Smile )

Φλωρούκο!!!!!!!!!
Που είσαι????
Εγώ δεν προλαβαίνω να βαρεθώ!!! Η Βιβή έχει μέρες να μπει. Μας έλειψε. Κι εσύ μας έλειψες!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:
florentiab έγραψε:Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!

Είστε όλες καλά;
Ματινάκι που είσαι;

Φλωρούκο!!!!!!!!!
Που είσαι????
Εγώ δεν προλαβαίνω να βαρεθώ!!! Η Βιβή έχει μέρες να μπει. Μας έλειψε. Κι εσύ μας έλειψες!  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 26 417472

και εσύ μου έλειψες φιλενάδα!
βλέπω τα τέσσερα χρωματιστά τικεράκια σου και χαίρομαι Smile

όλα τα παιδιά καλά; το μπεμπέ;

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα νεύρα μου!!!Η μικρή στα πρόθυρα παράκρουσης και εγώ έτοιμη για σουίτα με θέα στο Δαφνι!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Τα νεύρα μου!!!Η μικρή στα πρόθυρα παράκρουσης και εγώ έτοιμη για σουίτα με θέα στο Δαφνι!!!

άσε με να μαντέψω!
οι μπαλαρίνες σου;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις