Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
682 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 682 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στα μικρα δεν θα μπορει να μου κανει πουα θα δω το πρωι τι θα μου πει κ αυτη,αν κ εγω ξερω πιο πολλα σχεδια απο αυτην αχχαχαχ αυτη απλα τις τα εξηγω κ μου τα κανει σχετικα καλα αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι πολυ οικονομικη 15 παιρνει χερια ποδια απλο φυσικα οχι τζελ
θα δω αν ειναι κ τη βαση που εχει η Ελευθερια κ αμα δεν κανει θα παω να παρω αυτην
μιλαμε με εχει ταραξει στο κουνημα η μπεμπα μια απο δω κ μια απο κει παει η κοιλια μου

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
K emena to idio kai exei kai loksigka taytoxrona!!Kai peinaw kiolas!!!Kai den trww gt ayrio exei zygisma ston giatro.

Ontws poly oikonomikh h dikh sou..egw tha pethanw xwris sxedia den adexw!!!Oute egw kanw gel,ekana palia,twra kanw monimo mano sta xeria,aplo sta podia.
Ax vre Xara pote tha gennhsoume epitelosu???ayto to telos m fainetai san olous tous mhnes mazi!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε συ καθε μερα αυτο σκεφτομαι σβηνω μερες σαν φυλακισμενος αλλα και καποιες φορες σκεφτομαι αν θα τα καταφερω με το μωρο κ λεω μπας κ ειναι καλα ακομα εκει μεσα???αλλα η δυσφορια της κοιλιας ειναι τοσο μεγαλη που μετα λεω ας βγει τωρα κ οτι ειναι να γινει ας γινει!!!
κοριτσακι μου παω για νανακια γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις αυριο!!
εσυ εχεις νωρις γιατρο ή το απογευμα??

pepelitsa

pepelitsa
Xazeya kati sto fb,stis 2:30 exoume giatro!! Ade na doume ti tha mas pei k aytos!!!
Oso gia thn koilia h alhtehia einai oti menoun mono liges meres me koilia k mia zwh oloklhrh me to paidi..alla h anypomonhsia sto telos einai terastia!!!
Kalh ksekourash Xara mou k egw tha paw opou na nai!!!
Wraia nyxakia na ftiakseis ayrio,smouats!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια κοριτσακι μου καλη ξεκουραση κ εσυ κ ελπιζω να σε προλαβω αυριο αν οχι καλα αποτελεσματα κ ξερεις φυσικα θελουμε νεα το συντομοτερο!! Wink

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 531909  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 531909

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααα!!!! Ε ναι λοιπόν είμαι κ εγω mother of 2!! Κ ακόμα να το συνηδητοποιησω!! Κ όταν βλέπω αυτο το λυσσασμενο κ πεινασμένους ύφος του μπομπιρα μου,κάτι αρχίζω κ καταλαβαίνω.. Κ μόλις αρχίζει κ τρώει σαν να μην έχει ξαναφαι κ ποναω, τότε το συνηδητοποιησω καλυτερα!! Xaxaxa!! Κ μετα σκέφτομαι: χαλάλι του! 1000 φορές χαλάλι του! Κ οι ταχυπαλμιες( οι οποίες παρέπιπτωντος έχουν κοπεί μαχαίρι) οι κοιλιές, τα κιλά, το ζόρι, τα ξενύχτια.. Όλα!!!
Ήρθε το μικρουλακι μου στις 5 γιατί εκλαιγε κ νόμιζαν ότι πειναει, με το που τον πήρα αγκαλια κοιμήθηκε.. Μετα απο καμία ώρα ξύπνησε κ ήθελε να φάει, όχι ΤΏΡΑ αλλα ΤΏΡΑ! Περιττό να σας πω ότι για να ανοίξει το σαγονι του, κ να βγάλω την ταλαιπωρημενη ρωγα μου, βάζω δάχτυλο στο στόμα του.. Γιατί αλλιώς δεν αφήνει.. Πολυ πλάκα!!!

Την καλημέρα μου σε όλες!!! Φυλάκια πολλα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοιλουμπιτσες,μανουλιτσες και μωρακια  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 215994

Αννουλα μου καλημερα τι καλα που τρωει ο μικρουλης σου!!καλυτερα ετσι παρα να παλευεις να φαει χχαχαχα

εγω ειδα το Χριστινακι στον υπνο μου,για να δουμε θα γεννησει σημερα??

εχω νυχακια σε λιγακι επιτελους να τελειωνω κ μ΄αυτα και μετα το μαλλακι κ ειμαι ετοιμη να υποδεχτω τη ζουζουνα μου που με εχει ταραξει στο κλωτσιδι Razz Razz Razz Razz

giotaki2

giotaki2
Γλυκιές καλημέρες... Τι μου κάνετε?
Χτες βγήκα για λίγο να ταϊσω το μπέμπη και μεταξύ υπνου κ θηλασμού καταφέραμε να σηκωθούμε τώρα. Ήταν ένα κάπως πιο ήσυχο βράδυ.
emilou έγραψε:την γεμιζεις την μπανιερα του??
Ναι Εμάκο την γεμίζω πρώτα με νερό, το ελέγχω με θερμόμετρο μπάνιου λίγο πιο ζεστο από το κανονικό, ετσι ώστε κ αν περάσει λίγη ώρα μη κρυώσει πολύ, και μετά το βάζω μέσα κ κάθετε δείχνει να του αρέσε μερικές φορές πάει να το πάρει ο ύπνος χαχαχα και το πλένω με το σφουγγαράκι του κι οταν είναι να βγούμε το ξεπλένω κανοικά στη βρύση και λούζω και τα μαλάκια του εκει, να μην είναι βρεγμένο το κεφαλάκι του πολύ ώρα και κρυώνει.
Βέβαια εμένα από τη στιγμή που θα το βάλω στην πετσέτα αρχίζει και κλαίει με μανία δε τη θέλει με τίποτα κι αντε να το αλλάξεις μετα..
Ρε τι κουκλάκι ζωγραφιστό είναι αυτό??? Εχετε κι ωραίο φορμάκι...
Με την Ιστορία σου ξανα-ανατρίχιασα...
Νικάκομου συγκινητική κ η δική σας ιστορία, γιατί εκανες ολική όμως? δε θυμάμαι.. Κουκλάκι ο μπεμπούλης σας.. Φαντάζομαι χαρά ο χαζομπαμπάς...
Ευη μου όπου να΄ναι θα γεννάς τώρα ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και θα τα ξεχάσεις όλα πιστεψε με οταν αντικρίσεις το θαυματάκι σου, κανείς και τπτ άλλο δε θα έχει σημασία πια! Smile
Τινάκο κουράγιο κορίτσι, καλά κάνει κ τα λες να βγαίνουν από μέσα σου, περίμενες με τόσο χαρά να δεις τους γονείς σου που σου είχαν λείψει τόσο, κι ειναι άδικο αυτό που περνάς πρώτες μερες με το μωράκι σου αλλά όλα είναι μεστη ζωή να είσαι δυνατή και θα περάσουν όλα κάποια στιγμή. Τα περαστικά μου ευχομαι το καλύτερο..
Κρεμα για τις θηλές εγώ στην εγκυμοσύνη είχα της frezyderm πολύ καλή δε λέω αλλά για το θηλασμό πιστεύω καμία δεν είναικαλύτερη της Medela την purelan 100% καθαρή λανολίνη τις θρέφει αμέσως σε μία ώρα, κι εμένα με πονάει κ με δαγκώνει ο μπεμπούλης αλλά με αυτή δεν έχω πρόβλήμα κ τη βάζω σχετικά αραιά όποτε θυμάμαι..
(έχω κι άλλα να πω... Very Happy )

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696
καλα δεν κοιμηθηκα καθολου με εχει πιασει το αγχος της γεννας και καθε 2 ωρες ξυπναγα χτες που ειχα λιγα πονακια με επιασε πανικος.
και γω για της θηλες frezyderm εβαζα στην κορη μου ειναι τελεια αμεσος περναγε τωρα ηθελα κατι πιο φυσικο και πειρα κεραλιφη με βαλσαμελαιο. αννα σε χει τρελανει ο μικρος ε? αγορομανα.

giotaki2

giotaki2
Κωνσταντίνα και Χριστινάκι είσαστε πολύ δυνατές, σίγουρα είναι μεγάλο το κενό που άφησαν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να συνεχίσετε αν είσαστε δυνατές και να δείχετε όλη την αγάπη σας στα παιδάκια σας που ήρθαν στον κόσμο να σας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα.. και δε ζητάνε τίποτα περισσότερο από αγάπη (άντε και γάλα, και καμια πάνα.. μπανάκι, άλλαγμα.. τέτοια πράγματα απλά Razz )

Χαρά θα φτιάξεις νυχάκι ε? Ζηλεύω...
Εγώ τα κόβω μωρέ τώρα γιατί φοβάμαι μη γρατσουνίσω το μπεμπούλη.. όταν ξεπεράσω το φόβο μου θα τα ξαναφτιάξω κι εγω.. Προς το παρόν ξεδίνω στο πόδι! Smile

Άννα κι εσένα φαγανό το παιδάκι σου ε? Κι εμένα κάθε φορά κάνει σα λυσασμένο, λες και δεν έχει ξαναφάει στη ζωή του χαχαχαχα παίρνει φόρα και κάνει βουτιά και ανασαίνει σαν τα σκυλάκια που βγάζουν έξω τη γλώσσα τους... χαχαχαχα ας είναι να χαιρόμαστε να είναι έτσι παρά να τα κυνηγάμε να φάνε.

Μα που είσαστε όλες σήμερα? Rolling Eyes

giotaki2

giotaki2
 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 215994 καλημέρα Μαρία...
Τι ανχώνεσαι βρε εσύ τα'χεις περάσει κιόλας, να είσαι χαρούμενη, όπου να 'νια θα αντικρίσεις κι εσύ το θαυματάκι που κρύβει η κοιλίτσα σου... Very Happy

Μπου

Μπου
καλημερα κοριτσακια!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε κ με το καλο οσες περιμενετε!!! Συγνωμη για το ασχετο μιας κ ειμαι απο αλλο ποστακι αλλα θελω τη βοηθεια σας!!! Απ τον 5ομηνα εχω συσπασεις! Το τελευταιο διαστημα εγιναν περισσοτερες!!! Εννοειται παιρνω yutoparειμαι ξαπλα κυριως κλπ.ωστοσο τρεμω μη γεννησω προωρα!!! Ηθελα να ρωτησω,εδω καμια ειχε τετοιο προβλημα;;;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια μου!
είστε καλά?χτες βγήκα επιτέλους μετά από 9 μήνες έξω για φαγητό με τον άντρα μου λόγω της επετείου μας και ήταν σαν να μην έιχα βγει ποτέ χαχαχ!
τί απόλαυση ήταν βρε κορίτσια μου δεν μπορείτε να φανταστείτε!πήγαμε σε ένα λιβανέζικο στο κεφαλλάρι και ήταν σούπερ!
καλά..έβαλα το στενό μου τζην,μπλουζάκι με ντεκολτε και πλατφόρμες και βάφτηκα!τίποτε από όλα αυτά δεν έιχα κάνει σε όλη την εγκυμοσύνη!!!!!!
ήμουν γυνάικα ξανά!!!!άντε με το καλό να γεννήσετε όλες και να το ξανανιώσετε αυτο το γυναικείο..
αννούλα μου τι καλά που τρώει ο γιος σου!κι εγώ βάζω το δάχτυλο για να αφήσει την θηλή αλλιώς θα την καταπιει με την λαιμαργία της!χααχα κουράγιο με τον πόνο ξέρω έιναι αφόρητος!οι νοσοκόμες στο ιασώ μου έιχαν πει να βάζω πρώτα γάλα πριν θηλάσει και μετά πάλι γαλα και κρέμα!πάντως μετά από τις πρώτες μέρες που συνηθίζουν τα μικρά μειώνεται ο πόνος!
γιώτάκι μου εσένα μιά χαρά το μωράκι σου??

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια! Γυρισαμε χθες απο το μαιευτηριο κ βρηκα λιγο χρονο να μπω! Εχω αγχωθει λιγο με τα κιλα της μπεμπας. Τωρα ειναι 2350... Εχασε λιγο κ μου ειπαν τη προσεχω πολυ στο φαγητο να μηχασει αλλο βαρος...σημερα ειναι η 6 μερα μετα τη γεννα κ με το θηλαστρο βγαζω περιπου 50ml καθε τριωρο.. Παραπανω δε βγαινει. Προς το παρον με καλυπτει γιατι η μπεμπα τρωει καυε τριωρο 50 ml.... Μονο με θηλασμο δε μπορω να ταιζω γιατι δε ξερω ποσο τρωει κ φοβαμαι!! Ειναι οριακο το βαρος...
Κοριτσακια εσεις που γεννησατε: γιωτα εμη..... Και οι αλλες.... Ποσο γαλα αντλειτε; Μηπως ειναι λιγα ta ml που συλλεγω;; Τα δικα σας ποσο τρωνε;; Κ ποσα γευματα περιπου;;
Χαρα, μαρια καλημερα!! Δε ξερω ποια αλλα ειναι μεσα γιατι δε προλαβα να διαβασω τπτ.. μετα τη γεννα το μονο που σκεφτεσαι ειναι το μωρο κ η ωρα περναει πολυ γρηγορα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maroulo έγραψε:καλημερα  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 37 438696
καλα δεν κοιμηθηκα καθολου με εχει πιασει το αγχος της γεννας και καθε 2 ωρες ξυπναγα χτες που ειχα λιγα πονακια με επιασε πανικος.
και γω για της θηλες frezyderm εβαζα στην κορη μου ειναι τελεια αμεσος περναγε τωρα ηθελα κατι πιο φυσικο και πειρα κεραλιφη με βαλσαμελαιο. αννα σε χει τρελανει ο μικρος ε? αγορομανα.
καλημέρα μαράκι μου !κοντέυεις κουκλα μου μην άγχωνεσαι σιγουρα δεν είναι ευκολο αλλά καλό δεν κάνει και το ξέρεις αφου τα έχεις περάσει πάλι!κουράγιο και σε λιγάκι θα έχει την κιντερ έκπληξη σου στα χέρια σου!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα ελενάκι μου !έμενα η μπέμπα γεννήθηκε 2690,την πήρα 2530.δεν χρησιμοποιώ θήλαστρο μόνο την θηλάζω.στο νοσοκομείο μου έιχα πει οτι στην άρχη τρώει περίπου 30 γρ.δυστυχώς με τον θηλασμό δεν καταλαβαίνεις ποσο παίρνει παρα μόνο αν την ζυγίζεις και αυξάνεται το βάρος της!νομίζω όμως οτι 50 έιναι καλά.εχτες που ήρθε η παιδίατρος να την δει πρώτη φορά και την ζυγίσαμε έιχε πάρει το αρχικό βάρος της και επιπλέον 160.τώρα ζυγίζει 2850 και μου έιπε οτι είναι καλά που μέσα σε 10 μερες έφτασε ε΄κει!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! Δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα μεχρι να φαει να κοιμηθει η μπεμπουλα να κανω καμια δουλεια ερχεται η ωρα να ξαναξυπνησει.....
Έλενα θα σχολιασω μονο το δικο σου μήνυμα γιατι μονο αυτό διάβασα Razz
εγω την πρωτη μερα εβγαλα 20 ml, αρα για αρχη μαλλον πολυ καλα εισαι!!!! Τωρα βγάζω πολύ περισσότερο και συ θα εχεις περισσοτερο γαλα με τον καιρο. Προσφορα και ζητηση οπως μας ειπαν απο το μαιευτηριο!!! Όσο για το δεν ξερεις ποσο τρωει πιστεψε με αν πειναει θα το καταλαβεις....!!!!! Εμενα τρωει ανα τρεις ωρες οταν της δωσω ξενο και με το θηλασμο αναλογα μπορει να πεινασει στις 2 μπορει και στις 3 ωρες....παντως το βραδυ που της δινω το δικο μου σε μπουκαλι τρωει περιπου 70-80 ml πλεον και κοιμαται 2,5 ωρες....στις αρχες παντως ετρωγε 60ml....
Ο παιδιατρος σου τι σου ειπε?

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα κορίτσια Φωτεινή με αυτα που λες για εξοδο στενο τζιν βάψημο κλπ με κανεις να μη θελω να σε εχω φίλη... Razz Εγώ κ να βγω πάλι δε θα έχω τι να φορέσω η pig !
(πω πω κ μολις μου τηλ η διατροφολόγος που πήγαινα παλιά να με καλέσει στα εγκαίνια του νέου γραφείου..τυχαίο? Η μου στέλνει μην ο Θεός????)

Ελενα κι εγώ τις πρώτες μέρες με το θήλαστρο δυσκολα εβγαζα 40-50 μλ σύνολο, τώρα που πέρασαν οι μέρες γύρω στα 40 από το κάθε ένα.
Να μην ανχώνεσε, τις πρώτες μέρες τα μωράκια δεν πίνου πολύ, το στηθος μας παράγει τόσο όσο χρειάζεται το μωράκι μας, όσο ζητάς τόσο σου δίνει, μη του χεις τόσο αυστηρό πρόγραμμα στο 3ωρο είναι η γνώμη μου. Δε πεινάει πιο νωρίς? Δηλαδή αν μπορέις βγάζε το κάθε δύορο ρε παιδί μου να είσαι σίγουρη μετα που θα πάρει τα πάνω του με τα κιλάκια θα πίνει όσο και όποτε θέλει.
Να μιλάς και με τον παιδίατρο, τι λεει αυτός?

Α! εμένα τρώει οποτε του καπνίσει, δεν έχει πρόγραμμα μπορει καθε ώρα από λίγο οπως το πιασει αλλά πλεον δε το βγαζω με το θήλαστρο μιας κ βλέπω το στηθος αδειαζει λέω καλά πάμε, αφου κι αυτο δείχνει να χορταίνει.

Σε κανα 2-3 μερούλες θα παρει βαρος θα στα πει κι ο παιδίατρος.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτάκι μου γλυκό συγγνώμη που τα είπα έτσι αλλά είχα σκάσει η γυναικα!πιστεψε με ας μπορούσα να φάω και το ευχαριστηθώ στην εγκυμοσύνη και ας έιχα πάρει 20 κιλά!ευτυχω΄ς που το ίδιο βράδυ που γέννησα εξαφανίστηκε και το θέμα με τον εμετό και επιτέλους εχω 12 μέρες που τρώω η στερημένη!τελικά τί σου είναι ο οργανισμός βρε παιδί μου??πάνε όλα τα συμπτώματα με το που έφυγε η μικρή απο πάνω μου!τώρα περιμένω να 40ντίσω για να πάω στον γιατρό και να αρχίσω το σε..κι πάλι (και σε αύτο είμαι στερημένη 9 μήνες)χαχαχαχαχ

giotaki2

giotaki2
foteini35 έγραψε:γιωτάκι μου γλυκό συγγνώμη που τα είπα έτσι αλλά είχα σκάσει η γυναικα!πιστεψε με ας μπορούσα να φάω και το ευχαριστηθώ στην εγκυμοσύνη και ας έιχα πάρει 20 κιλά!ευτυχω΄ς που το ίδιο βράδυ που γέννησα εξαφανίστηκε και το θέμα με τον εμετό και επιτέλους εχω 12 μέρες που τρώω η στερημένη!τελικά τί σου είναι ο οργανισμός βρε παιδί μου??πάνε όλα τα συμπτώματα με το που έφυγε η μικρή απο πάνω μου!τώρα περιμένω να 40ντίσω για να πάω στον γιατρό και να αρχίσω το σε..κι πάλι (και σε αύτο είμαι στερημένη 9 μήνες)χαχαχαχαχ
Τι συγνώμη βρε Φωτεινή πλάκα σου έκανα! να βγεις και να το χαρεις όσο μπορείς εννοείται και να φας αλλά με προσοχή μη βάλεις τώρα οσα δεν εβαλες στην εγκυμοσύνη γιατι μετα ξεχνα το στενο σου τζιν Razz
Ασε για το σεξ κι εγώ που δεν είμουν στερημένη κ που έκανα μέχρι προτελευταια μέρα, μετράω μέρες σα τους φυλακισμένους δε μπορώ ρε παιδί μου αλλά τι να κάνουμε? Μετά τις 40 κ βάλε είπε ογιατρος δηλαδή το "βάλε" πόσες μέρες είναι? Laughing χοχοχο δε θα την παλέψω....

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξέρω βρε παιδι μου μάλλον επειδή το εχω ξανά ζησει γιαυτό αγχώνομαι. αντε να δουμε τι θα πει και ο γιατρος σημερα ελενα τα 50μλ ειναι μια χαρα για αρχη εγω 30 ειχα δίνε θηλασμό και θα δεις θα παχύνει και γω ετσι σαν και σένα την πάτησα έδινα και ξενο για να μην χασει βαρος και μετα κοπηκε το δικο μου,μην αγχώνεσαι κανε μια βδομάδα δοκιμή μονο με δικό σου

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξέρω γιωτάκι μου οτι έκανες πλάκα!προς θεού!δεν παρεξηγήθηκα!τελικά και οι στερημένες και οι μη το θέλουμε απεγνωσμένα το σε..κι μας εεε???τι εννοούσε ο γιατρός σου πάντως και βάλε δεν κατάλαβα???δηλαδη πόσο θέλει εκείνος βρε παιδί μου???να το ξεχάσουμε τελείως οι γυναίκες???πόση στέρηση πια???εμένα στον γιο μου αν θυμάμαι καλά το 40ημερό μου έιχε πει και αφού με είδε και ήταν όλα εντάξει με άφησε.μόνο που μου έιπε να προσέχω μην ξαναμέινω έγκυος γιατί μενεις για πλάκα!

giotaki2

giotaki2
Δε ξέρω μάλλον να με ξαναδει πρώτα κ να μου πει το οκ! μηπως λόγο καισατικής? δε ξέρω καθόλου, δεν ήταν καθόλου αυστηρός στην εγκυμοσύνη δε θα ήταν τώρα χωρίς λόγο. Θα δείξει..

Το παιδάκι μου είναι πολύ ήσυχο σήμερα του στυλ βαριέται και δεν έχει πως να σκοτώσει την ώρα του.. πάω να το βάλω στ ρηλάξ με μουσικούλα... Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσοπουλα μου!!!
Απο το πρωι δεν είχα Ίντερνετ.. Τα νεύρα μου.. Τελικά το απενεργοποιησα τελικά το Κιν κ πήρε μπρος.. Γκρρρρρ..
Βαριεμαι κ δεν περνάει η ώρα.. Αύριο όμως φεύγω!! Γιουπιιιιιι!!! Είμαι πολυ χαρούμενη κ ΤΏΡΑ είδα πόσο γρήγορα πέρασαν οι μερες.. Πριν απο λίγο πέρασε κ ο doc μου, κ μου είπε όλα οκ. Περιμένω νς έρθει ο ζουζουνος μου!!
Φιλακιαααα!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η παιδιατρος μου ειπε 350 ml την ημερα. Η μπεμπα τρωει 45-50ml τη φορα. Πιστευω με το θηλαστρο να μη μειωθει η ποσοτητα γιατι μονο με θηλασμο δε μπορω... Για να δουμε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις