Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Ειρηνάκι αναλόγως με το πώς είναι τα οικονομικά σου, αποφάσισε και για το γυμναστήριο.Αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σχετικά καλά, πήγαινε στο πιο ακριβό,που το έχεις συνηθίσει κιόλας!

αν κρίνω με βάση τα οικονομικά μου θα πάω σίγουρα στο φτηνό Laughing Laughing
στο οποίο πάει και ο αρραβωνιαστικός μου..πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..επίσης σκέφτομαι να σταματήσω και να ξαναξεκινήσω από Γενάρη.. scratch

ρώτησες αυτό που λέγαμε;;

Α!Ναι!Ρώτησα!Πολύ καλά λόγια άκουσα!Και διαβάζει το παιδί!Λεπτομέρειες θα σου πω την επόμενη φορά!(έτσι για suspens!)Πλάκα κάνω! Laughing

Χρύσα όλοι σου λέμε ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!Δεν σε βοηθάει πουθενά!Θα σε χαστουκίσω στη συνάντηση (όταν με το καλό γίνει!) Razz Και αν με ξαναπιάσει κι εμένα το άγχος μου, μπορείς να με μπατσίσεις ελεύθερα! Laughing Laughing Laughing
Καληνύχτα και πάλι!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευούλι έγραψε:
eirini7 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Ειρηνάκι αναλόγως με το πώς είναι τα οικονομικά σου, αποφάσισε και για το γυμναστήριο.Αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σχετικά καλά, πήγαινε στο πιο ακριβό,που το έχεις συνηθίσει κιόλας!

αν κρίνω με βάση τα οικονομικά μου θα πάω σίγουρα στο φτηνό Laughing Laughing
στο οποίο πάει και ο αρραβωνιαστικός μου..πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..επίσης σκέφτομαι να σταματήσω και να ξαναξεκινήσω από Γενάρη.. scratch

ρώτησες αυτό που λέγαμε;;

Α!Ναι!Ρώτησα!Πολύ καλά λόγια άκουσα!Και διαβάζει το παιδί!Λεπτομέρειες θα σου πω την επόμενη φορά!(έτσι για suspens!)Πλάκα κάνω! Laughing

Χρύσα όλοι σου λέμε ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!Δεν σε βοηθάει πουθενά!Θα σε χαστουκίσω στη συνάντηση (όταν με το καλό γίνει!) Razz Και αν με ξαναπιάσει κι εμένα το άγχος μου, μπορείς να με μπατσίσεις ελεύθερα! Laughing Laughing Laughing
Καληνύχτα και πάλι!

χααχαχαχαχαχχα!!!!καλο ξημερωμα!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ??..........

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κι απο εμενα!!!

χαθηκα λιγο γιατι με πιασαν τα μαυρα μου παλι!!

Ειναι τοσο χαλια τα οικονομικα μας που παλι αρχισα να σκεφτομαι οτι αφου βλεπω οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο, το καημενο το παιδακι τι το θελω να το φερω σε αυτη την κατασταση στον κοσμο?? Ειμαι και δειλο ατομο και δν παιζει να κανω κατι δραστικο να αλλαξει κατι, αρα ??
χανω την ελπιδα μου ρε κοριτσια!! ετσι που ειναι τα πραγματα βλεπω να ειμαστε και οι 2 ανεργοι σε λιγο!! No No No No

δν θελω να σας μαυριζω αλλα και που να τα πω??

σας αγαπω ολες!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 417472

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!
Σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό και τις περισσότερες νιώθω σα να σας ξέρω. Σήμερα όμως αποφάσισα να γραφτω.
Μπουμπου μου μη στεναχωριέσαι όλες μας δύσκολα είμαστε. Κι εμένα με πιάνουν τα ψυχολογικά μου πολλές φορές. 'Εχουμε καταντήσει να χρωστάμε σε όποιον μιλάει Ελληνικά αλλά είμαστε όλοι το ίδιο. Η ζωή πάει μπροστά όμως. Κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα!!! Θετική σκέψη!!!! pig

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου μην σε παιρνει απο κατω..η ζωη εχει κ τα ευκολα κ τα δυσκολα..απλα ειμαστε μαθημενοι τοσα χρονια στα ευκολα..ειναι μια ευκαιρια να σκεφτουμε τι ειναι πιο σημαντικο στην ζωη...εαν ηταν ετσι κανενας δεν θα εκανε παιδια...η ζωη ομως συνεχιζεται κ δεν προκειται να ειναι παντα ετσι δυσκολα τα πραματα...αισιοδοξια θελει τιποτα αλλο και πιστη

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κ από εμένα κ καλή εβδομάδα!! Τι κάνετε? Είναι καμιά εδώ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλλον δεν είναι καμιά εδώ Sad Sad Σας χαιρετώ λοιπόν κ καλή συνέχεια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Μαιρη, ειμαι κι εγω εδω αλλα ειμαι στη δουλεια γι αυτο χανομαι και μολις ερθει το αφεντικο μου θα χαθω μονιμα Razz Razz

Γλυκια μου Τονια, καταλαβαινω ολα αυτα που λες, στην θεωρια, αλλα στην πραξη ειναι πολυ δυσκολο!
Ισως εσυ να παιρνεις κουραγιο απο τα παιδια σου και τον αντρα σου και να συνεχιζεις, αλλα εμενα ο αντρας μου εχει παραδωσει τα οπλα και δν κανει τιποτα, γιατι δν θελει να παει να δουλευει 10 ωρες για να παιρνει 500ευρω και προτιμαει τα 360 και να καθεται, και εμενα η δουλεια μου παει χαλια και πριν μεινω χωρις δουλεια θα φτασω να δουλευω εγω 12ωρα για 500ευρω και δν μπορω να το δεχτω αυτο στην συνειδηση μου!! γιατι και το σπιτι και ολα εγω τα κραταω αυτη τη στιγμη και ποσο να αντεξω ακομη?? νιωθω οτι ειμαι μονη μου στην προσπαθεια αυτη...δν εχω απο καπου να παρω κουραγιο! No και δν εχω καμια διαθεση να κανω και ενα παιδι πανω απο ολα αυτα και να τρεχω και γι αυτο μονη μου!!

Ειχα στο μυαλο μου οτι σαν γυναικα μελλοντικα θα ημουν σε μια part time δουλεια οταν θα ειχα παιδια, ωστε να συμπληρωνω το εισοδημα και ο αντρας μου να εχει μια καλυτερη δουλεια και οχι να στηριζω εγω το σπιτι απο ολες τις αποψεις!!!

Ειμαι πολυ απογοητευμένη!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καποιος με λυπηθηκε εκει ψηλα και μολις πηρε τον αντρα μου ενας που συνεργαζεται με την εταιρια που δουλευε και ηξερε τη δουλεια που κανει, και τον ζητησε να παει να εκπαιδευσει τους καθηγητες του(ειναι φροντιστήριο) σε ενα προγραμμα που εχουν e-learning! απ οτι καταλαβαινω ειναι προσωρινή δουλεια αλλα απο το τιποτα κατι θα ειναι και αυτο για λιγο!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπουμπου κουνα το κεφαλι να κανει φραπε ρε κουκλα μου να μην απογοητευεσαι με αυτα και τα οικονομικα δεν μειωνουν την επιθυμια καποιου για παιδι και δεν πρεπει εγω τον παρακαλουσα 3χρονια για παιδι και δεν ηθελε γιατι ηθελε να ηταν οικονομικα ανετος να μην ληψει κατι στο παιδι κτλ και το γελοιο ειναι οτι ηταν ειχε μαγαζι εβγαζε αρκετα και ειχα και δουλεια ξαφνικα ξεκινησε η κατρακυλα το κλεισε χρωσταμε παντου μπλοκαραν οι τραπεζες και λεω α καλα στα 40 θα κανουμε τωρα παιδι και τοτε του βγηκε η επιθυμια μετα χειροτερεψαν πολυ περισσοτερο τα πραγματα βεβαια αλλα εγω πιστευω ο Θεος κανενα δεν θα αφησει να πεινασει παντα κατι γινετε και θα πληρωθει καποιος λογαριασμος οκ στερουμαστε τα παντα ομως μες το σκοταδι κανενα φωτακι φαινετε βρηκε τελικα και αλλη δουλιτσα οκ λιγα παιρνει κανουμε και κατι μεταφρασεις σπιτι την βγαζουμε και με κανενα σαντουιτσ αλλα αν δεν ειχα εκεινο το κουκλακι μες το κρεβατακι του τπτ δεν θα μας εδινε δυναμη για δουλεια ....  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 35468  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 35468 αγκαλια χχχ και να μην σκεφτεσε ετσι ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙς ΓΙΑ μικροτητες

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπουμπου μου όλες το ίδιο είχαμε στο μυαλό μας, να είσαι σίγουρη. Κι έγω άνεργη είμαι. Ο αντρας μου παίρνει ένα βασικό μισθό και εχουμε δάνειο και ενοικίο και αγοράζουμε κάθε τόσο έπιπλα για το σπίτι. Ως πριν δύο μήνες είμασταν με πλαστικό τραπέζι (απο τους τσιγγανουσ) στο σαλόνι αλλά δεν το βάζω κάτω. Κάθε τόσο παίρνω και από κάτι, σιγά σιγά. Τον προηγούμενο μήνα αγοράσαμε σόμπα για να βγάλουμε το χειμώνα, αυτό το μήνα πήραμε τα ξύλα. Ψάχνουμε αναγκαστικά, διαρκώς πιο οικονομικούς τρόπους διαβίωσης!!! Όλοι έτσι είμαστε.
Μακάρι να πάνε όλα καλα με τον αντρα σου και τη δουλεια που μολις του δώθηκε, όσο και αν κρατήσει είναι μια βοήθεια.
Όποτε δε νιώθεις καλά να μας το λες για να σου λέμε κι εμείς τα δικά μας και να παίρνεις δύναμη, γιατί όλοι το ίδιο είμαστε....
Και μην ξεχνάς το παίδι είναι η μεγαλύτερη ευλογία!!!

188 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 Empty sos Δευ Σεπ 24, 2012 1:29 am

irininis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια ειμαι νεα στην παρεα και θα ηθελα την γνωμη σας απο τις δικες σας εμπειριες.ειμαι 28 χρονων και εχω ηδη ενα αγορακι 8 χρονων.θελω πολυ ενα μωρακι αλλα δεν μπορω να πω οτι προσπαθω ιδαιτερα.δεν ειχα καθολου σταθερη περιοδο αλλα μετα απο μακροχρονια ληψη αντισυλληπτικων σταθεροποιηθηκε αρκετα θα ελεγα.καθε μηνα λοιπον περιμενω απο 29 εως 31 με κανονικη ροη και 5 μερες περιπου.τον προηγουμενο μηνα ηρθε στης 27/8 και κρατησε 3 μερες περιπου, ηρθα σε επαφη με το αντρα μου στης 1/9 και γενικα πολυ συχνα καθε 1-2 μερες.απο 8/9 περιπου εχω ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης πονους στην μεση,αναγουλες,πονοκεφαλο,λιγο ανεβασμενη θερμοκρασια,πονο χαμηλα στην κοιλια κ.τ.λ λογικα περιμενω περιοδο απο αυριο μεχρι και τελος του μηνα γιατι αυτο το 27 με εχει μπερδεψει λιγο.ο αντρας μου ειχε πολυ αγωνια και με εβαλε εχθες να κανω τεστ μηπως και δειξει τιποτα αλλα βγηκε αρνητικο.υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος επειδη ειναι λιγο νωρις ακομα ή ειναι ολα τα συμπτωματα στο μυαλο μου?

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:26 am, 1 φορά

odysseia

odysseia
Γεια σας κοριτσια, δε μπορεσα να μπω χτες γιατι ειχα αρκετες δουλιτσες!
Δεσποινα, να σου ζησει η μπουμπου ειναι μια κουκλα!
Γιαννα, ειστε πραγματι τυχεροι που δε χτυπησατε μ΄αυτο που εγινε! Shocked
Ελλη, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις για τα οικονομικα, θα αλλαξουνε τα στανταρ ολων και ετσι θα τα καταφερουμε ολοι, αν υπαρχει αγαπη και υπομονη ολα γινονται!
Σ' όλα τα υπολοιπα κοριτσια πολλα φιλια!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 315810

odysseia

odysseia
eirini7 έγραψε:καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;

Ευούλι ευχαριστώ που ρώτησες!περιμένω τις λεπτομέρειες! Laughing Laughing Laughing

Ελλη μου τα ίδια συζητάνε όλα τα ζευγάρια και όλα είναι σε παρόμοια κατάσταση..αν περιμένουμε να βελτιωθούν τα πράγματα δυστυχώς δε θα κάνουμε ποτέ παιδιά..
δεν πρέπει να απελπιζόμαστε..
πολύ χαίρομαι για τα νέα του άντρα σου!!!και να δεις όλα θα πάνε καλά!!

Ειρηνη, εισαι εδω?

xrysaki!

xrysaki!
Καλησπερα!!!τι κανετε??  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994

odysseia

odysseia
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα!!!τι κανετε??  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994
Γεια σου, Χρυσα!καιρο εχουμε να τα πουμε!τι κανει ο Ηλιας?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την odysseia στις Δευ Σεπ 24, 2012 3:24 am, 1 φορά

xrysaki!

xrysaki!
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα!!!τι κανετε??  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 8 215994
Γεια σου, Χρυα!καιρο εχουμε να τα πουμε!τι κανει ο Ηλιας?
Γεια σου κ σενα βρε..τι κανεις?μια χαρα ειναι.. Very Happy

odysseia

odysseia
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
Και εγω καλ, ο Θανασης κοιμαται και ετσι επικρατει ηρεμια στο σπιτι!

xrysaki!

xrysaki!
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
μια χαρα τοτε..καλα που πηγαν ολες???

odysseia

odysseia
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
Γενικως σκορπιοχωρι γιναμε!ηρθε το φθινοπωρο και καθε κατεργαρης στον παγκο του!
Η Ευα(eva34) καλα ειναι?την εχεις πετυχει καθολου?
Επισης εχω να πετυχω πολυ καιρο τη Μαιρη αλλα απότι εχω δει μπαινει που και που.
Εγω πολλες φορες μπαινω αλλα δε πετυχαινω καμια! Crying or Very sad

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:27 am, 1 φορά

xrysaki!

xrysaki!
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
odysseia έγραψε:
Γενικως σκορπιοχωρι γιναμε!ηρθε το φθινοπωρο και καθε κατεργαρης στον παγκο του!
Η Ευα(eva34) καλα ειναι?την εχεις πετυχει καθολου?
Επισης εχω να πετυχω πολυ καιρο τη Μαιρη αλλα απότι εχω δει μπαινει που και που.
Εγω πολλες φορες μπαινω αλλα δε πετυχαινω καμια! Crying or Very sad
τωρα ολες εχουν τις δουλειες τους..η ευα δεν ξερω νομιζω δεν μπαινει αλλο κ ευχομαι αν μας διαβαζει να ειναι καλα..το μαρακι της αννουλας αν εννοεις καλα ειναι μπαινει οποτε μπορει..

xrysaki!

xrysaki!
γειτονισσα τι εγινε?σε εχασα.. Very Happy τι κανεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις