701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Σαβ Σεπ 29, 2012 1:46 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:eirinaki έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ειρηνάκι!!! Πως είσαι; Σε σκεφτόμουν και εσένα, που είχες χαθεί
Και τη Χαρά σκέφτομαι βρε κορίτσια! Εχει μιλάει καμμια μαζι της; Τη χάσαμε
Γιαννα καλημέρα!!!
Είσαι υπερβολική! Άκου θεά!!!
Αμάν και εσυ με τις δουλειές! Πιο χαλαρά, δεν πανε πουθενα και αύριο εκει θα είναι
καλημερα κοπελα μου εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να μπω στο φορουμ...κολλαει παρα πολυ..γραφω κ δν δημοσιευει τις απαντησεις μου κ μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε!!!!!εσυ τι κανεις κοπελα μου πως εισαι???
Καλα είμαι και εγω
Κάνω κάτι δουλιτσες σήμερα!
Εσυ; Πως είναι ο καιρός σας; Μπήκαν τα κρύα για τα καλα;
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ, ΕΙΡΗΝΑΚΙ
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eίδα κόμσο κ είπα να μπω να πω μια 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ' !!!! Τι κάνετε πως είστε? Κάτι για εξετάσεις διάβασα για Ευούλι κ Έλλη άντε κορίτσια έυχομαι να γίνεται σύντομα μανούλες να είστε ακόμα πιο πολύ ευτυχισμένες!
Αφρούλα στα μπουζούκια έπρεπε να πας από τη πρώτη μέρα χιχιχι!! Σε καλό σχήμα πήγες τουλάχιστον χιχιχι!!
Ειρηνάκι από τα ξένα γεια σου!!
ΚαρντασοΓιάννα α πα πα πα ασιδέρωτα πετσετάκια κουζίνας ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τι event κάνατε τελικά για το δόντι??
Γειτόνισσα θα έρθει κρύο? Εδώ κάτι γείτονες εφοδιάζονται με ξύλα κ σαν κουτσομπόλα που είμαι τα ανεβάζουν ένα ένα
αφρουλα έγραψε:ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eίδα κόμσο κ είπα να μπω να πω μια 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ' !!!! Τι κάνετε πως είστε? Κάτι για εξετάσεις διάβασα για Ευούλι κ Έλλη άντε κορίτσια έυχομαι να γίνεται σύντομα μανούλες να είστε ακόμα πιο πολύ ευτυχισμένες!
Αφρούλα στα μπουζούκια έπρεπε να πας από τη πρώτη μέρα χιχιχι!! Σε καλό σχήμα πήγες τουλάχιστον χιχιχι!!
Ειρηνάκι από τα ξένα γεια σου!!
ΚαρντασοΓιάννα α πα πα πα ασιδέρωτα πετσετάκια κουζίνας ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τι event κάνατε τελικά για το δόντι??
Γειτόνισσα θα έρθει κρύο? Εδώ κάτι γείτονες εφοδιάζονται με ξύλα κ σαν κουτσομπόλα που είμαι τα ανεβάζουν ένα ένα
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟ?
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:Εμένα απλά πήγε το μάτι μου βγήκα στο μπαλκόνι να φέρω πατάτες κ είδα κ ανέβαζαν ξύλα έχει πολύ γέλιο γιατί από πέρυσι που ήρθαν έχουν μια ντουλάπα αυτές τις εξωτερικές γεμάτο ξύλα !! Το σχολιάζαμε με τον αγά γιατί ξέρει από αυτά κ αυτά τα ξύλα καίγονται στο δευτερόλεπτο κ μάλλον τον έχουν πιάσει κότσο! τς τς τς α πα πα πα δε κάνω για γειτόνισσα χιχιχιχιχιχι
Αφρούλα πότε γυρνάς Καβάλα??
Ρε συ Γιάννα τόσο τραγικό ήταν έγω νόμιζα απλά έπεσαν κάτι σοβάδες αλλά νόμιζα ότι δε θα πάθαινες ζημιά!! Το πες στη σπιτονοικοκυρά? Παλιό είναι??
boubou έγραψε:Γιαννα ελα πες σε μενα πως μπηκαν εκει, θα κρατήσω το μυστικό σου
Ειρηνη πρεπει να κανεις κουράγιο γιατι εκει στα βορεια που πηγες τον περισσότερο καιρο έτσι θα ειναι!!
εδω παντως και σημερα εχει ήλιο και ζεστη.. γι αυτο εχουν αρρωστήσει ήδη οι μισοι..ότι να'ναι ο καιρος!!μια μια
Μαιρη thanx κοριτσάκι μου!!!!καλα βρε δν ντρέπεσαι να κοιτας την γειτονιά?χιχιχιχ
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα γειτόνισσα
Εδω δεν πιστεύω να κρυώσει γρήγορα οι καιρός αλλα το πετρέλαιο συν 30 λεπτά το λίτρο και αγοράζουν ξύλα απο τώρα γιατι μπορεί να πέσει και έλλειψη! Προνοεί ο κόσμος, εμείς έχουμε στο μπαλκόνι 2 τόνους απο τις ελιές του χωριού αλλα είναι μικρα και ισως χρειαστούμε και λίγα ακόμα
αφρουλα έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΨ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης