Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρουλάκι μου δεν εχεις και επιλογές..ή θα θηλάσεις έξω ή θα της δίνεις ξένο όταν θα τυχαίνει!εγώ πάντως την θηλάζω!σε μερικά μέρη όπως το mall έχουν νομίζω ειδικό μέρος για άλλαγμα και θηλασμό!
αννούλα εγώ δεν πλησίασα την σιδερώστρα!περαστικά σας οικογενειακώς!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Το παιδι μου κοιμάται όλη μέρα σήμερα... Είναι νορμαλ αυτο;;;;
αννούλα τις προηγούμενες έτσι ήταν ή ήταν τσίτα??κι εμένα μου το έκανε αλλά ήταν 2 μέρες στα ωπαλάκια της

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Το παιδι μου κοιμάται όλη μέρα σήμερα... Είναι νορμαλ αυτο;;;;
αννούλα τις προηγούμενες έτσι ήταν ή ήταν τσίτα??κι εμένα μου το έκανε αλλά ήταν 2 μέρες στα ωπαλάκια της

Ευχαριστω καλη μου!;Τι να σου πω, χθες ήταν λίγο γκρινιαρης, αλλα 10-1, μετα κοιμήθηκε.. Αλλα σήμερα μια ώρα στο σύνολο δεν είναι ξυπνιος.. Τον κοίταξα κ για πυρετό, δεν έχει.. Αλλα απο το πρωί έχει ξεραθει.. Κ το φαγητο με κλειστά τα ματιά το τρώει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου περαστικα σας ελπιζω βεβαια να μην κολλησετε ολοι!!

Φωτεινακο μου θηλαζω αποκλειστηκα το θεωρω βλακεια να δωσω ξενο για να παω βολτα αλλα κ απο την αλλη τι να κανω που ντρεπομαι!! Embarassed Embarassed Embarassed θα δω πως θα παει μεχρι να σαραντησουμε!!
και κατι αλλο ηθελα να ρωτησω αν παρεις αποστειρωμενο μπιμπερο εξω ποσο κραταει??ξερω οτι ρωταω χαζα αλλα με εχει πιασει ενα αγχος με την αποστειρωση γενικα!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου νομίζω έκτος ψυγείου κρατάει 24 ώρες..εγω πάντως βάζω κάθε 12 ώρες.. Γιατί έχω 4 μπιμπερο..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρουλάκι μου αν φοράς το sling δεν θα φαίνεται οτι θηλάζεις!
αννούλα μου τι να σου πω??δεν νομίζω να έιναι κάτι..δες το και αύριο!αφου δεν κλαίει και δεν έχει πυρετό νομίζω οτι είναι καλά απλά φορτίζει μπαταριες γιανα σου αλλάξει τα φώτα απο άυριο

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είχε πονακια το καημενουλη μου, τώρα κοιμήθηκε.. Πεφτω κ εγω για ύπνο..( στο σαλόνι) μην κολλησω.. Αν κ μάλλον αργά το θυμήθηκα.. Σαν να με ενοχλεί ήδη ο λαιμος.. Καληνύχτα κοριτσακια!!! Καλη ξεκούραση!!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από χθες ετοίμαζα απάντηση... αλλά όλο κάτι γίνεται... και τελικά το λαπτοπ αλλάζει χέρια και στο τέλος όταν είναι διαθέσιμος εγώ είμαι λάπατο από την κούραση.
Διαβάζω τα νέα σας θέλω να σχολιάσω πολλά αλλά στο τέλος θα γίνω σχολαστική.

Χαρά, και εγώ θηλάζω αποκλειστικά και ακόμα και όταν βγήκα με το μωρό τα κανόνισα έτσι ώστε να την θηλάσω στο σπίτι πρώτα και μετά να βγούμε έξω. Στο καρότσι η δικιά μου ξεραίνεται στον ύπνο. Δεν έχει τύχει να ξυπνήσει ποτέ ως τώρα (και είναι 2 μηνών και κάτι, πόσο μάλλον η δικιά σου που είναι μικρότερη). Τώρα τελευταία που βγάζω γάλα με το θήλαστρο, παίρνω μαζί μου και το ένα μπιμπερό από το γάλα που έχω βγάλει τελευταία και ένα θερμός με βραστό νερό. Όπου κι αν βρίσκεσαι ζήτα να σου δώσουν ένα δοχείο, μπρίκι ή φαρδύ ποτήρι γέμισέ το με το νερό από το θερμός, ζέστανε το μπιμπερό με το δικό σου γάλα και δώσε το της. Εγώ πάντως ακόμα δεν χρειάστηκε να το κάνω γιατί δεν έχω λείψει εκτός σπιτιού τόσες ώρες ώστε να πεινάσει στο δρόμο. Η βόλτα μας διαρκεί το πολύ κανα δίωρο. Το Σάββατο που κάναμε βόλτα κοντά στο τρίωρο πάλι δεν ξύπνησε. Την τάισα μόλις φτάσαμε στο σπίτι.

Για τις πάνες που συζητούσατε, εμάς τα babylino μας ερεθίζουν τον πωπό μας. Τα λιμπερο ακόμα δεν τα δοκιμάσαμε και ευτυχώς μας έστειλαν κουπόνια παμπερς.
Για τις διαρροές δοκιμάστε να τις σφίξετε λίγο παραπάνω και όταν τις τοποθετείτε στα μπατζάκια προσέξτε το "φρουφρου" να είναι προς να έξω. Να μην ακουμπάει το λαστιχάκι. Δηλαδή το λαστιχάκι της πάνας να εφάπτεται με το δέρμα του μωρού.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα που το θυμήθηκα....
...για να μην τρέχετε στον απορροφητήρα διαρκώς γιατί δε δοκιμάζετε αυτό;
https://www.youtube.com/watch?v=yWs_VtRC7wI

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα νεύρα μου... Μου τον κρυωσαν τελικά.. Όλη την νύχτα κοιμήθηκε βέβαια, αλλα τώρα τον έχω στα χέρια κ φτερνιζεται, βηχει κ έχει συναχι..

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ !!!

inakriti

Αννουλα περαστικα σας ... ποσα ποια θα τραβηξεις ?!!!!!!

Κρινεις οτι θελει γιατρο ο μικρος ή απλα μυξουλες εχει?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια μου....!!!Εμείς είχαμε μετάβαση από καλαθούνα σε κρεβατάκι(στο δωμάτιο μου πάλι σαφώς)βασανιστήκαμε λίγο κάναμε το στρέτσινγκ μας χέρια πόδια πάνω κάτω....λες και του δίνα φραπέ αντί για γάλα...τρέλα...εντέλει κουράστηκε και κατά τισ δέκα κοίμηθηκε μέχρι τις τέσσερις και μετά μέχρι τις οχτώ...!!!!¨Εχω γυναικολόγο σήμερα...και θέλω να πάω να αλλάξω και το mamasling....(είπαμε είμαι άχρηστη εγώ...και το παιδί μου δεν του αρέσει καθόλου...προσπάθησα 2 μέρες να τον βάλω...μπάααααα...δεν έχει μάθει και αγκαλιά πολύ αυτός...και δεν γκρινιάζει και ιδιαίτερα για να τον πάρω πολύ ώρα αγκαλιά...αλλά και να γκρίνιαζε 5,5 κιλά δεν κρατιούνται και εύκολα πολύ ώρα στο χέρι τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ....)!!!Το νού σας ...κυκλοφορέι ίωη άσχημημε εμετό και πυρετό κόλησε η αγαπημένη ανηψιά μου...και έχει αφυδατωθεί το παιδάακι μου ...και αν δεν κατα΄φερει να κρατήσει μια κουταλιά νερό...για 20 λεπτά...πάει Παίδων για ενδοφλέβια έχει αφυδατωθεί τελίως όλο το βράδυ ξέρναγε!!!Ευτυχώς μένει απεναντι μας ακριβώς και ο παιδιάτρος μας δίπλα και το πήγανε το παιδί εφτά η ώρα να το δεί...άλλο πράγμα να είναι δίπλα ο παιδίατρος....κυριολεκτικά τα μπαλκόνια μας με το παιδίατρο είναι δίπλα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημερα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 215994

Βικυ περαστικα στην ανιψουλα! ποσο χρονων ειναι?
σκατοιωσεις!

Αννα και εσυ περαστικά σας! τι να πω.. κριμα που κολλησε.. ελπιζω να εναι μονο μυξουλες...

Ινακι τι κανεις? τι ωραιο τραγουδακι! καλημέρα!

Δεσποινα καλα φοβερος ο ηχος απορροφητήρα! χαχα

Εμεις ειχαμε κατι νευρακια παλι το βραδυ.. απο τις 5 τα ξημερωματα κ επειτα κοιμηθηκε καλυτερα.. κανει και πολλα κακακια το βραδυ και εκνευριζεται.. τον αλλαζω μετα και ξυπναει... χαλια...
Σημερα ο μεγαλος δεν εχει σχολειο και ειναι εδω και γκρινιάζει..
Παω να βαλω το φαγακι..

φιλια σε όλες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 417472

http://www.creativebeez.gr

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες.... τη κανετε ???? εμεις εχουμε μια φοβερη γκρινια απο χτες .... ηρθεμε στο μαγαζι βολτα και καπως ησυχασε.... υποτηθετε.....
χαρα για να ερθουμε στο μαγαζι εγω εβγαλα γαλατακι.... και το πηρα μαζι μου μηπως δεν εχουμε φυγει μεχρι εκεινη την ωρα..... κανε και εσυ αυτο αμα θες να βγεις εξω βγαλε γαλα και βουρρρρρρρρρρρρ... αμα πιστευεις οτι θα αργησεις παρε το στηθος μου αρχιζει να πριζετε πολυ μετα της πεντε ωρες... δοκιμασε ετσι...

σημερα παμε στην μαμα μου να κατσουμε για 2-3 ημερες βαρεθηκαμε στο σπιτι μονοι μας....

την καλημερα μου σε ολες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 328109

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε καλημέρα δεν είπα.. Καλημέρα κορίτσια!
Εμείς θα πάμε στον γιατρο σήμερα στις 7. Τον πήρα τηλ κ θέλει να τον δει.. Αύριο του κάνουμε κ ασφάλεια ιδιωτική.. Κ αργησαμε κιόλας..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σε όλες!
αννούλα μου περαστικούλια σας!τελικά δεν την γλίτωσε ο μικρούλης εε?
βικάκι σε άφησε τουλάχιστον να κοιμηθείς 3-4 ωρο!περαστικά στην ανηψια σου!χάλια αυτή η ίωση!
μαριανθάκο μου κι εμένα εδώ ειναι και πρέπει να τον διαβάσω και να κάνω δουλειές γαμώτο!
νικολετάκι μου δεν έκανε τιποτα η βόλτα στην γκρίνια??
ινάκο μου,δεσποινάκο μου τα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 24 417472
εμένα κοιμηθηκανε και τα 2 στις 1.ο μεγάλος μαζί μου,η μανούλα στο κρεββάτι του.η μικρή ξύπνησε στις 7.30 για φαί!ευτυχώς κοιμήθηκα 6ωρο το έιχα ανάγκη!και τώρα το πιο φανταστικό!
ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ 2!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!
καλά πρέπει να μου λείπει πααααρα πολύς υπνος τελικά!εχω να ξυπνησω τέτοια ώρα χρονια!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!
εγω φωτεινη οσο με αφηνεις κοιμαμαι μπορει και 12ωρο ειμαι πολυ υπναρου και το πειρε και η κορη μου η μεγαλη
αχ βρε αννα κρυωσε τελικα το μικρουλι ε? ειναι ο φοβος μου να μην κρυωσει το μωρο αλλα αυτους τους μηνες δεν την γλιτωνουμε, μπορει να μην ειναι τιποτα μονο μυξουλες.
οσο για το γαλα εκτος ψυγειο κραταει μια μιαμιση ωρα μονο οποτε δεν μπορουμε να το περνουμε μαζι στο ψυγειο κραταει 2 με 3 μερες.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τυχερουλα Φωτεινη.. Τι ώρες είναι αυτές;;κ εγω θελωωωωω...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννούλι μου τώρα το είδα εύχομαι να είναι συναχάκι μόνο.....περαστικό να είναι!!!
Η ανηψιά μου είναι 14 αλλά το κόλησε από τη μάνα της την αδερφή μου που δουλεύει σε παιδικό σταθμό!!!!Καλημέρα στις υπόλοιπές μανούλες!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελα βρε βυκη 14 και περναει τοσο βαρια την ιωση?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαράκι....!¨Ασε το θέρησε το παιδί...και η αδερφή μου έτσι την πέρασε....αλλά αυτό ξέρναγε όλο το βράδυ...μέχρι το πρωί!!!Τελικά τώρα που μίλησα...δεν ξερνάει αλλά ανέβηκε ο πυρετός στο 39 και της είπε ο παιδίατρος υπόθετο!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακι κ εσάς περαστικά στην ανιψιά.. Όχι τίποτα άλλο, σήμερα έχω να φτιάξω κ μαλλι, ευτυχώς είναι απο κάτω η κοπέλα αυτή.. Αλλα δεν με βλέπω ούτε το μαλλι να στεγνωνω..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα μου ούτε κι εγω το πίστευα!!!σου λεω εχω χρόνια να το κάνω και ήταν μετά από ξενύχτι και πολύ ποτό!πάνε αυτά τώρα..πολύ θα ήθελα να το ξανακάνω αλλά δεν νομίζω οτι θα ξαναγίνει!μαλλάκι σήμερα??ωραία!
βικάκι μου κι εμένα όταν ο μικρός μου έφερνε καμιά ίωση με διάρροια απο τον παιδίκο,αυτός την περναγε με 2-3 φορές κι εγώ έλιωνα στην λεκάνη!χαχαχα με θέριζε σου λέω!μου κάνει εντύπωση που είναι 14 και την περνάει τόσο βαριά!
μαράκι μου εγώ δεν έιμαι του ύπνου..κανά 5-6ωρο το πολύ αλλά αυτό ήταν τέλειο το χρειαζόμουν πολύ μάλλον

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κορίτσια η χριστίνα και η πηνελόπη που είναι ??χάθηκαν οι μανούλες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις