Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελενη1976 έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα ελενη μου,και καλως ορισες στην παρεουλα μας!!!!εγω ειμαι η χρυσα και ειμαι στις προσπαθειες για μωρακι!!!
Σευχαριστω για το καλωσορισμα εγω τον αλλο μηνα θα κανω σπερματεγχηση.

σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!ολα θα πανε καλα!!θα το δεις!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα από τη δουλειά και τρώω παρεούλα με εσάς! Smile
Χρύσα μου τι κάνεις;
Ελένη καλώς όρισες!Να πάνε όλα καλά και ο επόμενος μήνας να φέρει στη ζωή σας ευτυχία!Προσπαθείτε καιρό;Η 1η σπερματέγχυσή σου είναι;
Τόνια μάλλον δεν σε πέτυχα,αλλά παρόλα αυτά να ευχηθώ να μας φέρεις ευχάριστα νέα από το μπεμπάκι και να περάσετε όμορφα στη Ζάκυνθο!
Σοφούλι να σας ζήσει η μπέμπα!!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580 Να είναι καλότυχη και υγιής!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 186253

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα από τη δουλειά και τρώω παρεούλα με εσάς! Smile
Χρύσα μου τι κάνεις;
Ελένη καλώς όρισες!Να πάνε όλα καλά και ο επόμενος μήνας να φέρει στη ζωή σας ευτυχία!Προσπαθείτε καιρό;Η 1η σπερματέγχυσή σου είναι;
Τόνια μάλλον δεν σε πέτυχα,αλλά παρόλα αυτά να ευχηθώ να μας φέρεις ευχάριστα νέα από το μπεμπάκι και να περάσετε όμορφα στη Ζάκυνθο!
Σοφούλι να σας ζήσει η μπέμπα!!!!!!!!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 50580 Να είναι καλότυχη και υγιής!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 186253

γεια σου ευουλα μου!!!καλα ειμαι και εγω!!εδω σπιτι..ξεκουραση!βλεπω σειρες στον αντ1!τι να κανω....!βαριεμαι κι ολας!τι καλο τρως???εγω σημερα εκανα αρακα!και θα φτιαξω και μια καφεδια τωρα!!!εχχεχεχε!!!πως πηγε η δουλιτσα???καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα μου γίγαντες έχουμε σήμερα!Μαγείρεψε η μητέρα μου ευτυχώς και παραλάβαμε ταπεράκι! Razz Καφεδάκι,ε;Καλή ιδέα!Θα φτιαξω κι εγώ ένα γιατί νυστάζω αλλά σε λίγη ώρα περιμένω την κοπέλα για αποτρίχωση και δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Ευούλι έγραψε:Χρύσα μου γίγαντες έχουμε σήμερα!Μαγείρεψε η μητέρα μου ευτυχώς και παραλάβαμε ταπεράκι! Razz Καφεδάκι,ε;Καλή ιδέα!Θα φτιαξω κι εγώ ένα γιατί νυστάζω αλλά σε λίγη ώρα περιμένω την κοπέλα για αποτρίχωση και δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ!

τυχερουλα!!!μακαρι να ειχα και εγω τι μανουλα μου κοντα!α,ρε μανα!!!!τι φταιει και εκεινη....?εγω εφυγα!μια χαρα οι γιγαντες!!!ε,ναι τεταρτη σημερα!
ναι ελληνικουλης!κουπατος!ναι φτιαξε και χαλαρωσε!
με τις εξετασεις τι εγινε...?τις εκανες..?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα πήρα τις ορμονολογικές!Δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν ήξερε η μικροβιολόγος να μου πει,αλλά καλές πρέπει να είναι...Είμαι μέσα στις φυσιολογικές τιμές παντού,γι'αυτό έβγαλα αυτό συμπέρασμα! Smile Την Παρασκευή θα πάω για κολπική καλλιέργεια...Πόσο δεν μπορώ αυτή την εξέταση! Mad

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Ευούλι έγραψε:Σήμερα πήρα τις ορμονολογικές!Δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν ήξερε η μικροβιολόγος να μου πει,αλλά καλές πρέπει να είναι...Είμαι μέσα στις φυσιολογικές τιμές παντού,γι'αυτό έβγαλα αυτό συμπέρασμα! Smile Την Παρασκευή θα πάω για κολπική καλλιέργεια...Πόσο δεν μπορώ αυτή την εξέταση! Mad

ε,μια χαρα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!πππφφφφφ...το ξερω....αυτες τις εξετασεις θα τις διξεις στο γυναικολογο σου?τις ορμονολογικες?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και πάλι
Κι εγω πινω καφεδάκι και βλέπω στον σκαι top chef
Έχω φάει κόλλημα με αυτη τη σειρά μου αρέσει

Ευουλι μπραβο για τις εξετάσεις! Θα στα επιβεβαιώσει και ο γιατρός βέβαια αλλα έκανες καλη αρχη!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι

Ευουλι μπραβο για τις εξετάσεις! Θα στα επιβεβαιώσει και ο γιατρός βέβαια αλλα έκανες καλη αρχη!

γεια σου και παλι αννουλα μου!!!!εγω αντ1 βλεπω...κολημενη χρονια!!!!!δεν το αλλαζζω σχεδον ποτε ο καναλι!σπανια κανω ζαπινγκ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη1976 έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα ελενη μου,και καλως ορισες στην παρεουλα μας!!!!εγω ειμαι η χρυσα και ειμαι στις προσπαθειες για μωρακι!!!
Σευχαριστω για το καλωσορισμα εγω τον αλλο μηνα θα κανω σπερματεγχηση.

Καλώς όρισες στην παρέα μας
Καλη επιτυχία σου εύχομαι και ελπίζω σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Αννα μου!Λέω να μην πάω ακόμα στο γιατρό...Να περιμένω και τις άλλες και μετά να τον ενημερώσω.Ελπίζω και η συνεχεια των εξετάσεων ν'αποδειχθεί καλή! Smile

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:

γεια σου και παλι αννουλα μου!!!!εγω αντ1 βλεπω...κολημενη χρονια!!!!!δεν το αλλαζζω σχεδον ποτε ο καναλι!σπανια κανω ζαπινγκ!

Εσυ είσαι παιδι του Χάρη Ρώμα ε;
Χαχα
Βλεπες και εγκλήματα;

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα Αννα μου!Λέω να μην πάω ακόμα στο γιατρό...Να περιμένω και τις άλλες και μετά να τον ενημερώσω.Ελπίζω και η συνεχεια των εξετάσεων ν'αποδειχθεί καλή! Smile

ναι,καλα το σκεφτηκες!να εχει μια ολοκληρωμενη εικονα!
μια χαρα θα ειναι και οι επομενες εξετασεις!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
xaftounaki έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:

Εσυ είσαι παιδι του Χάρη Ρώμα ε;
Χαχα
Βλεπες και εγκλήματα;

χαχχαχαχαχα!!!ναι!!!εννοειτε οτι τα εγκληματα δεν τα χανω!!!!!αφου τα κατεβαζω απο το greek movies και τα βλεπω συνεχεια!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι γιατί θα πάθει σοκ η κοπέλα μόλις έρθει!Αν μπορέσω θα μπω αργότερα!Καλό απόγευμα!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Ευούλι έγραψε:Κοριτσάκια μου σας αφήνω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι γιατί θα πάθει σοκ η κοπέλα μόλις έρθει!Αν μπορέσω θα μπω αργότερα!Καλό απόγευμα!

οκ ευουλα μου!!!τα λεμε!!!φιλακιαααα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Κοριτσάκια μου σας αφήνω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι γιατί θα πάθει σοκ η κοπέλα μόλις έρθει!Αν μπορέσω θα μπω αργότερα!Καλό απόγευμα!
Γεια σου Ευουλι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!

καπου πήρε το μάτι μου ότι γέννησε το Σοφουλι!! Κοριτσακι να σου ζησει η μπεμπουλα σου! καλοτυχη να ειναι στην ζωη της και με ανθρωπους που την αγαπουν!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 654316 περιμένουμε λεπτομέρειες!!!

Να πω κι εγώ στην Χρυσα να χαιρεται τον Ηλια της!!Να τα χιλιασει να ειναι παντα γερος!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 130627  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 130627

Ευουλι ξεκινησες κι εσύ εξετάσεις?? εμενα ηταν να βγουν σημερα αλλα η μια ορμονη δν ηταν ετοιμη και θα ειναι αυριο ετοιμες οι εξετασεις!! να δω ποτε θα τις παρω!! που δουλευω απογευμα και δν παιζει να με κατεβασει και πρωι ο αντρας μου κεντρο!! καλα αποτελεσματα σε οτι εχει συνεχεια αφου αυτες μια χαρα βγηκαν οπως λες!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 328109

ποιες πετυχαίνω μεσα?

κι εγω ηταν να κανω δουλειες αλλα ημουν εξω ολο το πρωι και γυρισα πτωμα.... πηγαμε για 4η φορα ΙΚΕΑ να παρουμε ενα ντουλαπακι για το μπανιο και παλι δν το πηραμε, γιατι δν χορουσε στο αυτοκινητο.. τωρα θα πουμε σε ενα φιλο να ερθει να μας βοηθησει με το δικο του που ειναι μεγαλο!! πφφ!!..εφαγα ομως τα υπεροχα κεφτεδακια που κανουν εκει χιχι pig pig

το Σαββατο τωρα θα στρωθω..τουλαχιστον χθες τελειωσα με το  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 517142  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 517142 .. αν και εχω αλλα 3 πληντυρια που με περιμενουν για πλυσιμο!! Embarassed Embarassed

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Έλλη μου γλυκια
Τι κάνεις;
Λένε για το φαγητο του ικεα αλλα εγω δεν έχω φάει ποτε
Εύχομαι καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου!! Ο άντρας σου έκανε τισ δικές του η όχι ακόμα;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως ότι εχω φάει απο το ΙΚΕΑ το θεωρω πολυ νόστιμο χιχιχι

οχι δν εκανε ο αντρας μου ακομη, θελω να μιλησω με τον γιατρο πριν για τις δικες μου και να του πω να μου προτινει αυτος γιατρο για τον αντρα μου!! πωπω ετσι που βαριεται να κουνηθει ο δικος μου, σε 100 χρονια θα τελειωσει ολο αυτο... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

εσυ τι κανεις κουκλιτσα?? κι ελεγα παει μονη μου ειμαι , δν μιλαει καμια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 4872

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα τι κάνετε? Γειτόνισσα πως είσαι? Μπουμπού τι κάνεις? Δε διάβασα τα πιο πάλια! Τα τελευταία με το φαγητό από ΙΚΕΑ λοιπόν εγώ έχω φάει μια καταπληκτική μους σοκολάτα προ αμνημονεύτων δεν ξέρω αν την φτιάχουν ακόμα! Μ αρέσουν κάτι μπισκότα που έχουν κ κάτι περίεργες μαρμελάδες κ φυσικά τα κιοφτεδάκια χιχιχι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 4872  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 4872

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χάθηκαν γιατι μιλούσα με μια φίλη στο τηλ

Έλλη μου αφου ο άντρας σου το πήρε απόφαση μην σε ανησυχεί, θα παει τι να κάνει και αυτός

Γεια σου γειτόνισσα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαιρουλα μου καλα ειμαι!Εσεις τι κανετε με τη μικρη ζουμπουρλουδικη Αννουλα!!!Απο γλυκα εχω φαει μονο τους λουκουμαδες με μερεντα..μιαμμμ!ολα μιαμ βασικα!!!χιιχιιχιιχ

Αννα μου θα τις κανει σιγουρα..το ποτε θα αξιωθουμε να τις τελειωσουμε δν ξερω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 40746

εχει και παζαρι αυτη τη βδομαδα στην Λαρισα και σε λιγο θα παμε προς τα εκει μια βολτα μιας και τις αλλες μερες δουλευω απογευμα και δν θα το προλαβω !!!

χαζευω απο εδω κι απο εκει και γι αυτο δν μιλουσα!αλλα τωρα θα βγω κιολας να ετοιμαστω!!!

σας φιλω κοριτσακια μου ομορφα!!!! καλη συνεχεια στην μερα σας!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 16 315810

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;
Εγώ πάλι εδώ μου αρέσει πολύ η παρέα σας....
Σας θεωρώ όλες άτομα με πολύ θετική ενέργεια.. I love you I love you I love you
Ελένη καλοσήρθες στην παρέα και γενικά στο φόρουμ και καλή επιτυχία!!!!!!
Και εγώ δεν θα μείνω πολύ μέσα γιατί έχουμε εμβόλιο σήμερα,χτύπησε κι εχθές στα χειλάκια της το χρυσό μου και έγιναν ένα πράγμα ανάμεσα σε Ατζελίνα Τζολί και Ατζελα Δημητρίου μετα τις πλαστικές, τούμπανο τα χείλη λέμε.....
Την είδατε χθες;;;;Πως έγινε έτσι;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις