Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Να καλοσωρίσουμε και επίσημα άλλες 3 μανούλες της ομαδούλας μας από τις εγκυούλες που γέννησαν και οι 3 σήμερα!

Πηνελόπη μας (pepelitsa), Χριστινάκι μας (Kristinaki) και Στελλάκο μου (Aurora) καλώς ήρθαν τα μωράκια σας!!!!!

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 8 215994

Μωρεεεεε γεννησανε ολες παρεα και περιμενουμε και αλλη??!!!Τι καλα!!!Να ζησουν τα μωρακια,να ειναι γερα και χαρουμενα!!Τινακι νομιζω η Βικη δινει μπουκαλι,ισως σου πει εκεινη τί κ πώς..

Κατερίνα κι εμενα ο δικος μου τις τελευταιες 4 μερες ετσι ειναι.Ηρεμει μονο στο στηθος,καθε λιγο κ λιγακι.Δε δειχνει να ποναει,μαλιστα δεν κλαιει,απλα τεντωνεται,κουνα χερια ποδια ασταματητα κ γκριναζει οταν καταλαβει οτι τον αφηνω κατω..Με την παιδιατρο που μιλησα μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρουλης (ειμαστε 17 ημερων)κ προσπαθει να προσαρμοστει,και να του δινω οτι θελει..Με κουραζει η αληθεια ειναι,αλλα δε θελω να τον αφηνω να κλαιει μωρε..Ελπίζω οτι με τον καιρο θα συνηθισει κ θα βελτιωθουν τα πραγματα..

Την αμαρτια μου θα την πω ομως κοριτσια κ θελω γνωμη..Σκεφτομαι οταν σαραντησει το μωρο,να ξεκινησω να βγαζω γαλα με το θηλαστρο,εστω μια δυο φορες τη βδομαδα να μενει η μαμα μου δυο ωριτσες μαζι του,να βγαινουμε λιγο με τον καλο μου,γιατι δε θα την παλεψω αλο..Ημουν 5 μηνες κλεισμενη σπιτι στην εγκυμοσύνη,μη μεινω μεσα κ ολο τον χειμωνα..Βγαινουμε βεβαια με τον μπεμπη εστω μια μιαμιση ωριτσα οταν εχει λιακαδα,αλλα ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια... Crying or Very sad Crying or Very sad

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα σου ομιλεί η συνονόματη Κατερίνα από Θεσσαλονίκη. Πολύ ορθά σκέφτεσαι για την άντληση. Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στους δικούς μου (όταν σαράντησε ο μικρός δηλαδή) έβγαλα λίγο γάλα δοκιμαστικά με το χέρι και του το έδωσε η μαμά μου με το μπουκάλι. 60 ml έβγαλα για να δοκιμάσω. Πνιγόταν ο καημένος γιατί έχει συνηθίσει μόνο στήθος, αλλά σιγά-σιγά το ήπιε όλο και μάλιστα όταν τελείωσε ρουφούσε με μανία το μπιμπερό!!! Απλά κάντο δοκιμαστικά μια-δυο φορές όταν θα είσαι και εσύ εκεί και αν δεις οτι πετυχαίνει πάνε βόλτα με τον αντρούλη σου και απόλαυσέ το!!!! Πολλά φιλιά!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό το δοκιμαστικό το έκανα κι εγώ. Έβγαλα το Σάββατο που είχε την ωτίτιδα και είχε ανορεξίες το κορίτσι μου πάνω από 100μλ. Την Κυριακή έβαλα τον άντρα μου να της το δώσει και ήπιε τα 60 από αυτά και μετά από κανένα μισάωρο τη θήλασα. Το πείραμα πάντως έγινε και παρόλο που φάνηκε ότι δεν της πολυάρεσε το μπιμπερό τουλάχιστον έφαγε αρκετά ώστε να μείνει ήσυχη και ήρεμη για αρκετή ώρα.

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια πώς τα πάτε οι μανούλες μετά τη γέννα με την απώλεια κιλών; εγώ έχω κολλήσει στα +6 Sad Sad λογικά στις 25 μέρες μετά τον τοκετό ό,τι ήταν να χαθεί χάθηκε, έτσι δεν είναι; αυτά είναι όλα δικά μου για χάσιμο!

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μαμαδες.Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!Καλως ξαναβρεθηκαμε!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:Κορίτσια πώς τα πάτε οι μανούλες μετά τη γέννα με την απώλεια κιλών; εγώ έχω κολλήσει στα +6 Sad Sad λογικά στις 25 μέρες μετά τον τοκετό ό,τι ήταν να χαθεί χάθηκε, έτσι δεν είναι; αυτά είναι όλα δικά μου για χάσιμο!

καλημερούδια!!Ευτυχως σημερα κοιμηθηκαμε λιγο παραπάνω!!Από κιλά, μου έχει μεινει 1 και κάτι..Δεν έβαλα πάρα πολλά,αλλά ειδικά τις τελευταιες 3 βδομάδες δεν προσεχα καθολου οπότε καταφερα να φτάσω στα +9.Τωρα ειμαι 52 και κάτι,ξεκίνησα 51 την εγκυμοσυνη..Πρεπει να εχει να κάνει όμως τινάκο με τον θηλασμό.Το μωρό τρώει συνεχεια,κι εγώ κάνω πολύ αυστηρη διατροφή πάλι,για να αποφύγουμε κολλικούς.Οπότε όλα αυτά,συν την κουραση,μάλλον οδήγησαν στη γρηγορη απώλεια.Περιττό να πω βεβαια οτι αυτο το 1 και κατι που εχει μεινει,ειναι όλο με τη μορφή λιπους στην κοιλιά!! Very Happy Very Happy

Λοιπον το πείραμα με το μπουκάλι θα το κάνω μόλις κλείσει μηνα το μωρό..Άντε το πολύ οταν σαραντίσει,αν αντεξω ως τοτε.Αφήστε που 1 Δεκεμβρη γινομαι κουμπαρα σε γαμο στην Κερκυρα,και πρεπει να βρω μια λύση με το μωρό,γιατί να το παρω μαζι δε θέλω το καημένο..Οποτε μεχρι τοτε πρεπει οπωσδηποτε να εχει μαθει να τρωει κατι απο το μπουκάλι,γιατι προσανατολιζομαι να το αφησω στους γονεις μου,και να παω ειτε αυθημερον στο νησί,είτε αν ειναι καλά τα πράγματα να μεινουμε και ενα βράδυ..

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgiap έγραψε:Καλησπερα μαμαδες.Να χαιρομαστε τα μωρακια μας!!Καλως ξαναβρεθηκαμε!

Καλώς τη Γεωργία! Τι κάνετε; Το μωρό πως είναι; Το έχετε στο σπίτι σας;

Αχ τα κιλά....
Πάνω που είπα ότι έχασα ακόμα ένα κιλό... το ξαναέβαλα. Φυσικά όχι χωρίς λόγο. Έχει ανοίξει πολύ η όρεξή μου. Στην εγκυμοσύνη δεν είχα όρεξη και έβαλα γύρω στα 12 με 13 κιλά. Μου έχουν μείνει γύρω στα 5.
Πάντως Τίνι κιλά και κοιλιά και περιφέρεια και κοινώς όγκο δε χάνεις μόνο τις πρώτες μέρες αλλά γενικώς όλο τον πρώτο χρόνο. Απλά επιβραδύνονται οι ρυθμοί και φυσικά πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς το σώμα μας με την σωστή διατροφή και ακόμα καλύτερα αν μπορούμε και άσκηση.
Σας το είπα γράφτηκα σε γυμναστήριο. Αν μπορέσω θα πάω σήμερα ειδάλλως από εβδομάδα. Αν δεν μπορέσω να ελέγξω και την όρεξή μου λέω να πάω και σε διατροφολόγο. Δεν με παίρνει να καθυστερήσω στο χάσιμο των κιλών λόγω ηλικίας. Νομίζω ότι όσο το καθυστερώ τόσο θα μου μένουν τα κιλά.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα! Με ψόφησε χθες το βράδυ ο μικρός μου...κοιμήθηκε αρκετά χθες τη μέρα και το βράδυ κοιμήθηκε από τις 10 μέχρι στις 4 περίπου με ξυπνήματα για θηλασμό στο ενδιάμεσο φυσικά και μετά τις 4 είχε όρεξη για γέλια και παιχνίδια. Τον έβαζα στο στήθος πιπίλιζε λίγο, κοιμόταν κανα 15λεπτο και μετά πάλι ξυπνούσε....αφήστε...δεν έκλεισα μάτι πάλι!!! Ζόμπι θα καταντήσω!!! Όσον αφορά τα κιλά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 53,5 έφτασα τα 60 και προχθές που ζυγίστηκα ήμουν 52,5, -1 δηλαδή από όσα ξεκίνησα!!! Απλά η κοιλιά μου είναι λίγο πιο χαλαρή (σα ζυμαράκι) από ότι ήταν πριν. Τίποτα άλλο! Αφού ο άντρας μου που παρακαλούσε να μου μείνει κανένα κιλό έχει απογοητευτεί. Από όρεξη έχω μπόλικη, τρώω σχεδόν όλη μέρα, αλλά λίγο ο θηλασμός (ο μικρός μου είναι αχόρταγος, με ρουφάει στην κυριολεξία!!!), λίγο το ξενύχτι και η κούραση που να μείνει γραμμάριο...προσπαθώ να μη χάσω κι άλλα...

emilou

emilou
καλησπερα κ απο μενα!!!

κ εμεις χτες το βραδυ πολυ γκρινια!! χωρις λογο!! μου ξυπναγε ανα 2,5 ωρες για φαγητο κ μετα εκανε πολυ ωρα να ξανακοιμηθει!! ...το ιδιο κ σημερα το πρωι!

Εγω απο κιλα ξεκινησα 58 εφτασα τα 71 και τωρα ειμαι κολλημενη στα 63!! αν κ αυπνη και κουρασμενη και με λιγοτερο φαγητο... δεν πεφτει η ζυγαρια! κ εννοειται η κοιλια ζυμαρακι και αν μια μερα δεν παω τουαλετα... ξανα εγκυος ειμαι!!!

Tini13

Tini13
Συμπεθεράκο! κι εσύ στα +5 είσαι; άντε να δω πότε ή μάλλον πώς θα φύγουν! ανυπομονώ να σαραντίσω να πάω χορό ή γυμναστήριο ή πισίνα ή γιόγκα, δεν έχω καταλήξει ακόμη αλλά κάτι θα κάνω και για μένα 2-3 φορές τη βδομάδα..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!! Σύντομα θα αυξηθούμε σε αριθμό, τελειώνουμε οι εγκυούλες Σεπτ-Οκτ και θα μαζευτούμε εδώ!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια είμαι και εγω απο το θεματακι εγκυουλες Οκτομβριου και έχω 2 αγοράκια το ένα δυόμιση και το νέο μου αστερακι μόλις 15 ημερών. Εύχομαι σε όλες τις νέες μανουλες καλο κουράγιο και καλη αρχή ελπίζω εδω να λέμε τα πάντα για τα μωρακια μας

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lizaG έγραψε:Γεια σας κορίτσια είμαι και εγω απο το θεματακι εγκυουλες Οκτομβριου και έχω 2 αγοράκια το ένα δυόμιση και το νέο μου αστερακι μόλις 15 ημερών. Εύχομαι σε όλες τις νέες μανουλες καλο κουράγιο και καλη αρχή ελπίζω εδω να λέμε τα πάντα για τα μωρακια μας

Γεια σου Λιζα να σου ζησουν τα πιτσιρικακια σου!!

Κατερινα κι εμενα η κοιλια μου ειναι λιγο ζυμαρενια,και επισης ο αφαλος μου εχει γινει σαν πηγαδι!Ξερετε αν ξαναμαζευει ??Επισης,ξερετε αν μπορουμε να ξεκινησουμε κοιλιακους?Πρεπει να περιμενουμε καποιο διαστημα ή οχι..?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα, που το τικεράκι σου δείχνει 42 βδομάδες έγκυος, ο αφαλός σου θα μαζέψει.
Βρε κορίτσια, χαλαρώστε λίγο, όλα θα διορθωθούν. Εννιά μήνες φουσκώνατε και θέλετε σε 2 βδομάδες να είστε όπως πριν; Σιγά-σιγά όλα θα επανέλθουν.

Tini13

Tini13
desT έγραψε:Κατερίνα, που το τικεράκι σου δείχνει 42 βδομάδες έγκυος, ο αφαλός σου θα μαζέψει.
Βρε κορίτσια, χαλαρώστε λίγο, όλα θα διορθωθούν. Εννιά μήνες φουσκώνατε και θέλετε σε 2 βδομάδες να είστε όπως πριν; Σιγά-σιγά όλα θα επανέλθουν.

Καλά τα λες Δεσποινάκι μου, κι εγώ βιάζομαι γιατί δεν μου κάνουν ακόμη τα ρούχα μου!

Λιζάκι καλώς βρεθήκαμε στις μανούλες, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!

Κατερίνα μου, πριν το 40ήμερο καθόλου άσκηση μου είπε ο γιατρός μου, μόνο περπάτημα, μετά το σαραντισμό θα πάω να μου κάνει έναν υπέρηχο και τεστ παπ και να με δεί και θα μου πει αν είναι όλα οκέι. Και ξεκινάμε σιγά σιγά, χωρίς υπερβολές..

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalispera kales m ti kanete???
Vlepw polles nees kopelles stin omada mas... Very Happy Very Happy Very Happy

Na sustithw ki egw eimai i joanna k exw tria paidakia...
4 k 3 etwn k mia mikroulla duomisi minwn...

Oso g ta kila hahahaha megalos ponos...
Egw prin tin triti m egkumwsini eimouna 41 kila...
Evala 16 17 kila stin egkumwsini, dld piga 57 58 kila...
K tora meta apo 2 misi mines eimai 47 kila...
Theloume ton kairo mas g na ta xasoume dustixos...
Ola siga siga...
Makari ws ta vaftishia tis koris t0n gennari na exw ginei 45 me 44 kila...

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Κατερίνα, που το τικεράκι σου δείχνει 42 βδομάδες έγκυος, ο αφαλός σου θα μαζέψει.

Χεχ σα να εχεις δικιο!Απλα για το θεμα του αφαλου δεν ειχα ιδεα αν ξαναμαζευει,ή θα μεινει εκει η χαράδρα στον αιώνα τον άπαντα!!!!

Κατσε να αλλαξω και το τικερακι!Ουτε που το ειχα προσεξει!! Razz

Για να κανουμε τεστ το νεο...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Τί κάνετε πουλάκια μου;
Κορίτσια του Αυγούστου πού είστε καλέ;;;
Σε όλες τις καινούριες μανούλες να σας ζήσουν τα μωράκια σας και καλή λοχεία!!!
Μην κολλάτε βρε με τα ml! Το κάθε μωράκι έχει το ρυθμό του! Αν πεινάει κι άλλο θα το καταλάβετε!
Η κοιλιά και η λεκάνη δυστυχώς κάνουν αρκετό καιρό να επανέλθουν Crying or Very sad
Ο αφαλός σχεδόν επανήλθε πάντως σε μένα οπότε μην αγχώνεστε!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφροδίτη, τι γλύκα είναι αυτή στο άβαταρ;;;!!!!!!!!!!!!!
Να σας ζήσει η καραμελένια σας!!!! Very Happy

georgiamits

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια..Είμαι η Γεωργία και πριν από 32 μέρες (18-09) έγινα μανούλα..Έχουμε μια ζουζουνίτσα η οποία υποφέρει από κολίκους η καημενούλα και έχει κάνει τη νύχτα μέρα..
Είδα ότι συζητάτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης..Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά..Στον 5ο μήνα ήμουν 54 λόγω πολλών εμετών,στον 9ο ήμουν 60 και τώρα είμαι 52..
Ελπίζω να τα λέμε συχνά..Φιλιά σε όλες..!!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δέσποινα τί κάνεις καλή μου; Σ'ευχαριστώ
πολύ!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ εσύ!!!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεωργία καλώς ήρθες! Να σου ζήσει κ κουράγιο με τους κολικούς!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Να σας ζήσουν στις καινούριες!
Χάλια το σώμα, χάλια!!! Ευτυχώς έχουμε καιρό μέχρι το καλοκαιράκι. Κ αμα σταματήσω το θηλασμό, εκεί θα είναι το μεγάλο χάλι, και είναι τώρα τόσο ωραίο το στήθος, γεμάτο!!! Δεν γίνετε να το βαλσαμώσουμε έτσι;(χαχαχα)

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.
Καμμια μανουλα που να θηλαζει αποκλειστικα??Ηθελα να μου πει για το βαρος που παιρνει το μπεμπε της..Εμας μας ειπε η παιδιατρος 180-200γρ.τη βδομαδα,κι εμεις την πρωτη βδομαδα πηραμε 400 κ τωρα παραπανω.Δεν πρεπει να προβληματιζομαι,ε..?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kat3r1na έγραψε:Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.
Καμμια μανουλα που να θηλαζει αποκλειστικα??Ηθελα να μου πει για το βαρος που παιρνει το μπεμπε της..Εμας μας ειπε η παιδιατρος 180-200γρ.τη βδομαδα,κι εμεις την πρωτη βδομαδα πηραμε 400 κ τωρα παραπανω.Δεν πρεπει να προβληματιζομαι,ε..?

Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σας, μην ανησυχείς και εσυ! Κ εμένα τον πρώτο μηνα έβαλε αρκετά, απο πρόωρη μας βγήκε μπουλούκα. Όλα τα παιδάκια δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA TR έγραψε:
kat3r1na έγραψε:Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.

Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σας, μην ανησυχείς και εσυ! Κ εμένα τον πρώτο μηνα έβαλε αρκετά, απο πρόωρη μας βγήκε μπουλούκα. Όλα τα παιδάκια δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη.

Σ'ευχαριστώ πολύ!Τη μεση μου σκέφτομαι και ανησυχώ!Το θρεφταράκι πώς θα το σηκώνω άμα συνεχίσει έτσι??Οκ τώρα χωρίς πλάκα,μια αντίστοιχη ανάπτυξη είχε ο καλός μου όταν ηταν μωρό.Στη βάφτισή του-δέκα μηνών-ηταν 11 κιλά.Μετά βέβαια δε συνέχισε έτσι,αλλά στα 23 εμφάνισε διαβήτη τύπου Ι,και ενώ ξέρουμε και οι δυο οτι δεν υπάρχει κληρονομικότητα,κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μας το έχουμε...Όχι ότι ανησυχούμε,απλά είμαστε λίγο σε επιφυλακή και θέλουμε να το συζητησουμε και με τη διαβητολόγο του.
Κατά τα άλλα το παχουτσί μου κοιμάται παρέα με τον απορροφητήρα,και λέω να την πέσω κι εγώ γιατι από νωρίς σήμερα ήμασταν γκρινιάρηδες!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις