Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannoua3 έγραψε:Ase na prospathisw k egw merikes apopires hahaha Very Happy

Maria m tha s valw ena link p vrika...
Paei poli me to thema sas k ton mina sas...

http://mikrikouzina.blogspot.com/2012/01/cake-pops.html

Αγαπουλααααα Τζοαννουλα μου, ειμαστε στο ιδιο θεματακι οεο!!!!

Καλοριζικο!! εγω δεν ευχηθηκα!!!
Ειμαι η Χριστινα απο Κυπρο και περιμενω κοριτσακι σε λιγες μερες!! Καλοριζικο λοιπον το θεματακι μας με πολλα ακομα γεννητουρια και πολλες ευτυχισμενες μανουλες!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Κυρ Οκτ 07, 2012 4:32 am, 1 φορά

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 215994

Με μερικά κορίτσια γνωριζόμαστε απο το άλλο θέμα.
Ειμαι η Μαριάνθη και στις 30/9 εγινα μανούλα για 2η φορά Very Happy ... Εχω τωρα 2 αγοράκια.. το πρωτο είναι 6 χρονων και πήγαμε φετος πρωτη!

Ευχομαι σε όλες να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!
Με το καλο να γεννησουν και τα κορίτσακια του Οκτωβρίου!

http://www.creativebeez.gr

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δήμητρα εύχομαι η Παναγία να είναι δίπλα στο παιδάκι σου και να το προστατεύει!!! Να είσαι δυνατή, καλή ανάρρωση!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Κορίτσια μου δεν μπορώ να γράψω πολλά, αλλά χρειάζομαι τη θετική σας σκέψη και την προσευχή σας. Το μωρουλι μου προχθές την Τρίτη, 42 ημερών έκανε εγκεφαλική αιμορραγία και είμαστε στην εντατική τώρα. Φαίνεται ότι ξεφύγαμε απ' τον κίνδυνο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν του άφησε κάποιο πρόβλημα. Θα ψάξουμε την αιτία. Σας παρακαλώ προσευχηθειτε για το αντρακι μου.

Κοριτσι μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα.. αληθεια εχουμε στεναχωρηθει με την ιστορια του μωρου σου ολες μας.. Θα προσευχομαστε για το νινακι σου. ο Θεος ειναι μεγαλος καλη μου και θα σας βοηθησει να ξεπερασετε καθε δυσκολια.. σε ποιο νοσοκομειο ειστε; Μακαριο;; εκει θα γεννησω και εγω οπου ναναι..
Να εισαι δυνατη για το αντρακι σου και για ολη την οικογενεια σου...

emilou

emilou
Καλησπέρα!! Ηθελα να ρωτησω τις μανουλες, πως το βάζετε το μωρςκι σας να κοιμηθει? Πλαι ή ανασκελα? Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οπως θελω, στο μαιευτηριο τον έβαζαν πλαγια, παντου στο ίντερνετ οι παιδιατροι συστήνουν ανασκελα! Εσεις τι κανετε??

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα στα κορίτσια,γνωστα και άγνωστα!!
Ελειψα πολυ καιρό αλλα τον τελευταιο μηνα το μονο που καναμε ηταν να περπαταμε απο το πρωι ως το βραδυ για να γεννησουμε.Τελικα τα καταφεραμε την περασμενη Κυριακη!!Ο μπεμπης μας γεννηθηκε 3070 και την Παρασκευη που πηγαμε στη γιατρο,ειχε φτασει 3210.
Θηλαζουμε αποκλειστικα,γενικα δεν εχουμε θεματα,περα απο μια ψιλομελαγχολια που με εχει πιασει,κατι το οποιο μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες και ό,τι καλυτερο για εκεινες που έρχονται!!

emilou

emilou
Κατερινουλα μου να σου ζησει κ απο εδω!!!! κουκλακι ο μπεμπουλης σου!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινακι να σου ζησει κοριτσακι μου παντα γερο και δυνατο κ εσυ καλη λοχεια!!περιμενουμε νεα απο τον τοκετο!! Laughing

inakriti

Κατερινακι μου να σου ζησει και απο δω...να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο !!!

Εμη μου και εμεις κοιμομαστε οπως βολεψει και ανασκελα και πλαγιως ...το μπρουμυτα δεν το θελουμε

inakriti

demmy5_k έγραψε:Κορίτσια μου δεν μπορώ να γράψω πολλά, αλλά χρειάζομαι τη θετική σας σκέψη και την προσευχή σας. Το μωρουλι μου προχθές την Τρίτη, 42 ημερών έκανε εγκεφαλική αιμορραγία και είμαστε στην εντατική τώρα. Φαίνεται ότι ξεφύγαμε απ' τον κίνδυνο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν του άφησε κάποιο πρόβλημα. Θα ψάξουμε την αιτία. Σας παρακαλώ προσευχηθειτε για το αντρακι μου.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ... ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΥΓΙΕΙΣ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !!!

inakriti

Αν και διαβαζα και εγω τις εγκυουλες αυγ-σεπτ και ειναι σαν να σας γνωριζω ...ας συστηθω και εγω !!!

Ειμαι η Ινα απο Κρητη εγω 2 πανεμορφα αγορακια (3 μαλλον μαζι με τον αντρα μου Very Happy ) ο μεγαλος μουυ ειναι 10,5 χρονων και το νεο μας μελος γεννηθηκε στις 18/09

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:Καλησπέρα στα κορίτσια,γνωστα και άγνωστα!!
Ελειψα πολυ καιρό αλλα τον τελευταιο μηνα το μονο που καναμε ηταν να περπαταμε απο το πρωι ως το βραδυ για να γεννησουμε.Τελικα τα καταφεραμε την περασμενη Κυριακη!!Ο μπεμπης μας γεννηθηκε 3070 και την Παρασκευη που πηγαμε στη γιατρο,ειχε φτασει 3210.
Θηλαζουμε αποκλειστικα,γενικα δεν εχουμε θεματα,περα απο μια ψιλομελαγχολια που με εχει πιασει,κατι το οποιο μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες και ό,τι καλυτερο για εκεινες που έρχονται!!

Κατερίνα, να σας ζήσει ο κούκλος!
Τελικά 3070 γεννήθηκε... είδες που ανησυχούσες; Τόσο γεννήθηκε και η δικιά μου.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δέσποτα, Δέσποτα παντοκράτορ, ιατρέ ψυχών και σωμάτων, ο ταπεινών και ανυψών, ο παιδεύων και πάλιν ιώμενος, τον αδελφόν ημών (...) τον ασθενούντα επίσκεψαιεν τω ελέει σου, και έκτεινον τον βραχίονα σου τον αόρατον, τον πλήρη ιάσεως και θεραπείας, και ίασαι αυτόν, εξανιστών απο κλίνης και αρρώστιας, επιτίμησον τω πνεύματι της ασθενείας, απόστησον απ' αυτού πάσαν πληγήν, πάσαν αλγηδόνα, πάσαν μάστιγα, πάσαν πυρετόν ή ρίγος, και εί τι εστίν εν αυτώ πλημμέλημα, ή ανόμημα άνες, άφες, συγχώρησον δια την σήν φιλανθρωπίαν. Ναί, Κύριε, φείσαι του πλάσματος σου, εν Χριστώ Ιησού τω Κυρίω ημών, μεθ' ου ευλογητός ει, συν τω παναγίω, και αγαθώ, και ζωοποιώ σου Πνεύματι, νύν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινακι καλώς σε βρήκα!!Να τα χαίρεσαι και τα δυο τα κουκλιά σου!!Φοβερή η φωτό σου!

Δεσποινάκι να σου ζήσει κι εσένα!!Υγεία εύχομαι στα παιδάκια όλων,και όλα τα άλλα τα βρισκουμε!!

Αναφορικά με τον τοκετό,εχω να πω πως τέτοια εμπειρία δεν έχω ξαναζήσει..Κάναμε φσιολογικό,χωρίς επισκληρίδιο,χωρίς φωνες,με ηρεμία,σε τέσσερις ώρες είχα γεννήσει.Ο μπαμπάς μας ήταν μέσα μαζί μας,είδε το μπεμπάκι να βγαίνει,το φίλησε όπως ήταν απλυτούλι,και μετα το κρατήσαμε αγκαλίτσα μέχρι να κόψουν τον λώρο και όλη τη διαδικασία με τον πλακούντα.Χίλια ευχαριστώ την γιατρό μου η οποία με καθοδήγησε με τέτοιο τρόπο,ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ τόσο καλά σε αυτό το μεγαλείο,γιατί κορίτσια πραγματικά περί μεγαλείου πρόκειται....

Μακάρι να πήγαν όλα καλά σε όλες σας,ανεξάρτητα από τον τρόπο που γέννησε η καθεμιά.
Τις ευχές μου για ο,τι καλύτερο στη μανούλα που έχει πρόβλημα το μωράκι της.Όλα να πανε καλά εύχομαι,μέσα απο την ψυχή μου.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,έπεσε σήμερα ο αφαλός του μπέμπη,και βγάζει λίγο κάτι σαν πύον να το πω?Αφήνει κάτι κακαδάκια πάνω..Είναι φυσιολογικό ή έχει συμβεί κάτι?Το καθαρίζω βεβαια με οινόπνευμα,αλλά ξαναεμφανίζεται..

Πολλά φιλιά σε όλες σας,καλό βράδυ!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι εμείς κορίτσια σήμερα βγήκαμε απο το νοσοκομείο.
την τετάρτη κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και απο την πέμπτη αρχησε ένα τρελο κλάμα με λιγμούς που δεν έλεγε να σταματίσει.
Οσπου το σάββατο το πρωι πήραμε την απόφαση να την παμε στο νοσομείο.
Μας κρατίσανε μέσα, μας πήραν αίμα και ούρα. ευτιχώς όλεσ η εξετάσεις ήταν καλές. Αλλα δεν ξέρουμε τι έχει.
Αν και σήμερα που ήρθαμε σπίτι μου μπήκε η ιδέα μήπως το μωρό μου δεν χορτένει και την τριπίσαμε τζάμπα. Την θυλάζω αποκλιστηκά. Πήρα πριν λίγω την παιδίατρο και της το είπα και μου είπε απο αυριο το πρωι να την δοκιμάσω μπουκάλι να δούμε πως θα πάει.
Πάντος αν είναι απο κει δεν θα τον συνχορίσω τον εαυτό μου που άφηνα το μωρό μου να υποφέρει απο την πείνα.
Άν και βάρος πέρνη κανονικα.
Δεν ξέρω τι να πω.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kat3r1na έγραψε:Ινακι καλώς σε βρήκα!!Να τα χαίρεσαι και τα δυο τα κουκλιά σου!!Φοβερή η φωτό σου!

Δεσποινάκι να σου ζήσει κι εσένα!!Υγεία εύχομαι στα παιδάκια όλων,και όλα τα άλλα τα βρισκουμε!!

Αναφορικά με τον τοκετό,εχω να πω πως τέτοια εμπειρία δεν έχω ξαναζήσει..Κάναμε φσιολογικό,χωρίς επισκληρίδιο,χωρίς φωνες,με ηρεμία,σε τέσσερις ώρες είχα γεννήσει.Ο μπαμπάς μας ήταν μέσα μαζί μας,είδε το μπεμπάκι να βγαίνει,το φίλησε όπως ήταν απλυτούλι,και μετα το κρατήσαμε αγκαλίτσα μέχρι να κόψουν τον λώρο και όλη τη διαδικασία με τον πλακούντα.Χίλια ευχαριστώ την γιατρό μου η οποία με καθοδήγησε με τέτοιο τρόπο,ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ τόσο καλά σε αυτό το μεγαλείο,γιατί κορίτσια πραγματικά περί μεγαλείου πρόκειται....

Μακάρι να πήγαν όλα καλά σε όλες σας,ανεξάρτητα από τον τρόπο που γέννησε η καθεμιά.
Τις ευχές μου για ο,τι καλύτερο στη μανούλα που έχει πρόβλημα το μωράκι της.Όλα να πανε καλά εύχομαι,μέσα απο την ψυχή μου.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,έπεσε σήμερα ο αφαλός του μπέμπη,και βγάζει λίγο κάτι σαν πύον να το πω?Αφήνει κάτι κακαδάκια πάνω..Είναι φυσιολογικό ή έχει συμβεί κάτι?Το καθαρίζω βεβαια με οινόπνευμα,αλλά ξαναεμφανίζεται..

Πολλά φιλιά σε όλες σας,καλό βράδυ!
Εμείς βάζαμε betadine στον αφαλό.
τα κακαδάκια είναι φυσιολογικά, μπορεί να δείς και λίγω αίμα αν πέφτει το κακαδάκι. είναι φυσιολογικο! τώρα για το πύον δεν ξέρω δεν μου έτυχε.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για καμιά δεκαριά μέρες αφού έπεσε ο αφαλός έβαζα αντισηπτικό.
Κατερίνα, επειδή ο αφαλός σας άργησε να πέσει ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο. Και μας είχε αργήσει και είχα στεναχωρηθεί γιατί έβγαζε κάτιτις αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Δες και εδώ:
http://www.babyspace.gr/Article/care-umbilical-cord/145-408.html

Tini13

Tini13
Kαλησπέρα κορίτσια!

να σας ρωτήσω κάτι..έχει 15 μέρες που γέννησα με φ.τ. και σήμερα με πιάσαν ποναλάκια δεξιά χαμηλά, εκεί που λογικά πριν την εγκυμοσύνη ήταν η δεξιά μου ωοθήκη (τώρα αγνοείται που είναι το καθετί!). Είχατε εσείς μετά τη γέννα καθόλου ποναλάκια χαμηλά στην κοιλίτσα, σαν τραβήγματα; ο γιατρός μου είπε ότι θα μου κάνει υπέρηχο μόλις σαραντίσω αλλά αν επιμείνει ο πόνος θα πάω νωρίτερα μου φαίνεται..

inakriti

Τινη μου και εμενα με εχει πιασει 4-5 φορες απο τοτε που γεννησα μεχρι σημερα !!!

μολις κατσω - μετα απο κουραση κιολας - χαμηλα δεξια ενας ανυποφορος πονος για λιγα δευτερολεπτα και μετα ολα καλα !!!

πιστευω να μην ειναι τπτ !!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίνη σκέφτηκες μήπως είναι ωορρηξία; Όταν δε θηλάζεις λογικά έρχεται κανονικά η περίοδος. Βέβαια εικασίες κάνω τώρα. Αν ο πόνος επιμένει καλύτερα να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μενα!!! Για όσες δεν με ξέρουν απο τις εγκυούλες Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου είμαι η Δεσποινα και το Σεπτέμβριο γέννησα την μπεμπούλα μου!!!!
¨οσο ήσυχο ήταν το μωρό μου από τότε που άρχισαν οι κολικοί δεν κοιμόμαστε το βράδυ, και χάνω την υπομονή μου και νομίζω το μεταδίδω στο μωρό και κλαίει περισσότερο.... Sad αφήστε που εκεί που είχα μειώσει το συμπλήρωμα εδω και τρεις μέρες το έχω γυρίσει περισσότερο στο ξένο γάλα γιατί είμαι άυπνη και δεν έχω κουράγιο να θηλάσω.....καμιά ιδέα ????

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!
Να σας ζήσουν τα μωράκια σε όσες δεν ευχήθηκα!
Τίνη δεν μας είπες γέννησες φυσιολογικά; Επειδή εμένα μετά απο καισαρική μου είπε ο γιατρός σε 15 περίπου μέρες ίσως πονέσω λίγο, θα πέσουν τα ράμματα. Επίσης με πονάει καμιά φορά και όταν θηλάζουμε και κατεβαίνει το γάλα, αλλά καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου αν επιμείνει.
Δέσποινα μην απελπίζεσαι, κάνε υπομονή, δώσε όσο πιο πολύ μπορείς το στήθος σου στο μωρό σου, ξαπλωμένη να ξεκουράζεσαι και λίγο. Εμείς είχαμε 2.5 μηνες κολικούς και τώρα ηρεμίσαμε λίγο, και εγώ ήμουν σαν ζόμπι μέσα στο σπίτι με τα χέρια μουδιασμένα απο το κούνημα. Πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου και ρώτησε και τον παιδίατρο μήπως σας δώσει κάτι.

marianthi_m

marianthi_m
Κατερίνα να σας ζησει!! κουκλάκι!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 5 50580
εχουν ιδια μερα γενεθλια τα μωρακια μας Very Happy

Δεσποινα μηπως αν ειναι τοσο εντονοι οι κολικοι να δινατε καποιο φαρμακακι? Να τρως υγειινα για νε εχεις δυναμη για να θηλάσεις. δεν υπαρχει καποιος να σε βοηθησει να μη κουραζεσαι μονη?

Εγω εχω μια ερωτηση.. ο αφαλος επεσε το σαββατο κ ολα φαινοναι οκ.. ποσο πρεπει να περιμενω για μπανακι ολοκληρο?

http://www.creativebeez.gr

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα και από εμένα. Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Πότε θα έρθει περίοδος? Γέννησα 13 Αυγούστου.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliapap07 έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Πότε θα έρθει περίοδος? Γέννησα 13 Αυγούστου.
Κ εμένα δεν μου ήρθε ακόμα! Θηλάζεις; Λένε ότι αν θηλάζεις πάνω απο 8 φορές τη μέρα μπορεί και να μην έρθει αλλά μπορεί και να έρθει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις