151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τρι Οκτ 09, 2012 11:13 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια δεν εχουμε νεα απο τη Sofy ε? Ειχε και εκεινη ραντεβου μ ετον γιατρο εχθες... Δεν μας ειπε πως πηγε....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefy έγραψε:Κοριτσια δεν εχουμε νεα απο τη Sofy ε? Ειχε και εκεινη ραντεβου μ ετον γιατρο εχθες... Δεν μας ειπε πως πηγε....
Nancy82 έγραψε:Καλημέρα κοπέλα μου! Ακόμη είμαστε πολύ νωρίς!Κι εγώ έχω τεράστιο πρήξιμο και όσοι με βλέπουν νομίζουν ότι φουσκώνω αλλά είναι πρήξιμο. Το καταλαβαίνω γιατί κάποιες μέρες η κοιλιά μου είναι όπως πριν! Εμείς πήγαμε τη Δευτέρα όταν έμπαινα στη 10η βδομάδα και κάναμε υπέρηχο! Ήταν φανταστικά! Είδαμε τα χεράκια και τα ποδαράκια του, μας έδειξε ο γιατρός και τον εγκέφαλό του και ήταν πολύ άτακτο το μικρόμου! Κουνούσε χέρια πόδια καιεκανε γύρω γύρω! Τέλειο συναίσθημα. Ανυπομονώ να έρθει η 23/10 να πάω για αυχενική για να το ξαναδώ!
Nancy82 έγραψε:Περαστικά σας Στέφυ και γρήγορα να γίνεται καλά και οι δύο!
el88tse έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε εγω οχι πολυ καλα ειχα ενα ατυχηματακι με το μαχαιρι και κοπηκα στο χερι το αποτελεσματα να κανω τρια ραμματακια αλλα δεν θα παρω αντιβιοση δεν κανει μονο ωτεπον αλλα ανησυχω πολυ για το μωρο αν ειναι καλα
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:Καλησπερα σας!!!!Ηρθα και εγω σαν νεο μελος στην ομαδουλα σας!Λεγομαι Πωλινα ειμαι στην 8η εβδομαδα(7w+4d) με ΠΗΤ 29/5/2013!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!!
ntoris έγραψε:kalispera koritsia !ti wraia pareoula pou exete! eimai 6 evdomadwn kai einai prwti egumosini! kai egw kata maio tha to xw agalitsa prwta o theos!kardoula tha akousoume se mia vdomada peripou kai anupomonoume!!!!ti wraia na moirazese oles tis anusixies sou edw!gt kai apo tis files mou eimai i prwti eguoula ara liga mporw na moirastw!
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:Καλησπερα σας!!!!Ηρθα και εγω σαν νεο μελος στην ομαδουλα σας!Λεγομαι Πωλινα ειμαι στην 8η εβδομαδα(7w+4d) με ΠΗΤ 29/5/2013!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!!
vblue έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Εδώ μια Μανούλα Μαΐου 2011, συνοδοιπόρος της Stefys στην πρώτη της εγκυμοσύνη! Εύχομαι σε όλες σας καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά παιδιά!!!! Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απ την στιγμή που θα κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά και μετά... Όλα αλλάζουν , προς το καλύτερο!!!
Στεφάκι χάρηκα πολύ που διάβασα ότι περιμένεις πάλι παιδάκι!!! Φιλιά πολλά και με το καλό!!!! Αλήθεια πώς είναι όταν έχεις ένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία να περιμένεις το δεύτερο????
Καλησπερα!!και μενα την ιδια ημερομηνια μου εδωσε ο γιατρος!!!Εγω ειμαι απο Κομοτηνη αλλα μενω Ηρακλειο,Κρητη!Εσυ απο που εισαι?xrisili έγραψε:ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:Καλησπερα σας!!!!Ηρθα και εγω σαν νεο μελος στην ομαδουλα σας!Λεγομαι Πωλινα ειμαι στην 8η εβδομαδα(7w+4d) με ΠΗΤ 29/5/2013!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!!
γειά σου Πωλίνα το ίδιο είμαι και εγώ ακριβώς με πιθανή ημερομηνία 29/05/13.. απο που είσαι?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης