Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πεφτω κ εγω για ύπνο γιατί παλευα απο τις 11.30 να τον κοιμισω.. Έτρωγε, εκλαιγε, όλα μαζι.. Ξένο, δικο μου.. Μπάχαλο τα έκανε σήμερα..
Καληνύχτα!!!!!

Ινακι, πολυ καλη αντιμετώπιση η μικρη προς τον μπεμπη.. Όλο αγκαλιές κ φιλια του κάνει, αναγκαζομαι να της λέω να μην τον πειράζει συνέχεια.. Δεν το περίμενα..
Για μαστιτιδα με κομπρεσες είμαι καλα.. Αλλα κάθε βράδυ κομπρεσες κ μασάζ.. Όσο λες για αποθήκευση, δεν θα τα καταφερνα αυτο που έκανε η στελλιτσα μας.. Θέλει κουράγιο κ χρόνο, κ τα δυο μου λείπουν τώρα.. Προχθές που πήγα να βγάλω το γάλα να μην πετρωσει δεν τα κατάφερα, κ τώρα του δίνω 2 φορές την ημέρα ξένο, για να μειωθεί λίγο το δικο μου, γιατί τρόμαξα προχθές.. Αυτά απο μένα..!!
Άντε τώρα φεύγω! Τα φιλια μου στα αγόρια σου!!! Καλη ξεκούραση!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες μανούλια!!!!
Επίσημη μετακόμισης!!!!ΤΙ φτιάνετε???Δεσποινάκο μου ανυπομονώ να φτάσω στη διαδικασία της βάφτισης να κοιτάω για ρουχαλάκια και τέτοια αλλά εμείς θα τον βαφτίσουμε Ιούνιο τέλη...(θέλω να περάσει ο χρόνος της πεθεράς μου)θα τον βαφτίσει η αδερφή μου με την ανηψιά μου(οχι αυτή που δούελευε εδώ μη μου βγεί και ούφο το παιδί...κακία!!!!!!!)Βγάλατε και ταα γυψάκια μπράβο!!!!
Ινάκο μου καλό τι κάνεις τι κάνει ο μπεμπίτος καλά???Αννούλι μου τα φιλιά μου!!!
Εμείς όλα καλά....με βοηθάει πολύ η μανά μου που το κρατάει το πρωί...μας μαγειρευεί κιόλας μας καθαρίζει...(εντελώς γαιδούρα εγώ)πήρε φέτος σύνταξη και έκατσε και η εγκυμοσύνη και μας ήρθε ΛΟΥΚΟΥΜΙ !!!!
Πέμπτη πάμε παιδίατρο(εντωμεταξί όλο μου έρχεται να πώ κτηνίατρο....δεν ξέρω γιατί....τρελή και έτσι)να μας δεί!!! Παρασκευή σαραντίζουμε....μεγαλώνουμε μωρέ!!!!Από κιλά...κλάφτα μα τι κόλημα είναι αυτό που έχω φάει πήρα 30 τα 19 τα χασα αμέσως και τώρα κολημένη στα 65 σαν την Εμυ τη τύχη μου....δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου...είμουνα του smal η γομάρω...που να μπώ τώρα που θέλω LArge!!!!Δεν με πειράζει το νούμερο...με ενοχλέι οτι έχω παπούτσια και ρούχα ακριβά(δεν κάνω λεζάντα...το πόνο μου λέω η γυναίκα)και κάθονται στη ντουλάπα....και ξέρετε όταν δεν είχα το ψώνιζα...αρκετά ρούχα και ακριβά...τώρα με το μπέμπη και από οικονομικής άποψης δεν υπάρχει...τέτοια επιλογή...και δεν έχω ρούχα σαφώς...εντάξει πήρα από SPrider κανά 2 φόρμες διότι με τζήν με βλέπω και και παθαίνω...μου φαίνομαι κάπως!!!!!Θα ξαναμπώ στα ρούχα μου ας με καθησυχάσει κάποια!!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sunny sunny sunny sunny glykes kalimeres.... (sorry gia ta latinika alla kati epathe to skasmeno k den exw xrono na asxolithw..)

Etoimazomaste gia to giatro evapsa nyxi exw na bgalw frydi k na kanw malli na ginw ligo anthrwpos prwth mas volta shmera tha pame k sta magazia!!! cheers
Vikako katse na se kathsixasw egw pou exw to idio provlhma. Kollimeni alla peismwsa k eipa tha ta xasw. Tha to valoume peisma nai? prepei na ginoume kormares ws ta Christmass!!! Egw 11 exw akomi, apo simera to kleinw oristika tha trww elaxista. Tipota de mou kanei ki egw me formes kykloforw shmera tha valw to tzin egkymosynis!!! Crying or Very sad

Toylaxiston tha siniaristw na eimai syniarismeni xontri!

Ki emeis gia Ioulio mas vlepw ti vaptisi... an k tha ithela na einai nwritera, einai kai to oikonomiko inai k h apostasi.. tha doume..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα αγαπημένο Γιωτάκο.....δώσε κουράγιο στη μάααααααααανα!!!!Παρέα λοιπόν στον αγώνα ...που είναι αυτή η Στέλλα να μας βοηθήσει.......!!!!Αχχχχ και εγώ Γιωτάκι πάω δουλειά και σενιαρίζομαι(παλιά έσκαγα σα το σούργελο αλλά είχα το κορμί δεν με ένοιαζε....)τώρα βάφομαι χτενίζομαι και μια ώρα να βρώ ρούχο να μου κάνει....εννίοτε φοράω και του Μάκη....!!ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

giotaki2

giotaki2
xaxaxa etsi einai ti na kanoume..
Ante nte pou einai h Stella mas afhse etsi mones ki erhmes avohthites k xontres.... Razz

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλέ θα φύγουν τα κιλά...υπομονή....ακόμη είναι πολύ νωρίς!

307Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 Empty γεια χαρά και από μένα Τετ Οκτ 31, 2012 1:39 am

mouLaraCroft

mouLaraCroft
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας,
Νέα μαμά κι εγώ αν και με τόσα γεννητούρια μάλλον "πάλιωσα". Εμείς γεννήσαμε στις 2/8 έναν κούκλο. Την πρώτη εβδομάδα όλα ήταν τέλεια. Μαμ, κακά και νάνι κυριολεκτικά. Από τις 14/8 και μετά αρχίσαν οι κολικοί και η ταλαιπωρία για εμάς αλλά πιο πολύ για το μωρό. Τσίριζε από τον πόνο 20 ώρες το 24ωρο. Κυριολεκτικά. Δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου. Τον έπαιρνε ο ύπνος από την εξάντληση για κανένα δεκάλεπτο και μετά πάλι πόνος ασταμάτητος. Δοκιμάσαμε τα πάντα και δεν είδαμε κανένα αποτέλεσμα. Τελικά από τις 25/10 σιγά σιγά άρχισε να ηρεμεί και επιτέλους κοιμήθηκε και αυτός αλλά και εμεις που γίναμε ζόμπι από την αϋπνία. Καλό κουράγιο στις μανούλες όλες και ειλικρινά αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλα είναι περαστικα. Τώρα ο μικρός ξυπνάει με χαμόγελο και θέλει μόνο παιχνίδια. Τον αγαπώ...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Από το στόμα σου και στης ζυγαριάς το δείκτη!!!!χαχαχχαχα!Ναι μωρέ απλά τα χάσα γρήγορα τα πολλά και δεν διακρίνομαι για την υπομονή μου...και καταλαβαίνεις...φρίκες!!!!

Aurora

Aurora
Γειά σας κι απο εμένα!
Εϊμαι η Στέλλα κι έχω δύο γιούς!
Ο πρώτος γεννήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2009 είναι δηλ 3 χρόνων
και ο δεύτερος γεννήθηκε 16 Οκτωβρίου 2012 και είναι 2 εβδομάδων.
Σχετικά με τα κιλά που μας έχουν μείνει.
Λέω να ανοίξουμε ένα θεματάκι και να γράφουμε κάθε μέρα τι τρώμε και τι διορθώσεις πρέπει να γίνουν γιανα έχουμε αποτελεσμα.
Επίσης να ζυγιζόμαστε μια συγκεκριμένη μέρα κάθε εβδομάδα γιανα βλέπουμε πρόοδο.
Περιμένω να μου πείτε πόσες είστε μέσα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Στελλούδι....!!!Τι κάνουνε τα αγόρια σου όλα καλά???
Εγώ είμαι μέσα για το θεματάκι δεν το συζητώ!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Γειά σας κι απο εμένα!
Εϊμαι η Στέλλα κι έχω δύο γιούς!
Ο πρώτος γεννήθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2009 είναι δηλ 3 χρόνων
και ο δεύτερος γεννήθηκε 16 Οκτωβρίου 2012 και είναι 2 εβδομάδων.
Σχετικά με τα κιλά που μας έχουν μείνει.
Λέω να ανοίξουμε ένα θεματάκι και να γράφουμε κάθε μέρα τι τρώμε και τι διορθώσεις πρέπει να γίνουν γιανα έχουμε αποτελεσμα.
Επίσης να ζυγιζόμαστε μια συγκεκριμένη μέρα κάθε εβδομάδα γιανα βλέπουμε πρόοδο.
Περιμένω να μου πείτε πόσες είστε μέσα

Καλημέρα κ απο μένα!!!! Στελλιτσα εγω είναι μέσα!!!

Βικακο 65;;;; Αυτός είναι ο στόχος μου να φτάσω.. Πάντα ήμουν τόσο κ τωρααααααα..... Αστά να πανε.. Έχω 16 ακόμα να χάσω.. Ουφ...

Γιωτακι καλημέρα κ πολλά φιλια!!! Καλη βολτιτσα!!!

Moularacroft, kkkkk, χάρηκα κ να σας ζήσουν τα μωρακια σας!!!!

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα και απο μενα,τι κανετε??Πριν λιγο γυρισα απο ογα εφτιαξα επιτελους τα χαρτια για το επιδομα και θα με ειδοποιησουν αν το δικαιουμαι(γιατι εχω καποιες ελλειψεις στις ε1)μετα απο 6-7μηνες Shocked Mad Laughing ...Κατα τα αλλα ειμαστε καλα χτες η μπεμπου αφου ηταν απο το μεσημερι και μετα ξυπνια κοιμηθηκε στις 12μεχρι 5-6το πρωι Very Happy ..
Καποιο κοριτσι ειπε για κιλα αχ πονεμενο θεμα,ξεκινησα απο 55και γεννησα 71 εφτασα 62 και τωρα με το γουρουνιασμα ειμαι 63,5..Βεβαια νιωθω και πρησμενη γιατι μαλλον μου ερχετε περιοδος αχ δεν μου κανει τιποτα μονο κολαν και φορμες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 534787

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AAAAAAAAAA!Έχω συμπαράσταση πολύ χαίρομαι η μάνα!!!Μας βλέπω ζούμπιτες όλες στο θέμα της Στελλίτσας!!!
Αννούλι μου καλό....εγώ είμανε κορμί και έγινα όοοορκα..ξεκίνησα 54 και είμαι 65...οπόταν καταλαβαίνεις τη διαφορά σώματος...με τους κοιλιακούς μου... και δεν συμαζεύετε βέβαια το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι έβγαλα ένα υγιέστατο μπέμπαρο...και εκεί το μαζευώ..αλλά μια φρίκη την έχω...μην λέμε και οτι να ναις..πρώτη φορά μανούλα κιόλας..οπόταν δεν το έχω ξαναδεί το έργο...και μου φαίνεται κάπως αλλά ο μπέμπης είναι η παρηγοριά μου!!!!Άννια τη καλημέρα μου....ευτυχώς εγώ για τέτοιες δουλειες έχω το λογιστή(βέβαια τον πληρώνουμε)κάνω μια εξουσιοδότηση και τρέχει αυτός...τώρα τον έχω στείλει να μου ασφαλίσει το παιδί στο ΤΕΒΕ...το τι χαρτούρα ήθελε μαζί και οι εξουσιοδοτήσεις...και το περίμενε στο ΤΕΒΕ...αστα να πάνε!!!

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημερες μανούλες και μπεμπάκια!

Στελλα εγω μέσα!!

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικουλα μου, εμένα μετα την κόρη μου, μου μείνανε 10 κιλά κ τώρα ξεκίνησα 75κιλα την εγκυμοσύνη.. Αστάθεια σου λέω.. Έφτασα να ζυγιζω πιο πολυ κ απο τον άντρα μου.. Έζησα κ αυτο... Χαχαχα... Τώρα είναι 81 Shocked
Άρα καταλαβαίνεις πως αισθάνομαι εγω.. Ήδη με 75 ήμουν χάλια.. Τουλάχιστον το μόνο καλο μου είναι ότι είναι ομοιομορφα μοιρασμένο το βάρος κ δεν πετάει κάτι συγκεκριμένο.. Να μεγαλώσει λίγο ο Μπεμπης, μάλλον απο Γενάρη πια, θα πάω γυμναστήριο, μήπως κ μαζευτω.. Μέχρι τότε με το πρώτο οκ του doc θα κάνω διάδρομο στο Σπιτι.. Τι να κάνω η μάνα;;;
Κ να πω ότι τρώω;;;
Αννια!!!! Την καλημέρα μου!!!!

annia

annia
vgog ποιο ειναι το ονομα σου??Εγω οταν ξεκινησα τις εγκυμοσυνες στην πρωτη ξεκινησα 47κιλα με υψος 1,68 εφτασα 60 γεννησα στο δευτερο ξεκινησα 50 γεννησα 75 και στην τριτη ξεκινησα 55 και γεννησα 71..Τωρα στα 63κιλα που ειμαι νιωθω διπλασια απο τα 50που ημουν καποτε..Θελω να χασω τουλαχιστον 10κιλα ακομα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 654655 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 654655 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 654655 ...Αλλα τρωω πολλα γλυκα ρε φουστη μου

annia

annia
Καλημερα ανναστ πολυ γελασα με το δεν πετάει κάτι συγκεκριμένο..Εμενα εκει που ποδια χερια ειναι αδυνατα το στηθος ασχολιαστο (pamela)..H κοιλια μου ειναι μαζεμενη και ο πωπος αυτο που πεταει ειναι τα πλαινα στην λεκανη σαν καρβελια Laughing Laughing Laughing Twisted Evil

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου γεια σας κι απο μένα!κρίμα που μετακομίσαμε αλλά τι να γίνει??ακομα δεν εχω νετ σπίτι και ειμαιπαλι στην μανουλα!μισο γιατι φωναζει παλι αυτη η μικρή

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
΄Βίκυ είναι το όνομα μου!!!
χαχαχαχχαχ!!Άννα γελάω....συγνώμη κιόλας αλλά και εγώ έτσι νιώθω σαν και σένα....εγώ πάω γιατρό Δευτέρα και άμα μου δώσει το οκ ξεκινάω κολυμβητήριο....(να δώ πόσα μέτρα θα βγάλω με ένα πακέτο τσιγάρο ...εεεεεεε ρε που ναι τα νιάτα που γράφα χλμ....είμουνα δελφίνι και έγινα όρκα...άραγε να πάρω στολή κατάδυσης ολόσωμη ή θα με περάσουν για φώκια ...και θα έχουμ άλλα)Άννια ...μου δίνεις ελπίδες και σαν τριτομανούλα...θα έπρεπε να μην αγχώνεσαι...θα τα χάσεις!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την πηρα και ηρθα παλι.τι μου κάνετε??δεν προλαβα χτες να ξαναμπω..γυρισα στης μανούλας στις 9 φαγαμε και φύγαμε για σπίτι!τα μαλλιά μια χαρά επιτέλους κοντάαααα και ξανθάαα!βέβαια δεν εγινε το πλατινε που ήθελα γιατί είχαν μακρύνει πολύ και δεν άνοιξαν τόσο πολύ αλλά σε 20 μέρες θα ξαναπάω καιθα είναι μια χαρά!δεν πρόλαβα να διαβάσω τι γράψατε εδω!θα το προσπαθήσω τώρα.
σήμερα σαραντήσαμε κι εμεις!ευτυχώς η μικρή εφαγε στις 6.30 και πήγα εγώ τον μικρό σχολειο μαζί με την μικρή!και έτσι ε΄χω και αυτοκινητο!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 215994
θα πάω στις 2 να τον πάρω να πάμε σπίτι..το κακό ειναι οτι δεν θα ξαναμπώ καθόλου σήμερα γιατί ακόμα δεν έχω παει να πληρώσω και δεν έχω νετ!

Aurora

Aurora
ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

http://forum.eimaimama.gr/t15343-topic#558687

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να κάνουμε, αυτοσαρκαζομαστε να μην μας παίρνει απο κάτω.. Η στελλιτσα μας πέταξε την ιδέα κ εξαφανίστηκε.. Κ εμείς απελπισμενες μείναμε.. Χαχαχα...
Βικυ μου δεν παιζεσαι...
Φωτεινη μου με γεια το μαλλί.. Να δω ποτέ θα κάνω εγω.. Έχω να τα βάζω απο Αύγουστο.. Κ πως να πάω όταν ο δικός μου θέλει κάθε μισή ώρα βυζι;;;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κορίτσια τι θα γίνει???σε πόσα θεματα θα γράφουμε??και καλά το γράψιμο ...το διάβασμα???είμαστε και γλωσσούδες..ειδικά οταν μαζεύτουν και το πηνελοπάκι,το χριστινάκι και η χαρούλα μας θα γίνει χαμός πάλι!και τώρα που δν εχω και νετ ζορίζομαι η γυναίκα!και που θα έχω πολλά να διαβάσω και που δεν μπορώ να σας μιλάω...διπλό ζορι

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Τι να κάνουμε, αυτοσαρκαζομαστε να μην μας παίρνει απο κάτω.. Η στελλιτσα μας πέταξε την ιδέα κ εξαφανίστηκε.. Κ εμείς απελπισμενες μείναμε.. Χαχαχα...
Βικυ μου δεν παιζεσαι...
Φωτεινη μου με γεια το μαλλί.. Να δω ποτέ θα κάνω εγω.. Έχω να τα βάζω απο Αύγουστο.. Κ πως να πάω όταν ο δικός μου θέλει κάθε μισή ώρα βυζι;;;;
αννούλα μου εγώ την ταισα χτεςτης εδωσε ξενο η μανα μου και οταν γύρισα την ξανατάισα εγω ..δεν γινόταν να μην πάω ...ειμαι υστερικια με τα μαλλιά μου!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου βγαίνω παω να φορτώσω στο αμάξιτην μικρή να πάρω τον μικρό απο το σχολειο!τα φιλιά μου σε όλες θα τα πουμε αύριο πάλι που θα ξαναέρθω στη μανούλα μου! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 13 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις