Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη μου καλο βράδυ!! Πολλα φιλια

Νικολετα γεια σου
Περαστικα στο παιδάκι σου!

Δεν έχουμε πάντα θετικη ενέργεια, εχει πέσει και ψυχοπλάκωμα εδω....ουυυυυυ!!!
Αλλα κυρίως προσπαθούμε να τα βλέπουμε όλα θετικα

Την είδα την Αντζελα, έχεις γίνει σα σαμπρελα

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaftounaki έγραψε:Έλλη μου καλο βράδυ!! Πολλα φιλια

Νικολετα γεια σου
Περαστικα στο παιδάκι σου!

Δεν έχουμε πάντα θετικη ενέργεια, εχει πέσει και ψυχοπλάκωμα εδω....ουυυυυυ!!!
Αλλα κυρίως προσπαθούμε να τα βλέπουμε όλα θετικα

Την είδα την Αντζελα, έχεις γίνει σα σαμπρελα

Εγώ σας βλέπω μια χαρά!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!!κάπως έτσι έγιναν και τα χείλη της μικρής μου.
Φεύγω τώρα, πάμε παιδίατρο για το καθορισμένο εμβόλιο μας..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΡΡΕΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 654316
Εμεις εδώ όλα καλα,η μικρή μεγαλώνει και εγω προστοπαρών πήρα μισο κιλό!!200 γραμμαρια ειναι η μικρουλα μουυυ...
στις 12 οκτωμβρίου έχω ραντεβού στον δικό μου γιατρό και στις 30 οκτωμβρίου έχω β επιπέδου..

έχουμε καμιά νεα εγκυουλα???πειτε να χαρουμεεεεεεεε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ κανετε;Μου λειψατε πολυ.εμεις ακομα περιμενουμε να τελειωσουν τα μάστορια.κουραστηκα,δεν αντεχωαλλο.σορρυ που δεν σχολιαζω αλλα μπαινω απ το κιν
ευχαριστω για το ενδιαφερων.φιλια
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 417472

goldangel1990

goldangel1990
γιαννα μου αντε μακαρι να τελειωσουν ολα γρήγορα,να ησυχάσεις!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα πάλι!Τσα! Razz
Ελλη μου είπα να ξεκινήσουμε κι εμείς σιγά σιγά εξετάσεις, τουλάχιστον τις πιο "απλές".Και αργότερα τις υπόλοιπες,αν και το καλύτερο θα'ταν να μη χρειαστεί!Καλά μας αποτελέσματα κουκλίτσα! Smile
Γιάννα μου ακόμη με τους μαστόρους,ε;Μπελάς στα καλά καθούμενα! Mad
Εβελινάκι πολύ ωραία τα νέα σου!Πάντα τετοια ευχάριστα να μας λες!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια φορά κατάφερα κι εγώ να έχω χρόνο για παρεούλα και όλες λείπετε... Crying or Very sad Σας συγχωρώ, με την προϋπόθεση να περνάτε όμορφα! Very Happy
Καληνύχταααααααααααα!!!!!!!!!!!

elenisakis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια τι κανετε?
Ποσο μου αρεσει αυτο το "προσπαθουμε για μωρακι"......ανυπομωνω να περασει ο καιρος για αρχισουμε και μεις ξανα προσπαθειες

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια τελειώσαμε με το μαρτύριο της παιδιάτρου....το τι κλάμα έριξε δεν λέγεται......
Ευτυχώς ηρέμησε γρήγορα και πριν μισή ώρα έπεσε ξερή για ύπνο.
Ελένη χαίρομαι που είσαι καλύτερα και ανυπομονείς να ξαναμείνεις έγκυος,τώρα εκεί πρέπει να εστιάσεις και ο πόνος θα φύγει σιγά σιγά.
Εδώ η παρεούλα είναι πολύ καλή και όλα τα κορίτσια καταπληκτικά θα ξεχαστείς τουλάχιστον λιγάκι.
Μακάρι να υπήρχε αυτό το φόρουμ οταν το είχα πάθει κι εγώ ισώς να μην έκανα τόσο πολύ χρόνο να το ξεπεράσω.... Smile Smile Smile Smile Smile

odysseia

odysseia
Ξυπνησα στις 2 και μιση λες και ειχα κοιμηθει ωρες!Δε νυσταζω καθολου! Διαβασα το #65 και το #66, και περασε λιγο η ωρα.
Το μονο καλο ειναι οτι θα πιω καφε με τον Αποστολη.
Ελπιζω να μη νυσταξω κατα τη διαρκεια της ημερας Very Happy.
Κ α λ η μ ε ρ α, κοριτσια μου!
ελπιζω να μπορεσω να μπω κατα τη διαρκεια της ημερας γιατι με μερικες εχουμε χαθει. Πολλα φιλια!
MySpace
MySpace
MySpace

odysseia

odysseia
Α!Ελλη ειδα φωτογραφιες σου στο θεμα με τα νυφικα!
καλε, εισαι πολυ ομορφη και μικρουλα!
και το νυφικο υπεροχο!

ζωάκι

ζωάκι
odysseia έγραψε:Α!Ελλη ειδα φωτογραφιες σου στο θεμα με τα νυφικα!
καλε, εισαι πολυ ομορφη και μικρουλα!
και το νυφικο υπεροχο!

Καλημέρα Οδύσσεια! Δεν ξέρω αν είσαι ακόμα ξύπνια!! Μάλλον δεν είχε καμία άλλη τις ανησυχίες σου SmileSmile
Εμένα φρόντισαν να με ξυπνήσουν στις 7 κάποιοι κύριοι ακριβώς έξω απ' το παράθυρό μας (χτίζεται ένα σπίτι και ήρθαν για επιθεώρηση) και όταν τους το είπα, ο πιο ετοιμόλογος μου την είπε κιόλας, ότι είναι 7 και όχι ξημερώματα!!!!! Οπότε, μιας και κοιμήθηκα 1 και κάτι, τώρα κουτουλάω!

Σοφία να σου ζήσει το μωράκι σου και να έχει όλα τα καλά του κόσμου και την αγάπη!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810

Αννούλα και Ειρήνη η μπεμπούλα μεγαλώνει απ' ό,τι φαίνεται από τις καθημερινές επεκτατικές εργασίες της κοιλιάς μου! Smile
Αφήστε που έχει ανοίξει η όρεξή μου και πρέπει να περιοριστώ! Προς το παρόν είμαι πολύ καλά βέβαια, αλλά τώρα αρχίζει η ανηφόρα! Χθες ειδικά ήταν το αποκορύφωμα... ευτυχώς που έγινε έτσι (έφαγα τον αγλέωρα όλη μέρα!) και σιχάθηκα τη λαιμαργία μου! ελπίζω να μην επαναληφθεί τους επόμενους μήνες!!! Smile

Εσείς πώς είστε;;; έχω χάσει την καθημερινή επαφή λόγω διαφόρων!!
Την καλημέρα και τα φιλιά μου!
Θα είμαι εδώ ως τις 11 περίπου.. Θα κάνω αποτρίχωση, ένα κέικ και ό,τι άλλο προκύψει!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!

Μα τι γίνεται; Είναι οι μέρες της αποτριχωσης; Κι εγω θα πάω το απόγευμα!! Χαχα

Οδυσεια καλημέρα! Τι ώρα κοιμηθηκες παιδι μου και ξυπνησες μες την άγρια νύχτα;

Γεια σου Ζωη
Άρχισαν τα σαβουρωματα ε; Εσύ έχεις αυτοέλεγχο μη φοβάσαι! Με το ζαχαρο όλα οκ;

ζωάκι

ζωάκι
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα!!!

Μα τι γίνεται; Είναι οι μέρες της αποτριχωσης; Κι εγω θα πάω το απόγευμα!! Χαχα

Οδυσεια καλημέρα! Τι ώρα κοιμηθηκες παιδι μου και ξυπνησες μες την άγρια νύχτα;

Γεια σου Ζωη
Άρχισαν τα σαβουρωματα ε; Εσύ έχεις αυτοέλεγχο μη φοβάσαι! Με το ζαχαρο όλα οκ;

Άρχισα άρχισα!! Το ζάχαρο σε γενικές γραμμές πολυ καλά! δυστυχώς όμως το φαγητό είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που το αποσυντονίζει!! Σήμερα ας πούμε, μετά το πρωινό, μου κάνει κόλπα προς τα πάνω!
Smile
Εσύ πώς είσαι; πώς περνάς;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αννούλα και Ζωάκι!Τι κάνετε;Ζωή διαβάζω πως όλα βαίνουν καλώς και έχουμε "επεκτατικές εργασίες" στην κολίτσα σου!Πολύ χαίρομαι!
Εγώ δεν πήγα στη δουλειά σήμερα.Είπα να χαλαρώσω μιας και χθες το βράδυ είχα άλλη μια κρίση... Crying or Very sad Αυτή τη φορά το πήρα πιο χαλαρά βέβαια, αλλά δεν παύει να μου προκαλεί ανησυχίες,φοβίες και όλα τα συναφή που τόσο προσπαθώ να αποφύγω!Τεσπα, προσπαθώ να το βλέπω θετικά όσο γίνεται...

ζωάκι

ζωάκι
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Αννούλα και Ζωάκι!Τι κάνετε;Ζωή διαβάζω πως όλα βαίνουν καλώς και έχουμε "επεκτατικές εργασίες" στην κολίτσα σου!Πολύ χαίρομαι!
Εγώ δεν πήγα στη δουλειά σήμερα.Είπα να χαλαρώσω μιας και χθες το βράδυ είχα άλλη μια κρίση... Crying or Very sad Αυτή τη φορά το πήρα πιο χαλαρά βέβαια, αλλά δεν παύει να μου προκαλεί ανησυχίες,φοβίες και όλα τα συναφή που τόσο προσπαθώ να αποφύγω!Τεσπα, προσπαθώ να το βλέπω θετικά όσο γίνεται...

Γεια σου Ευούλα!!
Ναι ναι επεκτεινόμαστε!!Είναι απίστευτο πώς μεγαλώνει βδομάδα τη βδομάδα!
Ξέρω ότι είμαι απ' έξω απ' το χορό, αλλά όσα περιγράφεις μου ακούγονται φυσιολογικά.. και οι φοβίες και οι ανησυχίες αλλά και η προσπάθεια να το πάρεις χαλαρά. Εγώ σου εύχομαι να συμβαίνει όσο το δυνατόν σπανιότερα και να το παίρνεις όσο το δυνατόν χαλαρότερα!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810
Καλή ξεκούραση λοιπόν! Εγώ υποστηρίζω πώς έπρεπε να έχουμε μία διακοπή στη μέση της βδομάδας (Τετάρτη ας πούμε) και μία την Κυριακή.. θα ήταν πιο ωραία η βδομάδα μας! Wink

elenisakis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoletta10 έγραψε:Γειά σας κορίτσια τελειώσαμε με το μαρτύριο της παιδιάτρου....το τι κλάμα έριξε δεν λέγεται......
Ευτυχώς ηρέμησε γρήγορα και πριν μισή ώρα έπεσε ξερή για ύπνο.
Ελένη χαίρομαι που είσαι καλύτερα και ανυπομονείς να ξαναμείνεις έγκυος,τώρα εκεί πρέπει να εστιάσεις και ο πόνος θα φύγει σιγά σιγά.
Εδώ η παρεούλα είναι πολύ καλή και όλα τα κορίτσια καταπληκτικά θα ξεχαστείς τουλάχιστον λιγάκι.
Μακάρι να υπήρχε αυτό το φόρουμ οταν το είχα πάθει κι εγώ ισώς να μην έκανα τόσο πολύ χρόνο να το ξεπεράσω.... Smile Smile Smile Smile Smile

πριν λιγες μερες η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα ουτε καν να σκεφτω για μια νεα εγκυμοσυνη συντομα....ομως τωρα ανυπομωνω και ευχομαι να ερθει το ιδιο γρηγορα με την πρωτη φορα και να παει καλα......ενταξει ακομα ειναι πολυ δυσκολο και δεν υπαρχει μερα που να μην σκεφτω το αγγελακι μου....αλλα πιστευω π ς αν εγω ειμαι καλα θα ειναι κι αυτο εκει ψηλα

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Αννούλα και Ζωάκι!Τι κάνετε;Ζωή διαβάζω πως όλα βαίνουν καλώς και έχουμε "επεκτατικές εργασίες" στην κολίτσα σου!Πολύ χαίρομαι!

Ευουλι μου λυπάμαι! Ήσουν σπιτι; Ελπίζω όχι μόνη σου
Είναι φυσιολογικό και να ανησυχείς και να φοβάσαι! Προσπάθησε απλα να είσαι ηρεμη και ξεκουρασου σήμερα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
Γεια σου Ευούλα!!
Ναι ναι επεκτεινόμαστε!!Είναι απίστευτο πώς μεγαλώνει βδομάδα τη βδομάδα!
Ξέρω ότι είμαι απ' έξω απ' το χορό, αλλά όσα περιγράφεις μου ακούγονται φυσιολογικά.. και οι φοβίες και οι ανησυχίες αλλά και η προσπάθεια να το πάρεις χαλαρά. Εγώ σου εύχομαι να συμβαίνει όσο το δυνατόν σπανιότερα και να το παίρνεις όσο το δυνατόν χαλαρότερα!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 17 315810
Καλή ξεκούραση λοιπόν! Εγώ υποστηρίζω πώς έπρεπε να έχουμε μία διακοπή στη μέση της βδομάδας (Τετάρτη ας πούμε) και μία την Κυριακή.. θα ήταν πιο ωραία η βδομάδα μας! Wink

Ευχαριστώ Ζωή μου!Εγώ πάλι το θέλω το διημεράκι μου συνεχόμενα, γιατί νομίζω πως σε μια μέρα δεν θα ήξερα τι να πρωτοκάνω,ακόμα κι αν μετά από 3 μερούλες θα ξανακαθόμασταν!Εχω όμως να προτείνω κάτι καλύτερο:να προσθέσουμε και την Τετάρτη! Laughing Laughing Laughing Καλά, εδώ θα μας κόψουν κι αυτά που έχουμε κι εγώ ονειρεύομαι! Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελένη καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα μας
Είχες και εσυ μια ατυχία ε; Λυπάμαι! Εύχομαι σύντομα να είσαι πάλι εγκυουλα και να πανε όλα καλα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Ευουλι μου λυπάμαι! Ήσουν σπιτι; Ελπίζω όχι μόνη σου
Είναι φυσιολογικό και να ανησυχείς και να φοβάσαι! Προσπάθησε απλα να είσαι ηρεμη και ξεκουρασου σήμερα

Ευτυχώς Αννα μου πάντα με πιάνει στον ύπνο!Ο άντρας μου έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι και δεν το καταλαβε παρά στο τέλος.Βέβαια δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι εκείνη την ώρα,αλλά βοηθά μετά στην ψυχολογική ενίσχυση!Τον καημενούλη κι αυτόν τι τραβά μαζί μου!Πάλι καλά που είναι εντελώς ψύχραιμος πάντα και με κάνει κι εμένα να ηρεμώ πιο γρήγορα...Τι να κάνουμε;!Θα το παλέψουμε κι αυτό και θα νικήσουμε! Smile

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελένη να σε καλωσορίσω κι εγώ στην παρέα μας και να ευχηθώ με το καλό το αγγελούδι σου να έχει ένα υγιέστατο αδερφάκι!Ολα θα γίνουν!Απλά πρέπει να έχουμε δύναμη, υπομονή και πίστη! Smile

ζωάκι

ζωάκι
elenisakis έγραψε:
πριν λιγες μερες η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα ουτε καν να σκεφτω για μια νεα εγκυμοσυνη συντομα....ομως τωρα ανυπομωνω και ευχομαι να ερθει το ιδιο γρηγορα με την πρωτη φορα και να παει καλα......ενταξει ακομα ειναι πολυ δυσκολο και δεν υπαρχει μερα που να μην σκεφτω το αγγελακι μου....αλλα πιστευω π ς αν εγω ειμαι καλα θα ειναι κι αυτο εκει ψηλα

Καλημέρα Ελένη και καλωσήρθες!
Δεν ξέρω πότε σου συνέβη, αλλά πέρσι ακριβώς αυτήν την εποχή (αρχές Σεπτέμβρη) το έπαθα κι εγώ (και το έμαθα, γιατί είχε συμβεί πολύ νωρίτερα χωρίςνα το αντιληφθώ).. Τώρα είμαι στο 6ο και περιμένουμε την κορούλα μας συντομότατα, γι'αυτό δε θέλω να μου απογοητεύεσαι!
Σου εύχομαι δύναμη και κουράγιο που θα βρισκεις από ανθρώπους και πράγματα που αγαπάς.. επίσης, να σας έρθει μόλις το θελήσετε χωρίς καμία αναβολή! Smile Εμάς πήρε 5-6 μήνες μετά την απόξεση, αλλά τα καταφέραμε, και μάλιστα μου φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο όλα εκείνα!
Σας φιλώ!
Πρέπει να κάνω μπανάκι και να φύγω για λίγο ως το μεσημέρι! χοχοχο

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σίγουρα χρειάζεται στους δυο κάποιος να είναι πιο ήρεμος για να χαλαρώνει και τον άλλο!
Και βέβαια θα το παλέψεις και θα το νικησεις
Έτσι να βλέπω θετικη ενέργεια

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Σίγουρα χρειάζεται στους δυο κάποιος να είναι πιο ήρεμος για να χαλαρώνει και τον άλλο!
Και βέβαια θα το παλέψεις και θα το νικησεις
Έτσι να βλέπω θετικη ενέργεια

Είπαμε!Περνάω φάση αισιοδοξίας!Αφού,φαντάσου, ούτε η κρίση δεν μπόρεσε να με καταβάλλει πλήρως!Με έριξε βέβαια λίγο, ομολογώ, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβώ,τραβώ,τραβώ! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις