Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 6:17 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε;τωρα ειδαμε την ομαδουλα αυτη.και εγω ειμαι εγκυουλα στην 9η βδομαδα και εδω και μια βδομαδα δυστυχως ειμαι ξαπλα γιατι επαθα σοβαρη αποκολληση.με κολλησε η μικρη μου γαστρεντεριτιδα λογω πρωτης χρονιας στον παιδικο και εκανα πολλες φορες εμετο πολυ πιεση οποτε ηρθε η αποκολληση δυστυχως.ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Καλως ηρθες! Προσοχη τωρα με την αποκολληση ε??????? Να χαιεσαι την μικρούλα σου!

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 7:49 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε;τωρα ειδαμε την ομαδουλα αυτη.και εγω ειμαι εγκυουλα στην 9η βδομαδα και εδω και μια βδομαδα δυστυχως ειμαι ξαπλα γιατι επαθα σοβαρη αποκολληση.με κολλησε η μικρη μου γαστρεντεριτιδα λογω πρωτης χρονιας στον παιδικο και εκανα πολλες φορες εμετο πολυ πιεση οποτε ηρθε η αποκολληση δυστυχως.ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Καλως ηρθες! Προσοχη τωρα με την αποκολληση ε??????? Να χαιεσαι την μικρούλα σου!

να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.και εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 7:50 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:

να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.και εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 9:38 am

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσι μου περαστικα σου με την αποκολληση να προσεχεις εγω υποφερω απο τον πονο στα ραμματα αλλα ενταξει δεν πηγαμε να το δουμε το μωρο δεν ειναι ανυσηχητικο μου ειπε να περιμενω την δευτερα για την αυχενικη......

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 9:40 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλησπερα κοριτσι μου περαστικα σου με την αποκολληση να προσεχεις εγω υποφερω απο τον πονο στα ραμματα αλλα ενταξει δεν πηγαμε να το δουμε το μωρο δεν ειναι ανυσηχητικο μου ειπε να περιμενω την δευτερα για την αυχενικη......

να΄σαι καλα κοριτσακι μου.καλη επιτυχια σου ευχομαι με την αυχενικη

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 9:50 am

ntoris

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sgk έγραψε:Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουργια στην παρεα σας και ειμαι για πρωτη φορα εγκυος μετα απο δυσκολιες......στην 12η βδομαδα. Ελπιζω το φετινο πασχα να ειναι για ολες μας το καλυτερο!!!!!Ευχομαι σε ολες μια καλη εγκυμοσυνη!!!εγω προς το παρον εχω συνεχεια αναγουλες και εμετους. Δε ξερω γιατι το λενε πρωινη ναυτια αφου και το βραδυ μια χαρα κανω εμετο.
euxomai kai se sena mia teleia egumosini kai mia pou anafereis anagoules na sou pw oti kai egw den eimai kaliteri ,to bradu xupnaw gia auto to logo kai den me afinei na koimithw mexri kai to prwi pou ta panta me anagouliazoun!na doume pote tha perasoun auta...!

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 1:03 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stefy και el88tse περαστικά σας κορίτσια!!!
Πωλίνα καλώς όρισες!
Ντορις πόσο σε καταλαβαίνω κι εγώ η πρώτη της παρέας είμαι και δεν έχω άνθρωπο για συμπαράσταση...
Skg καλώς όρισες κι υπομονή με τις αναγούλες, στην 12η βδομάδα λογικά τελειώνεις με αυτά!!
Gramatiki περαστικά σου κι υπομονή με την ξάπλα!!!
Με την sofy δεν είχαμε τελικά νεότερα όμως ε?
Πόσο χαίρομαι που μαζευόμαστε πολλές...
Εγώ τις τελευταιές μέρες έχω αγχωθεί πολύ με θέματα υγείας οικογενειακά αλλά και προβλήματα με την δουλειά..
Ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα τελικά, την Πέμπτη θέλω ν ακούσω σωστά το σπορίνι, θα μαστε 10 εβδομάδων πια...

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 9:56 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Stefy και el88tse περαστικά σας κορίτσια!!!
Πωλίνα καλώς όρισες!
Ντορις πόσο σε καταλαβαίνω κι εγώ η πρώτη της παρέας είμαι και δεν έχω άνθρωπο για συμπαράσταση...
Skg καλώς όρισες κι υπομονή με τις αναγούλες, στην 12η βδομάδα λογικά τελειώνεις με αυτά!!
Εγώ τις τελευταιές μέρες έχω αγχωθεί πολύ με θέματα υγείας οικογενειακά αλλά και προβλήματα με την δουλειά..
Ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα τελικά, την Πέμπτη θέλω ν ακούσω σωστά το σπορίνι, θα μαστε 10 εβδομάδων πια...

Despinaki Σ ευχαρστω πολύ! Με το καλό την Πέμπτη. Εγω πηγα εχθες στην δουλεια και δεν αντεξα... Εφυγα νωριτερα.... Και σημερα δεν θα παω μπας και συνελθω. Πολυ βηχα και συναχι.. Απο τα ιγμορεια μου με ποναει ολο μου το κεφαλι.... Crying or Very sad

Despinaki μου προσπαθεισε να τα βλεπεις ολα πιο αποστασιοποιημενα για να προστατεψεις τον εαυτο σου και κατ επεκταση το μωρακι σου. Οσο ειναι δυνατον βεβαια αλλα προσπαθησε το...

Απο τη Sofy οχι δεν ειχαμε κανενα νεο. Ελπιζω οτι θα εχουμε συντομα ομως και ευχαριστα...

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:27 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
Πωλίνα καλώς όρισες!

Despinaki Σ ευχαρστω πολύ! Με το καλό την Πέμπτη. Εγω πηγα εχθες στην δουλεια και δεν αντεξα... Εφυγα νωριτερα.... Και σημερα δεν θα παω μπας και συνελθω. Πολυ βηχα και συναχι.. Απο τα ιγμορεια μου με ποναει ολο μου το κεφαλι.... Crying or Very sad

Despinaki μου προσπαθεισε να τα βλεπεις ολα πιο αποστασιοποιημενα για να προστατεψεις τον εαυτο σου και κατ επεκταση το μωρακι σου. Οσο ειναι δυνατον βεβαια αλλα προσπαθησε το...

Απο τη Sofy οχι δεν ειχαμε κανενα νεο. Ελπιζω οτι θα εχουμε συντομα ομως και ευχαριστα...

προσεξε το αυτο με τον βηχα γιατι πιεζεσαι πολυ οταν βηχεις.σου εδωσε κατι ο γιατρος για τον βηχα;

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:28 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
Πωλίνα καλώς όρισες!

προσεξε το αυτο με τον βηχα γιατι πιεζεσαι πολυ οταν βηχεις.σου εδωσε κατι ο γιατρος για τον βηχα;

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:29 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να μου δωσει...? Μονο ντεπον επιτρεπεται...

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:32 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Τι να μου δωσει...? Μονο ντεπον επιτρεπεται...

για τον βηχα;καποιο φυτικο σιροπι;κατι;δε ξερω κιολας υποθεσεις κανω.γιατι ο βηχας δεν παλευεται.εχεις δυνατο βηχα;

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:35 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

για τον βηχα;καποιο φυτικο σιροπι;κατι;δε ξερω κιολας υποθεσεις κανω.γιατι ο βηχας δεν παλευεται.εχεις δυνατο βηχα;

Εχω δυνατο βηχα ναι.... και απο το συναχι με ποναει το κεφαλι μου... Δεν κανει να παρω τιποτα μου ειπε. Ειδικα στο πρωτο 3μηνο μονο ντεπον τιποτα αλλο. Τσαγακι με μελι και καραμελες για το λαιμο... Αυταααα...

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 10:37 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εχω δυνατο βηχα ναι.... και απο το συναχι με ποναει το κεφαλι μου... Δεν κανει να παρω τιποτα μου ειπε. Ειδικα στο πρωτο 3μηνο μονο ντεπον τιποτα αλλο. Τσαγακι με μελι και καραμελες για το λαιμο... Αυταααα...

καταλαβα υπομονη τοτε τι να κανεις;τουλαχιστον να παιρνεις κανα ντεπον να μην σε ποναει και το κεφαλι σου.

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Δευ Οκτ 15, 2012 11:57 pm

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:
xrisili έγραψε:
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:Καλησπερα σας!!!!Ηρθα και εγω σαν νεο μελος στην ομαδουλα σας!Λεγομαι Πωλινα ειμαι στην 8η εβδομαδα(7w+4d) με ΠΗΤ 29/5/2013!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!!

γειά σου Πωλίνα το ίδιο είμαι και εγώ ακριβώς με πιθανή ημερομηνία 29/05/13.. απο που είσαι?
Καλησπερα!!και μενα την ιδια ημερομηνια μου εδωσε ο γιατρος!!!Εγω ειμαι απο Κομοτηνη αλλα μενω Ηρακλειο,Κρητη!Εσυ απο που εισαι?
Πρωτη σου εγκυμοσυνη?

πλάκα κάνεις... εγώ είμαι απο Ηράκλειο Κρήτης και μένω εδώ. πρώτη εγκυμοσύνη εσένα?

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τρι Οκτ 16, 2012 11:19 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stefy μου είσαι τυχερή που μπορείς και να φεύγεις απ την δουλειά σου εγώ δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες! Δυστυχώς! Είναι περίεργα τα πράγματα και μου χρωστάει ένσημα τα οποία πρέπει να πάρω...
Τελοσπάντων για να μην σας ζαλίζω πείτε κι εσείς στα σποράκια σας να μου στείλουν λίγη θετική ενέργεια αύριο το πρωί γιατί είναι η μέρα ανακοινώσεων στην δουλειά!
Το δικό μου σπορίνι σήμερα πάντως που είχα δύσκολη μέρα με άκουσε και δεν μου φερε ούτε αναγούλες ούτε τίποτα! Μόνο γούρι μου φερε και πήγαν όλες οι εξετάσεις που περιμέναμε τέλεια! Razz

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τρι Οκτ 16, 2012 10:41 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Stefy μου είσαι τυχερή που μπορείς και να φεύγεις απ την δουλειά σου εγώ δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες! Δυστυχώς! Είναι περίεργα τα πράγματα και μου χρωστάει ένσημα τα οποία πρέπει να πάρω...
Τελοσπάντων για να μην σας ζαλίζω πείτε κι εσείς στα σποράκια σας να μου στείλουν λίγη θετική ενέργεια αύριο το πρωί γιατί είναι η μέρα ανακοινώσεων στην δουλειά!
Το δικό μου σπορίνι σήμερα πάντως που είχα δύσκολη μέρα με άκουσε και δεν μου φερε ούτε αναγούλες ούτε τίποτα! Μόνο γούρι μου φερε και πήγαν όλες οι εξετάσεις που περιμέναμε τέλεια! Razz

μπραβο κοριτσακι .οσο για τη δουλεια ολα καλα θα πανε θετικη σκεψη

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τετ Οκτ 17, 2012 6:09 am

ΠΩΛΙΝΑ26

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xrisili έγραψε:
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:
xrisili έγραψε:
ΠΩΛΙΝΑ26 έγραψε:Καλησπερα σας!!!!Ηρθα και εγω σαν νεο μελος στην ομαδουλα σας!Λεγομαι Πωλινα ειμαι στην 8η εβδομαδα(7w+4d) με ΠΗΤ 29/5/2013!!!Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!!

γειά σου Πωλίνα το ίδιο είμαι και εγώ ακριβώς με πιθανή ημερομηνία 29/05/13.. απο που είσαι?
Καλησπερα!!και μενα την ιδια ημερομηνια μου εδωσε ο γιατρος!!!Εγω ειμαι απο Κομοτηνη αλλα μενω Ηρακλειο,Κρητη!Εσυ απο που εισαι?
Πρωτη σου εγκυμοσυνη?

πλάκα κάνεις... εγώ είμαι απο Ηράκλειο Κρήτης και μένω εδώ. πρώτη εγκυμοσύνη εσένα?
Μικρος που ειναι ο κοσμος ε???Χαχαχαχαχα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 875502
Ναι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και εχω αρκετο αγχος, θα ομολογησω τις πιο πολλες φορες αδικαιολογητο αλλα ετσι ειναι η πρωτη φορα!!!

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τετ Οκτ 17, 2012 6:14 am

ΠΩΛΙΝΑ26

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πωλίνα καλώς όρισες!
Σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα Δεσποινακι!!Με το καλο να πας την Πεμπτη στο γιατρο και να σου πει,που θα σου πει,τα καλυτερα για το μωρακι σου!!!Εμεις σημερα γινομαστε 8 εβδομαδων ακριβως και εχουμε ραντεβου την αλλη Παρασκευη,ατελειωτη αναμονη!!!!
Καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας και με το καλο να κρατησουμε τα Μαγιατικα μωρακια μας στην αγκαλια μας!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 893968

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Τετ Οκτ 17, 2012 10:03 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε ?
Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά αλλά το σπορίνι μου βγαλε την πίστη σήμερα με τις αναγούλες! Σκέτο ψωμί ήθελα να φάω τίποτα άλλο!
Αύριο έχουμε ραντεβού κι ενώ απ τη μιά ανυπομονώ ν ακούσω ξανά την καρδούλα του απ την άλλη τρέμω μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά! Τρελομάνα μάλλον θα γίνω!
Πείτε μου τα νέα σας συνεγκυούλες, οι αρρωστούλες μας είναι καλύτερα ???

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Πεμ Οκτ 18, 2012 11:19 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συνεγκυούλες μου που είστε ?
Γυρίσαμε απ τον γιατρό και είμαστε κατενθουσιασμένοι! Το σπορίνι μας κουνουσε χεράκια και μας χαιρετούσε, οι παλμοί σταθεροί στους 152!
Ποδαράκια είχαμε αλλά αχνοφαίνονταν νομίζω! Και σε σας έτσι ήταν ???
Αυχενική στις 30 του μήνα κλείσαμε στο ιατρείο του γιατρού μου τελικά.
Σήμερα μου πε για ΠΗΤ 19/5 αντί για 16/5 που υπολογίζαμε! 3 μέρες πάνω, 3 κάτω όμως τι σημασία έχει ? Αυτό να ναι γερό!!!

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Παρ Οκτ 19, 2012 10:29 pm

ΠΩΛΙΝΑ26

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συνεγκυουλες μου καλημερα!!Που χαθηκατε???Οι μερες περνανε εχουμε πραγματα να πουμε!!!!Να ειστε καλα ολες με τα μωρακια σας!!!

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Σαβ Οκτ 20, 2012 10:14 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωλινα τι κάνεις ????
Τι νέα με το σπορίνι σου ? Κάνατε αυχενική ???

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Σαβ Οκτ 20, 2012 10:22 am

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα κι απο εμενα.....ημουν η τελευταια που εκλεισα τον κυκλο των μωρων μαιου 2012...μας καθυστερησε ο μπαγασακος μου αλλα 30-5 με προκληση εσκασε μυτη....
σαν χθες μου φαινεται πως περιμενα κ εγω την αυχενικη..ευχομαι σε ολες σας ν εχετε μια πανεμορφη εγκυμοσυνη κ υγειεστατα παιαδακια....
ενα θαυμα μεγαλωνει μεσα σας κ ειμαστε ευλογημενες για αυτο..απολαυστε το!!!! Wink Wink Wink

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Σαβ Οκτ 20, 2012 10:27 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟλυ χαιρομαι που λα πανε καλα για ολες μς... Ευχομαι και μεχρι το τελος ετσι να παει για ολες μας!!! Εμεις τν Δευτερα εχουμε παλι ραντεβου ε το γιατρο για να δουμε το σπορακι μας... Μακαρι να πανε ολα καλα! Οι αναγουλες και οι εμετοι καλα κρατουν.... Το μονο θετικο απο ολο αυτο ειναι οτι εχασα 2 κιλα.... Φιλακια σε ολες!!! Αντε ναπερασει το πρωτο τριμηνο να ηρμισουμε απο αυτες τις αναγούλες!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! - Σελίδα 8 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις