Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟριτσια το θεμα ειναι υπομονης και όχι τόσο αντοχης..οταν εχει κολικους και θηλαζει κανει πισω το κεφαλι της και μαζευεται με αποτελεσμα να με τραβαει και να ποναω, έτσι άυπνη και να ποναω με πιανουν τα νευρα μου...διατροφη δυστυχως δεν ειχα καλη ποτε Sad
δεν ηξερα οτι υπαρχει φαρμακο για κολικους.....δεν μου ειπε κατι ο παιδιατρος αν ειναι θα τον παρω τηλ....
Μαρία πως άντεξες 2.5 μήνες!!!!
Μαριάνθη εγώ από την αχή τον έβρεχα τον αφαλο και πριν πέσει μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MARIA TR έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Πότε θα έρθει περίοδος? Γέννησα 13 Αυγούστου.
Κ εμένα δεν μου ήρθε ακόμα! Θηλάζεις; Λένε ότι αν θηλάζεις πάνω απο 8 φορές τη μέρα μπορεί και να μην έρθει αλλά μπορεί και να έρθει.
Μάλιστα!!! Θηλάζω...και ίσως περισσότερες από 8... Οπότε στην αναμονή ε? Έχω ένα άγχος και γι'αυτό!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoina83 έγραψε:ΚΟριτσια το θεμα ειναι υπομονης και όχι τόσο αντοχης..οταν εχει κολικους και θηλαζει κανει πισω το κεφαλι της και μαζευεται με αποτελεσμα να με τραβαει και να ποναω, έτσι άυπνη και να ποναω με πιανουν τα νευρα μου...διατροφη δυστυχως δεν ειχα καλη ποτε Sad
δεν ηξερα οτι υπαρχει φαρμακο για κολικους.....δεν μου ειπε κατι ο παιδιατρος αν ειναι θα τον παρω τηλ....
Μαρία πως άντεξες 2.5 μήνες!!!!
Μαριάνθη εγώ από την αχή τον έβρεχα τον αφαλο και πριν πέσει μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα
Κορίτσια εγώ πήρα το INFACOLIC και σώθηκα... Βέβαια ο γιατρός μου το συνέστησε! Δεν είναι φάρμακο και δεν απορροφάται από τον οργανισμό.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasiliapap07 έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Πότε θα έρθει περίοδος? Γέννησα 13 Αυγούστου.
εγώ γέννησα 2 αυγούστου και ακομη δεν μου ήρ8ε. στησ 40 μερεσ που πήγα στο γιατρό μου είπε οτι δεν βλέπει να μου έρχετε γρήγορα αίμα. αλλα δεν με χαλάει κι'ολας.

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χμμ..ωορηξία, δεν το σκέφτηκα! καλά ήμασταν 9 μήνες χωρίς περίοδο! είμαι πάντως πολύ περίεργη να δω αν ισχύουν αυτά που λένε ότι μετά τον τοκετό δεν πονάς στην περίοδο! θα μου πεις μετά από τόσες εκατοντάδες συσπάσεις ανά τρίλεπτο, τί να μου κάνουν μερικές συσπασούλες περιόδου!!!
Ίνα μου όντως μετά από κούραση κι εμένα με έπιασε, δεξιά όπως και σένα. Θα περιμένω λίγες μέρες και βλέπουμε!
Ευχαριστώ πολύ!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Very Happy
Δέσποινα, μη ξεχνάς ότι το ξένο γάλα εντύνει τους κολικούς. Επομένως καλύτερα να προσπαθήσεις να θηλάζεις. Θα βελτιώσει την κατάσταση. Τη μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω για τον εκνευρισμό σου είναι να παρατήσεις ότι κάνεις την ώρα που κλαίει και να ασχολείσαι μόνο μαζί της. Αυτό το φάρμακο που λέει η Βασιλεία το έχω ακούσει και εγώ και λένε ότι κάνει πολύ καλό για τους κολικούς. Πες τον παιδίατρό σου να σου το γράψει. Επίσης καλό για τους κολικούς είναι το τσάι από μάραθο. Το έδινα στο γιο μου κι έκανε δουλειά. Τον θήλαζα κι εκείνον και στα ενδιάμεσα μερικές φορές την ημέρα του έδινα μάραθο.

Μαριάνθη, εγώ την έκανα κανονικό μπανάκι-ντουζάκι ακόμα και πριν πέσει ο αφαλός. Εσύ εννοείς μπανάκι με γεμάτη την μπανιέρα; Νομίζω ότι αφού έπεσε ο αφαλός δεν υπάρχει θέμα να μην κάνεις μπανάκι.

Βασιλεία, από τη στιγμή που θηλάζεις μπορεί και να σου έρθει κάποια στιγμή ανύποπτα μπορεί και καθόλου. Στην κόρη μου ήρθε στους 3 μήνες και στο γιο μου επίσης εκεί κοντά στους 3,5 και μετά ξανά από 6 εβδομάδες. Δυστυχώς όταν θηλάζεις δεν έχεις σταθερό κύκλο.

Τίνη, μετά τη πρώτη μου γέννα δεν ξαναπόνεσα σε περίοδο τόσο όπως παλιά. Δεν ισχύει όμως απόλυτα. Μία συνάδελφός μου συνέχισε να πονάει όπως παλιά ακόμα και μετά τη γέννα. Νομίζω έχει σχέση με το ενδομήτριο ο πόνος.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Καλημέρα! Very Happy
Δέσποινα, μη ξεχνάς ότι το ξένο γάλα εντύνει τους κολικούς. Επομένως καλύτερα να προσπαθήσεις να θηλάζεις. Θα βελτιώσει την κατάσταση. Τη μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω για τον εκνευρισμό σου είναι να παρατήσεις ότι κάνεις την ώρα που κλαίει και να ασχολείσαι μόνο μαζί της. Αυτό το φάρμακο που λέει η Βασιλεία το έχω ακούσει και εγώ και λένε ότι κάνει πολύ καλό για τους κολικούς. Πες τον παιδίατρό σου να σου το γράψει. Επίσης καλό για τους κολικούς είναι το τσάι από μάραθο. Το έδινα στο γιο μου κι έκανε δουλειά. Τον θήλαζα κι εκείνον και στα ενδιάμεσα μερικές φορές την ημέρα του έδινα μάραθο.
Δεσποινα κι εγω έχω παρατηρήσει ότι με το ξένο γάλα επειδή δεν μπορεί να το χωνέψει εύκολα είναι χειρότερα τα πράγματα με τα πονακια για αυτό και προσπαθώ με το θηλασμό....ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα και ακόμα δεν έχω δώσει μπουκάλι...μαλλον με κυνηγάει λίγο και η ψυχολογία της λεχώνας και μια είμαι στα πάνω μου μια είμαι down....Μεχρι να παω στον παιδίατρο θα δοκιμάσω το μάραθο κι ας ελπίσουμε να ηρεμήσει!!!!
Εσένα τι κάνει η μπεμπούλα σου? Με τα ποδαράκια της όλα καλα?

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου τί κάνετε; Παλεύετε με τα θηριάκια; Εγώ είμαι πτώμα αλλά σήμερα άρχισε να μας γελάει πιο πολύ και πιο πλατιά και βγάζει και λίγους ήχους και μας τρελαίνει και τα ξεχνάμε όλα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 6 379767
Τίνι ρώτησα τον γιατρό μου γιατί πόνεσα όταν μου ήρθε περίοδος αφού λένε ότι μετά τη γέννα δεν πονάς και μου είπε ότι είναι κατά το 50% αλήθεια αυτό! Αν οι πόνοι οφείλονταν στη θέση της μήτρας μετά τη γέννα ξενοιάζεις, αν είναι βιοχημικοί ( καλή ώρα! ) την πάτησες! Razz
Τρέχω γιατί κλαίει το σκατούλι πάλι!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα στα κορίτσια!Μπήκα ισα ισα να καλημερίσω,τωρα που κοιμαται ο μπεμπης και περιμενω να στεγνωσει το σφουγγάρισμα..Εμεις δυο μερες ξυπναμε καθε δυο ωρες τη νυχτα (καθε μια δλδ απο την ωρα που τελειωνουμε τον θηλασμο) και εχουμε λαλησει λιγο..Ευτυχως χτες ημασταν πιο ηρεμοι,και σημερα προς το παρον ολα καλα.. Το απογευμα να δουμε!!Φιλια σε ολες τις μανουλες και καλα κουραγια!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από την Τρίτη δεν έχουμε πια γυψάκια! Επιτέλους βγήκαν οι γαμπούλες στη φόρα. Κάνουμε και μπάνιο κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορούμε να βάλουμε πλέον φορμάκια με πατουσάκια γιατί τώρα βάλαμε τα παπουτσάκια που πρέπει να τα φοράει νύχτα μέρα (τα βγάζουμε μόνο για το μπάνιο). Σίγουρα για τις επόμενες 3 εβδομάδες και θα δούμε στη συνέχεια. Το δεξί πόδι διορθώθηκε επιτυχώς αλλά το αριστερό, που από την αρχή ήταν πιο στραβό θέλει λίγο ακόμα. Ελπίζω να φτιάξει αυτές τις εβδομάδες.

Tini13

Tini13
Δεσποινάκι μου τέλεια τα νέα σας, άντε να μην ταλαιπωρείται και το μπεμπάκι με τα γυψάκια! Ελπίζω μετά τις 3 εβδομάδες να μας πεις τα ευχάριστα και για το αριστερό ποδαράκι!

Εμείς πήγαμε στο γιατρό χθες, σήμερα είναι 20 ημερών η μπέμπα και από 2780 που γεννήθηκε φτάσαμε αισίως τα 3200γρ. και από 46 στα 51εκ. Όλα καλά γενικώς..

Υπομονή με τα ξενύχτια μανούλες!

Tini13

Tini13
Μανούλες!! τη βοήθειά σας παρακαλώ! (δεν βρίσκω σαββατιάτικα το γιατρό!)
Η μπέμπα ενώ κοιμάται βγάζει κάτι περίεργους ήχους σαν αλογάκι που χλιμιντρίζει να το πω, σαν χουρχουρητό, δεν μπορώ να το περιγράψω..προέρχονται από τη μυτούλα, όχι ευτυχώς από το στήθος. Όσο μπορώ να δω η μυτούλα της είναι καθαρή, δεν φαίνεται τουλάχιστον εξωτερικά για βουλωμένη..διάβασα διάφορα στο γιατρο-google και άλλα με άγχωσαν (πχ υπνικές άπνοιες, βρογχιολίτιδα) και άλλα με καθησύχασαν (ότι ακόμη δεν έχει καθαρίσει από το αμνιακό, ότι δεν άνοιξαν καλά ακόμη οι ρινικές κόγχες, ή ότι είναι απλά μυξούλες που θέλουν ορό και ρούφηγμα με το ρύγχος).Καμιά παρόμοια περίπτωση έχετε ζήσει ή ακούσει;;; Ευχαριστώ!

inakriti

ΚΑΛΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΕΜΗ -ΝΟΜΙΖΩ- ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ... ΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ... ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ...ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΟΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ...

inakriti

ΑΠΟ ΟΑΕΔ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ...ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ Κ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΝΑ ΣΤΙΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΣΤΙΣ ΔΩΣΩ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!

Tini13

Tini13
Ίνα μου είσαι θησαυρός, για όλα όμως .. I love you

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινα χαιρομαι που όλα πάνε καλα με τα ποδαράκια της μπεμπούλας σου!
Τϊνι και μενα το κανει αυτό και βάζω όπως είπε και η ϊνα φυσιολογικό ορό...σήμρα όμως έχει και μία βραχνάδα στη φωνή της ενώ κατά τα άλλα είναι καλά...σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο?

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας ταλαιπωρημένες μανούλες!!Δεσποινάκι όλα καλά με τη μικρούλα!Να ξελαφρώσει λίγο από τους γυψους.

Τίνι από οτι βλέπω όλα τα μωράκια μας χλιμιντρίζουν!Κι εμένα φυσιολογικο ορό μου είπε,και μάλιστα κάθε μέρα.Δε του βάζω όμως καθημερινά,παρά μονο όταν ακούω ρουθουνίσματα.Υπερβολικό το βρίσκω δλδ..

Κατά τα άλλα ακόμα κουραση ρε κορίτσια..Πήρα και την παιδίατρο σημερα να της πω οτι εβαλε 400γρ, σε μια βδομαδα ο μπεμπης,και μηπως δν ειναι καλό,αλλά μου είπε οτι πρέπει να χαίρομαι κ οχι να ανησυχώ..Τα γευματα λέει θα αραιώσουν γύρω στις 40 μέρες.Μακάρι!!!Το περιμένω πως και πως!!

Πολλά φιλιά σε όλες σας,και υπομονή!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ti kanete koritsarew
s?emena i mikro me exei ksetinaksei!!sas filw oles!!kalinyxta~!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΟΑΚΙ ΜΟΥ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 6 417472

mazi gennisame!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!τι κανετε?και οσο ελεγα πως δε θα βαλω φυσιολογικο ορο στη μυτουλα της απο προχθες δε κανουμε αλλη δουλεια!γκρρρ!!!καθεται ομως η καημενουλα!
οσο για περιοδο δεν αναρωτιεμαι ακομα γιατι καλα καλα ακομα δε σταματησε το αιμα της γεννας.αν και αναρωτιεμαι ποτε θ'αρχισουμε επαφες γιατι η ΄΄νηστεια΄΄ κραταει ενα 10μηνο τωρα! Wink

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
desT έγραψε:Από την Τρίτη δεν έχουμε πια γυψάκια! Επιτέλους βγήκαν οι γαμπούλες στη φόρα. Κάνουμε και μπάνιο κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορούμε να βάλουμε πλέον φορμάκια με πατουσάκια γιατί τώρα βάλαμε τα παπουτσάκια που πρέπει να τα φοράει νύχτα μέρα (τα βγάζουμε μόνο για το μπάνιο). Σίγουρα για τις επόμενες 3 εβδομάδες και θα δούμε στη συνέχεια. Το δεξί πόδι διορθώθηκε επιτυχώς αλλά το αριστερό, που από την αρχή ήταν πιο στραβό θέλει λίγο ακόμα. Ελπίζω να φτιάξει αυτές τις εβδομάδες.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΙΚΡΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ Ε?
danik έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΟΑΚΙ ΜΟΥ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 6 417472
mazi gennisame!

ΚΑΛΕ ΜΑΖΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ? ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΡΟΧΤΕΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΧΤΕΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ... ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ?

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κοριτσια,εχω ερωτηση.Ο αφαλος μας επεσε την περασμενη βδομαδα,στις πεντε μερες.Ακομα ομως σχηματιζει κακαδακι πανω,και εξακολουθω να τον καθαριζω με οινοπνευμα.Ειναι φυσιολογικο η επρεπε να εχει κλεισει τελειως και να μην ασχολουμαι πια με αυτο...?

Tini13

Tini13
Κατερίνα!!

ευχαριστώ για την απάντηση όσον αφορά στα ρουθουνίσματα! Σχετικά με τον αφαλό έτσι είναι κορίτσι μου τις πρώτες μέρες, έχει κακαδάκι..συνέχισε το καθάρισμα με το οινόπνευμα, σε λίγες μέρες με το μπανάκι και το οινοπνευματάκι θα χαίρεστε τον καινούρια σας πεντακάθαρο, ολόασπρο αφαλάκο!! Εμάς έπεσε στις 12 μέρες, σήμερα είναι 22 ημερών και είναι μια χαρά, αλλά οινόπνευμα μέχρι να σαραντίσω θα της βάζω μου είπε η γιατρός. Τελικά έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη με τα παιδάκια μας! Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!

Φιλιά σε όλες τις μωρομαμάδες!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:Κατερίνα!!

ευχαριστώ για την απάντηση όσον αφορά στα ρουθουνίσματα! Σχετικά με τον αφαλό έτσι είναι κορίτσι μου τις πρώτες μέρες, έχει κακαδάκι..συνέχισε το καθάρισμα με το οινόπνευμα, σε λίγες μέρες με το μπανάκι και το οινοπνευματάκι θα χαίρεστε τον καινούρια σας πεντακάθαρο, ολόασπρο αφαλάκο!! Εμάς έπεσε στις 12 μέρες, σήμερα είναι 22 ημερών και είναι μια χαρά, αλλά οινόπνευμα μέχρι να σαραντίσω θα της βάζω μου είπε η γιατρός. Τελικά έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη με τα παιδάκια μας! Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!

Φιλιά σε όλες τις μωρομαμάδες!!

Τινάκο χίλια ευχαριστώ!κανονικά τα μωράκια έπρεπε να συνοδεύονται από manual με τις αντιστοιχες οδηγιες χρησης!Μιλάμε για το απόλυτο πελάγωμα,αν και η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές διαπιστώνω ότι παρά την άγνοια,από ένστικτο κάνουμε πράγματα που τελικά έχουν βάση και είναι σωστά..

Σοφάκο έθιξες πάλι το θέμα "νηστεία"!Άσε χτες το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό..Όχι ότι με τόση κούραση είχα διάθεση,απλά με ψιλοέπιασε μια ανησυχία αν και πότε θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε πάλι τις σχέσεις μας με το αμόρε!Σίγουρα για όσο το μωρό κοιμάται στο δωμάτιό μας,θα πρέπει να βρουμε εναλλακτικό χώρο για φίκι φίκι,γιατί στάνταρ δε θα μπορούμε δίπλα του!! Shocked Shocked

Φιλάκια σε όλες σας!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε ολες τις μανουλες.εμεις έχουμε θέμα με τον αφαλό ειναι εξογκωμένος περιμένουμε να δούμε μεχρι 5 μηνών ειπε η γιατρός.
Κορίτσια για φικι φικι το μωρό δεν καταλαβαίνει είναι πολύ μικρο στο πρωτο είχα κι εγω το ιδιο πρόβλημα τωρα στο δεύτερο νομίζω οτι τα πράγματα ειναι διαφορετικά αφου κοιμάται ρε κορίτσια τι να δει;αν πούμε για σαλόνι μπορεί να έρθει ο μεγάλος αρα καλύτερα να μας δει το μωρό που δεν καταλαβαίνει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις