726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Σαβ Σεπ 29, 2012 2:07 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Εμείς ευτυχώς έχουμε από πέρσι προνοήσαμε κ γεμίσαμε τη δεξαμένη κ έχει μείνει! Θα είμαστε κ χωριό οπότε εκεί έχουμε ξυλόσομπα κ τζάκι όπου τα ξύλα είναι δικά μας! προχθές πήγα να δω κάτι χαλιά κ μου έλεγε εκεί ο άνθρωπος ότι θα έχουμε βαρύ χειμώνα εγώ πιστεύω ότι δε θα ανάψουμε πολύ θέρμανση εδώ στη πόλη!
'αφρουλα έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΨ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σου Γιάννα!!!
αχαχα εγώ χαλιά δεν έχω κ μάλλον πως ούτε φέτος θα πάρω μόνο στο δωμάτιο της μικρής κ στη κρεβατοκάμαρα μας κ από του χρόνου βλέπουμε χειμώνες λείπουμε για την ώρα οπότε είναι χαμένα λεφτά κ πιάνουν κ τόπο χιχιχι!!
Λοιπόν βγαίνω κ εγώ!! Καλό Σ/Κ καλά να περάσετε κ καλό μεσημέρι!! φιλιάαα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΛΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ε?????
odysseia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!καλα ειμαι λιγο νευρισαμενη/στεναχωρημενη γιατι ηρθε σημερα μια φιλη μου απ΄το σπιτι και ηταν ολι κριτικη για το Θαναση κτλ να μην σασ τα πολυ λεω γιατι γραπτως δεν ειναι ευκολο, δεν καταλαβαινω γιατι μονο εγω οταν πηγαινω σε αλλα σπιτια δεν αρχιζω την κριτικη, πως κανεις το ενα και πως κανεις το αλλο, το τι κανω με το παιδι μου ειναι δικο μου θεμα , στο κατω κατω αν κατι σου φαινεται στραβο μπορεις να το πεις με τροπο χωρις να θιξεις τον αλλο!
boubou έγραψε:μη το παιρνεις αρνητικα βρε!!για να ειναι φιλη σου κατι καλο εχει και την κανεις παρεα!!σιγουρα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικο να θεωρουν οι αλλοι οτι ειναι καλυτερη στην ανατροφη ενος παιδιου απο την ιδια την μανα του!!(εγω προσωπικα δν παιζει να το παιξω καλη σε κατι τετοιο..κατι θα πω!!!) αλλα ίσως να το ελεγε σαν συμβουλη και το πηρες αρνητικά? λεω μήπως!!!
εγινε το φαγητο μου παω να φαω και επανερχομαι!!!
Γνωριζομαστε απ΄το Γυμνασιο δε βλεπομαστε συχνα αλλα το ενδιαφερον και η αγαπη υποτιθεται ειναι δεδομενη.boubou έγραψε:μη το παιρνεις αρνητικα βρε!!για να ειναι φιλη σου κατι καλο εχει και την κανεις παρεα!!σιγουρα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικο να θεωρουν οι αλλοι οτι ειναι καλυτερη στην ανατροφη ενος παιδιου απο την ιδια την μανα του!!(εγω προσωπικα δν παιζει να το παιξω καλη σε κατι τετοιο..κατι θα πω!!!) αλλα ίσως να το ελεγε σαν συμβουλη και το πηρες αρνητικά? λεω μήπως!!!
εγινε το φαγητο μου παω να φαω και επανερχομαι!!!
odysseia έγραψε:Για να καταλαβετε τι εννοω, μπαινει μεσα, οπως σας εχω ξαναπει εχω χωρισει το καθιστικο στη μεση με τους καναπεδες και εχει μεινει ενας χωρος σαν ενα υπνοδωματιο(οχι τεραστιο κανονικο) οπου ειναι μονο τα παιχνιδια του για να ειναι σχετικα ασφαλησ και κυριος ελευθερος να παιξει/τρεξει κτλ.
μου λει γιατι δεν τον αφηνεις να περασει διπλα και νευριαζει?(δηλ. ο Θα νασης), και δεν ειναι οτι γκρινιαζε εκεινη τη στιγμη και αυτη πιστεψε πως ειναι απο αυτο.
Η τηλεοραση ετυχε να ειναι ανοιχτη, ''να του κοψεις την πολυ τηλεοραση'' μα αφου δε ξερει καθε ποτε βλεπει το παιδι τηλεοραση και για ποση ωρα, μεσολαβησαν διαφορα αλλα σχολια στο ιδιο στυλ εννοειτα,και στο τελος λεειστον Αποστολη ''αυτη τη μουσικη πρεπει να ακουει το παιδι΄΄ και βαζει στο you tube κατι τραγουδια και φευγοντας΄΄εγω Θαναση φευγω αλλα ο μπαμπας θα αφησει τη μουσικη΄΄
γεια!boubou έγραψε:εχεις δίκιο Οδύσσεια μου και να της μιλήσεις!!!!!!
θα βγω τώρα !!! θα τα πουμε αργοτερα!!! μην χαλιεσαι για χαζομαρες ομως!!οταν βρεις τον χρονο μιλα με την φίλη σου και μπορει τελικα να ειναι παρεξήγηση!!
σε φιλω!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης