Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:η αληθεια ειναι οτι εδω στην περιοχη μας εχουμε προβλημα με το παρκαρισμα, οταν ημασταν λιγο πιο χαμηλα ηταν χαλαρα... αλλα τωρα κ εμεις το 2ο παιδευομαστε καθε φορα που να το βαλουμε!

ααα κ οταν βρεθουμε εχουμε να πουμε κ ιστοριες της παργας... λογικα εχουμε συνυπαρξει καλοκαιρια και εχουμε κ την ιδια ηλικια!!! μη σου πω οτι μπορει να εχουμε βρεθει κ στην ιδια παρεα κ να μην το θυμομαστε!!!
δράμα η περιοχή σας,δράμα!κι εγώ που είμαι μαθημένη στην άπλα τσαντίζομαι να μην βρίσκω!θα το ξέρει ο άντρας σου μια μέρα πριν τουλαχιστον για να μου το πεις να μην λείπω???σας περιμένω όποτε θέλετε
λες να έχουμε κάνει παρέα και να μην το ξέρουμε??πλάκα θα έχει!είμαι πολύ περίεργη να τα πουμε αυτά!να δουμε τι κουτσομπολιό θα γίνει χαχαχ

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ωχ κλαιει ο μπεμπης φευγω... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 417472 θα σου στειλω πμ μετα

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:ωχ κλαιει ο μπεμπης φευγω... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 417472 θα σου στειλω πμ μετα
χαχαχαχ συγχρονισμός όμως...!και η δικιά μου ξύπνησε και παω να ταίσω!τα λέμε αργότερα φιλιά! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 417472

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!!! και εμενα σημερα ξυπναγε καθε 1.5 ωρα για μαμ ενα πτωμα ειμαι ευτυχως την κρατησε ο αντρας μου απο της 9 μεχρι της 11.30 και κοιμηθηκα και γω, εχω και την μεγαλη που ζηλευει και θελει ολο μαζι της να ασχολουμαι. καλα που να με βλεπατε σημερα να κλεει η μικρη να μαγειρευω να φτιαχνω αυγο για την μεγαλη να κανω αποστηρωση στο θηλαστρο δεν προλαβαινα τρελα μιλαμε

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κ απο μενα μανουλιτσες!!
τι μου κανετε??βλεπω κανονιζετε καφεδακι,θελω κ εγωωωωωωωω,εχω σαλταρει λεμε κ εγω ειχα μαθει μεχρι κ τα τελευταια της εγκυμοσυνης να ειμαι στη γυρα κ τωρα εχει τοσες μερες που ειμαι μεσα Mad Mad Mad

Κωνσταντινακο μου περαστικα στην μικρουλα σου!!

Μαρακι κ εμενα καπως ετσι περασε το βραδυ καθε 1-1 1/2 ωρα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 401147 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 401147 και ειχε κ λιγο γκρινια στα ενδιαμεσα οποτε ειμαι κ εγω αυπνη,μου ειχε ζητησει κ ο Γιαννης παστιτσιο κ μπλεχτικα ολο το πρωι!!
τωρα φαγαμε και θα ταισω την μικρη κ ελπιζω να κοιμηθω λιγακι!!

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!πολλα πολλα φιλια!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά σήμερα που είμαι μόνη μου και εχω ολη την ημέρα ανοιχτοί το κομπιούτερ δεν είναι καμία μεσα. Το μόνο που χαίρομαι ειναι οτι σκέφτομαι τις βόλτες και τα καφεδάκια που θα έχετε παει. Πάντως σήμερα που δεν είναι εδω ο μικρός και είμαι μονο με την μινιατούρα είναι άδειο το σπιτι. Οταν είναι εδω κάνει τα δικά του και περνάει η ωρα.
Κατι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ποσο άσχημα εναι οταν δεν έχεις παιδιά,δεν ειναι μονο το σπίτι άδειο αλλά και η ψυχή σου. Μακάρι ο Θεός να αξιώνει όλες τις γυναίκες να αποκτούν ενα παιδί.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγωωωωω.. Τι κάνετε κοριτσακια;;;
Εμένα πάλι μ´αρεσει να βγαίνουμε με τον άντρα μου!! Κ με τα παιδιά μας!! Ασε που θέλω να μάθω κ τον μικρο στο έξω, να μην παθαίνει σοκ οπότε βγαίνουμε!!!
Εμάς σήμερα ο κύριος κοιμάται όλη μέρα.. Δεν τον έχω δει ξυπνιο.. Ακόμα κ για φαγητο γκρινιαζει με κλειστά τα ματιά, τρώει κ πάλι κοιμάται.. Λέτε να μου μένει ξυπνιος το βράδυ..;;;;;; Ελπίζω πως όχι!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί δεν το ξυπνάς να παίξεις λίγο μαζί του;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί με βόλεψε ξ εμένα.κοιμήθηκα απο τις 4!!!Smile
Αχ βρε Κωνσταντίνα πόσο δίκαιο έχεις για τα παιδιά!!!!
Κ η κουμπαρα μας παει αυτόν τον μήνα για 17 εξωσωματικη.. Πόσο της εύχομαι να μείνει έγκυος αυτήν την φορά..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Της το εύχομαι ολόψυχα.
το ίδιο και η αδελφική μου φίλη Προσπαθεί πολλά χρόνια.
Είναι πολυ άσχημο για σκέψου πως νιώθουν οταν όλες οι άλλες τα καταφέρνουν εύκολα η δύσκολα,εγω πάντα παρακαλάω ολες να καταφέρουν κάποια στιγμή να ολοκληρωθούν.
Λέμε οτι έρχεται φτώχεια, εγώ μόνο αν δεν είχα τους δυο θησαυρούς που μου έδωσε ο θεός για να μεγαλώσω θα ένιωθα φτωχή. Τώρα ξέρω οτι είμαι πραγματικά πλούσια.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου να 'μαι πάλι!είχε έρθει ο πατέρας μου να δει τα παιδιά και είχε αγκαζάρει ο φίλιππος το laptop.τον πήγε και παιδική χαρά και ξάπλωσα ενα μισάωρο!
μαράκι μου και χαρουλακι μου τα φιλιά μου και έναν κουβά καφέ σας στέλνω!!!για να αντέξετε!το ίδιο κάνω κι εγώ!αννούλα μου κρίμα που δεν βρεθήκαμε!άλλη φορά!
κωνσταντίνα μου και μένα μου φαίνεται άδειο το σπίτι όταν λείπει ο μεγάλος!αλλά από την άλλη προλαβαίνω να ξαπλώσω λίγο το κορμάκι μου...και ας μην κοιμηθώ!
ααα σας εχω νέα!ο άντρας μου δεν θα γυρίσει απο πόρτο -χέλι απόψε!δεν έχει πλοίο... Twisted Evil Twisted Evil και να πω οτι δεν του το είπα!δεν ήθελε να πάρει το τουτού για να μην οδηγεί και πήγε με την μηχανη πειραια και με το δελφίνι!αλλα δρομολόγιο γυρισμού δεν έχει..οπότε άυριο το πρωί θα γυρίσει και θα πάει κατευθείαν δουλειά!γκρρρρ!τα νέυρα μου!είπα στην μανούλα μου να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας μήν χρειαστώ τίποτα το βράδυ και που να τρεχω με 2 παιδιά!θα τον σκοτώσω

marianthi_m

marianthi_m
Γύρισα και εγώ από τη μαμά μου.. Καλά ήταν..
Και εμένα σήμερα κοιμάται.. Τώρα κοιμάται στο καθισματακι του αυτοκινήτου!

Τα παιδιά είναι μεγάλη ευτυχία! Όταν λείπουν το σπίτι είναι άδειο.. Και αυτό το καταλαβαίνεις μόλις κάνεις..

Βρε Κωνσταντίνα μου διαβασα που λες ότι εκεί στο Αγρίνιο είσαι μοναχουλα χωρίς φίλες ..κρίμα μωρέ.. Δεν υπάρχει τίποτα?? Καμία άλλη μανούλα? Να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα...

http://www.creativebeez.gr

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελα ρε Φωτεινουλα ειμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις κι εμένα οταν δουλεύει νύχτα κάπως μου έρχεται αλλά στο τέλος όλα καλά. Καθε τέσσερις ημέρες είναι νύχτα αχ τι να κάνουμε οι μανεςςςςςς

Tini13

Tini13
Καλησπέρα κορίτσια!

από χθες έχω φάει χώσιμο με homeworks που πήρα σπίτι από τη δουλειά και ακόμη δεν έχω τελειώσει..και αύριο πρέπει να τα εχω όλα έτοιμα! ψιλοχάθηκα για να προλάβω αλλά μπαίνω στα πεταχτά και σας διαβάζω. Από βδομάδα λογικά θα τα λέμε περισσότερο.

Χαιρετίσματα και φιλιά από το Χριστινάκι, μου είπε ότι χάλασε το pc της και από το κινητό δεν μπορεί να μπαίνει στο forum.

Καλό βραδάκι από τώρα από μένα, δεν το κόβω να ξαναμπαίνω απόψε Sad

Καλή εβδομάδα να έχουμε (πάλι απεργίες φουλ διάβασα!)

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριανθη άτομα να μιλήσω εχω αλλά οχι δική μου φιλη. Εχω την καλύτερη μου φίλη αλλα μονο στο τηλέφωνο τα λεμε γιατί εχει παει Κρήτη. Αχ τι ωραία ηταν οταν ζούσα Αθηνα. Ρε γαμώτο τα τελευταία χρόνια έμεινα μόνη .Πριν 10 χρονια η αδελφή μου πηγε Μυκονο,πριν 8 χρονια εχασα την μαμα μου ,πριν 5 χρονια η φίλη μου πηγε Κρήτη και πριν 4 χρόνια ήρθα σο Αγρίνιο και η απόσταση για να της δω ειναι τεράστια
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Τωρα θα κλείσω απορροφητήρα,Επινα καφέ και έκανα τσιγάρο απο κάτω,Ενα δείτε που η μικρη θα ξυπνησει χα χα χα.Αν φύγω για λίγο πάω για τάισμα.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά τα είπα ξύπνησε.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πειράζει Φωτεινη μου, άλλη φορα θα κανονιζουμε πιο καλα!!! Άντε, κουράγιο μάνα!!!!! Χαχαχα!!! Πωπω έχω σίδερο ένα βουνό.. Ξυπναω τον άντρα μου, να κρατήσει κ τα δυο, γιατί κ ο μικρός επιτέλους ξύπνησε κ θα μπω πιο μετα!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο εμένα μια μεγάλη καληνύχτα. Έρχονται οι άντρες της ζωής μου. Φιλία σε όλες.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνυχτα τινακι και κωνσταντινα. και εμενα ολοι μερα κοιμαται το βραδυ βλεπω να εχω παρτι. ειπα και γω να ηρεμησω λιγο πηγε ο αντρας μου την μικρη κουνιες και σε 30 λεπτα ηταν πισω τσακωνονταν λεει και την εφερα πισω αχ αντρες εγω με την κοιλια στο στομα την πηγαινα προβλημα δεν μου ειχε δημιουργησει ποτε. κωνσταντηνα ολοι ετσι ημαστε λιγο πολυ με τοσα τρεχαματα τους φιλους σπανια τους βλεπουμε. αννα εξω θηλαζεις? οταν θα βγω τι να κανω πως θα θηλασω,την κορη μου την μεγαλη της εδινα ξενο οποτε εβγαινα συνεχεια τωρα? δωστε καμια ιδεα.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο καληνύχτα και κουράγιο!
αννούλα ελα να κάνεις και το δικό μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 23 517142 !!!
μαράκι μου εγώ θηλάζω κανονικά έξω!απλά την σκεπάζω με ένα σεντονάκι!
κωνσταντίνα μου φοβάμαι λίγο εδω πέρα ειναι ερημιά και δεν θέλω να μένω μόνη μου με τα παιδιά...θα μου πεις η μάνα σου τι θα σου κάνει?? ξερω γω έτσι για να έχω και παρέα!
μαράκι μου δεν έιναι οι άντρες όπως εμεις!που να έκαναν το 1/3 αυτών που κάνουμε! affraid

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακριβως για τιποτα δεν ειναι. και γω φοβαμαι να μενω μονη μου δεν μπορω με τιποτα εχω προβλημα φανταζομαι οτι ακουω θορυβους και τετοια. παω να κοιμισω την κορη μου δεν ξερω αν θα μπω αν δεν μπω καληνυχτα.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνύχτα μαράκι μου καλή ξεκούραση!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου κ παλι!!
κοιμηθηκα μια ωριτσα και εγω το μεσημερακι και ειμαι λιγο καλυτερα!!

Κωνσταντινακο μου μακαρι να βρεις μια φιλη κ εσυ εκει περα καταλαβαινω ποσο δυσκολο σου ειναι να εισαι μονη!!

Μαρακι κ εγω το ιδιο πραγμα σκεφτομαι οτι επειδη θηλαζω κ ντρεπομαι να το κανω εξω πως θα βγαινω???

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ μόλις τελείωσα.. Πόσο μισω το σιδερωμα... Μπρρρρρρ.... Φωτεινη μου, ποιος θα μου σιδερωνε εμένα;;; Καλα θα ήταν!!!!
Μαρακι, δεν θυλαζω έξω.. Δίνω το ξένο!! Μόνο στο Σπιτι θυλαζω!! Ευτυχώς λιγοστεψε κ το δικό μου κ δεν σκαω!! Γιατί ήταν τούμπανο!!!
Έβαλα στον άντρα μου μάσκα.. Γιατί είναι χάλια. Τι τον έπιασε δεν ξέρω, έχει να αρρώστησει χρόνια.. Κ τώρα κ συναχι κ βηχα, χάλια είναι.. Βλέπω να κολλάμε όλοι οικογενειακως.. Σαν να με ενοχλεί κ εμένα ο λαιμος μου, θα κάνω ζεστό γάλα με μέλι το βράδυ κ θα ντεποναριστω κ θα εύχομαι να με προσπεράσει..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το παιδι μου κοιμάται όλη μέρα σήμερα... Είναι νορμαλ αυτο;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις