Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
684 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 684 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M003

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΟΝΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΙΑ ΜΙΑ,ΟΠΩΣ Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΤΑΚΤΟΠΙΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ, ΕΙΡΗΝΑΚΙ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
eirinaki έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ειρηνάκι!!! Πως είσαι; Σε σκεφτόμουν και εσένα, που είχες χαθεί
Και τη Χαρά σκέφτομαι βρε κορίτσια! Εχει μιλάει καμμια μαζι της; Τη χάσαμε

Γιαννα καλημέρα!!!
Είσαι υπερβολική! Άκου θεά!!!
Αμάν και εσυ με τις δουλειές! Πιο χαλαρά, δεν πανε πουθενα και αύριο εκει θα είναι

καλημερα κοπελα μου εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να μπω στο φορουμ...κολλαει παρα πολυ..γραφω κ δν δημοσιευει τις απαντησεις μου κ μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε!!!!!εσυ τι κανεις κοπελα μου πως εισαι???  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994

Καλα είμαι και εγω
Κάνω κάτι δουλιτσες σήμερα!
Εσυ; Πως είναι ο καιρός σας; Μπήκαν τα κρύα για τα καλα;

αααα ωραια ολες δουλιτσες κανουμε???χαχαχαχαο καιρος εδω εχει πολυ κρυο..ποτε βρεχει ποτε φυσαει...ασε...χαλια κρυοοοοοοο εχω παγωσει  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 534787  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 534787

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eίδα κόμσο κ είπα να μπω να πω μια 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ' !!!! Τι κάνετε πως είστε? Κάτι για εξετάσεις διάβασα για Ευούλι κ Έλλη άντε κορίτσια έυχομαι να γίνεται σύντομα μανούλες να είστε ακόμα πιο πολύ ευτυχισμένες!

Αφρούλα στα μπουζούκια έπρεπε να πας από τη πρώτη μέρα χιχιχι!! Σε καλό σχήμα πήγες τουλάχιστον χιχιχι!!

Ειρηνάκι από τα ξένα γεια σου!!

ΚαρντασοΓιάννα α πα πα πα ασιδέρωτα πετσετάκια κουζίνας ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τι event κάνατε τελικά για το δόντι?? Laughing Laughing Laughing Laughing

Γειτόνισσα θα έρθει κρύο? Εδώ κάτι γείτονες εφοδιάζονται με ξύλα κ σαν κουτσομπόλα που είμαι τα ανεβάζουν ένα ένα Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ(ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ???)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M015

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472 ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 534787

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα ελα πες σε μενα πως μπηκαν εκει, θα κρατήσω το μυστικό σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M158

Ειρηνη πρεπει να κανεις κουράγιο γιατι εκει στα βορεια που πηγες τον περισσότερο καιρο έτσι θα ειναι!!
εδω παντως και σημερα εχει ήλιο και ζεστη.. γι αυτο εχουν αρρωστήσει ήδη οι μισοι..ότι να'ναι ο καιρος!!μια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M112 μια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M160

Μαιρη thanx κοριτσάκι μου!!!!καλα βρε δν ντρέπεσαι να κοιτας την γειτονιά? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M037χιχιχιχ

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ, ΕΙΡΗΝΑΚΙ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472

αφρουλι μουυυυυυυυυυυυυυ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 315810

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eίδα κόμσο κ είπα να μπω να πω μια 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ' !!!! Τι κάνετε πως είστε? Κάτι για εξετάσεις διάβασα για Ευούλι κ Έλλη άντε κορίτσια έυχομαι να γίνεται σύντομα μανούλες να είστε ακόμα πιο πολύ ευτυχισμένες!

Αφρούλα στα μπουζούκια έπρεπε να πας από τη πρώτη μέρα χιχιχι!! Σε καλό σχήμα πήγες τουλάχιστον χιχιχι!!

Τι event κάνατε τελικά για το δόντι??
Laughing Laughing Laughing Laughing

Γειτόνισσα θα έρθει κρύο? Εδώ κάτι γείτονες εφοδιάζονται με ξύλα κ σαν κουτσομπόλα που είμαι τα ανεβάζουν ένα ένα Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Η ΔΟΛΙΑ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΕΡΚΕΝΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!!!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ?

ναιιιιιιιιιιιι ειναι μια κουκλαααααααααααααααααααααααα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 536304  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 536304

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα απλά πήγε το μάτι μου βγήκα στο μπαλκόνι να φέρω πατάτες κ είδα κ ανέβαζαν ξύλα έχει πολύ γέλιο γιατί από πέρυσι που ήρθαν έχουν μια ντουλάπα αυτές τις εξωτερικές γεμάτο ξύλα !! Το σχολιάζαμε με τον αγά γιατί ξέρει από αυτά κ αυτά τα ξύλα καίγονται στο δευτερόλεπτο κ μάλλον τον έχουν πιάσει κότσο! τς τς τς α πα πα πα δε κάνω για γειτόνισσα χιχιχιχιχιχι

Αφρούλα πότε γυρνάς Καβάλα??

Ρε συ Γιάννα τόσο τραγικό ήταν έγω νόμιζα απλά έπεσαν κάτι σοβάδες αλλά νόμιζα ότι δε θα πάθαινες ζημιά!! Το πες στη σπιτονοικοκυρά? Παλιό είναι??

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Eίδα κόμσο κ είπα να μπω να πω μια 'ΚΑΛΗΜΕΡΑ' !!!! Τι κάνετε πως είστε? Κάτι για εξετάσεις διάβασα για Ευούλι κ Έλλη άντε κορίτσια έυχομαι να γίνεται σύντομα μανούλες να είστε ακόμα πιο πολύ ευτυχισμένες!

Τι event κάνατε τελικά για το δόντι?? Laughing Laughing Laughing Laughing

καλημερα κοπελα μου!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟ?

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΧ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ(ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ???)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M015

πλακα κανεις????την ωρα που μιλουσαμε μαζι????????????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
χτυπησε κανενας????παναγια μου καλε

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟ?

οχι,...η δεσποινα την ειχε βαλει ως φωτο στο προφιλ της....δεν ξερω αμα την αλλαξε... Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΦΩΤΟ?

Της Δέσποινας? Την έβγαλε την έβαλε για λίγο να τη δούμε!! είναι ένα ροζ ζαχαρωτό απίστευτο!! Smile Smile Smile

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα γειτόνισσα
Εδω δεν πιστεύω να κρυώσει γρήγορα οι καιρός αλλα το πετρέλαιο συν 30 λεπτά το λίτρο και αγοράζουν ξύλα απο τώρα γιατι μπορεί να πέσει και έλλειψη! Προνοεί ο κόσμος, εμείς έχουμε στο μπαλκόνι 2 τόνους απο τις ελιές του χωριού αλλα είναι μικρα και ισως χρειαστούμε και λίγα ακόμα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Εμένα απλά πήγε το μάτι μου βγήκα στο μπαλκόνι να φέρω πατάτες κ είδα κ ανέβαζαν ξύλα έχει πολύ γέλιο γιατί από πέρυσι που ήρθαν έχουν μια ντουλάπα αυτές τις εξωτερικές γεμάτο ξύλα !! Το σχολιάζαμε με τον αγά γιατί ξέρει από αυτά κ αυτά τα ξύλα καίγονται στο δευτερόλεπτο κ μάλλον τον έχουν πιάσει κότσο! τς τς τς α πα πα πα δε κάνω για γειτόνισσα χιχιχιχιχιχι

Αφρούλα πότε γυρνάς Καβάλα??

Ρε συ Γιάννα τόσο τραγικό ήταν έγω νόμιζα απλά έπεσαν κάτι σοβάδες αλλά νόμιζα ότι δε θα πάθαινες ζημιά!! Το πες στη σπιτονοικοκυρά? Παλιό είναι??

βρε πεστε τους το αν εχετε θαρρος..κριμα δν ειναι να ταλαιπωρηθουν λογω άγνοιας??χιχχιιχι

Γιαννα νομιζα κι εγω σαν την Μαιρη ότι δν ήταν κάτι τοσο σοβαρό!!!πωπω !!!παλι καλα που δν ήταν βραδυ να κοιμαστε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M020

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΑΛΑ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΛΙΜΑ: ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ε?????

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗ ΦΩΤΟ,ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΒΑΤΑΡ.
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!
ΦΑΝΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γιαννα ελα πες σε μενα πως μπηκαν εκει, θα κρατήσω το μυστικό σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M158

Ειρηνη πρεπει να κανεις κουράγιο γιατι εκει στα βορεια που πηγες τον περισσότερο καιρο έτσι θα ειναι!!
εδω παντως και σημερα εχει ήλιο και ζεστη.. γι αυτο εχουν αρρωστήσει ήδη οι μισοι..ότι να'ναι ο καιρος!!μια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M112 μια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M160

Μαιρη thanx κοριτσάκι μου!!!!καλα βρε δν ντρέπεσαι να κοιτας την γειτονιά? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 M037χιχιχιχ

ασε μονο κουραγιο κανω κοπελα μου!!!τιποτα αλλο χαχαχαχα
περαστικα σε οσους ειναι αρρωστουληδες Razz Razz Razz Razz

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΨ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα γειτόνισσα
Εδω δεν πιστεύω να κρυώσει γρήγορα οι καιρός αλλα το πετρέλαιο συν 30 λεπτά το λίτρο και αγοράζουν ξύλα απο τώρα γιατι μπορεί να πέσει και έλλειψη! Προνοεί ο κόσμος, εμείς έχουμε στο μπαλκόνι 2 τόνους απο τις ελιές του χωριού αλλα είναι μικρα και ισως χρειαστούμε και λίγα ακόμα

Εμείς ευτυχώς έχουμε από πέρσι προνοήσαμε κ γεμίσαμε τη δεξαμένη κ έχει μείνει! Θα είμαστε κ χωριό οπότε εκεί έχουμε ξυλόσομπα κ τζάκι όπου τα ξύλα είναι δικά μας! προχθές πήγα να δω κάτι χαλιά κ μου έλεγε εκεί ο άνθρωπος ότι θα έχουμε βαρύ χειμώνα εγώ πιστεύω ότι δε θα ανάψουμε πολύ θέρμανση εδώ στη πόλη!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΨ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 29 417472

Οκ Αλιφέρη καλά να περάσεις!! Με το καλό στο σπίτι σου!! ααα δε σου είπα ανέβαίνω στα μέρη σου ιχιχιχιχιχι Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις