Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε κ με το καλο οσες περιμενετε!!! Συγνωμη για το ασχετο μιας κ ειμαι απο αλλο ποστακι αλλα θελω τη βοηθεια σας!!! Απ τον 5ομηνα εχω συσπασεις! Το τελευταιο διαστημα εγιναν περισσοτερες!!! Εννοειται παιρνω yutoparειμαι ξαπλα κυριως κλπ.ωστοσο τρεμω μη γεννησω προωρα!!! Ηθελα να ρωτησω,εδω καμια ειχε τετοιο προβλημα;;;;

καλημερα κοριτσακι μου!!

εγω ημουν με γιουτοπαρ απο τελος του 5ου-αρχες 6ου!! στον 7ο ημουν ξαπλα γιατι απο τις συσπασεις το μωρο ειχε κατεβει πολυ χαμηλα κ υπηρχε κινδυνος προωρου!!
γεννησα την μερα που εκλεινα την 39η εβδομαδα!!!!

κ αλλες κοπελες στο θεμα μας ειχαν την ιδια εξελιξη με μενα...
μην φοβασαι τιποτα... ξεκουραση, καλη ψυχολογια κ το μπεμπακι θα ερθει στην ωρα του!!!!!

emilou

emilou
γεια σας...

απο το πρωι ο μπεμπουλης ποναει... κοιμαται, ξυπναει, κλαιει... ξανα κοιμαται... ξυπναει. θελει αγκαλια... κλαιει!!!

τωρα παλι τον βλεπω σφιγγεται!!

emilou

emilou
αχ κ εγω θελω να μπω στα παλια μου παντελονια!!! ειναι ομως ολα θεοστενα (κ καπου χωμενα στις ντουλαπες!!)...
το βαψιμο δεν μου ελειψε... το εκανα! τα τακουνια μου ελειψαν λιγακι... οχι ιδιαιτερα! ελπιζω να μαζευτηκαν λιγο τα ποδαρακια μου κ να μου κανουν!!! ουτε αυτα τα εχω δοκιμασει!!

Μπου

Μπου
Αχ να ξερεις ποσο με καθησυχαζεις!!! Να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!!!ειναι γλυκας!!!εγω σε 10μερες μπαινω στον 8ο κ αν κ δν κατεβηκε χαμηλα το μωρο λογω πολλων συσπασεων πρεπει να μαι οσο μπορω ξαπλα!!!πφ! Ευχαριστω πολυ να σαι καλα κ καλη λοχεια!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Iokasti27 έγραψε:Καλημερα κοριτσια! Γυρισαμε χθες απο το μαιευτηριο κ βρηκα λιγο χρονο να μπω! Εχω αγχωθει λιγο με τα κιλα της μπεμπας. Τωρα ειναι 2350... Εχασε λιγο κ μου ειπαν τη προσεχω πολυ στο φαγητο να μηχασει αλλο βαρος...σημερα ειναι η 6 μερα μετα τη γεννα κ με το θηλαστρο βγαζω περιπου 50ml καθε τριωρο.. Παραπανω δε βγαινει. Προς το παρον με καλυπτει γιατι η μπεμπα τρωει καυε τριωρο 50 ml.... Μονο με θηλασμο δε μπορω να ταιζω γιατι δε ξερω ποσο τρωει κ φοβαμαι!! Ειναι οριακο το βαρος...
Κοριτσακια εσεις που γεννησατε: γιωτα εμη..... Και οι αλλες.... Ποσο γαλα αντλειτε; Μηπως ειναι λιγα ta ml που συλλεγω;; Τα δικα σας ποσο τρωνε;; Κ ποσα γευματα περιπου;;
Χαρα, μαρια καλημερα!! Δε ξερω ποια αλλα ειναι μεσα γιατι δε προλαβα να διαβασω τπτ.. μετα τη γεννα το μονο που σκεφτεσαι ειναι το μωρο κ η ωρα περναει πολυ γρηγορα!

Iokasti27 έγραψε:Η παιδιατρος μου ειπε 350 ml την ημερα. Η μπεμπα τρωει 45-50ml τη φορα. Πιστευω με το θηλαστρο να μη μειωθει η ποσοτητα γιατι μονο με θηλασμο δε μπορω... Για να δουμε...

Έλενα, αν θες πραγματικά να θηλάσεις θα σου πω δυο πραγματάκια λίγο ακραία. Μπορεί να φανώ απότομη αλλά αν θες να θηλάσεις μην αγχώνεσαι με αυτά που σου λέει η παιδίατρος.
Πρώτον αν συνεχίσεις με το θήλαστρο δεν πρόκειται ποτέ να αυξηθεί η παραγωγή σου με βάση τη ζήτηση και μάλιστα θα μειωθεί κιόλας. Δίνοντας το μωρό να πίνει από το μπιμπερό τεμπελιάζει κι έτσι όταν θα το βάζεις στο στήθος δεν θα τραβάει δυνατά ώστε να κατεβάσεις κι άλλο.
Βγάλε από το μυαλό σου τα ml.
Σου είχα ξαναγράψει ότι όλα τα μωράκια χάνουν βάρος μόλις γεννιούνται. Και η δικιά μου έχασε. Από 3070 που γεννήθηκε όταν ήρθαμε σπίτι και τη ζύγισε η παιδίατρος ήταν 2850. Στο μήνα πάνω έβαλε μόνο 470 γρ. αλλά δεν αγχώνομαι. Τα παιδιά που θηλάζουν παίρνουν συνήθως λιγότερο βάρος από τα παιδιά που πίνουν ξένο. Γι' αυτό το λόγο λένε κιόλας ότι ο θηλασμός βοηθάει στην καταπολέμηση του θηλασμού.
Η συμβουλή μου είναι κάθε φορά που ξυπνάει και κλαίει να τη βάζεις στο στήθος. Κάθε φορά ανεξαιρέτως, χωρίς να κρατάς ωράριο. Ακόμα κι αν είναι σ' ένα μισάωρο. Έτσι θα αυξηθεί η παραγωγή σου. Να πίνεις πολλά υγρά στη διάρκεια της μέρας. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς το θήλαστρο και η μπέμπα σου θηλάζει μία φορά μόνο τη νύχτα, βγάλε στο ενδιάμεσο και μπορείς να της το δώσεις ως συμπλήρωμα μετά από κάποιο γεύμα. Έτσι θα δεις κιόλας αν χορταίνει από το δικό σου για να σου φύγει και η ανασφάλεια.
Το κυριότερο στο θηλασμό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι σίγουρη ότι κάνεις το σωστό θηλάζοντας το μωρό σου. Και να είσαι σίγουρη ότι κάνεις το σωστό! Cool

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Iokasti27 έγραψε:Καλημερα κοριτσια! Γυρισαμε χθες απο το μαιευτηριο κ βρηκα λιγο χρονο να μπω! Εχω αγχωθει λιγο με τα κιλα της μπεμπας. Τωρα ειναι 2350... Εχασε λιγο κ μου ειπαν τη προσεχω πολυ στο φαγητο να μηχασει αλλο βαρος...σημερα ειναι η 6 μερα μετα τη γεννα κ με το θηλαστρο βγαζω περιπου 50ml καθε τριωρο.. Παραπανω δε βγαινει. Προς το παρον με καλυπτει γιατι η μπεμπα τρωει καυε τριωρο 50 ml.... Μονο με θηλασμο δε μπορω να ταιζω γιατι δε ξερω ποσο τρωει κ φοβαμαι!! Ειναι οριακο το βαρος...
Κοριτσακια εσεις που γεννησατε: γιωτα εμη..... Και οι αλλες.... Ποσο γαλα αντλειτε; Μηπως ειναι λιγα ta ml που συλλεγω;; Τα δικα σας ποσο τρωνε;; Κ ποσα γευματα περιπου;;
Χαρα, μαρια καλημερα!! Δε ξερω ποια αλλα ειναι μεσα γιατι δε προλαβα να διαβασω τπτ.. μετα τη γεννα το μονο που σκεφτεσαι ειναι το μωρο κ η ωρα περναει πολυ γρηγορα!

Ελενακι μου καταρχας μην αγχωνεσαι...Να ξερεις οτι οσο περνανε οι μερες τοσο περισσοτερο γαλα θα βγαζεις.Εχουμε τρεις μερες μονο διαφορα και το στηθος μου τρεχει καθε φορα που ειναι για να φαει.Απλα θα σου συστηνα να την βαλεις στο στηθος.Εγω τον βαζω στο στηθος και το βραδυ μονο αντλω με το θηλαστρο και αυτο ειναι πολυ λιγο 25-30ml.Εγω με τις θηλες τραυματισμενες ειπα να βγαζω για καποιο διαστημα με το θηλαστρο μονο και ολοι μου ειπαν οχι γιατι αμα δεν τραβαει καθολου απο το στηθος καποια στιγμη θα μου κοπει το γαλα.Και οσο για τα μλ που βγαζεις να ξερεις οτι το μωρο τραβαει πιο πολυ απο οτι το θηλαστρο.Ελπιζω να σε βοηθησα.Βαλε την μπουμπου σου στο στηθος!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα συμφωνήσω με όλα όσα λέει η Νίκη.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγώ συμφωνώ με την νίκη και την δέσποινα ελενάκι μου!πάντα στήθος!και μήν αγχώνεσαι πίνει όσο θέλει!κοριτσάρες μου σας αφήνω να ξαπλώσω λίγο τώρα που κοιμάται η μικρή και τα λέμε μετά! φιλιά

inakriti

θα συμφωνησω με την Φωτεινη που συμφωνει με οσα ειπε η Δεσποινα που συμφωνησε με οσα ειπε η Νικη !!!

inakriti

Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΛΩΣ ΜΕ !!!

δεν εχω διαβασει τπτ μετα την γεννα της Αννουλας μας ... ευχομαι σε οσες γεννησαν να ειναι καλα ... να τους ζησουν τα μωρακια - να ειναι γερα δυνατα και καλοτυχα!!!
(λογικα ΜΑΡΙΕΛ-ΜΑΡΑΚΙ πρεπει να γεννησαν)

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τωρα οι απαντησεις στις χθεσινες ερωτησεις....

Χριστινακι το τσιγαρο το εκοψα με το που γεννησα.Και μετα την ιστορια του χειρουργιου νομιζω οτι θα ημουνα για σκοτωμα.Οχι βεβαια οτι δεν μου λειπει και δεν με τραβαει απο την μυτη....Αλλα αποφασισα πλεον οτι το τσιγαρο μου ειναι ο γιος μου.....

Εμη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...Και οσο για το μακιγιαζ οντως αυτο ηταν το πιο ομορφο που εχω κανει!!!

Ελευθερια μου κακο δεν ειναι να το κοψεις οσο ειναι ακομα νωρις.Οχι οτι θα σου συμβει το ιδιο και ουτε οτι θελω να σου κανω κυρηγμα.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο καθολου.Ακομα και τωρα που θηλαζω το θελω σαν τρελη.Αμα το ειχα κοψει πιο νωρις ισως και να μην ειχα τετοιο στερητικο τωρα!!!!

Αννουλα μου,Μανουλα μου 2 μωρων θαυματων ειμαι καλυτερα απλα παιδευομαστε ακομα στο θηλασμο.Ελπιζω οσο μεγαλωνει να στρωσουμε και οι δυο...

Χαρα και Γιωτακι δεν εκανα επισκληριδιο γιατι ο γιατρος μου ειχε πει οτι απο τους 10 αναισθησιολογους οι 2 ειναι καλοι και δεν ξερουμε εαν θα ειναι στο δικο μας χειρουργιο και δεν θελω να σε σακατεψουν.Οποτε δεν το διακυνδινεψαμε....

Τινη μου ευχομαι να πεισετε την μανουλα να κανει αυτο που πρεπει και να γινει γρηγορα πολυ καλα...Ξερω πως η μανουλα ειναι ανεκτιμητη.Αν ολες αυτες τις μερες δεν ειχα την μαμα μου διπλα νομιζω οτι θα ειχα τρελαθει..Περαστικα και συντομα με ευχαριστα νεα.

Εμη μου η ιστορια σου καταπληκτικη.Και μενα με πηραν τα ζουμια....ΝΑ σας ζησει και παλι!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλω την Ινα.Εχουμε να συνχρονιστουμε στο φορουμ απο πριν γεννησεις.Απο τα λιγα που εχω διαβασει και εγω ξερω οτι εισαι πολυ καλα.Φιλια κοριτσαρα μου!!!

inakriti

Νικη μου να σου ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ... δεν πειραζει που τα ξαναλεω

ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ... ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω Ινα μου.........Να σαι καλα!!!!Και σενα ενας κουκλος ειναι.Υγιεστατος παντα!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:Νικη μου να σου ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ... δεν πειραζει που τα ξαναλεω

ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ... ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ

Ινακο μου, τι κανείς καλη μου;;; Τι κάνουν οι άντρες σου;;;;

Νικη μου!!!

Κανένα νέο απο τα κορίτσια που είχαν γιατρο σήμερα;;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλιτσες γιατι απ΄οτι βλεπω μονο οι μανουλες ειστε μεσα σημερα!!

Νικη μου ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο τα χερια περασαν ή ακομα πονανε κ ειναι μουδιασμενα??

Ελενακι μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου κανε αυτα που σου λενε ολα τα κοριτσακια κ πιστευω οτι η μπουμπου σου θα ειναι μια χαρα!!

Λογικα θα εχουμε αλλη μια μανουλα τωρα κ ενα μπεμπακι το Ευακι μας ,ελπιζω να μπει συντομα κ να μαθουμε νεα της!

Αννουλα μου νομιζω οτι ειχαν γιατρο μεσημερι 2 μ 2:30 αν δεν κανω λαθος!!

Φωτεινουλα τελεια που εβαλες στενο τζηνακι κ τακουνακι εεε???πως κ πως το περιμενω!!!

Γιωτακι μου θα τα χασεις κ εσυ ολα!!ειπαμε μετα ομαδικη διαιτα θα κανουμε με το Στελλακι!!

Ινακο κ Μαρακι  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 38 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 38 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 38 417472

pepelitsa

pepelitsa
Gyrisame!!!!!Loipon...
Einai 3350!!!xexexexexex O plakountas mas einai akoma normal,den gernaw leme,o organismos mou thn exei dei niato!!
To kefali mas den einai mesa ekei p prepei alla eipe den peirazei tha to ftiaksoume ekeinh thn wra an den mpei apo monos tou,exei katevei h koilia mas,eimaste makrya apo ton lwro mas kai o traxhlos mas sklhros leei.O Mpamphs ton fwnazei xontro!!Mou leei den tha to doume pws einai mwraki !!xaxxaxax
Loipon ti m eipe o giatros twra..mporei na ginei ana pasa wra k stigmh ayto den mporei kaneis na to kserei,den thelei se kamia periptwsh na valei ponous an h mhtra den einai etoimh,mou eipe oti ayta allazoun mesa se wres h mia mera,opote na mhn eimai anypomonh.Ton rwthsa pali gia perpathma..mou eipe pws einai mia adilipsh pou eixane palia oi gynaikologoi alla twra pia ayto exei katariythei opote an thelw na perpataw as perpataw,an den thelw as kathomai. Radeyou ksana thn pempth..tou lew toso arga??Mou leei pinelopi mou an gennhseis tha se dw sto maieythrio an den gennhseis ws tote omws prepei na se vlepw.
A!!!m evale xeri re koritsia alla den ponesa katholou,tsaba h anhsyxia p eixa.

Ayta!!Twra tha sas diavasw!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελεια τα νεα σου Πηνελοπακι αντε παιδαρος κ εσενα ο Σωτηρακης!!ολα καλα πανε οποτε περιμενουμε ανα πασα στιγμη!! Wink

pepelitsa

pepelitsa
Xara mou einai gomaraki tn prohgoumeno mhna htan 2470..phre sxedon 1 kilo to gourouni..k elega k egw pws paxyna ksafnika!!xaxaxa
Padws na mhn exeis anxos gia to xeri..egw eixa anxwthei poly k telika den einai tipota,2 daxtyla vazei,egw proswpika me thn papia sto test pap ponaw poly perisotero,shmera tpt!!

Ekanes nyxakia k mallakia????

Koritsia sas diavasa..Mpou na mhn anxwnesai,na anxwtheis mono an anxwthei o giatros sou,katse hsyxh spitaki sou kai etoimasou gia to nini k ayto opote thelhsei tha erthei agkalia sou!
Giotaki mou k egw pisteyw h diatrofologos einai sms apo to sympan..eipame siga-siga molis gennhsoume na mazeytoume oles,tha mas kanei apisteyta megalo kalo.Einai k tis modas fetos ta mayra leather efarmosta!!mmmm Smile

Anna poso gelaw opws ta grafeis gia ton fagana sou !!!!

Elena mou tha sou pw ti exw diavasei..ta mwra einai pro-orismena na xanoun varos kathws apo nwris h fysh frodise gi ayto...Oi mhteres loipon gennousan kai den eixan dynamh na anazhthsoun trofh gia tous eaytous tous k apo gala eixan mono to pyar,etsi h fysh frodise ta mwra na xanoun fysiologika ena pososto tou varous tous xwris ayto na ephreazei thn ygeia tous..apo thilasmo den kserw alla h idea na anxwnesai toso poly wste na metras ml kai na vgazeis mono thilastro den sou kryvw anxwnei k emena mono p to skeftomai..sththos dwse kateytheian kai mhn paideyesai adika.

Kala stamataw!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε κ εμενα pig ειναι αφου ηταν 2900 στην 35 φαντασου αυριο ποσο θα εχει παει affraid affraid
εκανα νυχακια σημερα καλουτσικα βγηκαν αν δεν βαρεθω αργοτερα θα ανεβασω κ φωτο!!μαλακια ακομα ψαχνομαι με κομμωτηριο κ τιμες!!γμτ σε εναν που ηθελα να παω θελει 120 ευρω κ τα σκεφτομαι

pepelitsa

pepelitsa
Bafh thes na kaneis???Thelei 120 eyrw gia pio pragma????kala den exoun katalavei ti symvainei sthn Ellada??

Megeia ta nyxakia Smile Egw twra tha thn parw na ths pw mhn ertehi ayrio na erthei Deytera kalytera.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λαγοκοιμαται η μπουμπου και ειπα να μπω για λιγο.....το μαγτιασα το παιδι μου εκει που ελεγα οτι ειναι ησυχο δεν ξερει απο νυχτα και απο μερα.....βεβαια ποναει η καημενη... Sad Sad
Πηνελόπη ανυπόμονη σαν και μένα και συ θυμάσαι πόσο πολύ ήθελα να γεννήσω!!! Εκεί λοιπόν που είχα απογοητευτεί και έλεγα δεν θα ελευθερωθω ποτέ.. ξύπνησα ένα πρωί και σπάσαν τα νερά....
Χαρά εγώ περιμένω πως και πως να ντυθώ να φτιαχτώ και να πάω κομμωτήριο να γίνω άνθρωπος και γω κάπου τόσα υπολογίζω να δώσω και νομίζω πρώτη φορά θα χαρώ τόσο πολύ που θα τα δώσώ....!!!!1

pepelitsa

pepelitsa
Esy pote exeis pali giatro????

A!!!Ton rwthsa gia Eoppy kai mou eipe..akoma den exei ginei kati alla zoume s ena kratos p dialyete k alla tetoia k me liga logia m eipe tha plhrwneis mia symetoxh k meta tha kaneis xartia sto tameio sou gi ana pareis to epidoma.Opote edaksei mporei na ta dwsoume alal tha ta paroume pisw .

Vre Despoinaki mou pia den adexw allo..exw k ena mwro 3350 sthn koilia mo..pou na voleytw!!xaxaxax plaka kanw..nai anypomonw!! Pws eiste eseis???Exete mpei kanonika se rythmous???Thn latreyeis????M e ton adra sou eiste edaksei??? Esy niwtheis na exeis epanelthei???Apanta se osa thes..apla me kserete..thelw na mathainw!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασικα θελω να ξαναγινω ξανθια αλλα δεν θελω να κανω ντεκαπαζ γιατι εχω πολυ λεπτη τριχα κ θα τα παρω στο χερι οποτε σκεφτομουν 2 πλες ανταυγειες δηλαδη κ οι δυο στο ξανθο αλλα η μια με 30αρη οξυζενε ,κουρεμα κ ισιωμα κ θελει τοσα γμτ κ φυσικα θα ηθελα να μου πει κ νουμερο βαφης για να τα βαφω μονη καθε 20 μερες γιατι αμα θελω κ κομμ30-40 ευρω δεν λεει!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι πεστα ολα ξερεις εεε???επεσες πανω στην ανακριση χιχιχιχι(πλακα κανω) Rolling Eyes Rolling Eyes
Πηνελοπακι αυριο εχω κ εγω 3 παρα γιατρο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις