951 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 Δευ Οκτ 08, 2012 11:35 pm
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στελλα συγνωμη γιατι δν καταλαβα μαλλον εχεις βαλει 1κιλο σε ολη την εγκυμοσυνη;;;;; Πλακα κανεις;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Μπου έγραψε:Καλημερουδια απ τη συννεφιασμενη Δραμα!!!! καλλουτσικη η ταινια τελικα!!!! Αντε ρε κοριτσακια κριμα να μην μπορω να ρθω κ ειμαι τοσο κοντα κ την εχω πεθυμησει τοσο πολυ τη θεσσαλονικουλα!!!!!!! Πφ!!!εχω απ το πασχα να ρθω εκει που ερχομουν σχεδον καθε Σ.Κ. !!!!!! Οταν με το καλο γινουμε επιτελους μανουλες θα ρθω σ εκεινη τη συναντηση!!!!χιχιχι!!
!!Ωραια νεα απ τους γιατρους! Μπραβο τα μωρα σας!!!!! Αχ κ εμεις τη δευτερα!!!! Ειπαμε αν εχουμε καλα νεα την τριτη θα ψησουμε στο μπαλκονι!!! Καθε φορα που εχουμε καλα νεα(μετα απο καθε συμβαν δλδ οταν πηγαιναμε γιατρο)κατι καναμε για επιβραβευση!!!!χαχα!!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
κατα τα αλλα απο τι βλεπω τα μπεμπακια τις ομαδας πανε πολυ καλα μπραβο κοριτσια μου ...εμεις πλυναμε ρουχαλακια και σημερα λεω να σιδερωσω μιας και παρασκευη αναχωρω για Αθηνα και θα καθησω καμια 10 μερες....ετσι να πω οτι εκανα διακοπες χαχαχαχα...
η μπεμπα μου ειναι πολυ καλα εμεις γιατρο εχουμε τελος του μηνα τωρα κοιμαται βεβαια σε λιγακι ομως θα αρχισει το παρτυ χαχαχα σας εχει τυχει να μην μπορει να παρετε ανασα βρε κοριτσια ?μου εχει τυχει 2 φορες νομιζα οτι θα πεθανω ..μαλλον η μπεμπα πιεζει ε???ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ???
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!!!
Συναντήσεις διαβάζω κ ζηλεύω!!!! Τη όμορφη που είναι η Θεσσαλονίκη, θέλω κ εγώ!!!!!
Εμένα με πήρε η μάνα μου το πρωί κ με ρωτούσε πότε θα ψωνίσω. Εκτός τη συρταριέρα, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!!! Κ μπαίνω στο μήνα μου σε 6 μέρες!!!!
Μήπως να αγχωθώ???!!!
crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
κατα τα αλλα απο τι βλεπω τα μπεμπακια τις ομαδας πανε πολυ καλα μπραβο κοριτσια μου ...εμεις πλυναμε ρουχαλακια και σημερα λεω να σιδερωσω μιας και παρασκευη αναχωρω για Αθηνα και θα καθησω καμια 10 μερες....ετσι να πω οτι εκανα διακοπες χαχαχαχα...
η μπεμπα μου ειναι πολυ καλα εμεις γιατρο εχουμε τελος του μηνα τωρα κοιμαται βεβαια σε λιγακι ομως θα αρχισει το παρτυ χαχαχα σας εχει τυχει να μην μπορει να παρετε ανασα βρε κοριτσια ?μου εχει τυχει 2 φορες νομιζα οτι θα πεθανω ..μαλλον η μπεμπα πιεζει ε???ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ???
Γεια σου Ζωούλα!!! Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα με τα ρουχαλάκια! Εγώ σήμερα πλένω το καθισματάκι... Άντε να παίρνουν όλα σειρά!!!
crazymommy έγραψε:Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι...
zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
Γεια σου Ζωούλα!!! Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα με τα ρουχαλάκια! Εγώ σήμερα πλένω το καθισματάκι... Άντε να παίρνουν όλα σειρά!!!
προσπαθω να κανω οτι μπορω να ετοιμασω σιγα σιγα θελω οταν μπω στον μηνα μου τον αλλο μηνα δηλαδη να μην εχω τρεχαματα..να εχω μονο το δεντρο να στολισω χαχαχαχα που μαλλον θα γινει λιγο νωριτερα φετος χιχιχιχιχιχι.... εχουμε να στρωσουμε και το σπιτι οποτε...καταλαβαινετε χαμος!!! ευτυχως θα ειναι ο αντρας μου εδω γιατι δεν εχω και πολλα κουραγια πια...
Elenisig έγραψε:crazymommy έγραψε:Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι...
Δεν ξέρω. Κ εγώ έχω ενα αντίγραφο. Το είχα βγάλει οταν έκανα την φορολογική. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ημερομηνία. Αύριο έχω γιατρό, θα περάσω απο την κλινική να ρωτήσω.
crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
προσπαθω να κανω οτι μπορω να ετοιμασω σιγα σιγα θελω οταν μπω στον μηνα μου τον αλλο μηνα δηλαδη να μην εχω τρεχαματα..να εχω μονο το δεντρο να στολισω χαχαχαχα που μαλλον θα γινει λιγο νωριτερα φετος χιχιχιχιχιχι.... εχουμε να στρωσουμε και το σπιτι οποτε...καταλαβαινετε χαμος!!! ευτυχως θα ειναι ο αντρας μου εδω γιατι δεν εχω και πολλα κουραγια πια...
Αχαχα, εγώ με βλέπω πάλι να αργώ να στολίζω φέτος! Θα έχω και την ταλιμπανίτσα μου στα πόδια μου, πόσο να αντέξω; Γεννάω πιο νωρίς, στο Νοέμβρη, οπότε δεν παίζει από πριν!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Πω πω, είχα να μπω απ την Παρασκευή και διάβαζα, διάβαζα... μια ώρα!!!
Χαίρομαι που είστε όλες καλά και προχωράμε ομαλά με τα μπεμπάκια μας.
Εγώ απο δουλειές (βάψιμο και ετοιμασία δωματίου, ψώνια για το μωρό, ψάξιμο για κούνια, πλυσίματα, σιδερώματα κλπ.) θα τα κάνω απ το τέλος του μήνα και μετά που σταματάω τη δουλειά, για να είμαι αφοσιωμένη μόνο σ αυτό. Προς το παρόν μόνο το καρότσι έχουμε παραγγείλει και έχω πάρει κι απ την κουμπάρα μου καλαθούνα να το βολέψω για το πρώτο δίμηνο.
Απ την άλλη βέβαια, ως control freak που είμαι, όλη μέρα ψάχνω και αγχώνομαι και σημειώνω απορίες, μια για τα διαδικαστικά με ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ, μια για το τι χρειάζεται το μωρό, διάφορα. Μέχρι που γίνεται το κεφάλι μου καζάνι και σταματάω... Hahahah!!!
crazymommy έγραψε:Elenisig έγραψε:crazymommy έγραψε:Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι...
Δεν ξέρω. Κ εγώ έχω ενα αντίγραφο. Το είχα βγάλει οταν έκανα την φορολογική. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ημερομηνία. Αύριο έχω γιατρό, θα περάσω απο την κλινική να ρωτήσω.
Σίγουρα πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατο το χαρτί. Νομίζω εως 6 μηνών. Άμα περάσεις αύριο και δε σου κάνει κόπο, δε ρωτάς και γι' αυτό; Κι εγώ στην 1η ευκαιρία θα το ρωτήσω...! Thx!
zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
Αχαχα, εγώ με βλέπω πάλι να αργώ να στολίζω φέτος! Θα έχω και την ταλιμπανίτσα μου στα πόδια μου, πόσο να αντέξω; Γεννάω πιο νωρίς, στο Νοέμβρη, οπότε δεν παίζει από πριν!
στολισε το απο τωρα χαχαχαχαχα δεν πειραζει ....απλα εμας πεφτει μεσα στην γιορτες οποτε μετα δεν παιζει να το κανω ...περναει ο καιρος και δεν περνουμε χαμπαρι ....αχχχχχχχ ποτε εφτασε ο καιρος που μια μια θα εχει το νινακι τις στην αγκαλιτσα τις...αχχχχχχχχχχχχ
crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:crazymommy έγραψε:zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
στολισε το απο τωρα χαχαχαχαχα δεν πειραζει ....απλα εμας πεφτει μεσα στην γιορτες οποτε μετα δεν παιζει να το κανω ...περναει ο καιρος και δεν περνουμε χαμπαρι ....αχχχχχχχ ποτε εφτασε ο καιρος που μια μια θα εχει το νινακι τις στην αγκαλιτσα τις...αχχχχχχχχχχχχ
Αν το στολίσω από τώρα, πολύ απλά δεν θα υπάρχει δέντρο τα Χριστούγεννα... Και δεν είμαστε και για τέτοια έξοδα τώρα!!! Εσύ καλά τα υπολόγισες, εγώ μάλλον θα προσπαθήσω να το στολίσω κοντά στις γιορτές...! Είδωμεν...!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης