951 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 Πεμ Ιαν 03, 2013 7:11 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Καλή χρονιά με τις καλύτερες ευχές για όλες! Εύχομαι να είστε καλά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια αθηνα.χαθηκεςathina24 έγραψε:Καλή χρονιά!!!!Σας έχασα!!!!!!
τουρτιτσα έγραψε:γεια αθηνα.χαθηκεςathina24 έγραψε:Καλή χρονιά!!!!Σας έχασα!!!!!!
Lilliput έγραψε:Το φόρουμ δεν έχει πια τσατ room?
Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!mariloy έγραψε:ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ !!ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΙΤΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ !!
Σημερα ειναι Μαριλου μου τα γενεθλια.Δεν θα κανουμε κατι ιδιαιτερο,γιατι δυστυχως πλακωσαν ολοι οι λογαριασμοι μαζι,η ΔΕΗ μονο μας ηρθε 300ευρω!Οποτε δεν μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα.Θα ερθουν παππους,γιαγιαδες και θειες,θα πιουμε ενα καφεδακι και θα κοψουμε την τουρτα.Τι να κανουμε;Ελπιζω του χρονου,γεροι να ειμαστε και αν μπορουμε να της κανουμε μια γιορτουλα πιο μεγαλη.Ετσι κι αλλιως ειναι ακομα μικρουλα,οποτε δεν καταλαβαινει και πολλα ωστε να ζηταει και περισσοτερα πραγματα.Δεν πειραζει.Υγεια να εχει και ολα τα αλλα δεν εχουν τοση αξια,γιατι δυστυχως υπαρχουν παιδακια που ουτε τα βασικα δεν εχουν.Δεν ειμαι κι αχαριστη.Να ειναι ευτυχισμενο θελω το κοριτσακι μου και να παιρνει πολλη πολλη αγαπη με ενδιαφερει!mariloy έγραψε:KAΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ? ?
fratzolaki έγραψε:Ευχαριστω πολυ Νικολεττα μου!
Τι ωραια που βγηκες!Εγω ακομα βραδυ δεν εχω βγει μονη μου η με τον αντρα μου απο τοτε που γεννησα.Ακομα θηλαζω και η μπουμπου ακομα ξυπναει ακανονιστες ωρες το βραδυ,οποτε δεν μπορω να την αφησω και να βγω.Ελπιζω μεχρι το Πασχα να εχουμε αποθηλασει και να μπορεσω να βγω κι εγω να το ξενυχτησω ενα βραδυ!
litsakos έγραψε:Καλη χρονια κοριτσια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης