Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
527 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 527 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tini13 έγραψε:
emilou έγραψε:καλα σημερα χαμος απο γιορτες!!! εχει κ η Κωνσταντινα γενεθλια ειδα στο fb

Κωνσταντινα 100χρονη, ότι επιθυμεις στο ευχομαι  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 130627  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 130627  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 130627

Φωτεινη να τα εκατοστησετε, να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

Εμάκο εκτός τα γενέθλια είναι σήμερα κάποια ονομαστική γιορτή;;

Α δεν ξερω... εγω το ειπα γιατι εχει γενεθλια η κορη της Αννας, γενεθλια η Κωνσταντινα και επετειο η Φωτεινη!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tini13

Tini13
emilou έγραψε:

Το θερμος ομως δεν θα ειναι αποστειρωμενο!! το πλενω με βραστο νερο?? μηπως ειμαι υπερβολικη???

Aρκεί το πλύσιμο με βραστό νερό, μην αγχώνεσαι! Εμείς 2 φορές που βγήκαμε ήδη βολτίτσα δεν χρειάστηκα τίποτα! Την είχα ταίσει και αλλάξει ακριβώς πριν φύγουμε από το σπίτι, έξω κοιμόταν συνέχεια και στο 2ωρο που κάτσαμε ούτε είχε ξυπνήσει. όταν γυρίσαμε σπίτι μια και καλή την τάισα ξανά. Αν μείνετε παραπάνω έξω κράτα τα βασικά μαζί σου. Εγώ όπου χρειαστεί και θα την ταίσω και θα την αλλάξω, δεν έχω καθόλου πρόβλημα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πηνελοπάκι μου σε ευαριστώ για τις ευχές σου να είστε κι εσείς καλά και με το καλό να έρθει και ο σωτηράκης σας να σας γλυκάνει ακόμα πιο πολύ!
κάποια στιγμή όταν γεννήσουν και οι εγκυούλες του οκτωβρίου θα σας πω και εγώ την ιστορία μου με τον γιώργο που παρεπιπτοντως έχει πολύ πλάκα!αυτήη επέτειος είναι του δεύτερου γάμου μας!έιχαμε παντρευτει το 2006 πήραμε διαζύγιο και το 2010 ξαναπαντρευτήκαμε! χαχαχαχα σας κούφανα εεεε???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον επιασα το  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 517142 και μπηκατε ολες κ σας εχασα χιχιιχχι!!

καταρχην Τινακο εχω μια συνταγη για αφρατη πιτσα που την φτιαχνω κ μου βγαζει 2 ταψια οταν θελω να κανω ενα ταψι την μιση την βαζω στην καταψυξη για αλλη φορα εσυ μπορεις να την κανεις πιο λεπτη δηλαδη να την χωρισεις στα 3 ειναι πολυ νοστιμη!!επισης εχω αλλη μια της Αργυρως που γινεται μπαμ μπαμ κ την λεει πιτσα ρολο κ ειναι πολυ καλη ζυμη κ αυτη αλλα διαφορετικη!εχω φωτο πρεπει να την εχεις δει ειναι τελεια για τραπεζι!!εγω κανω συνεχεια την πρωτη γιατι μας αρεσει κ εχω κολλησει αλλα αν θελεις θα ψαξω κ καμια αλλη το μεσημερακι απλα δεν θα ειναι δοκιμασμενη!!
οσο για γιορτη σημερα αν δεν κανω λαθος ειναι του αγιου Διονυσιου!!θα στις στειλω σε λιγο γιατι αρχισε κ κολλαει παλι κ δεν μπορω να κανω copy paste

Κωνσταντινα μου χρονια πολλα κ απο δω κουκλα μου να τα εκατοστησεις

Φωτεινουλα μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι κ εμεις αυτο το μηνα εχουμε επετειο αλλα στις 26!!

Πηνελοπακι μου ναι ειμαι καλυτερα σημερα κ απ΄οτι βλεπω κ εσυ το ιδιο κ χαιρομαι!!

δεν νομιζω να ξεχασα κατι αλλο??/

αααα εχετε χαιρετισματα απο τη Μαριανθη μας κ τις ευχες σε ολα τα κοριτσακια που γεννησανε!!αυριο λεει αν δεν ανεβασει ο μικρος ικτερο θα ειναι σπιτακι τους!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη μια Χαρα η μικρούλα σου!!

Τινη κ εγω έτσι ζυγιζα παλια την μικρη, απλά μπορει να έχει απόκλιση σς κάτι λίγο..

Κ εμάς που πέρασε ο παιδιατρος σήμερα μας είπε ότι έχασε 100γρ κ υπολογίζει να χάσει αλλα 100.. Θα τον δουν σήμερα, αλλα να μην του δώσω λεει ξένο.. Να παλέψουμε με τον αποκλειστικο..
Η κοιλιά μου σχεδόν έφυγε κορίτσια!! Θα μετρηθω Σπιτι.. Αλλα φαινομαι σαν να παραφαγα κ όχι σαν να γέννησα.

Εμη σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχές!!
Η αποστριρωση κρατάει κάτι ώρες εκτός ψυγειου. Κ το νερό κ εγω μόνο στο θερμό το είχα.θα το πλυνεις με ζεστό νερό κ είναι οκ. Εχε το λίγο πιο ζεστό απ´οτι δίνεις το γάλα, γθα να έχρισε περιθώριο αν κρυωσει λίγο. Εγω έπαιρνα πάντα με καθρέπτι μέσα. Κρατάει πιο πολυ το ζεστό. 2-3 μπιμπερο μαζι μου κ δοσομετρητη γάλακτος( για να χω πάντα έτοιμες τις μερίδες χωρις να μετραω κ χωρις να κουβαλαω ολόκληρο κουτί) μια αλλαξια ρούχα κ μερικά πανακια για γουλιτσες!!

Φωτεινη να τα χιλιασετε καλη μου!!! Πάντα ευτυχισμένοι με τα παιδάκια σας!ξαναπαντευτηκστε για καλο πάντως!! Ήρθε η κουκλιτσα σας!!! Smile εμένα θα μου την πεις απο κοντα!!!

Κων/να τα εκατοστησεις!! Να χαίρεσαι κ ΕΣΥ την οικογένεια σου!!

Πηνελοπη μου χαλαρά με τις δουλειές ΕΣΥ!!!

Α κ φυσικά δεν νομίζω να έχω χάσει κιλά, γιατί μας ταΐζουν εδω λες κ πάμε γθα σφαξιμο το Πάσχα.. Πολυ φαΐ κ πολυ γλυκο βρε παιδι μου!!! Κ ΤΏΡΑ τσακιζω την black forest!! Smile

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου. Καταρχην ευχαριστώ πολυ γισ τις ευχές σας.
Λίζα να σου ζήσει το μωράκι σου εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένο και να σας δίνει μονο χαρές.
Αννα μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.
Φωτεινή να ζησετει να είστε πάντα ευτυχισμενοι.
Πολλα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 417472 σε ολες

pepelitsa

pepelitsa
Souzi mhn trws!!!Eipame exoume enan gamo...fae dhladh ksereis kanw thn aysthrh twra egw!!Ksexnaw pou efaga ena keik oloklhro monh mou!!!
xaxaxaxxa!!!Loipon Anna ayrio exw giatro..tha trelathw shmera stis douleies k an den mou pei ta eyxarista meta tha plakwsw ayton!!!!

Tini13

Tini13
Πηνελόπη μου! Καλησπέρα!! Αύριο διαβάζω έχεις ραντεβού με τον μπέμπη σου! Τί καλά!! Μετά από ένα μήνα απ'ότι θυμάμαι;

Χαρά μου το ρολό σου είναι τέλειο! Κι αυτή η συνταγή μου κάνει! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Μην αγχώνεσαι για το πότε θα μου τη στείλεις, το σ/κ περιμένω κόσμο και είπα να την κάνω.

Αννούλα μου κι εγώ έτσι ήμουν την επόμενη του τοκετού, απλά σαν να παραέφαγα. Να τρως καλά αγάπη μου γιατί εσύ θα θηλάσεις, χαλάλι η μπλάκ φόρεστ!

Το Χριστινάκι μας πού να είναι σήμερα?

Σας αφήνω αγάπες μου να ετοιμάσω την μπέμπα να πάμε στης γιαγιάς - πεθεράς. Καλό μεσημέρι σε όλες, καλή όρεξη!

Aurora

Aurora
Κωνσταντίνα μου χρόνια πολλά!!!

Φωτεινούλα να ζήσετε!

Αννούλι μου, πολύ δυναμική σε βρίσκω!
Μπράβο!!!

Πηνελοπάκι μου, Χαρουλίτα, Τινάκο! φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Πήγαμε στον γιατρό κι εμείς 3 κιλά ο μικρός και απότι φαίνεται δεν θα ξεπεράσει τον αδερφό του.
Εκει γύρω στα 3300 με 3400 τον περιμένουμε.
Το κεφαλάκι έχει κατεβεί πολύ αλλά ο τράχηλος είναι κλειστός και πίσω, έχουμε μέρες ακόμα μου είπε. Smile

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα κορίτσια...

Μπαίνω στα πολύ πεταχτά και πάλι να σας πω τα νέα γιατί ο μπέμπης κλαίει και θα μπω να τα πούμε όταν τελικά κοιμηθεί... είμαι  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 850933

Γέννησε η Λία μας το Σάββατο 29 Σεπτ.!
Ένα κούκλο 3600 με καισαρική, όλα πήγαν καλά, σας στέλνει σε όλες τα φιλιά της κ οταν μπορέσει θα μπει να μας τα πει αναλυτικά.

Μάριελ και Λίζα να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και κλότυχα να΄ναι πάντα!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580 σε όλες τις νέες μανούλες...

Αννούλα μου είσαι μέσα, να σου ζήσει αγάπη μου, καλή ανάρρωση να έχεις...
Θέλω να σε τρελάνω στις ερωτήσεις αλλά δεν έχω διαβάσει τπτ κ δε θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια κ να σε ζαλίζω

Ωχ παναγία μου πως θα καλύψω το κενο?? study

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο οι συνταγουλες που ζητησες!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

http://www.argiro.gr/recipes/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C

http://syntages.matia.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%B6%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CF%82/%CE%B6%CF%8D%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1.html
αυτην δεν την εχω δοκιμασει αλλα φαινεται διαφορετικη με το κρασι

επισης νομιζω οτι ειναι καλη(δεν την εχω φτιαξει ομως)
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pitsa.html

και αλλη μια που την εχω κανει κ ειναι καλη!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pitsa-tou-mpampa.html

ελπιζω να σε βολεψει καποια!!καλη επιτχια σε οποια κανεις!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λια να ζήσει το μωρουλι καλότυχο να είναι και μόνο χαρές να σας χαρίζει.
Καλη λοχεία να έχεις κορίτσι μου

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντινα χρονια πολλα.
αννα να χαιρεσαι την κορη σου πολυχρονη.
εχω και γω ραντεβου αυριο με το γιατρο 14.30 αντε να δουμε τι θα μου πει.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λια να σας ζησει παντα γερο  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 215994

emilou

emilou
Λια να σου ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580 γερος και καλοτυχος να ειναι!!!!!!! καλη αναρρωση!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο το ρολο ειναι πανευκολο απλα επειδη εχει λιγα υλικα πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξεις την σαλτσα ντοματας που ειναι πολυ νοστιμη κ ανεβαζει κατα πολυ την γευση της πιτσας γιατι κατα τα αλλα εχει μονο κασερι,ζαμπον κ πιπερια!!αααα κ μη φοβηθεις να βαλεις τριμμενη φρυγανια ειναι τελεια!!

Στελλακι μου μια χαρα ο μπομπιρας αντε κοριτσακι να ξελαφρωσουμε σιγα σιγα!!

Γιωτακι μου επιτελους μπηκες να δουμε κ λιγο τη φατσουλα του γιου σου που την πεθυμησαμε(φτου φτου ξανα το εχω τρελανει το παιδακι χιχιχιχιχ)
τι κανεις κοριτσακι μου??ολα καλα??

Λια μου να σου ζησει  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580παντα ευτυχισμενο να ειναι κ εσυ καλη λοχεια να εχεις!!

emilou

emilou
αντε να κρυωσει λιγο ο καιρος, να γλυτωσουμε απο κανα κουνουπι!!! δεν τολμαω να βγω στο μπαλκονι, σμηνος τα κουνουπια!! το μωρο το εχουμε συνεχεια με κουνουπιερες!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
Lia mou na sou zhsei!!!!!Me to kalo na gyrisete spitaki sas!!!Gero kai dynato kai triseytyxismeno!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 50580

Loipon twra ksanakathisa k tha ksanashkwthw se ligo..Travhksa mexri k krevati k skoupisa k sfougkarisa apo katw!!!
Maraki k egw stis 2:30 exw giatro!!!!Synenohmenoi einai????

Tinako mou nai meta apo ena mhna k elpizw n amou pei ta eyxarista!!!

Stellitsa,exeis meres akoma alla k esy sto 2o fadazomai tha exeis oneiremenh genna..alhtheia esy anxwnesai??

Xara mou klevw sydages gia pizza tha ftiaksw to soukou an den gennhsw opws epishs allh mia fora tha kanw thn mhlopita sou thn foverh kai meta o Mpampinos mou tha ksanathymhthei ta faghta ths mamas tou mexri h Pinelopi na vrei rythmous Smile

Gioooootaaaaaaaaa ase to diavasma den peirazei na mas xaneis aktalavainoume alla mpaine na se rwtame!!!Ston giatro exeis paei?Ta ramata einai komple?Ponakia exeis??Sexaki pote me to kalo??Tous eipes olous n afygoun na pane allou???
Pes mou k to allo...ton kaneis maniamounia???xexexxe k egw etsi nomizw tha ton kanw!!!

Em...ti allo..tpt twra tha fame,salatitsa kai kotopoulaki kalamakia pou ekana zoumera k ntomato-kremydata kai meta lew na ksanakanw gia teleytaia fora ta tzamia!!!

A!!!mou efyge ena sfrasgisma..den ponaw omws..tha paw meta thn genna na to ftiaksw,twra den exw upomonh!!
Epishs o gay diplanos odontiatros pali exei afhsei ta zwa tou na vrwmisoun kai nomizw pws sydoma tha tsakwthoume Smile

Filiaaaaa

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παω να ταΐσω την μικρή και αν με αφήσει να κοιμηθώ λιγακι. Τα λεμε

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελοπακι μου κλεψε οσες θελεις!!εγω φτιαχνω συνεχεια την πρωτη μ΄αρεσει πολυ να ειναι φουσκωτη και αφρατη κ οταν κανω τραπεζι για πιο εμφανισημη κανω της Αργυρως!!
κ εμενα ο δικος μου μεχρι να γεννησω μετα θα τρωει απο την μανουλα μου ομως που θα ειναι σπιτι (αν την αφηνω χιχιχιχιχι)

αντε μονο εμενα φωναζες κατσε κ εσυ που τραβας κρεβατια!!αραξε λιγο μην την παθεις οπως εγω!!
καλη ορεξη εγω εχω γεμιστα απο την Δευτερα οποτε δεν ειχα μαγειρεμα!!

giotaki2

giotaki2
καλώς κάποια στιγμη θα αναπληρώσω το κενό.. Razz
Εμη κι εμείς συνέχεια με κουνουπιερα, εκτός από κουνούπια εμας η ζέστη μας εφερε κ βρεφική ακμή στο λαιμουδάκι μας.
Χαρά μου περα από ξενυχτησμένη κ κουρασμένη είμαι καλά, οποτε μπαίνω τσιμπάω κ απο μια συνταγη χχαχαχα
Πενελοπη μου ραμματα οκ μια εβδ μετά μου τα εβγαλε δε καταλαβα τπτ δεν πονεσα πέρα από το νοσοκομείο, τομή αφαντη, σεξ μετα τις 40 και βάλε να θρέψουν κ τα εσωτερικά. τώρα μάλλον για αυτά μου είπε να μη βάλω κρέμα δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Αννα μου διάβασα την ιστορία σου τι τέλεια γέννα Θεέ μου... Σε όσες απομείνατε σας ευχομαι λοιπόν μια τόσο ευκολη γέννα!
Ακου εκεί μη σπρώχνεις...
Να χαιρόσαστε την κοράκλα σας 1000χρονη!
Δεν ενθυμούμε τίποτα άλλο...

Καλά εμένα αυτό το παιδί δεν παίζει να έχει πάνω του το αίσθημα του κορεσμού μονίμως ζητάει να φάει, κι εχει νευρα πολλά νευρα... κι αν τον πίασουν το βράδυ οπως χτες δεν ηρεμεί με τπτ, 4.00 κατάφερα να κοιμηθώ από 10.00 που το παλεύαμε

giotaki2

giotaki2
Α! Πηνελόπη εμένα νομίζω γεννήθηκε μαναμούνιας  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 32 788471 χαχαχα Τον έχω αποκάνει κι εγώ, με ξεχωρίζει από τη μυρωδιά σα λαγονικό!
Τους είπα να φύγουν, σήμερα είμαστε οι 3 μας να δω πόσο θα κρατήσει... Δε καταλαβαίνουν οτι θες λίγο την ησυχία σου κ ΟΧΙ νταντεμα... θελω ρε παιδί μου να κυκλοφορώ όπως θέλω μέσα στο σπίτι μου κ να μη σκέφτομαι τους άλλους... Twisted Evil

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ
LIZA ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΔΕΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΛΑ
ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΗΡΘΑΝ Ο ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ,Η ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑΠΕΡ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΧ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ,!!

giotaki2

giotaki2
Ευη με το καλό κορίτσι μου κ σε σένα... με μία ευκολη γέννα.
Υπομονή με τα σόγια δυστυχώς όλες τα περνάμε κ δυστυχώς δε μας καταλαβαίνουν καθόλου...
Δε κάνει καλό να ταράζεσε τώρα.

Πηνελοπάκο καλά αποτελέσματα στον ντοκ! Very Happy

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ,....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.....
ΜΟΛΙΣ ΞΑΠΛΩΣΑ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ....ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!ελεος! ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις