201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Δευ Σεπ 24, 2012 3:57 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:32 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:32 am, 1 φορά
ξεκινησες ε?δουλεια να υπαρχει εχουμε γαμο τωρα!!eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:γειτονισσα τι εγινε?σε εχασα.. τι κανεις?
καλά είμαι!ξεκίνησα δουλειά και γυρνάω πτώμα το βράδυ..αλλά όλα καλά!
έρχεται νέα συνάντηση...σε απειλώ!χιχιχι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:35 am, 1 φορά
ποσων λιτρων πηρες?εγω ακομα...eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:ξεκινησες ε?δουλεια να υπαρχει εχουμε γαμο τωρα!!eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:γειτονισσα τι εγινε?σε εχασα.. τι κανεις?
αντε τι κανονισατε???χαμπαρι δεν πηρα
έτσι!!
τώρα κοιτάμε για κάποιες συσκευές που μας λείπουν..πλυντήριο πιάτων και στεγνωτήριο..πήρα κατσαρόλες και χύτρα και επίσης θέλω μια κρυσταλλιέρα και είμαστε έτοιμοι!!Ιούνιο πρώτα ο Θεός στην Παναγία Βλαχέρνα!
αυτά τα νέα μου!για πες εσύ όλα καλά;;
διάβασα ένα θέμα τώρα και έχω πλαντάξει στο κλάμα..τι γίνεται ρε γαμώτο....
εγω εχω πλυντηριο πιατων κ δεν το εχω λειτουργησει ουτε μια φορα..δεν με βολευει καθολου ρε συ..μην παιρνεις κ πολλα θα σας γεμισουν στα δωραeirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:ξεκινησες ε?δουλεια να υπαρχει εχουμε γαμο τωρα!!eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:γειτονισσα τι εγινε?σε εχασα.. τι κανεις?
έτσι!!
τώρα κοιτάμε για κάποιες συσκευές που μας λείπουν..πλυντήριο πιάτων και στεγνωτήριο..πήρα κατσαρόλες και χύτρα και επίσης θέλω μια κρυσταλλιέρα και είμαστε έτοιμοι!!Ιούνιο πρώτα ο Θεός στην Παναγία Βλαχέρνα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:41 am, 1 φορά
αχ μου βαζεις δυσκολα τωρα..δεν βαζω για να μην με ματιασετε χαχαodysseia έγραψε:Xαθηκα, γιατι ξυπνησε το καμαρι μου!δεν κοιμηθηκε πολυ σημερα αλλα τι να κανουμε.
Και εγω ειναι που φετος δεν εχω σχεδον τιποτα απο ωρες αλλιως μονο το Σαβ/κο θα εμπαινα και αυτο δυσκολα.
Εσεις κυριες συναντησεις κανονιζετε και εμεις εδω παλι μπακουρια!
Τουλαχιστον Χρυσα, βαλε καμια φωτο να σε δουμε εστω και απο μακρια!
αυτοxrysaki! έγραψε:εγω εχω πλυντηριο πιατων κ δεν το εχω λειτουργησει ουτε μια φορα..δεν με βολευει καθολου ρε συ..μην παιρνεις κ πολλα θα σας γεμισουν στα δωραeirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:ξεκινησες ε?δουλεια να υπαρχει εχουμε γαμο τωρα!!eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:γειτονισσα τι εγινε?σε εχασα.. τι κανεις?
έτσι!!
ολα καλα κ εμεις ειρηνακι αυριο εχει γενεθλια ο μικρος κ ολη μερα καθαριζω..
ποιο θεμα?δεν διαβασα κατι..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:42 am, 1 φορά
βαλε μια για λιγο και μετα βγαλτη!xrysaki! έγραψε:αχ μου βαζεις δυσκολα τωρα..δεν βαζω για να μην με ματιασετε χαχαodysseia έγραψε:Xαθηκα, γιατι ξυπνησε το καμαρι μου!δεν κοιμηθηκε πολυ σημερα αλλα τι να κανουμε.
Και εγω ειναι που φετος δεν εχω σχεδον τιποτα απο ωρες αλλιως μονο το Σαβ/κο θα εμπαινα και αυτο δυσκολα.
Εσεις κυριες συναντησεις κανονιζετε και εμεις εδω παλι μπακουρια!
Τουλαχιστον Χρυσα, βαλε καμια φωτο να σε δουμε εστω και απο μακρια!
ρωτα το κοριτσια να σου πουν πως ειμαι..αστα μια θεα σου λεω χαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:44 am, 1 φορά
Και μενα ειχε η μαμα μου αλλα το εβαζα εγω μονο στις γιορτες. Οντως κανεις οικονομια. Ειναι ομως θεμα συνηθειας πιστευω για αυτο και σε πολλα σπιτι καταληγει στην αχρηστια.eirini7 έγραψε:
γιατί δε σε βολεύει;;και στη μαμά μου τα βάζαμε όλα στο πλυντήριο και τέλος..ειδικά σε γιορτές και τραπέζια δεν το συζητώ είναι απαραίτητο..και κάνεις και οικονομία..αυτό κοιτάω εγώ
http://www.skroutz.gr/s/390906/LG-D1454TF.html
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:45 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:51 am, 1 φορά
Εμενε ειχε παρει η μαμα ενα μεγαλο το 1994 ,οχι απο μεγαλο καταστημα, οι οδηγιες χρησης ελλειπεις της ,ειχαν και κατι θειες μου , να νεροπερναει πρωτα τα πιατα, και στο τελλος οταν εφυγα και γω για σπουδες κατεληξε ντουλαπι και πριν 2 χρονια δοθηκε αλλου.eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:Και μενα ειχε η μαμα μου αλλα το εβαζα εγω μονο στις γιορτες. Οντως κανεις οικονομια. Ειναι ομως θεμα συνηθειας πιστευω για αυτο και σε πολλα σπιτι καταληγει στην αχρηστια.eirini7 έγραψε:
γιατί δε σε βολεύει;;και στη μαμά μου τα βάζαμε όλα στο πλυντήριο και τέλος..ειδικά σε γιορτές και τραπέζια δεν το συζητώ είναι απαραίτητο..και κάνεις και οικονομία..αυτό κοιτάω εγώ
http://www.skroutz.gr/s/390906/LG-D1454TF.html
έτσι είναι!εγώ το έχω πλέον συνηθίσει..
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα μαρακι καλα ειστε?
Καλησπερα, κυρια Μαιρη .Τι κανετε? Η μικρη σας?maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλησπέρα !! Τι κάνετε? Είναι καμιά εδώ? Μπήκα κ το πρωί αλλά δεν πέτυχα καμία!
eirini7 έγραψε:παρούσα!
καλά είσαι;;
odysseia έγραψε:Καλησπερα, κυρια Μαιρη .Τι κανετε? Η μικρη σας?maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλησπέρα !! Τι κάνετε? Είναι καμιά εδώ? Μπήκα κ το πρωί αλλά δεν πέτυχα καμία!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης