326 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! Κυρ Σεπ 30, 2012 12:11 pm
xara64
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτο το κλισμα μονο που το σκεφτομαι με πιανει αηδια!!!θελεις να σου φερω βρε Αννουλα μου ενα πιατακι γεμιστα αυριο??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xara64 έγραψε:που εισαι εσυ βρε κοπελια?ολα καλα?πως παει η εγκυμοσυνη σου εχεις καιρο να μπεις!!
κ εγω ρε γμτ εχω ανακατωσουρα κ εφαγα μονο ενα καλαμποκι!!
xara64 έγραψε:αχ Αλεξια μου τι να απολαυσω που ειμαι μεσα στα νευρα κ τη δυσφορια??
τωρα το ειδα στο τικερακι σου,εσυ εμεινες ξανα εγκυος μετα το 40ντησμο??
ANNAST έγραψε:Αλεξία καλώς ήρθες κ πάλι!!!
Κορίτσια αν δεν γέννησω σήμερα, μάλλον θα γέννησω τελικά Τετάρτη. Έχω κάτι περίεργους πονους.. Πολυ περίεργους..εγω καλού κακού θα προετοιμαστω κ για σήμερα κ βλέπουμε.
pepelitsa έγραψε:O aderfos mou me thn kopela tou tha erxotan alla einai arrwstos kai etsi den hrthan m me kolhsoun!!Exw poly kalh sxesh me ton aderfo mou apo mikrh einai o kalyetros m filos k thn kopela tou tyxainei na thn gnwrizw apo palia prin kan gnwrisei ton aderfo mou.
Den vrhka karameles h mallon den epsaksa dioti den eida pouthena k den iksera kan pws yparxoun gia kounia..twra tha psaxtw.
Annoula mou den xairesai na gennhseis shmera apo monh sou???Ti ponous exeis?phres thn maia sou???
Alexia den thymamai re gmt an exoume ksanamilisei,padws kalwshrthes pali k me to kalo k esy
xara64 έγραψε:πω πωωω Αλεξια μου χαρα στο κουραγιο σου κατευθειαν εγκυος!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης