Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
523 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 523 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
αννουλα να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!
σας εβαλα τη μαγουληθρα !!!!!
απο τη κοιλια χαμογελαστη!!!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Re sofaki ti teleio mwro einai ayto???Sxedon oneiremeno!!!
Na sou zhsei koritsaki mou k na thn xairesai einai ena koukli!!!!

emilou

emilou
Σοφακι κουκλιτσα η κορη... ετσι ευχομαι να ειναι παντα χαρουμενη και χαμογελαστη!!!

Πηνελοπη... πολυ ωραιοι οι καναπεδες! με γεια!!! συντομα θα καθεστε τρεις!!!!!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 328109  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 328109

Γιωτακι καλωσηρθες!! φιλια πολλα δωσε στον μπεμπουλη σου!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε ετοιμες να βρουμε γαμπρο και γι'αυτο κανουμε και ναζακια!!!!!!!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:Να μαι κ εγωωωω!!!! Είμαι πια μανούλα για δεύτερη φορά ενός κουκλου 3630γρ κ 53,5 πόντους.. Να σας πω κορίτσια ότι γέννησα 8.15 το πρωι στα ξαφνικά!!! Θα σας πω άλλη μέρα..εσπρωξα μόνο μια φορα, γιατί όλες τις άλλες φορές κρατιομουν να μην βγει, για να προλάβει να έρθει ο γιατρός..
Δεν σας διάβασα καθόλου. Μου το φεραν πριν απο 1,5 ώρα περίπου, τον θυλασα κ ακόμα τον έχω εδω.. Θα μπω κ πιο μετα! Θα πεσω για ύπνο σε λίγο..
Σας φιλώ!!!

Αννουλα supermama!!!! Μωρε το παιδακι σου σε προσεχει απο την ωρα που γεννηθηκε!!! ουτε ταλαιπωρια ουτε τιποτα!!! καλα τα λενε τελικα για τα ζυγακια!!!!!!!!

emilou

emilou
sofouli έγραψε:ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε ετοιμες να βρουμε γαμπρο και γι'αυτο κανουμε και ναζακια!!!!!!!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994

Θα προτεινα τον δικο μου... αλλα θα μου τον παρεις Θεσσαλονικη κ δεν θελω Razz Razz Razz Razz Razz

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα να σου ζησει κ παλι παιδαρο εβγαλες λεμεεεεε!!!ξεκουρασου καλη μου κ περιμενουμε αργοτερα τα νεα σου απο τον τοκετο!!!πολλα φιλουνια

Γιωτακι χαθηκες αλλα χιαρομαι που ειναι ολα καλα...μου ελειψε κ η φατσουλα του μπεμπινου σου!!!

Σοφακι φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ειναι γλυκα η μαγουληθρα σου να ζησει κ να ειναι παντα ευτυχυσμενη κ χαμογελαστη οπως τωρα!!

Πηνελοπακι τελειοι οι καναπεδες να τους χαρητε αν κ πολυ ασπρο βρε παιδακι μου τωρα που ερχεται κ το ζουζουνι χιχιχιιχιχχ

ηρθε ο αντρουλης παω να βαλω να φαμε κ τα λεμε σε λιγακι!!

demmy29

demmy29
sofouli έγραψε:ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!ειμαστε ετοιμες να βρουμε γαμπρο και γι'αυτο κανουμε και ναζακια!!!!!!!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 215994
Σοφούλι να σου ζήσει η κορούλα! Είναι πανέμορφη και νομίζω ότι σου φέρνει κιόλας! Έλα να πεις ένα γειά στην ομαδούλα μας Νοεμβρίου Δεκεμβρίου να μας φέρεις γούρι... Χα χα! Φιλάκια πολλά! Πάντα γερή και τυχερή!

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσακια μου αγαπημενα καλημερα!γεννησα και εγω σημερα το πρωι 8:10 μια φατσα 3520 δεν δυσκολευτηκα καθολου παροτι ειχε λωρο το καημενο!θηλασα ηδη και περιμενω να μου τον φερουν να τον κρατησω διπλα μου εννοειται!σασ φιλω ολες γλυκα ! Και. Με το καλο οι υπολοιπες κοπελες!αννα μου να σου ζησει κ εσενα ο μικρος!

pepelitsa

pepelitsa
Mariel na sou zhsei  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580
Gero k dynato kai esy eytyxismenh manoula,na xairesai olh sou thn oikogeneia k me to kalo na gyrisete pisw spitaki sas na mhn grinaizei k o allos sou gios Smile
Poly xairomai pou gennhsate eykola..tetoia n akouw thelw!!!

Sofaki egw den sou proteinw ton diko mou giati thelw na exoun diafora hlikias Smile xaxaxaxaxx

Xarouli mou eytyxws exw polla rixtaria,aspra-gkri-pardala-prasina-roz..opote den fovamai mhpws mou xalasoun ta maksilaria..to gyrw-gyrw epeidh einai derma k gyalistero katharizei sxetika eukola..twra an mou ta kanei xalia as einai kala o mpampas mas p tha mas plhrwsei kainouria yfasmata Smile

Koritsia oti k na kanw h zygaria den peftei..ekei p hmoun sta 11 exw ftasei sta 14 mesa se mia evdomada,poly m thn exei dwsei..exei megalwsei k h koilia k eimai k oloklhrh prismenh,ma ti ginete oti xanoun oi manoules tha to pairnw egw???Edwnetaksy den mporw na pw pera mias meras me thn makaronada oti exw faei kiolas.

giotaki2

giotaki2
pepelitsa έγραψε:Giotaki mou!!!!! exw lysaksei na rwtaw p eisai k p eisai!!E k esy pou eisai pia??????????????????

Ola kala?fygan oi dikoi sou?mphkate se rythmous?Einai kalytera ola twra?Diathesh?Kila?To mwro?O kalos sou?
Apada sta misa den me peirazei,love u !!

χαχαχα τρελοκωμείο!!!!!
Παρεπιπτώντως(μπορεί κ να το σκότωσα.. Very Happy ) τελειο το σαλόνι λατρεύω λευκο!!!

Εδώ είμαι έχω σαλτάρει λίγο θέλω να φύγουν όλοι να με αφήσουν ΜΟΝΗ ΜΟΥ (με το μπεμπη εννοείται κ τον καλό μου...)
Η μάνα μου έφυγε Πέμπτη είχαμε κλάματα ήθελε να πάρει το μπέμπη στο σακ βουαγιάζ μαζί της! Εννοείται αυτό δεν παίζει...
Καλά στεναχωρεθήκαμε και λίγο γιατι ήταν και παρέα αλλά από την άλλη ήθελα κ να φύγει.
Μου ρχεται όμως η αδερφή από τότε κι ετσι πάλι δεν έιμαστε μόνοι..
Εχουμε επισκέπτες, εχω συν το μαγείρεμα και τις δουλειές που τα κανε η μάνα μου πριν.
Ο Αποστόλης από χτές επέστρεψε στη δουλειά κ μας λείπει.. είχαμε συνηθίσει να ξυπνάμε μαζί κάθε πρωί και να χουχουλιάζουμε  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 35468 οι τρεις μας στο κρεβάτι. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας το λέει κάθε μέρα... δεν τον έχω δει ποτέ ποιο ευτυχισμένο και χαρούμενο...

Διάθεση μια χαρά!
κιλά σταθερά μία εβδομάδα τώρα (δικαιολογημένα γιατί έχω πλακωθεί στα γλυκά... Razz ) κάτι πρέπει να κάνω όμως..

Το μωρό μια χαρά όσο πάει και ηρεμεί τα βράδια, κι ας πονάει καθεται μοναχούλικο και σφίγκεται και δε κλαιει.. αλλά δε μπορώ να βλέπω τα ανοιχτά εξωγήϊνα ματάκια του να στριφογυρίζουν και το λυπάμαι και το παίρνω μαζί στο κρεβάτι και χαϊδέύω την κοιλίτσα του να το πάρει ο ύπνος..

Σε ρυθμούς ακόμη προσπαθούμε να μπούμε, είναι που και με το θηλασμό δεν έχει πρόγραμμα το καλό μου και ζητάει κάθε τρεις και λίγο να φάει, δε θα μπορούσα να δουλεύω και να το κάνω είναι πραγματικά πολύ κουραστικό.

Αυτά νομίζω πως απάντησα σε όλα.. Razz
Α!!!! Το καλό δε το ανέφερα...
Η ζωή είναι πολύ άδικη τελικά...
Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα πλακωθεί στις κρέμες και δεν είχα βγάλει ούτε μία ραγάδα και καμάρωνα κι εγώ κι ο γιατρός... αλλά τώρα έχω 5 από τη μία πλευρά του αφαλού πάνω στην κοιλιά και 5 από την άλλη κόκκινες-κόκκινες ώραιότατες..
Τις είδα και φρίκαρα! affraid
Μου είπε ο ντοκ οτι δεν κάνει να βάλω κρέμα λόγον καισαρικής για τουλάχιστον 40 μέρες.. δεν είναι πολύ άδικο ρε σεις...??? όχι πείτε μου, εγώ σκέφτηκα πάντως για να μη γεμίσω να βάζω που και που προσεχτηκά λίγη κρεμούλα το βράδυ τόσο κακό θα κάνει πια??? bom

Ωχ πόσα έγραψα???? tongue
Σοφούλι κούκλα η μπουμπού νομίζω στο μπαμπάτης μοιάζει...
rabbit ΣΚΑΩ>>>>

pepelitsa

pepelitsa
Souzi trws!!kai pseydesai kai trws!!!Ela giotaki eipame..sthrizoume h mia thn allh..mhn trws glyka!!!!Exoume Xristougeniatiko modeling Smile

Loipon ti egine p exeis thn kaisarikh an valeis krema??Yparxei mia poly kalh gia epoulwsh apo epemvaseis kai ragades kai ap ola..den thymamai katholou pws legetai omws rwta sto farmakeio tha sou poun..ayth sigoura mporeis na thn valeis.
Adiko poly nai k me tromazeis kiolas dioti k egw ws twra den exw ragades Smile

Oso gia tous episkeptes..na fygete kurioi na pate allou!!!

O mikros sou einai trella!!!

Filia..paw na kanw ena ntouz mhn me dei o Mpampinos etsi mizerh k gastrwmenh k erxomai!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριελ μ να σου ζησει το μωρακι σου!! να το χαιρεστε να ειναι παντα γερο και δυνατο!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580

Σοφακι μ δεν προλαβα να δω τη φωτο του μωρου σου Crying or Very sad αλλα ειμαι σιγουρη θα ειναι τελειο κουκλι σαν και σενα!!

Τινη μου καλες βολτες ναχετε σημερα!! μαρεσε πολυ το σκηνικο που περιγραφεις! πολυ καλα κανεις που θα βγειτε να αλλαξεις και συ κλιμα!!

Εμη μου, Γιωτακι , Φωτεινουλα μου  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 417472

Πηνελοπη εκανες την παραγγελια;; τελειοι οι καναπεδες και μαρεσειιιιι το λεοπαρδαλε που εβαλες ριχταρι!

Χαρα μου ελπιζω να μην κουραστεις σημερα ακουγεσαι παντως καλυτερα!!

Ελπιζω να μη ξεχασα καμια !
Εγω σημερα θα παω να δω ενα νινακι που γεννηθηκε κτες και ειμαι πολυ χαρουμενη.,! Γεννησε μια φιλη μου. ειχε πολυ δυσκολο τοκετο, πονους για 12 ωρες συστολη τπτ και τελικα γεννησε με καισαρικη γιατι το μικρο της δεν εβγαινε.
Με επιασε κατι και θελω να βλεπω νεογεννητα να δω πως ειναι!! Προκτες που πηγαμε γιατρο βγηκα στην αιθουσα νεογνων μονη μ για να τα δω απλα τα μικρουλια απο το τζαμι χεχεχε!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπη μ νομιζω για τη scarfix τη κρεμουλα λες. ειναι πολυ καλη, να την παρεις Γιωτακι!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε σας ειπα!! βρηκα τη Ναταλια! Ειναι πολυ καλα και αυτη και ο μπεμπης της! τον περιμενουν 15 του μηνα. το μονο εχει συσπασεις απο πολυ νωρις στην εγκυμοσυνη και ειναι ολη μερα στο κρεβατι..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομα σας γραφω χιχι. κοριτσια ποναωωωω τις θηλες μου. εχουν γινει τεραστιες και αλλαξαν χρωμα σαν σκουρο καφε ειναι τωρα!! σας ετυχε;;

pepelitsa

pepelitsa
Xristinaki oxi den thn ekana thn paraggelia,tha thn kanw 10 meres afou gennhsw gia na eimai sigourh gia ta noumera kk gia na ananewthw kiolas...skeftomoun oti an plhrwsw 20 eyrw delivery kalytera na kanw mia megalyterh paraggelia.
Tha sou steilw twra k ena site me rouxa,apo kei exw parageilei,edw ellada.http://www.tsiamita.gr/index.php
Esy re Xristinaki pote exeis giatro???Mpaineis stis 39,eipame s aresei h koilia alla prepei na douem k thn mpempa!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Xristinaki oxi den thn ekana thn paraggelia,tha thn kanw 10 meres afou gennhsw gia na eimai sigourh gia ta noumera kk gia na ananewthw kiolas...skeftomoun oti an plhrwsw 20 eyrw delivery kalytera na kanw mia megalyterh paraggelia.
Tha sou steilw twra k ena site me rouxa,apo kei exw parageilei,edw ellada.http://www.tsiamita.gr/index.php
Esy re Xristinaki pote exeis giatro???Mpaineis stis 39,eipame s aresei h koilia alla prepei na douem k thn mpempa!!!!

χαχαχα αγαπη μου εσυ!!! ναι το τσιαμιτα το ξερω και εχω κανει πολλες παραγγελειες απο εκει!!! ααααα καλο!!! ειναι ακομα ενα παρομοιο ελληνικο, το www.fashioneshop.gr! δες και αυτο αν δε το ξερεις ηδη!
Απο εξωτερικο παραγγελω απο:
www. lipsy.co.uk
www.amiclubwear.com

εντωμεταξυ καλυτερα που θα παραγγειλεις μετα να δουμε και πως θα εξελικτουν οι κορμαρες μας Wink

Εχω αυριο γιατρο οεο!!! αυριο πρωι. φιλεναδα δε λεει να βγει η δικια μ τι να της κανω τι; εχει βολευτει μια χαρααααα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριελ μου να σου ζησει  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 50580 να ειναι παντα γερο κ καλοτυχο κ εσυ καλη λοχεια!!περιμενουμε νεα κ φωτο φυσικα!!

Χριστινακι μου πολυ χαρηκα που ειναι καλα η Ναταλια μας το ειχα ενα αγχος τοσο καιρο!!
ναι ειμαι λιγο καλυτερα μπορει να με πειραξε κ η πανσεληνος!!αν κ απο θεμα κουρασης ειμαι ακομα ετσι Mad Mad

πολυ κλωτσιδι εχει πεσει απο χθες το βραδυ κ δεν μπορω να ηρεμησω!!

ααα ηρθε κ η ταπετσαρια μας επιτελους να δουμε τωρα ποτε θα μου την περασουν!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπη μουυυ τι μας επιασε τωρα με τα ρουχα μου λες;; αχαχαχα!! μηπως πεθυμησαμε υπερβολικα ομως να ντυθουμε σα γυναικες ;; αμα σου πω εγω παραγγειλα ηδη ενα φορεμα για να το βαλω μετα θα με πιστεψεις;; ειμαι τραγικη το ξερω αλλα τι να κανω η γυναικα που πεθυμησα να νιωσω κατι αλλο εκτος απο φαλαινιτσα;!!
Δες τη παραγγειλα εντωμεταξυ.. http://www.lipsy.co.uk/store/party-dresses/lipsy-peplum-panel-dress/product-is-JD01843_011

pepelitsa

pepelitsa
Xristinako ayto to fashioneshop den mou to anoigei katholou th aprospathisw k argotera isws na thelhsei!!Ta alla superrrrrrrr!!!!!!!!

Ade ayrio elpizw na sou pei oti exei terastia diastolh k apla den exeis parei xampari Razz

Xara mou epitelous!!!kai gia thn diathesh alla pio poly gia thn tapetsaria!!!Esy pote exeis ksana giatro???

Egw thn Pempth to meshemri koritsia k anypomonw!!!Den sas kryvw exw skeftei akoam k thn proklhsh,enw mexri twra thn fovomoum..toso poly nomizw pws tha skasw!!!!1

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H πανσεληνος ητανε ειμαι σιγουρη γλυκεια μου!! Very Happy Very Happy
ναι και γω χαρηκα για τη Ναταλια μας! ειχε χαθει εντελως το κοριτσι!!

Το νινακι ατακτεψε στη κοιλιτσα ε;  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 875502  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 875502  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 875502
εμενα ειναι με τις ωρες της για παραδειγμα εκτες δεν την ακουα καθολου και την εσπρωξα λιγακι να δω αν ειναι καλα. στο δευτερολεπτο αρχισε τις τουμπες χαχαχα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 26 35468

pepelitsa

pepelitsa
Iiiiii Chris einai teleio!!! Kati tetoia foraei k h kardasian k oso vlamenh k na einai th sta synxwrw!! exexexxexexeEdwmetaksy ayta pane pio poly se kampyles para se flat kormia opote sigoura tha sou tairiazei meta thn genna.
K egw exw parei rouxa gia meta k eswrouxa kai nyxtika..e lew tha kukloforw p tha kukloforw me pytzame,as einai kapws pio thylhkes na aisthanomai kalytera!
Mexri k ths kopelas gia ta nyxia ths exw ksekatharisei,akrivws 4 meres afou gyrisw spiti apo maieythrio tha thelw radeyou!!!
Lysaksame to kserw alla kalytera na pswnizoume k na exoume to mualo mas sta rouxa nyxia klp para na perasoume kamia katathlipsh.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρουλιτσα μεγεια και η ταπετσαρια!

Πηνελοπη πεμπτη γιατρο ε;; επιτελους αν θυμαμαι καλα εχει καιρο να πας ετσι; η κανω λαθος;
οχι ρε συ.. μη σκεφτεσαι προκλησεις .. εχουν παραπανω πονο οι προκλησεις. θα ερθει μονο του το Σωτηρακι σου εκει που δεν το περιμενεις!! εχουν συνεννοηθει με την δικια μ να μας τρελλανουν νομιζω!

Aurora

Aurora
Αννούλ αμου να σου ζήσει και απο εδώ ο παίδαρος!

Μαριέλ μου να σου ζήσει ο φάτσας σου!
Με το καλό σπιτάκι σας κορίτσια!

Πηνελοπάκο σούπερ οι καναπέδες!Πολύ χλίδα όντως!

Χαρουλίτα μεγειά οι ταπετσαρίες!

Χριστινάκι μου κι εμένα μου έχουν σκουρύνει Smile

Τινακο Γιωτούλι, Ινάκι φιλάκια σε όλες!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις