Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 M120

ΜΑΙΡΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ SHOPING THERAPY!!!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΕΤΣΙ???

Θα το κάνουμε μέλιτος κ όμως αλλά θέλω να χτυπήσουμε κ κάνα εξωτερικό όταν τύχει κ να μαστε καλά!! Να σου πω είδα πολλές φώτο από κει γύρω τα μέσρη σας κ το έχω συνδυάσει ωραία στο μυαλό μου οπότε δε με νοιάζει κ να μη πάω πουθενά μετά!! Αγαπώωωωωωωω Θεσσαλονίκη κ μακάρι να έμενα εκεί!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 531909

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ

Νωρίς το θυμήθηκες! Φαντάζω βραδινό ε? χιχιχιχι!! Αντε φιλιάα!!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Χάθηκα γιατί έφτιαχνα ένα εσπρεσάκι!! Ζωάκι Οκτώβρη μήνα στη Βόρεια Ελλάδα μπάνιο?? too much δεν είναι?

Είναι ιαματικά βρε! :0) Σε κλειστές εγκαταστάσεις! Αν πάλι έχει ζέστη, είναι και η λίμνη δίπλα όπου μπορείτε να βουτήξετε! Έχει μαύρη λάσπη με ιαματικές ιδιότητες!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Χάθηκα γιατί έφτιαχνα ένα εσπρεσάκι!! Ζωάκι Οκτώβρη μήνα στη Βόρεια Ελλάδα μπάνιο?? too much δεν είναι?

Είναι ιαματικά βρε! :0) Σε κλειστές εγκαταστάσεις! Αν πάλι έχει ζέστη, είναι και η λίμνη δίπλα όπου μπορείτε να βουτήξετε! Έχει μαύρη λάσπη με ιαματικές ιδιότητες!

Μετά τα 50 μας ίσως!! χιχιχιχι με τόσο αλάτι φέτος εδώ στο Νότο μια χαρά είμαστε! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια κλείνω με έκοψε η ζέστη κ θα ξεκουραστώ λιγάκι! Ισως τα πουμε πιο βράδυ! Τσάο

odysseia

odysseia
Καλησπερα!ειναι καμια εδω?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Οδύσσεια !! είπα κ εγώ να μπω να ρίξω μια ματιά!! Τι κάνεις??

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KORITSIA THELW TH GNWMH SAS:
THN KYRIAKH PANTREYETAI KAI BAFTIZEI TO MWRO TOY O GIOS THS GEITONISSAS MOY. EIMASTE KALESMENOI STO GAMO KAI STO TRAPEZI. DE GNWRIZW KATHOLOY TO GAMPRO KAI TH NYFH GIATI DE ZOYN EDW. ALPA EXW ENA GEIA ME TOYS GONEIS TOYS. AP'OTI EMATHA KALESAN POLY LIGOYS APO TH GEITONIA. LISTA GAMOY EXOYN FAKELAKI. POSA XRHMATA NA DWSW? ZOYME ME ENA MISTHO KAI EXOYME ALLOYS 2 GAMOYS-BAFTISH APO DIKOYS MAS ANTHRWPOYS AYTO TO MHNA. PLEASE PEITE MOY GNWMH.....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tσουπ ηρθα παλι!!

vorangela έγραψε:
Ευχαρίστως boubou να το σκεφτώ και πολύ θα με βόλευε, όμως γιατί τις 2 προηγούμενες μέρες τα τεστ έδειξαν τη γραμμή της ορμόνης έστω και αχνά και σήμερα τίποτα απολύτως?

μηπως σημερα το εκανες το τεστ ενω ειχες ηδη πιει πολλα υγρα? δοκιμασε να κανεις και αυριο και πες μου, αλλα θελει να μην πινεις πολλα υγρα και να το κανεις το μεσημερακι για καλυτερα αποτελεσματα!!

Γιαννα μου εμεις μαζι..εχω ηδη 2 πλυντήρια για σιδερο και θα βαλω αλλα 2 το Σαββατο..οποτε 4 στο συνολο  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 4872

Οδυσσεια μια κουκλα εισαι κι εσυ!!Φτου φτου!!!

kakao_2 επειδη παντρευτηκα προσφατα να σου πω οτι μιας και δν εχετε σχεσεις και ειναι τυπικα τα πραγματα να μην δωσεις φακελακι γιατι θα σου βγει πολυ ακριβα χωρις λογο!!! εγω δν παρεξηγησα κανεναν που δν ηταν δικος μας που μου φεραν δωρο φθηνο αντι για λεφτα!! ... αλλα και να σε παρεξηγησουν η να πουν τπτ σκασιλα σου αφου δν τους ξερεις ουσιαστικα! Twisted Evil να παρεις κατι φθηνο, ισως κατι ομορφο διακοσμητικο!! αν δν τους ταιριαζει ας το αλλαξει!! η λιστα γαμου ποτε δν ειναι για να περιοριζει τον καλεσμενο..απλα ειναι για να διευκολύνει το ζευγαρι!!

σορυ για το σεντονι και παλι!!

φιλακια σε ολες οσες ειναι ον και μη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 315810

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kakao_28 έγραψε:KORITSIA THELW TH GNWMH SAS:
THN KYRIAKH PANTREYETAI KAI BAFTIZEI TO MWRO TOY O GIOS THS GEITONISSAS MOY. EIMASTE KALESMENOI STO GAMO KAI STO TRAPEZI. DE GNWRIZW KATHOLOY TO GAMPRO KAI TH NYFH GIATI DE ZOYN EDW. ALPA EXW ENA GEIA ME TOYS GONEIS TOYS. AP'OTI EMATHA KALESAN POLY LIGOYS APO TH GEITONIA. LISTA GAMOY EXOYN FAKELAKI. POSA XRHMATA NA DWSW? ZOYME ME ENA MISTHO KAI EXOYME ALLOYS 2 GAMOYS-BAFTISH APO DIKOYS MAS ANTHRWPOYS AYTO TO MHNA. PLEASE PEITE MOY GNWMH.....

Γεια σου κ πάλι κακάο! Μα πως είναι το όνομα σου?
Δηλαδή άμα πάρεις ένα δωράκι δε θα το δεχτούν θέλουν ντε κ καλά χρήματα?
Εγώ ή θα έβαζα 50 ευρώ! Ή θα έπαιρνα ένα σετ πετσέτες κ κάνα ρουχάκι από κάνα τζαμπο ή ζαρα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα kakao_2 δν εδωσα βαση οτι ειχε και βαφτιση!! σε αυτη την περιπτωση εγω θα επαιρνα κατι για το μωρο!!

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA ME LENE.
RE GMT DEN EXW TH DYNATOTHTA NA DWSW 50 AN DWSW 25-30 THA EINAI POLY LIGA?
DEN KSERW OYTE POSO EINAI TO MWRO GIA NA PARW KATI TO EIDA MONO MIA FORA APO TO MPALKONI... Crying or Very sad

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KAI KATI AKOMH: METAKOMISA STH GEITONIA PRIN 3 MHNES KAI THA MEINW ENA XRONO TO POLY....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kakao_28 έγραψε:MARIA ME LENE.
RE GMT DEN EXW TH DYNATOTHTA NA DWSW 50 AN DWSW 25-30 THA EINAI POLY LIGA?
DEN KSERW OYTE POSO EINAI TO MWRO GIA NA PARW KATI TO EIDA MONO MIA FORA APO TO MPALKONI... Crying or Very sad

Είναι μωρό μωρο? πάρε κάτι 12 μηνών αυτή η εποχή είναι ιδανική γιατί κ να χρονιάζει κάπου άνοιξη μπορεί να το βάλει!
Και βάλε κ 30 ευρώ αφού δε τους ξέρεις καλά καλά!! Σορρυ αλλά με δραχμες κάποτε τα 30 ήταν ένα δεκαχίλιαρο!! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kakao_28 έγραψε:KAI KATI AKOMH: METAKOMISA STH GEITONIA PRIN 3 MHNES KAI THA MEINW ENA XRONO TO POLY....

ε τότε 30 ευρώ κ γεια σας!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα συνονόματη σε ευχαριστώ κ πάλι για τις πληροφορίες τις πρωινές κατά 90% θα πάμε Αρκοχώρι!! Βρήκα ένα ξενώνα τέλειο!!

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
BRAVO XARHKA POY BOHTHISA!!! KALA NA PERASETE!!!!
MOLIS GYRISEIS NA MAS STEILEIS PWS TO LENE KAI PWS PERASES NA TON EXOYME STA YP'OPSIN MAS EINAI.... MOY ARESEI POLY H NAOYSA!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια και τα 30ε ειναι πολλα για μια τετοια σχεση αν δν το αντεχετε οικονομικα!! μπορεις να παρεις ενα φορμακι για το μωρο και να δωσεις πολυ λιγοτερα!!!
στο λεω επειδη ειπες οτι εχετε εναν μισθο και δν εχεται και καποια υποχρεωση στην τελικη!!
ασε που και να μην πας δν θα σε παρεξηγησει καποιος... εσυ ξερεις τι θες να κανεις στο τελος!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!!1
μπαινω απο υπολογιστη φιλου μας...
η αυχενικη τελεια ολα μια χαρα δοξα το θεο...
μαλλον εχουμε κοριτσακι!!!!

τα λεμε απο δευτερα πολλα φιλια

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!1

Τόνια μια χαρά!!! Την υγειά του να χει!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!1

Τονια τι τελεια τα νεα!!! χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα!!!αλλα και που προβλεψαμε σωστα και μαλλον ειναι μπεμπεκα αυτη τη φορα!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316

κι εγω πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες σημερα και ηταν μια χαρα ολες!!! το μονο που εμενα με χαλασε ηταν μια ορμονη που μετρουσε την γονιμοτητα και ειχε 4 επιπεδα, χαμηλο μετριο καλο και βελτιστο..και ημουν στο καλο οχι στο βελτιστο..κοντα η τιμη βεβαια στην αρχη του βελτιστου αλλα δν την επιασα!!!
Δευτερα θα παω στον γιατρο να δουμε τι κανουμε απο εδω και περα!!να μου πει και που να παμε να γραψουμε το σπερμοδιαγραμμα!! ..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που είστε???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμπλεξα λιγο στη δουλεια!!!

θα βγω σιγα σιγα να κανω τις τελευταιες δουλειες μου πριν σχολασω!!

καληνυχτα και καλη συνεχεια σε ολες.. για μενα προβλεπεται...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 215994 ειμαστε σε καλες μερες, πρεπει να τις εκμεταλλευτουμε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 40746

φιλακιαααα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 334590

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!! sunny
Τόνια πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το μπεμπάκι!
Ελλη μου χάρηκα πολύ και με τα δικά σου πρώτα αποτελέσματα εξετάσεων!Οσο γι'αυτό με τα επίπεδα γονιμότητας, νομίζω ότι και το "καλό" είναι super!Αλήθεια, στις δικές μου εξετάσεις γιατί δεν έγραφε κάτι τέτοιο;Πώς είναι γραμμένο ακριβώς στις δικές σου;Για να ξέρω να ρωτήσω...
Κοριτσάκια αύριο γινόμαστε νονοί!!!!!!!!!!! I love you  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 27 654316 Τρελή χαρά και ανυπομονησία!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Σας αφήνω γιατί έχω πολλές δουλίτσες!Κι αν λέγατε για 2 πλυντήρια που θα γίνουν 4, καλύτερα να μη σας πω πόσα με περιμένουν! Shocked
Καλό Σ/Κ!Να περάσετε όμορφα! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις