151 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Κυρ Σεπ 23, 2012 12:06 pm
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:16 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!
Χρύσα καλώς μας ήρθες!!!
Ευούλι καλή επιτυχία στις εξετάσεις που έκανες!
τι κάνετε;;
εγώ είμαι πτώμα..με το ζόρι είμαι ξύπνια..χτες όλη μέρα κάναμε δουλειές στο εξοχικό και σήμερα από το πρωί πήγαμε σε βάφτιση μετά για φαγητό και δεν ξεκουράστηκα καθόλου..
Ευούλι έγραψε:Αντε κοριτσάκι μου!Μακάρι ν'ακούσουμε ευχάριστα!Στο εύχομαι ολόψυχα!
Εγώ Χρύσα μου σε κανα μήνα πάλι ΔΕΝ περιμένω, μιας και είμαι αδιάθετη!Αυτή τη φορά το πηρα πολύ χαλαρά...Ισως επειδή κουράστηκα...Αν θέλει, με το καλό!Αν όχι, καλώς...Δεν μπορώ να σκάω κάθε μήνα!Απλά έχω μπει παράλληλα σε μια διαδικασία ν'αρχίσω να το ψάχνω σιγά σιγά...Εκανα ορμονολογικές και την Τετάρτη περιμένω τα αποτελέσματα.Αλλά ευτυχώς στο χαλαρό,αφού περνάω φάση αναισθησίας!
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!
Χρύσα καλώς μας ήρθες!!!
τι κάνετε;;
εγώ είμαι πτώμα..με το ζόρι είμαι ξύπνια..χτες όλη μέρα κάναμε δουλειές στο εξοχικό και σήμερα από το πρωί πήγαμε σε βάφτιση μετά για φαγητό και δεν ξεκουράστηκα καθόλου..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:16 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Ευούλι έγραψε:eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!
Χρύσα καλώς μας ήρθες!!!
τι κάνετε;;
Καλώς την!Ευχαριστώ Ειρηνάκι!
Γεμάτο Σ/Κ,ε;Τουλάχιστον θα κοιμηθείς αύριο ή έχεις καμια δουλειά το πρωί;
όχι ευτυχώς δεν έχω..
σήμερα 'εφτιαξα ένα τέλειο κέικ αλμυρό με ζαμπόν και τυρί!δεν είχα ξαναφτιάξει ούτε είχα ξαναφάει ποτέ..άρεσε και στο καμάρι μου..βλέπω να το τσακίζω και να γίνω άλλη τόση
Χρύσα στην επόμενη συνάντηση θα έρθεις ε;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:23 am, 1 φορά
Ευούλι έγραψε:Χρύσα μου δεν είμαι αγχωμένη τον τελευταίο καιρό!Θέλω πολύ να έρθει και ώρες ώρες στεναχωριέμαι που ακόμα ο πελαργός άφαντος, αλλά μέχρι εκεί!Δεν είμαστε κι αναίσθητες!
Καλά σου είπε πάντως ο ντόκτορ!Γιατί ν'αγχώνεσαι τόσο;Στο δρόμο είναι!
eirini7 έγραψε:μα γίνεται να μην αγχωνόμαστε;;όχι μόνο σε αυτό το θέμα..γενικά..όταν θες κάτι εννοείται ότι το θες ΤΩΡΑ!και θα αγχωθούμε και θα στεναχωρηθούμε και όλα
σκέφτομαι ότι η Εύη δουλεύει πρωι κι εγώ απόγευμα εκτός κι αν κανονίσω να τελειώσω γύρω στις 6 καμία μέρα και κανονίσουμε τότε!
τι λέτε;;
eirini7 έγραψε:μα γίνεται να μην αγχωνόμαστε;;όχι μόνο σε αυτό το θέμα..γενικά..όταν θες κάτι εννοείται ότι το θες ΤΩΡΑ!και θα αγχωθούμε και θα στεναχωρηθούμε και όλα
σκέφτομαι ότι η Εύη δουλεύει πρωι κι εγώ απόγευμα εκτός κι αν κανονίσω να τελειώσω γύρω στις 6 καμία μέρα και κανονίσουμε τότε!
τι λέτε;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:22 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Ειρηνάκι μη μιλάς για φαγητά γιατί τις 2 τελευταίες μέρες η διατροφή πάει απ'το κακό στο χειρότερο και νιώθω τύψεις!Από αύριο σε πρόγραμμα πάλι!
άσε μου έληξε και η συνδρομή στο γυμναστήριο και είμαι σε δίλημμα:να αλλάξω και να πάω σε άλλο πολύ πιο φτηνό αλλά γίνεται πανικός ή να μείνω στο ίδιο που το έχω συνηθίσει αλλά είναι πανάκριβο;;;;;;;;
και για μένα αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη οπότε λέμε για την άλλη!!!
Χρύσα ο γιατρός σου είναι Πειραιά;σε ποιό μαιευτήριο είναι;
[/quote]Ευούλι έγραψε:[quote="pigkoulinaki
με χει πιασει μια ανηπομονησια που δεν λεγεται!!!!!δεν το περιμενα απο μενα!!!!γιατι σ αυτο το θεμα ημουν παντα ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!!!!!!!!!!!!με ολη τη σημασια της λεξεις!!!!!!!!και τσουπ σε ενα 3μηνο ειχα μεινει εγκυος!αφου ο γιατρος μου ειπε απο σενα αυτο δεν το περιμεν να αγχωθεις!επεειδη με ηξερε οτι ειμαι αναισθητη στο θεμα εγκυμοσυνης!στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!αφου ολοι μου λενε αφου εμεινες μια φορα εγκυος θα ξαναμεινεις....γιατι αγχωνεσαι???
Χρύσα μου αν προσπαθήσεις να το δεις λογικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους!Την ανυπομονησία την καταλαβαίνω, αλλά άγχος γιατί;Αφού είναι καθαρά θέμα λίγου χρόνου για σένα!Προσωπικά, ας έμενα και του χρόνου, δεν με νοιάζει!Αρκεί να ήξερα ότι μπορώ να μείνω και ότι όλα είναι καλά!Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει ώρες ώρες.
ελα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!
pigkoulinaki έγραψε:eirini7 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Ειρηνάκι μη μιλάς για φαγητά γιατί τις 2 τελευταίες μέρες η διατροφή πάει απ'το κακό στο χειρότερο και νιώθω τύψεις!Από αύριο σε πρόγραμμα πάλι!
άσε μου έληξε και η συνδρομή στο γυμναστήριο και είμαι σε δίλημμα:να αλλάξω και να πάω σε άλλο πολύ πιο φτηνό αλλά γίνεται πανικός ή να μείνω στο ίδιο που το έχω συνηθίσει αλλά είναι πανάκριβο;;;;;;;;
και για μένα αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη οπότε λέμε για την άλλη!!!
Χρύσα ο γιατρός σου είναι Πειραιά;σε ποιό μαιευτήριο είναι;
οχι ειρηνη μου!στο βολο που ημουν πηγα!τον εχω 12 χρονια!
εδω αθηνα θα αλλαξω γυναικολογο!δεν εμεινα ικανοποιημενη!ασε ειναι και αρρωστος.............εμαθα...τη βγαζει δεν την βγαζει....κριμα!στεναχωριθηκα οταν το εμαθα!τεσπα!
[/quote]Ευούλι έγραψε:[quote="pigkoulinaki
με χει πιασει μια ανηπομονησια που δεν λεγεται!!!!!δεν το περιμενα απο μενα!!!!γιατι σ αυτο το θεμα ημουν παντα ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!!!!!!!!!!!!με ολη τη σημασια της λεξεις!!!!!!!!και τσουπ σε ενα 3μηνο ειχα μεινει εγκυος!αφου ο γιατρος μου ειπε απο σενα αυτο δεν το περιμεν να αγχωθεις!επεειδη με ηξερε οτι ειμαι αναισθητη στο θεμα εγκυμοσυνης!στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!αφου ολοι μου λενε αφου εμεινες μια φορα εγκυος θα ξαναμεινεις....γιατι αγχωνεσαι???
Χρύσα μου αν προσπαθήσεις να το δεις λογικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους!Την ανυπομονησία την καταλαβαίνω, αλλά άγχος γιατί;Αφού είναι καθαρά θέμα λίγου χρόνου για σένα!Προσωπικά, ας έμενα και του χρόνου, δεν με νοιάζει!Αρκεί να ήξερα ότι μπορώ να μείνω και ότι όλα είναι καλά!Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει ώρες ώρες.
ελα μου ντε!!!!!!!!!!!!!!
το ξερω ευουλα μου,αλλα δεν ξερω τι με πιανει ωρες ωρες...το σκεφτομαι συνεχεια!κολημα εφαγα και σκαλωμα μαζι!!!
αφου και ο αντρας μου μου λεει κακος που αγχωνεσαι!!!οπως κανεις ετσι δεν θα καταφερουμε τιποτα!με ταρακουνησε σημερα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:22 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 3:23 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης