676 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Σαβ Σεπ 29, 2012 12:39 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
αφρουλα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΝΤΕ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ? ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ! ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
αφρουλα έγραψε:ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΚΑΨΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!
αφρουλα έγραψε:ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΚΑΨΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΩ.ΛΟΙΠΟΝ.....
ΤΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ????Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ.
ΕΥΟΥΛΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙ.
ΕΛΛΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!!!ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΠΕΡΜΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ¨¨ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ¨¨!!!
ΑΦΡΟΥΛΑΑΑΑΑ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΘΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Υ.Γ. ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!
boubou έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΚΑΨΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΙ ΑΓΧΟΣ!
αυτα ειναι καλα εκανες κοπελα μου σιγα μη κατσουμε να χαλασουμε και την υγεια μας στο τελος για τους βλακες!!!!!!!
Αννα καλησπερα κουκλιτσα !!!
καλώς το Ειρηνάκι!!ποτε θα βαλεις το σταθερο ιντερνετ να ησυχάσεις ????
Γιαννα μου σε φαγαν οι δουλειες ε???Ελπιζω να τελειωσουν ολα συντομα να καταφερεις να ξεκουραστεις!! απο το στομα σου και στου Θεου το αυτί για τον αγαπητό σπερμουλη μας!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ειρηνάκι!!! Πως είσαι; Σε σκεφτόμουν και εσένα, που είχες χαθεί
Και τη Χαρά σκέφτομαι βρε κορίτσια! Εχει μιλάει καμμια μαζι της; Τη χάσαμε
Γιαννα καλημέρα!!!
Είσαι υπερβολική! Άκου θεά!!!
Αμάν και εσυ με τις δουλειές! Πιο χαλαρά, δεν πανε πουθενα και αύριο εκει θα είναι
eirinaki έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ειρηνάκι!!! Πως είσαι; Σε σκεφτόμουν και εσένα, που είχες χαθεί
Και τη Χαρά σκέφτομαι βρε κορίτσια! Εχει μιλάει καμμια μαζι της; Τη χάσαμε
Γιαννα καλημέρα!!!
Είσαι υπερβολική! Άκου θεά!!!
Αμάν και εσυ με τις δουλειές! Πιο χαλαρά, δεν πανε πουθενα και αύριο εκει θα είναι
καλημερα κοπελα μου εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να μπω στο φορουμ...κολλαει παρα πολυ..γραφω κ δν δημοσιευει τις απαντησεις μου κ μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε!!!!!εσυ τι κανεις κοπελα μου πως εισαι???
boubou έγραψε:Κουράγιο τότε Ειρήνη μου..η μεγάλη μέρα φτάνει
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!!
ΕΛΛΗ ΥΠΕΡ-ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!
ΑΝΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ,ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΟΥΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΠΑΖΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΣΙΔΕΡΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!ΧΑΧΑΧΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης