Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
302 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 302 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στελλα συγνωμη γιατι δν καταλαβα μαλλον εχεις βαλει 1κιλο σε ολη την εγκυμοσυνη;;;;; Πλακα κανεις;;;;;

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:Καλημερουδια απ τη συννεφιασμενη Δραμα!!!! καλλουτσικη η ταινια τελικα!!!! Αντε ρε κοριτσακια κριμα να μην μπορω να ρθω κ ειμαι τοσο κοντα κ την εχω πεθυμησει τοσο πολυ τη θεσσαλονικουλα!!!!!!! Πφ!!!εχω απ το πασχα να ρθω εκει που ερχομουν σχεδον καθε Σ.Κ. !!!!!! Οταν με το καλο γινουμε επιτελους μανουλες θα ρθω σ εκεινη τη συναντηση!!!!χιχιχι!!
!!Ωραια νεα απ τους γιατρους! Μπραβο τα μωρα σας!!!!! Αχ κ εμεις τη δευτερα!!!! Ειπαμε αν εχουμε καλα νεα την τριτη θα ψησουμε στο μπαλκονι!!! Καθε φορα που εχουμε καλα νεα(μετα απο καθε συμβαν δλδ οταν πηγαιναμε γιατρο)κατι καναμε για επιβραβευση!!!!χαχα!!!

Τι τέλεια ιδέα, λέω να πω και εγώ τον άντρα μου να με πάει για κινέζικο μετά τον γιατρό την άλλη Τρίτη, χιχιχιχι! Razz Και εδώ σύννεφα έχουμε,ψύχρα...Για βροχή το πάει!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
κατα τα αλλα απο τι βλεπω τα μπεμπακια τις ομαδας πανε πολυ καλα μπραβο κοριτσια μου ...εμεις πλυναμε ρουχαλακια και σημερα λεω να σιδερωσω μιας και παρασκευη αναχωρω για Αθηνα και θα καθησω καμια 10 μερες....ετσι να πω οτι εκανα διακοπες χαχαχαχα... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
η μπεμπα μου ειναι πολυ καλα εμεις γιατρο εχουμε τελος του μηνα τωρα κοιμαται βεβαια σε λιγακι ομως θα αρχισει το παρτυ χαχαχα σας εχει τυχει να μην μπορει να παρετε ανασα βρε κοριτσια ?μου εχει τυχει 2 φορες νομιζα οτι θα πεθανω ..μαλλον η μπεμπα πιεζει ε???ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ??? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερες κ από εμένα..Μια χαρα τα νέα απο τα μωράκια..Αναστασία εγω σαν επιβράβευση καθε φορά που πάω ντοκ κ είναι όλα καλά παίρνω κάτι για την μπέμπα επειδή ήταν καλό κορίτσι Very Happy Very Happy Αντε αν δούμε την Παρασκευη τι θα προγραμματίσουμε με τον ντοκ..πιθανόν να σας πω ημερομηνία καισαρικής Very Happy Very Happy Σε όποιο καφέ θέλετε πάμε,με τον συννεφιασμένο καιρο καλύτερα μέσα μάλλον μην γίνουμε παπιά,φουσκωτά Very Happy Very Happy Διάλεξε ένα Χριστίνα,έτσι κ αλλιώς μοιάζουν μεταξύ τους,όπως είπες..απλά το μελι μελο δεν πολυ χωνεύω λόγω πολύ στημένης φάσης Smile Smile

Μπου

Μπου
Ζωουλα καλημερα!!!! Ναι το χω παθει!!! Απο κλωτσια στα πλευρα κυριως!!!χαχαχα!!!!
Να ρωτησώ ξερει καμια μηπως αν πειραζει να πιω γαλλικο καφε επειδη παιρνω yutopar;;;; Λεω μηπως επειδη φερνουν ταχυκαρδια μην δν κανει;;;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αναστασία μου!!! Αν είσαι συνηθισμένη στο καφεδάκι, τότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά να το κάνεις πιο ελαφρύ για καλό και για κακό.

Εγώ κορίτσια το παθαίνω συχνά να έχω δυσφορία και δύσπνοια και νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή το μπεμπάκι πιέζει το διάφραγμα... Είναι και ψηλά ακόμα (γιατί όταν κατεβαίνει πλέον απελευθερώνεται το διάφραγμα).

Καλή η ιδέα σας για την επιβράβευση με φαγητό μετά, αλλά πλέον δεν το σηκώνει το στομάχι μου! Τρώω λίγο και συχνά - ίσως γι' αυτό και δεν έχω πάρει άλλο κιλό! Εκτός από χτες που παρασύρθηκα με τα παπουτσάκια της μαμάς και μ' έπιασε μια βαρυστομαχιά μετά... Mad
Και όσο για τα ψώνια για το μωρό, όταν επιστρέφουμε από το γιατρό συνήθως είναι πλέον κλειστά τα μαγαζία...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....
κατα τα αλλα απο τι βλεπω τα μπεμπακια τις ομαδας πανε πολυ καλα μπραβο κοριτσια μου ...εμεις πλυναμε ρουχαλακια και σημερα λεω να σιδερωσω μιας και παρασκευη αναχωρω για Αθηνα και θα καθησω καμια 10 μερες....ετσι να πω οτι εκανα διακοπες χαχαχαχα... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
η μπεμπα μου ειναι πολυ καλα εμεις γιατρο εχουμε τελος του μηνα τωρα κοιμαται βεβαια σε λιγακι ομως θα αρχισει το παρτυ χαχαχα σας εχει τυχει να μην μπορει να παρετε ανασα βρε κοριτσια ?μου εχει τυχει 2 φορες νομιζα οτι θα πεθανω ..μαλλον η μπεμπα πιεζει ε???ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ??? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 328109

Γεια σου Ζωούλα!!! Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα με τα ρουχαλάκια! Εγώ σήμερα πλένω το καθισματάκι... Άντε να παίρνουν όλα σειρά!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κ από μένα!!!!
Συναντήσεις διαβάζω κ ζηλεύω!!!! Τη όμορφη που είναι η Θεσσαλονίκη, θέλω κ εγώ!!!!!

Εμένα με πήρε η μάνα μου το πρωί κ με ρωτούσε πότε θα ψωνίσω. Εκτός τη συρταριέρα, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!!! Κ μπαίνω στο μήνα μου σε 6 μέρες!!!! Shocked

Μήπως να αγχωθώ???!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κ από μένα!!!!
Συναντήσεις διαβάζω κ ζηλεύω!!!! Τη όμορφη που είναι η Θεσσαλονίκη, θέλω κ εγώ!!!!!

Εμένα με πήρε η μάνα μου το πρωί κ με ρωτούσε πότε θα ψωνίσω. Εκτός τη συρταριέρα, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!!! Κ μπαίνω στο μήνα μου σε 6 μέρες!!!! Shocked

Μήπως να αγχωθώ???!!!

Α, ωραία, εσύ είσαι δικιά μου!!! Χαχαχα!

Κι εγώ το μόνο που έχω κάνει είναι που πλένω τώρα το καθισματάκι. Embarassed Χιχι, κι εμένα με πήρε η μάνα μου και με ρωτούσε μία από τα ίδια. Αλλά μην ανησυχείς, και στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα ψωνίσει ελάχιστα ρούχα για το μωρό (όταν ήμουν ήδη στο μήνα μου) και μετά με βάση αυτά που μου φέρανε ψώνισα ο,τι χρειάστηκε...

Τώρα βιάζομαι να έρθει το κρεβατάκι της μεγάλης διότι θέλω να το συνηθίσει καλά πριν πάει στην κούνια της το μωρό... Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, μη νομίζει το παιδί ότι της κλέβει το κρεβάτι το μωράκι...! Αλλά το κρεβάτι είπαν θα έρθει περίπου στις 25 του μήνα..! Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι... Rolling Eyes

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω κανονιζετε καφεδακι στα πατρια εδαφη ε???αχχχχχχχχχ και να ημουν εκει αχχχχ δεν πειραζει οταν ερθουμε με την μπεμπα επανω σιγουρα θα βρεθουμε.....

Γεια σου Ζωούλα!!! Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα με τα ρουχαλάκια! Εγώ σήμερα πλένω το καθισματάκι... Άντε να παίρνουν όλα σειρά!!!

προσπαθω να κανω οτι μπορω να ετοιμασω σιγα σιγα θελω οταν μπω στον μηνα μου τον αλλο μηνα δηλαδη να μην εχω τρεχαματα..να εχω μονο το δεντρο να στολισω χαχαχαχα που μαλλον θα γινει λιγο νωριτερα φετος χιχιχιχιχιχι.... Very Happy Very Happy εχουμε να στρωσουμε και το σπιτι οποτε...καταλαβαινετε χαμος!!! ευτυχως θα ειναι ο αντρας μου εδω γιατι δεν εχω και πολλα κουραγια πια... Sad Sad

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι... Rolling Eyes

Δεν ξέρω. Κ εγώ έχω ενα αντίγραφο. Το είχα βγάλει οταν έκανα την φορολογική. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ημερομηνία. Αύριο έχω γιατρό, θα περάσω απο την κλινική να ρωτήσω.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

προσπαθω να κανω οτι μπορω να ετοιμασω σιγα σιγα θελω οταν μπω στον μηνα μου τον αλλο μηνα δηλαδη να μην εχω τρεχαματα..να εχω μονο το δεντρο να στολισω χαχαχαχα που μαλλον θα γινει λιγο νωριτερα φετος χιχιχιχιχιχι.... Very Happy Very Happy εχουμε να στρωσουμε και το σπιτι οποτε...καταλαβαινετε χαμος!!! ευτυχως θα ειναι ο αντρας μου εδω γιατι δεν εχω και πολλα κουραγια πια... Sad Sad

Αχαχα, εγώ με βλέπω πάλι να αργώ να στολίζω φέτος! Θα έχω και την ταλιμπανίτσα μου στα πόδια μου, πόσο να αντέξω; Γεννάω πιο νωρίς, στο Νοέμβρη, οπότε δεν παίζει από πριν!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κορίτσια ξέχασα, για το μαιευτήριο κανονικά χρειάζεται και ληξιαρχική πράξη γάμου (που να έχει βγει μέσα στους τελευταίους 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος). Ξέρει καμιά σας αν αντί για τη ληξιαρχική πράξη κάνει τη δουλειά κι ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το έχουμε έτοιμο ενώ για τη ληξιαρχική πράξη θα πρέπει να τρέχουμε πάλι... Rolling Eyes

Δεν ξέρω. Κ εγώ έχω ενα αντίγραφο. Το είχα βγάλει οταν έκανα την φορολογική. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ημερομηνία. Αύριο έχω γιατρό, θα περάσω απο την κλινική να ρωτήσω.

Σίγουρα πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατο το χαρτί. Νομίζω εως 6 μηνών. Άμα περάσεις αύριο και δε σου κάνει κόπο, δε ρωτάς και γι' αυτό; Κι εγώ στην 1η ευκαιρία θα το ρωτήσω...! Thx!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Πω πω, είχα να μπω απ την Παρασκευή και διάβαζα, διάβαζα... μια ώρα!!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και προχωράμε ομαλά με τα μπεμπάκια μας.

Εγώ απο δουλειές (βάψιμο και ετοιμασία δωματίου, ψώνια για το μωρό, ψάξιμο για κούνια, πλυσίματα, σιδερώματα κλπ.) θα τα κάνω απ το τέλος του μήνα και μετά που σταματάω τη δουλειά, για να είμαι αφοσιωμένη μόνο σ αυτό. Προς το παρόν μόνο το καρότσι έχουμε παραγγείλει και έχω πάρει κι απ την κουμπάρα μου καλαθούνα να το βολέψω για το πρώτο δίμηνο.

Απ την άλλη βέβαια, ως control freak που είμαι, όλη μέρα ψάχνω και αγχώνομαι και σημειώνω απορίες, μια για τα διαδικαστικά με ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ, μια για το τι χρειάζεται το μωρό, διάφορα. Μέχρι που γίνεται το κεφάλι μου καζάνι και σταματάω... Hahahah!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Αχαχα, εγώ με βλέπω πάλι να αργώ να στολίζω φέτος! Θα έχω και την ταλιμπανίτσα μου στα πόδια μου, πόσο να αντέξω; Γεννάω πιο νωρίς, στο Νοέμβρη, οπότε δεν παίζει από πριν!

στολισε το απο τωρα χαχαχαχαχα δεν πειραζει ....απλα εμας πεφτει μεσα στην γιορτες οποτε μετα δεν παιζει να το κανω ...περναει ο καιρος και δεν περνουμε χαμπαρι ....αχχχχχχχ ποτε εφτασε ο καιρος που μια μια θα εχει το νινακι τις στην αγκαλιτσα τις...αχχχχχχχχχχχχ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια έστειλα και εγώ σε πμ το κινητο για το καφεδάκι μας,να ξέρετε να δείτε Very Happy Very Happy Συννεφιασμένη Θεσ/νική,εμ καιρός ήταν να καταλάβουμε τι μήνα έχουμε Smile Smile Κλασικά σ αυτό,όποτε πλένω αυτοκίνητο συννεφιάζει κ βρέχει τις επόμενες μέρες Very Happy Very Happy Το γυαλίσαμε μέσα-έξω για να βάλουμε το καθισματάκι μας,πάλι με λάσπες το βλέπω να γίνεται Rolling Eyes Twisted Evil Mad pig

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!! Πω πω, είχα να μπω απ την Παρασκευή και διάβαζα, διάβαζα... μια ώρα!!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και προχωράμε ομαλά με τα μπεμπάκια μας.

Εγώ απο δουλειές (βάψιμο και ετοιμασία δωματίου, ψώνια για το μωρό, ψάξιμο για κούνια, πλυσίματα, σιδερώματα κλπ.) θα τα κάνω απ το τέλος του μήνα και μετά που σταματάω τη δουλειά, για να είμαι αφοσιωμένη μόνο σ αυτό. Προς το παρόν μόνο το καρότσι έχουμε παραγγείλει και έχω πάρει κι απ την κουμπάρα μου καλαθούνα να το βολέψω για το πρώτο δίμηνο.

Απ την άλλη βέβαια, ως control freak που είμαι, όλη μέρα ψάχνω και αγχώνομαι και σημειώνω απορίες, μια για τα διαδικαστικά με ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ, μια για το τι χρειάζεται το μωρό, διάφορα. Μέχρι που γίνεται το κεφάλι μου καζάνι και σταματάω... Hahahah!!!

καλημερα....ωχχχ αυτα με την χαρτουρα δεν μπορω καθολου και εγω θελω να παω στο ικα και ολο λεω αυριο και αυριο να δω ποτε θα παω...πφφφφ ακομα δεν εχω παρει ουτε στην κληνικη για να ρωτησω τιμες κτλ κτλ ...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Elenisig έγραψε:

Σίγουρα πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατο το χαρτί. Νομίζω εως 6 μηνών. Άμα περάσεις αύριο και δε σου κάνει κόπο, δε ρωτάς και γι' αυτό; Κι εγώ στην 1η ευκαιρία θα το ρωτήσω...! Thx!

Οκ!!!!
Κορίτσια σας αφήνω, τα λέμε σε λιγάκι!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

στολισε το απο τωρα χαχαχαχαχα δεν πειραζει ....απλα εμας πεφτει μεσα στην γιορτες οποτε μετα δεν παιζει να το κανω ...περναει ο καιρος και δεν περνουμε χαμπαρι ....αχχχχχχχ ποτε εφτασε ο καιρος που μια μια θα εχει το νινακι τις στην αγκαλιτσα τις...αχχχχχχχχχχχχ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αν το στολίσω από τώρα, πολύ απλά δεν θα υπάρχει δέντρο τα Χριστούγεννα... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 4872 Και δεν είμαστε και για τέτοια έξοδα τώρα!!! Εσύ καλά τα υπολόγισες, εγώ μάλλον θα προσπαθήσω να το στολίσω κοντά στις γιορτές...! Είδωμεν...! Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Κλεοπάτρα μας!

Κορίτσια μην αφήνετε το ΙΚΑ για αργότερα, να σας θυμίσω ότι θα αργήσουν να μπούνε τα λεφτά και όσο το καθυστερείτε τόσο το χειρότερο! Εμένα εκεί μου είχαν πει ότι τα λεφτά της κυοφορίας θα μπούνε σε 2 μήνες, δηλαδή αν ισχύει αυτό θα έχω γεννήσει πρώτα... Mad

Φωτεινή κι εμείς είναι να καθαρίσουμε τώρα το αμάξι... Στάνταρ θα έρθουν βροχές μετά, είναι κανόνας, χιχιχι!

Ελένη φιλιά!
Κοριτσάκια κι εγώ θα πεταχτώ για μια δουλίτσα, σήμερα που έχει και τη δροσούλα...! Σας φιλώ!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Αν το στολίσω από τώρα, πολύ απλά δεν θα υπάρχει δέντρο τα Χριστούγεννα... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 - Σελίδα 39 4872 Και δεν είμαστε και για τέτοια έξοδα τώρα!!! Εσύ καλά τα υπολόγισες, εγώ μάλλον θα προσπαθήσω να το στολίσω κοντά στις γιορτές...! Είδωμεν...! Smile

χαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Αλίκη! Οχι, εγώ δεν αφήνω τίποτα, έχω κάνει ολόκληρη λίστα για το πού να τρέξω με το που σταματάω δουλειά (ΙΚΑ για επίδομα κυοφορίας, Εθνική να ανοίξω λογαριασμό για το συμπλήρωμα του ΟΑΕΔ, εξουσιοδότηση στον άντρα μου για τα μετά της γέννας που δε θα μπορώ να πάω εγώ και άλλα πολλά)

Κορίτσια, να ανοίξω νέο "θέμα για συζήτηση"?

Τι γνώμη έχετε για τον αποκλειστικό θηλασμό? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ζητήσω στο μαιευτήριο, υπάρχει ως επιλογή, το ζητάς όταν κάνεις εισαγωγή για να γεννήσεις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι αντί να στο φέρνουν τις κλασσικές καθορισμένες ώρες για θηλασμό και τις υπόλοιπες να του συμπληρώνουν οι μαίες εκεί ξένο γάλα, θα στο φέρνουν κάθε φορά όποτε κλαίει, ώστε να τρώει μόνο απο σένα.
Είναι βέβαια μια ταλαιπωρία περισσότερη, αλλά έχω διαβάσει οτι το πρωτόγαλα είναι πολύ σημαντικό και καλό είναι να μην ανακατεύεται με ξένο γάλα.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εμαθα τιμες στην κληνικη που θα παω ....το αποφασισα επιτελους και πηρα...λοιπον....
ΦΤ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ )
καλυπτουν οι τιμες 4 βραδια παιδιατρο αναισθησιολογο και βασικες εξαιτασεις του μωρου
3ΚΛΙΝΟ 890ε (η συμμετοχη μου)
2κλινο 1400ε
1κλινο 1960ε

εννοειται βεβαια οτι παμε για το 3κλινο απο αποψη οικονομικων βεβαια αλλα για να εχω και παρεουλα καλε μην τρελαθω κιολας χαχαχαχα...τι λετε? καλες δεν ειναι τιμες??

demmy29

demmy29
Καλή σας μέρα να το πω; Πήγε και μεσημέρι! Πόσα γράψατε καλέ; Μια ώρα διάβαζα!!! Είχε δουλίτσα στον υπολογιστή ο αντρούλης μου και δεν σας διάβασα! Ζωούλα εκεί που θα γεννήσω εγώ δεν έχουν σύμβαση με εοπυυ και θα δώσω για φτ 990 από τα οποία τα 900 θα τα πάρω από τον εοπυυ (τεβε) σαν επίδομα πίσω. Περιλαμβάνονται όλα όσα ανέφερες κι εσύ. Το Ολύμιον έχει τιμές Αθήνας τύπου Ιασώ, αλλά είναι και ξενοδοχειακού τύπου οι εγκαταστάσεις. Αν πας θα δεις, είναι χλίδα!!! Φιλάκια και με το καλό κούκλα μου!
Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις