176 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012 Τετ Οκτ 17, 2012 6:35 am
kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
Να καλοσωρίσουμε και επίσημα άλλες 3 μανούλες της ομαδούλας μας από τις εγκυούλες που γέννησαν και οι 3 σήμερα!
Πηνελόπη μας (pepelitsa), Χριστινάκι μας (Kristinaki) και Στελλάκο μου (Aurora) καλώς ήρθαν τα μωράκια σας!!!!!
Μωρεεεεε γεννησανε ολες παρεα και περιμενουμε και αλλη??!!!Τι καλα!!!Να ζησουν τα μωρακια,να ειναι γερα και χαρουμενα!!Τινακι νομιζω η Βικη δινει μπουκαλι,ισως σου πει εκεινη τί κ πώς..
Κατερίνα κι εμενα ο δικος μου τις τελευταιες 4 μερες ετσι ειναι.Ηρεμει μονο στο στηθος,καθε λιγο κ λιγακι.Δε δειχνει να ποναει,μαλιστα δεν κλαιει,απλα τεντωνεται,κουνα χερια ποδια ασταματητα κ γκριναζει οταν καταλαβει οτι τον αφηνω κατω..Με την παιδιατρο που μιλησα μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρουλης (ειμαστε 17 ημερων)κ προσπαθει να προσαρμοστει,και να του δινω οτι θελει..Με κουραζει η αληθεια ειναι,αλλα δε θελω να τον αφηνω να κλαιει μωρε..Ελπίζω οτι με τον καιρο θα συνηθισει κ θα βελτιωθουν τα πραγματα..
Την αμαρτια μου θα την πω ομως κοριτσια κ θελω γνωμη..Σκεφτομαι οταν σαραντησει το μωρο,να ξεκινησω να βγαζω γαλα με το θηλαστρο,εστω μια δυο φορες τη βδομαδα να μενει η μαμα μου δυο ωριτσες μαζι του,να βγαινουμε λιγο με τον καλο μου,γιατι δε θα την παλεψω αλο..Ημουν 5 μηνες κλεισμενη σπιτι στην εγκυμοσύνη,μη μεινω μεσα κ ολο τον χειμωνα..Βγαινουμε βεβαια με τον μπεμπη εστω μια μιαμιση ωριτσα οταν εχει λιακαδα,αλλα ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια...