Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
374 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 374 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χιχιχχι Εμακο πολυ γελασα μποντιμπιλντερας αχαχαχαχαχ το ζουζουνι μεγαλωσε εε?? Laughing Laughing

Αννουλα με γεια τα νυχακια,τυχερουλα και εγω θελω μολ,βολτουλα και καφεδακι! Crying or Very sad Crying or Very sad

Φωτεινακο μου ναι κ εμεις ελευθερα κοριτσια ειμαστε οποτε να μας υπολογιζετε κ εμας εσυ εχεις κ τον μεγαλο εε?? Razz Razz

Μαριανθακο μου ναι μικρουλα ειναι ακομα μωρε κ θελει υπομονη εμεις βιαζομαστε κ θελουμε να μπουνε τα νινακια σε προγραμμα!!

Τινακο φτου φτου σας και παλι η κορουλα μοντελακι σαν την μαμα της!!

Νικακι μου κ εγω μια απο τα ιδια μονο τα μπρατσα οι ωμοι και η μεση με πονανε τα χερια ευτυχως περασανε!!

Μαρακι παρε κ εσυ λιγο μαγνησιο για τα χερια σου κ εμενα οταν μου ειχε πει να παρω παραπανω ειχαν καλυτερευσει!!

Βικακι,Σοφακι μου πολλα πολλα φιλια κ στα ζουζουνια σας!!

παω για Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 32 612298 και Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 32 401147

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλησπερα και απο μια ακομα κουκουβαου μανα!
τι κανετε?ολο το βραδυ ητανε ανησυχο το μικρουλικο!σα σβουρα πηγαινε.η κοιλιτσα της εκανε θορυβους μωρε....σηκωθηκα και τη φασκιωσα για να ζεσταθει και μονο ετσι καταφερε να κοιμηθει!
διαβασα την ιστορια της μπου.εριξα πολυ κλαμα....κριμα...ας της δωσει ο Θεος δυναμη.
σημερα εκανα φακη!!!!!!!!!!!!!!!!το σηκωνει και ο καιρος!αυριο εχω γυναικολογο για να δουμε αν οοοοολα μπηκανε στη θεση τους!οσες πηγατε σας κανανε και τεστ παπ?
καλησπερα σοφακι μου!απο βδομαδα εχω γιατρο να με τσεκαρει,δεν ξερω αν θα μου κανει παπ..κι εγω φακες θα κανω..κανονικα την φασκιωσες η απλα χρησιμοποιεις την λεξη?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα τι ωρα θα πάτε??μήπως τα πάρω κι ερθω κι εγώ??ανάλογα βέβαια τι ώρα έχει σκοπό να μαζευτεί απο την δουλειά ο γιώργος..αν έρθει νωρίς ακυρο!
χαρουλάκι μου εγώ θέλω να συμπεθεριάσουμε ,ο αντρας ο βαρύς δεν ξέρω τι γούστα έχει χαχαχα
εμάκο χαχαχαχαχ με πέθανες!!καικολάν χαχαχαχαχαχαχαχ ακόμα γελάω φανταστικός θα είναι!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ Εμάκο μου! τι καλά θα ήταν να τα στέλναμε Θεσσαλονίκη τα παιδάκια μας! Και Γιάννενα έχουμε, σωστά! Μόλις αρχίσουν να αναγνωρίζουν πρόσωπα πρέπει να τα φέρουμε σε επαφή να γνωριστούν! Ολόκληρος παίδαρος έγινε ο μαλλιάς και δεν του κάνουν και τα ρουχαλάκια του ήδη! Τρελαίνομαι η πεθερά!

Κορίτσια εγώ σήμερα έμαθα τα αποτελέσματα του τεστ παπ, μια χαρά βγήκε. Προκειμένου να πάω στο γιατρό και να πάρει δείγμα και να περιμένω ένα μήνα να βγάλουν αποτέλεσμα από το νοσοκομείο, το έκανα στη δουλειά και θα του το πάω κατευθείαν από βδομάδα που θα πάω να με δει. Πάει κι αυτό..

Αννούλα, Χαρουλάκι και Φωτεινούλα καλό μεσημέρι κοριτσάρες μου! Και καλή μας όρεξη! Εγώ έκανα καρμπονάρα λάιτ (τη βάφτισα) και το απόγευμα θα κάνω τα γνωστά μάφινς της Χαράς! Χαρουλίτα διάβασες που σου έγραφα χθες ότι έφτασε και στη βόρεια Ελλάδα η χάρη σου!!!

Φιλάκια!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο μου μπράβο για τα καλά αποτελέσματα του παπ...άντε να πάρεις και το οκ από τον γιάτρό και ..καλό βόλι!!!!καρμπονάρα λαιτ και μαφινς διαβάζω...ωραια κι εσύ!εγω έλεγα να κάνω πορτοκαλιού!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τώρα που κοίταξα καλύτερα την φωτο σου,η κόρη σου μοιάζει στην δική μου σε παρόμοια πόζα!και τα 2 γλομπάκια είναι...τα λατρεύω τα γλομπάκια!

Tini13

Tini13
Φωτεινούλα μου μαλλιά δεν έχουνε, κορδελίτσες ψάχνουμε!! χαχαχα! μωρέ είναι όμορφες και έτσι!!

Μάφινς πορτοκαλιού έκανα κι εγώ από τις συνταγές της παρέας την προηγούμενη εβδομάδα! Εναλλάξ τα πάω, τώρα σοκολατένια! Του πορτοκαλιού μοσχομύριζαν!

Tini13

Tini13
emilou έγραψε:
κ εμεις να δω ποτε θα παμε στα μολ... θα κατσει ειπε πατερας-γιος για καφε κ εγω θα ξαμοληθω στα μαγαζια... πρεπει κ η μαμα να παρει κανα παντελονακι!!!

Κορίτσια το Mall που λέτε πού είναι;; τυχερές που έχετε τέτοια εμπορικά μεγάλα. Εμάκο τελικά με τα κιλάκια τί γίνεται; γιατί να ψωνίζεις καινούρια;

emilou

emilou
Τινακι δεν νομιζω να μου ξανα κανει ποτε κανενα παντελονι!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
εχασα ενα ακομα κιλο... 4 εμειναν, αλλα η αποσταση του κουμπιου απο την κουμποτρυπα εινα περιπου 10 εκατοστα Shocked Shocked Shocked σε ολα τα παντελονια μου!!! (εκτος απο 2-3 φαρδια) εχει ανιοξει η λεκανη μου!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινη μου στο Μαρούσι είναι το mall..
Φωτεινη μου, 6.30-7 υπολογιζω.. Η μικρη ξύπναει κατα τις 5-5.30, να βυζαξω τον μικρο κ θα πάμε!! Το Κιν μου έχεις, αν αποφασίσεις να έρθεις, πάρε με να σου πω που θα μάστε!!
μαφινς ακούω.... Κ εγω θελωωωωω, αλλα έχω απαγορευτικό στο Σπιτι!!! Χαχαχα!!! Μέχρι να χάσω 18 κιλά!!! Σε 5 χρόνια με βλέπω να φτιαχνω.. Αφήστε που μόλις εφτιαξα το κεικ της χαράς,ερωτεύτηκε κ δεν θέλω μαφινς..

Tini13

Tini13
Eμάκο αυτό με τη λεκάνη είναι θέμα, το έλεγα χθες του Μάνου ότι κι εμένα 4 κιλάκια μου έμειναν ακόμη να χαθούν αλλά και όταν φτάσω στα αρχικά ίσως ακόμη να μην μπαίνω στα ρούχα μου γιατί το σώμα μου έχει αλλάξει..

Αννούλα ποιο κέικ έκανες; το ζεμπρέ; καλοφάγωτο!

Πάω να βγάλω τα μάφινς από το φούρνο! 12 φορμάκια μου βγαίνουν και 2 μικρά πυρεξάκια. Αλλά εγώ βάζω βούτυρο στη συνταγή γιατί το λάδι μου μύριζε..

Νικάκι νωρίτερα δεν πρόλαβα να σε χαιρετίσω. Μεγαλώνει το αγοράκι σου! Εγώ ζορίζομαι πάντως με τα 4,5 κιλά που είναι η μπέμπα. Σιγά καλέ που είναι βαρύ το παιδάκι σου! Ο γιατρός τί λέει;

Καλό απόγευμα σε όλες!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμάκο μου θα επανέλθει η λεκάνη σου περίμενε καλέ λίγο..9 μήνες ανοιγει 9 κλείνει!θα ξαναγίνει το ίδιο στο λέω σιγουρα!
τινάκο ζηλευω!βαριέμαι όμως σημερα να φτιάξω οτιδήποτε

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βλεπω ολες συνεχιζετε τα μαφινς και τα κεικ,εγω φτιαχνω μονο το απλο το κεικ βανιλια-σοκολατα για τον Γιαννη για πρωινο γιατι κ εγω πρεπει να χασω σιγα σιγα αυτα που μου εμειναν!σημερα θα φτιαξω μπατον σαλε μονο και μονο επειδη εχω ενα βουτυρο στο ψυγειο που θα ληξει κ ειπα να μην το πεταξω!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα στις ποιο όμορφες μανούλες με τα ομορφότερα μωράκια τους. Καλε τι ομορφιά είναι αυτή δεν ξέρω ποιο είναι το ομορφότερο ολα είναι κουκλάκια. Μπράβο άξιζε η αναμονή τόσους μήνες.
Κορίτσια μου μην στεναχωριόμαστε που δεν είναι ίδιο το σώμα μας έχουμε το ποιο όμορφο δώρο απο αυτό, σκεφτείτε μόνο οτι ακόμα και ενα δώρο να ανοίξουμε το περιτύλιγμα χαλάει δεν είναι ποτέ ξανά όπως ήταν πριν. Εγω εχω συμβιβαστεί με αυτό τα τελευταία 5 χρονιά το σώμα μου δεν είναι ποια όπως ήταν πριν.
Τα μωράκια σας τα παίρνεται μαζί οταν πάτε στα μαγαζιά;Εγω ακόμα δεν την εχω βγάλει μόνο σην γιαγιά πήγαμε λέτε κάνω κακός;

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:βλεπω ολες συνεχιζετε τα μαφινς και τα κεικ,εγω φτιαχνω μονο το απλο το κεικ βανιλια-σοκολατα για τον Γιαννη για πρωινο γιατι κ εγω πρεπει να χασω σιγα σιγα αυτα που μου εμειναν!σημερα θα φτιαξω μπατον σαλε μονο και μονο επειδη εχω ενα βουτυρο στο ψυγειο που θα ληξει κ ειπα να μην το πεταξω!!

Χαρουλίτα έχω ένα θεματάκι που πρέπει να βοηθήσεις την κοπέλα οπωσδήποτε με τις γνώσεις σου !!!! :

http://forum.eimaimama.gr/t15496p20-topic#566389

Χαρουλίτα μου σου έγραφα ότι τα μάφινς τα έχει κάνει και το μισό μου σόι επάνω και ξετρελάθηκαν! Η μπέμπα είναι πολύ τυχερή με τέτοια μανούλα χρυσοχέρα!

Κωνσταντίνα μου καλησπέρα! πώς είστε σήμερα; Εγώ τη βγάζω την μπέμπα από 5 ημερών που πηγαίνουμε για καφέ στο μπόουλινγκ που παίζει ο μπαμπάς μας, βόλτες στο σπίτι της γιαγιάς μέχρι και στο τζάμπο με το πορτ μπεμπέ μέσα στο καρότσι! Τίποτα δεν μου'παθε, γερή να'ναι! Σίγουρα μετά τα εμβόλια θα είμαι πιο σίγουρη αλλά θα χαλάσει και ο καιρός τον άλλο μήνα λογικά. Εδώ στο Ηράκλειο βέβαια έχουμε ακόμη 25 βαθμούς, για Νοέμβρη μήνα κάνει ζέστη. Τώρα τί να πω; Τί καιρό κάνει επάνω;

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχει πολύ υγρασία οχι ομως και κρύο γυρω στους 21 βαθμούς. Εχω και το μεγάλο και το σκέφτομαι έχουμε κι εμείς μπόουλινγκ με παιδότοπο μαζί και αυτο είναι το πρόβλημα φοβάμαι και για το μεγάλο γιατί κολλάει εύκολα ιώσεις είδη έχει περάσει τρεις απο τότε που γέννησα.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάω πάλι για τάισμα αλλά το βράδυ θα ξανά μπω.(πρωτα ο Θεος)

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντίνα μου καλησπέρα!κι εγώ την βγάζω την μικρή απο ημερών!μέχρι στιγμής δεν μου έχει πάθει τίποτα.ακόμα και ο μικρός που ήταν άρρωστος δεν έπαθε τιποτα!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας εγω σημερα ειμαι ολοι μερα μονη με το μωρο ο αντρας μου πηρε την μιρη απο της 1 πηγαν στην πεθερα μου και μετα παιδοτοπο φοβαμαι μην κολλησει καμια ιωση αλλα και μεσα δεν μπορει να κατσει εχει μαθει πολυ το εξω γενικα ειμαστε πολυ του εξω δεν μπορω να κατσω μεσα με τιποτα και τωρα που εχω να βγω 15 μερες και εχω παθει σοκ σκεφτομαι τους φυλακισμενους και τους λυπαμαι.

marianthi_m

marianthi_m
αχ Τινη δε μπορώ.. βλέπω τη κόρη σου και χαμογελάω!
Εδω ο καιρός καλος ειναι.. φυσαει λίγο αλλα μάλλον θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και δε θέλω καθόλου!

Ο μικρος το κοψε στον υπνο το μεσημερι και ακομα κοιμαται αλλα σε λιγο θα ξυπνησει να φαει, θα τον κανω και μπανακι...
κοιμηθηκα κ εγω λίγο για να αντεξω και μόλις σηκώθηκα είχα υπογλυκαιμία και ετρωγα τα πάντα!

Ποιες πάνε mall? Καλα να περάσετε!

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακι μου πολυ χαιρομαι που σας αρεσε τοσο πολυ αυτη η συνταγη,τυχερο ειναι το κοριτσακι μου αλλα μακαρι να εχω χρονο κ να μπορω να φτιαχνω γιατι αμα την εχω συνεχεια καρφιτσα δεν θα μπορω να κανω τπτ!!
το ειδα κοριτσακι μου το θεματακι αλλα αργισα κ ολες οι συνταγες που ηθελα να προτεινω στην κοπελα της ποσταρε η Τανια μας!!

Κωνσταντινακο μου κ εγω ειμαι οπως εσυ φοβαμαι να την βγαλω εξω την μικρη και απο τωρα σκεφτομαι οτι κ να σαραντησουμε πως θα βγουμε,αν θα την θηλασω στο δρομο και τετοια!!
το Τινακι μας και καποια αλλα κοριτσακια του δινουν κ καταλαβαινει με τις βολτες και καλα κανουν

Μαρακι κ εγω εχω σαλταρει απο το πολυ μεσα βγηκα 2 φορες μια για σ/μ και μια για να παρω ενα μπανακι απο το τζαμπο κ αυτα τρεχοντας για να μην ξυπνησει η μπουμπου κ πειναει!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τωρα με πειρε μια ξαδερφη μου για να ερθουν να δουνε το μωρο τετοια ωρα το θυμηθηκαν και αυτη τι να τους πω δεν μπορουσα να τους πω οχι οποτε μπορει να ξανα μπω το βραδυ φιλια

marianthi_m

marianthi_m
χαχα Μαρία καλως να τα δεχτείς!

Χαρούλα μου αν θέλεις παρεούλα εγω μέσα! Να κανονισουμε καμια μέρα.. θα θηλαζουμε όλες μαζι και δε θα ντρεπεσαι! Φανταζεσαι?

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι δυνατον βρε Μαρακι καταρχην δεν κανει να ερθουν βραδυ δεν το ξερουν ρε γμτ??θα μου πεις κ εμενα που το ξερουν τα πεθερικα μου παντα βραδυ ερχοντε και τι να πεις? Mad Mad Mad Mad

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:χαχα Μαρία καλως να τα δεχτείς!

Χαρούλα μου αν θέλεις παρεούλα εγω μέσα! Να κανονισουμε καμια μέρα.. θα θηλαζουμε όλες μαζι και δε θα ντρεπεσαι! Φανταζεσαι?

Μαριανθακο θα περιμενω να σαραντησω και μετα θα την φορτωσω στο αμαξι και θα συναντηθουμε!!χαχαχα ομαδικος θηλασμος θα γινει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις