Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tinako mou tosa p eipa ksexasa na sou pw..stenaxwra ta nea gia thn mama sou ,se katalavainw apolyta,perase o pateras mou emfragma to 2009 k apo tote otan kanei eksetaseis tremw k anhsyxw.
Gnwmh mou pws einai kalytera na to mathei twra p einai ekei hremh k eytyxismenh me to eggonaki ths,vevaia eseis kserete kalytera,eyxomai ola na pane kala koritsaki mou,tha to perasete k ayto k sydoma ola tha einai kalytera.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα μου καλο βραδυ!!

Καλως την ομορφη!!! δε βρηκες για βλεφαριδες;; σου ειπα ελα κυπροοο να σε παω εγω!!!
Αγαπη το νινακι ητανε τελειοοο!!! ομορφη φατσουλα αλλα σα γατακι μου εμοιαζε χεχε!! και μαλλακι οπως το Εμομωρο!! πολυ μικρουλι ηταν ομως αν και 3600 ειναι ολα τοσο μικρα;; χιχι

Δε ξερω γιατι δε με εξετασε κολπικα αληθεια και ντραπηκα να ρωτησω κιολας.. Η Τινη μου ειπε οτι ισως ειδε στο ουλτρασαουντ οτι ο τραχηλος δεν ηταν ακομα ετοιμος. αληθεια δεν εχω ιδεα... παντως αμα γενναω θα με ελεξουν!

Το μικρο σου δακτυλακι το καημενο βρηκες να κτυπησεις κοριτσι;; περαστικουλια του!! αυτο σου ελειπε θα μου πεις τωρα!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστίνα μου κι εμενα λιγες ημερες πριν μάθω οτι είμαι έγκυος την είδα και μου ειπε να μην στεναχωριέμαι και οτι ειμαι εγκυος,2 ημερες μετα πηρα θετικο τεστ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
αΧ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν εκανα ακομα τα νυχακια! αλλα σκεφτομαι αυτο που σοου εστειλα και σαρεσε και σενα το ροζ με ζεμπρε!! εσυ τελικα εκεινο το τελειο εεε;;; Very Happy Very Happy
ασε και γω μονο ψωνια σκεφτομαι!! χιχι ψωνια και μπιουτεεε τι αλλο!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Χριστίνα μου κι εμενα λιγες ημερες πριν μάθω οτι είμαι έγκυος την είδα και μου ειπε να μην στεναχωριέμαι και οτι ειμαι εγκυος,2 ημερες μετα πηρα θετικο τεστ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
αΧ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

με συγκινησες με αυτο που εγραψες.. ειδες οτι η επικοινωνια υπαρχει και τιποτα δεν ειναι τυχαιο μας βλεπουν και χαιρονται για εμας γλυκεια μου... και εσυ το ονοματακι της ε;
ασε και εγω θελω να τη δω στον υπνο μου αλλα δεν την ειδα ποτε ακριβως Crying or Very sad

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ ρε κοριτσια θα ηθελα παρα πολυ να εβλεπα την μαμα μου το κοριτσακι που εχασα και την αδελφουλα μου που δεν τις εχω πια στην ζωη μου.Το κενο ειναι τεραστιο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:αχ ρε κοριτσια θα ηθελα παρα πολυ να εβλεπα την μαμα μου το κοριτσακι που εχασα και την αδελφουλα μου που δεν τις εχω πια στην ζωη μου.Το κενο ειναι τεραστιο

Γλυκεια μου μη σκεφτεσαι τωρα και να στεναχωριεσαι... ειναι τα γενεθλια σου σημερα και πρεπει να εισαι χαρουμενη. απο εκει που ειναι σε αγαπανε σε σκεφτονται και σε φροντιζουν να το ξερεις αυτο να μην το ξεχνας ουτε δευτερολεπτο... σιγουρα τωρα δε μπορουμε να το συνειδητοποιησουμε γιατι η ζωη που ζουμε ειναι εφημερη και παραξενη και δε μπορουμε να συλλαβουμε το μεγαλειο της ψυχης στο μεγεθος της..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστινα εγω οταν ειναι κατι δυνατο να γινει βλεπω την μαμα μου στον υπνο μου.Ακομα κι οταν εχασα το κοριτσακι μου τρια ονειρα ειχα δει αλλα δεν τα καταλαβα,απλα ηξερα οτι καποιος θα πεθανει και τελικα εχασα το κοριτσακι μου.Μετα απο λιγο καιροειδα τιην μαμα μου αγκαλια με ενα κοριτσακι και την αδελφξμου.Ξερω οτι ειναι μαζι και καποτε θα τις ξανα δω

pepelitsa

pepelitsa
Ax Kwnstadina twra diavasa k katalava..den exw logia na sou pw kati,giati ayta ta kena kserw pws den kalyptontai me logia.Na sou pw mono na eisai pada dynath k esy k olh sou h oikogeneia na eisai xilioxronh k pali kai h zwh na sou fernei mono xares apo dw k pera.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινα κ Χριστινακι μου παλι με κανατε να δακρυσω με τις μανουλες σας...αυτα πρεπει να ακουμε εμεις φυσικα που τις εχουμε κ μαλωνουμε συνεχεια κ τις φερομαστε ασχημα,μακαρι να μπορεσω να αλλαξω συμπερηφορα απεναντι της τωρα που θα ερθει κιολας!!

Ελευθεριτσα μου δεν σε προλαβα κοριτσακι μου ναι το ενα τικερακι αργει να παρει μπρος το αλλο ειναι πισω μια μερα εγω πιανω απο το πρωτο χιχιιχ που λεει το κανονικο!!

Πηνελοπακι μου αουτς το ειπες κ ηταν σαν να χτυπησα εγω κ κανει ενα πονο κ αυτο το μικρο το δαχτυλακι!!
αα για την βαση οχι δεν ηταν σαν πιρουνα ηταν σαν διχαλα που επιανε στο καγκελο δεν την εβαλα λαθος αποκλειεται γιατι προσπαθησε κ ο Γιαννης κ ειπε οτι δεν κανει ειναι απλα πιο χοντρα τα καγκελα απο τις κουνιες μας!στο ΛΗΤΩ ειχε 17,5 ευρω??

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μεσα στην καρδιά μου κρατάω μονο χαρα.Οταν κοιτάζω τα παιδιά μου που της μοιαζουν παρα πολυ ξέρω οτι ειμαι πολυ ευτυχισμένη γιατι και αυτη ξερει οτι ολα μου τα όνειρα εχουν ολοκληρωθεί. Αυτο ηθελα στην ζωη μου και κατάφερα να τα αποκτήσω με ολες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Ειμαι σίγουρη οτι με βοήθησε απο εκει ψηλά.Ονειρα γλύκα και με τις μανουλες μας κοντα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Μεσα στην καρδιά μου κρατάω μονο χαρα.Οταν κοιτάζω τα παιδιά μου που της μοιαζουν παρα πολυ ξέρω οτι ειμαι πολυ ευτυχισμένη γιατι και αυτη ξερει οτι ολα μου τα όνειρα εχουν ολοκληρωθεί. Αυτο ηθελα στην ζωη μου και κατάφερα να τα αποκτήσω με ολες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Ειμαι σίγουρη οτι με βοήθησε απο εκει ψηλά.Ονειρα γλύκα και με τις μανουλες μας κοντα

ακριβως αυτο ειναι το πιο σωστο που μπορεις να κανεις.. μπραβο σου καλη μου.. να εισαι περηφανη για τα μωρακια σου και για τα ονειρα σου που εκπληρωσες..
ονειρα γλυκα με τις μανουλες μας κοντα....χχχχ

pepelitsa

pepelitsa
Nai san dixala!!!! Loipon ..ax pws tha to grapsw gia na katalaveis...k emeis etsi mperdeythkame sthn arxh phgame na perasoume thn dixala sta kagkela alla h dixala einai na peraseis mesa ths to sidero ths vashs..loipon katse ena lepti sou vgazw foto twra kai ssou stelnw k tha katalaveis amesws!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου ναι.. ναστε καλες μαζι τους γιατι ειναι ανθρωποι κανουν λαθη αλλα το σιγουρο χιλια τις εκατο σας αγαπανε.. σκεφτειτε πως νιωθουμε εμεις για τα νινακια στην κοιλια μας και ακομα δεν εχουν βγει.. το ιδιο...
εγω ειχα κανει πολλα λαθη ειχα τσακωθει πολλες φορες μαζι της και της μιλησα αποτομα και εχω αρκετες ενοχες μεσα μου που ποτε δε θα ξεπερασω.. της ζητησα συγγνωμη αλλα ηταν πλεον αργα γιατι ηταν στο κρεβατι αναισθητη πλεον..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα και πηνελοπη να αγαπατε πολυ τις μανουλες σας και να τους το λετε,εγω δεν προλαβα μεσα σε ενα βραδυ την εχασα και ποτε δεν της το ειπα μια ζωη της φωναζα και ηταν παντα δεδομενη.Ποτε δεν ειχα καταλαβει ποσο με αγαπουσε τωρα που ειμαι μανα ξερω καλα πως ενιωθε.Οταν δειτε την μανουλα μια αγκαλια ενα φιλι και να της πειτε σε αγαπω μανουλα μου.Ποτε δεν γυριζει πισω ο χρονος για να το ξανα κανουμε

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπουλινες ομορφες βγαινω και εγω γιατι ηρθε ο γιαννης εχει λιγη ωρα και καθεται μονος κ τον λυπηθηκα τωρα χεχε Very Happy Very Happy Very Happy

Τα πιο γλυκα μου φιλια σας στελλω!! ονειρα γλυκα καλο βραδακι  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 36 315810  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 36 315810  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 36 315810  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 36 315810
θα μπω αυριο να τα πουμε περισσοτερο που θα ειμαι μονη!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλη νυχτα Χριστινα και με την μανουλα κοντα σου να σε προστατευει.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο δικιο εχετε βρε κοριτσια κ να φανταστητε δεν την εχω πει ποτε σ΄αγαπω κ να πω την αληθεια ντρεπομαι κιολας!!ποσο το εχει αναγκη κ η μαμα μου το ξερω αλλα γιατι με πιανει αυτο το αναποδο δεν μπορω να καταλαβω!!ναι ειναι κακο που τις θεωρουμε δεδομενες!!

Πηνελοπακι να στειλε αν μπορεις φωτο

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
ANNAST έγραψε:Εμακο τι ωραία ιστορία σου!! Πολυ ωραία κ συγκινητική!!

Χαρα ΕΣΥ με ρωτησες τι κρέμα βάζω στις θυλες; Βάζω ελαιολαδακι. Κ σήμερα που το είπα στην Μαια κ στον γιατρο μου είπαν ότι κάνω ότι καλύτερο!!!

εγω σε ρωτησα κουκλα. αααα κανει δουλεια και αυτο;;; μια χαρα! πηρες μαζι σου σε μπουκαλακι να φανταστω και βαζεις;

Χριστινακι μου γλυκο, αυτο κ μόνο αυτο με έσωσε κ στην μικρη. Κ πήρα ένα πλαστικό μπουκαλακι απο το φαρμακείο κ βάζω πάνω σε δίσκο ντεμακιγιαζ κ μετα στο στήθος κ απο πάνω του θυλασμου.
Ακυρος ήταν ο ύπνος, δεν πρόλαβα να σας στείλω το μην ήρθε ο φαταουλας κ μόλις έφαγε. ΤΏΡΑ θα κοιμηθώ.

pepelitsa

pepelitsa
Sygnwmh koritsia alal ekana fotografhsh gia na steilw sthn Xara mas Razz Xarouli exeis pm.

Xristinaki mou ayrio tha milisouem pio poly,kalo vrady na exete filenada,filiaaaa!

Kwnstadina mou exeis apolyto dikio,etsi einai genika oi anthrwpines sxexeis..nomizoume k mas nomizoun dedomenous..oute emeis eimaste oute kaneis,prepei oloi mas na ta skeftomaste ayta.Me tis mamades mas pada tha exoume kaygades etsi einai h fysh mas mallon..mhn kratas enoxes ston eayto sou gia oti den ths eipes h giati malwsate kapote..oles oi manades k oles oi kores ta idia..mhn kaneis tetoies skepseis kai plhgwneis ton eayto sou xwris logo.Kserei kala pws thn agapas apo thn mera pou gennhthikes Smile
Egw prospathw ta teleytaia xronia na veltiwsw thn sxesh mas,h prospatheia omws pada thelei 2.Ths to exw pei k ekeinhs,einai zhthma xronou na to katalavei,na mathei k ekeinh pws prepei na einai diakritikh mesa sthn zwh mou gia paradeigma,pws mporw na dextw thn vohtheia ths h thn agaph ths alla den mporw na dextw na me akurwnei.Anywayz..megales kouventes aytes k alytes.

pepelitsa

pepelitsa
Annako mou kalh ksekourash na exeis..exeis alhtheia katalavei pws eisai mommy of 2????
Oneira glyka kalh mou,smouatss!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι κ Αννουλα καλο βραδυ!!

αυριο εχω νυχακια κ εγω αλλα πρεπει να παω εγω σ΄αυτην γμτ δεν εχει αμαξι λεει Mad Mad κ μου σπασανε αρκετα κ τωρα ειναι πολυ κοντουλικα για σχεδιακια!!η μαια μου μου ειπε να κανω κατι με διαφανο για να μην μου τα ξεβαψουν κ εγω σκεφτικα γαλικο με ροζακι κ πουα λευκο αν κ δεν θα πολυχωρανε τα πουα γμτ

pepelitsa

pepelitsa
Toso kodoulia pou den ginetai katholou to galliko???Xm..an ekanes plagiasto?H mia lepth gramoula galliko k se ena nyxaki mono olo poua???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κ εγω καπως ετσι τα φανταζομουνα αλλα ειναι κοντουλια εκτως αν κανω ενα ολο πουα,ενα λοξο με πουα κ ολα τα υπολοιπα σκετο γαλικο με ροζ!!
κ του ποδιου να κανω ολα γαλικο κ το μεγαλο ολο πουα??

pepelitsa

pepelitsa
Nai etsi tha einai teleia k den tha exeis kai provlhma sto maieythrio..an sou poun na ta ksevapsoun na peis oti einai gel k den ksevafei!!!
Oso gia to podi..kalytera ola poua kai to megalo galliko,giati sto megallo mporoun kalytera na doun an melaniazeis(gi ayto lene na mhn ta vafoume na vlepoun an melaniazoun ta akra)
Egw molis ta kanw tha sas deiksw foto.

Twra eida k to pm..kapou ekei eixe nai alla den thn rwthsa na sou pw thn alhtheia,apo to lhtw thn phre,mpainei padou k sto ksylo k sta kagkela..emena telika enw elega tha thn valw sto plai thn evala sthn koryfh.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις